icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

saidy
28. lis 2016

@lu_cy taky jsi začala špinit? Jak dlouhé jsi měla předtím cykly? U mě to cca odpovídá ovulaci před těhotenstvím, tak doufám, že za 2 týdny dorazí ms..

baskervile
28. lis 2016

@cibka No beru Prednison od zjištění těhu a až budu mít kontrolní krev tak se uvidí jak dál

cibka
28. lis 2016

@baskervile tak super pak dej vedet ja ho mam nasadit jeste pred ale az tak za měsíc. A kam chodíš na Imuno ?

baskervile
28. lis 2016

@cibka na Karlín😉

lu_cy
28. lis 2016

@saidy no chvilku teď už to zase vypadá lépe... před otěhotněním jsem to měla dost rozhozené, kvůli antikoncepci nedělala mi úplně nejlíp, ale předtím 28 dní

ivchez
29. lis 2016

Holky tak nakonec fakt omfalokela a k tomu nějaká jakou tu nikdo zatim neviděl. Matýsek má střevní kličky v pupeční šňůře. Takže se musíme objednat ve čtvrtek kdy jdou ty konzultace do Motole a uvidí se co dál. Ukončení jsem dnes znovu odmítla.

ocekavani
29. lis 2016

@ivchez 😓 drzim pesti 😪

xehachiwinga
29. lis 2016

@ivchez Ach jo ☹ moc na tebe myslím a držím palce, Matýsek je bojovník po mámě! V lepších rukou bys ani být nemohla - v Motole jsou na tyhle záležitosti machři... Dej vědět jak se vám daří a opatrujte se 🤰

lu_cy
29. lis 2016

@ivchez jsem s tebou moc držím palce zlati ❤

saidy
29. lis 2016

@ivchez jej, to mě moc mrzí ☹ držím palce, ať to dobře dopadne 😉

cibka
29. lis 2016

@baskervile tak to ja taky a tuším primářka Dankova nebo jak se jmenuje

wendissek
30. lis 2016

@ivchez moc me to mrzí myslím na tebe

baskervile
30. lis 2016

@cibka Jo,jo🙂 A jaktože tobě napsala Medrol a mě Prednison?Myslela jsem,že každý doktor má buď v oblibě to,anebo to.Je to prý de facto to samé

cibka
30. lis 2016

@baskervile no ona rikala ze mi dala ten metypred protoze je pry šetrnější k mimcu ale doktor v gastro poradně mi rekl ze je to stejne

simi1510
30. lis 2016

@arielka222 tak mamky gyndařka mi vzkazuje, že prý je nejlepší maca organic bio - ženy 2-2-2 tablety, chlap 1-0-1 a že to zabírá 😀 tak nevím, zda objednat 😀

arielka222
1. pro 2016

@simi1510 a na co to je teda dobrý? A jinak asi tenhle měsíc vůbec nebude ovu měřím to testy a jsou tam porad slabé čárky. Silná byla jen hned po ms a to se mi moc nezdá ne? :/ Achjo

simi1510
1. pro 2016

@arielka222 nekdy ovu muze byt těsně po ms nebo po ni... jsou i takove případy. Kolik holek melo mit sex primo pri ms, aby otehotnely.

Ja vubec nevim, zatim co jsem cetla, tak je to afrodisiakum 😂 tak nevim jak to ta doktorka myslela 😃😃😃

Ja jestli se to nepovede ted, tak nevim ☹ do 12.1.mam zkusebku v praci...

arielka222
1. pro 2016

@simi1510 my na to vlitnem pořádně až od ledna 🙂 a ty bys na to možná taky neměla tak spěchat vidíš ze se ti to teď asi ani neudrželo pac tělo nebylo ready. A ty nechceš v ty práci byt nebo jak? 🙂

simi1510
1. pro 2016

@arielka222 od doktora je povoleno v tomto cyklu... Predtim to asi nebylo připraveno... ale od ted pry nic nebrání tomu.

