icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

arielka222
27. lis 2016

@simi1510 to je mi lito, mohlo to být biochemicke tak se určitě zadaří příště 🙂 tělo ví co dělá a asi ještě nebylo úplně připravené...no my na to pořádně vlitnem až od prosince teď tomu necháme jeste volný průběh 🙂

simi1510
27. lis 2016

@arielka222 Jj to mohlo, snad uz bude ted lepe a povede se to. Byl by to super vánoční darek 🙂

U nas to bude bud a nebo, pritel se nechce nejak vic snazit, tak to budu muset trochu osefovat sama 😂 at to vypada, ze je to vazne o tom, kdyz se to povede nic se nedeje 😃

Drzim palce 😉

baskervile
27. lis 2016

@babeta1 co je to pct test? Já měla 17,teď uvidím,jak vyjde krev.No,ono ani srdíčko neznačí dobré vyhlídky.Pořád se ještě nechci těšit.Jdu až za tři týdny na UZ,to bude nekonečné čekání🙄

baskervile
27. lis 2016

@babeta1 a nebyla třeba chyba ten Medrol snižovat?Kdy se mimi přestalo vyvíjet?Je mi to líto.Někde jsem četla,že se to bere běžně do 15TT

babeta1
27. lis 2016

@baskervile to je postkoitalni test - zkouma se, jestli spermie projdou deloznim hlenem tesne pred ovulaci a u nas 3x nic, takze to uz nemohla byt nahoda - po IUI se pak zadarilo hned, protoze tim se to obeslo, spermie se vpravi az za delozni hrdlo. S tim Medrolem mne to taky napadlo, ale v 7+4 srdicko bilo, ja to pak jeste cca deset dni brala ob den a ted mi rekli, ze dle UZ to odpovida cca tomu 7+4:/ No napisu imunolozce a uvidime. Kam ty chodis na imuno? Tech 17 jsi mela pred lecbou nebo po?

baskervile
27. lis 2016

@babeta1 Ne,to bylo skoro dva měsíce po revizi (začátkem dubna).A pak po 14 dnech to bylo 14 a řekli mi,ať nasadím Prednison až otěhotním a mezi 8TT a 10TT jít na kontrolní krev a podle toho se pak uvidí jak dál.Chodím do Prahy.No,třeba ti měli taky nabrat krev a upravit medikaci až podle výsledků.Těžko říct.Sakra,člověk už si říká,že to bude ok,že se našla příčina a ono prd😠

babeta1
27. lis 2016

@baskervile aha, no ja byla na kontrolnich testech hned zkraje tehotenstvi a to bylo 19, coz rikala, ze je v tehotenstvi v norme a ze jakmile ma plod srdecni akci tak ze se uz ubrani. Tak nevim, mohlo to byt proto a taky ne, to uz ale asi nezjistim :( Jen se modlim aby se to tou revizi nepo jeste vic nejak jinak zase.. a taky jestli se neco ukaze z te histologie, i kdyz vetsinou pry spis ne.. moc drzim palce, aby bylo vse ok!!!

ocekavani
27. lis 2016

Ahojky holky, i ja jsem prodelala minuly rok 2 potraty... ☹ na psychiku je to sileny, ale co muzu doporucit nevzdavat to a vydrzet!!! nadeje umira naposled. Po druhem potratu jsme si dali s manzelem pul roku pauzu a na podzim jsem otehotnela s dobrym koncem🙂 V cervnu se nam narodila krasna holcicka 🙂

cibka
27. lis 2016

Baskervile ja to mela stejne řekla mi az otehotnim at zacnu brát ten metypred tak jsem se ji ptala jestli mi nemůže dat neco jako prevenci tak i řekla at ho beru jen 4 mg a az otehotnim at to navysim na 8 a v 8 tydnu prijit na kontrolní krev nechápu proč se to ma nasadit az v tehotenstvi. Jinak mi pořad nejde do hlavy kdyz mame genetiku v pořádku jak muže byt embrio geneticky spatne

babeta1
27. lis 2016

@cibka ja brala Medrol pred otehotnenim - jakmile jsem mela vysledky ok tak jsem dostala teprve zelenou, ze muzeme na iui.. no ale stejne to nedopadlo :/ Kolik ty jsi mela hodnoty?

cibka
27. lis 2016

Babeta1 ja nevim se nejak v tech testech nevyznám je tam toho moc :( u něčeho je napsáno zvýšeno někde sníženo a někde nic

babeta1
27. lis 2016

Holky, mate zkusenost, ze by se ta revize nepovedla a neco tam jeste zustalo? Mam z toho strach, ctu, ze je to pomerne caste:(

saidy
27. lis 2016

@babeta1 mi doktorka týden po revizi na kontrole řekla, že mi tam zůstalo trochu krve, asi jsem se rychle zavřela, ale že nález je OK. Včera (10 dnů po revizi) jsem začala špinit a zatím to pokračuje, tak doufám, že odejdou ty zbytky a že je to ovulace a do 2 týdnů dojde ms, odpovídalo by to mým cyklům než jsem otěhotněla 🙂

lu_cy
27. lis 2016

Tak mě po revizi na UTZ můj doktor řekl, že je všechno v pořádku. Celkem rychle přestalo i krvácení. Teď ale po 10-11 dnech začalo z ničeho nic špinění taky. Tak alespoň vidím, že nejsem sama trochu jsem se lekla když byl už klid 🙂

babeta1
27. lis 2016

A za jak dlouho jste sli na UZ? Ja byla na revizi ve ctvrtek..

lu_cy
27. lis 2016

Já si to domluvila u doktora přesně týden po zákroku, jinak kontrola byla den předtím v nemocnici- pouze krev, kde zákrok dělali.

babeta1
27. lis 2016

@lu_cy děkuji!!

lu_cy
27. lis 2016

@babeta1 není za co 🙂

lentixx
28. lis 2016

@babeta1 Po dubnové revizi mi tam zůstala 7mm sraženina. Doktor mi prdnul oxytocin, aby to děloha sama vypudila ven. Nevybudila, ale do příští kontroly se ta sraženina sama vstřebala 🙂

babeta1
28. lis 2016

@lentixx pak ma byt clovek v klidu, co :( no asi si zitra skocim ke svemu mudr. jestli by to radeji nezkontroloval.. jen mi reknete, jestli jsou tedy nejake priznaky, ze je neco blbe? Asi to stejne nepoznam?

lentixx
28. lis 2016

@babeta1 Špinila jsem. Teď jsem 9.11. prošla další revizí a špinila jsem jen jeden den po revizi a od té doby nic. A děloha je krásně čistá ... Takže u mě byl příznak asi to špinění ... Ale těžko říct ... :(

babeta1
28. lis 2016

@lentixx aha, no ja spinim taky, ale bylo mi i receno, ze spinit budu tak ted nevim tedy.. jen ze kdybych spinila zelene, zlute apod tak ze to je blby a mam jit k doktorovi. Bricho uz mne taky skoro neboli tak uvidime, do zitra uz se nic nestane. Moc dekuji za rady🙂

cibka
28. lis 2016

Tak jsem volala na imunologii a misto metipredu mi da prednison mam ho zacit brát za měsíc 5 jednotek a pri otěhotnění zvýšit na 10 jinak pry neví. :(

mruk
28. lis 2016

@babeta1 Největší příznak je, když jsou teploty. Já po revizi hrozně silně krvácela (lilo to ze mě už v nemocnici a manžel který mi dával narkózu mi říkal, že mi museli dávat už během zákroku ještě něco abych tolik nekrvácela), pak to třeba na den přestalo, pak příšerná bolest a kus sraženiny, pak zase chvilku slabší krvácení, a pak se celý "proces" opakoval. Musela jsem 9 dní brát čípky proti bolesti a byla jsem i na kontrole v nemocnici - bylo mi řečeno, že je vše v pořádku, jen mám hodně pevné děložní hrdlo, které se mi vždy uzavře a při průchodu sraženiny jsou ty bolesti.... Divný je, že před revizí jsem mívala bolestivou menstruaci, ale co zažívám teď, to je děs tedy. Menstruaci mám mnohem silnější a ty bolesti fakt děs. Ptala jsem se doktora a četla i na netu, že jsem asi jedna z mála, která to má (jinak je to prý spíš naopak, menstruace slabá a bolesti žádné)....

babeta1
28. lis 2016

@mruk tak to je síla:(( ja tedy zatim ok, dnes uz jsem v praci, ale radeji se necham zkontrolovat, nemam na to nervy... mezi uz v CAR a u meho mudr.jsem mela vic jak mesic, kazdy mi rikal at neplasim, ze to bude dobre a nebylo..ted se radsi uklidnim..

mruk
28. lis 2016

@babeta1 Pokud se necítíš dobře, nebo máš pocit že není něco v pořádku, tak určitě k doktorovi zajdi. Ono je lepší tam jít několikrát "zbytečně", než něco podcenit. Já se taky radši nechala znovu prohlédnout. Tím co jsem napsala jsem tě hlavně nechtěla vystrašit, spíš jde o to že jsme každá jiná a určitě návštěvou lékaře nic nezkazíš a budeš klidnější ;)

babeta1
28. lis 2016

@mruk jj, já vím, spíš je to můj pocit.. Ale na pohotovost jsem šla právě taky jen s pocitem a ještě se na mne moc netvářili takže tak..moc díky!

baskervile
28. lis 2016

@cibka Taky nechápu🙄

baskervile
28. lis 2016

@cibka Neptala ses kolik jsi měla ty hodnoty?Docela by mě to zajímalo

cibka
28. lis 2016

@baskervile to jsem se neptala uplne jsem na to zapomněla i jsem se zapomněla zeptat jestli ten prednison mam se začátkem ms vysadit a s koncem zase zacit brát jako to bylo u toho metypredu. Jinak rikala ze mi dala prave ten metypred ze je k tělu a mincu šetrnější tak nevim a Ty ho mas taky brát vid

Strana