Je to hrozne časové náročné a na psychiku. Rano odejdu, vracím se domu pozdě vecer, mrtvá, ze muzu jit rovnou spat. Klienti co se neumi chovat, myšlení si ze jsou neco vic, nez ja, ktera je uctuju.... a penize? Skoda mluvit....

simi1510
1. pro 2016

@arielka222 je taky mozne ze diky tomu vypětí to bylo jak to bylo.... ☹

xehachiwinga
1. pro 2016

Tak první porevizní ms přišla až včera - bez jednoho dne přesně šestinedělí - celodenní bolesti beder, ale žádná hrůza, jen je silnější... 😉

arielka222
1. pro 2016

@simi1510 to je blby když to mas tak stresovy :( ale na druhou stranu je lepší pracovat když otehotnenis ať dostaneš větší řidičák. Možná by bylo fajn si tu smlouvu nechat prodloužit a pak jak otěhotnís jít na neschopenku ;)

simi1510
1. pro 2016

@arielka222 tak ja po zkusebce mam pak neurcito smlouvu... jen aby se pres to dalo otehotnet a mimi dopadlo dobre... minule to nejspis telo dalo najevo, ze se ma clovek hodit do klidu... a misto lepsi práce mam jeste horsi praci a plat na prd... kdyz cast mas mimo pásku ☹

simi1510
1. pro 2016

@xehachiwinga tak to je dobre 🙂 uz bude jen lepe!

bibianne
1. pro 2016

@simi1510 a kdy mas mit cca ovulku,simi?...ja to doma sice jeste tajim,ale nam se podarilo zase na prvni pokus🙂 tak drzim moc moc pesti,at mame obe darek k vanocum :-*

simi1510
1. pro 2016

@bibianne vazne? Tak to tfuj tfuj 🙂 ja jedu od revize cyklus po druhé ms nyni. Minule Ovulace byla 20dc, tak je otázka zda prijde dříve nebo ne, carka se uz rozjíždí na testech...

Moc bych si to prala, ale bojim se, ze kdyz si to preji, tak se to nestane ☹ dle aplikace by mela byt pristi tyden ovu, dneska jsem 10dc

Ale pripadne jsem se vybavila kapkami pro muze, kdyby chtel stávkovat 😂😂😂 jen nevim zda funguji 😃

bibianne
1. pro 2016

@simi1510 😀 😀 😀 ty jsi frajerka 😀 popravde jsme se snazili tak moc,az jsme z toho byli oba docela nervozni,..ac jsem se snazila..podvazky a taak...ale zadarilo se 🙂 my se snazili az treti cyklus po revizi a koukala jsem,jak mam ovu i ms presne...ted jen doufam,ze utrogestan pomuze a bude maly v pořádku. Na prvni kontrolu jdu 16.12.,takze to ted samozřejmě vubec neutika 😀 simii,moc vam drzim pesti a hlavne budte v pohode,stres akorát kazi atmošku 😉 🙂posilam jedno foto,at to na tebe prenesu taky 🙂

baskervile
1. pro 2016

@cibka Jo,Metypred,já to popletla😀 Budu mít v pondělí výsledky,tak jsem zvědavá,jestli budu zobat dál,nebo se ty mrchy umoudřily

simi1510
1. pro 2016

@bibianne to je vazne skvele!!!

Ja prave zkousela ted na nej tanga novy, kosilku... a zatim jako dobry. Minule vypadal fakt jak mrtvola a překvapilo me, ze jsme si normalne povídali a rikam si, tak jo, dneska nebude, jdeme spat a bum 🙂 tak uvidime co bude následovat 🙂

Ten stres pracovní se snazim netahat domu, uzivat si zbytku casu doma s nim... zacala jsem uz i pect, tak snad to vyjde ted. Od doktora to mam povolené, mamina doktorka mi vzkázala ze to chce to zkouset zkouset zkouset no...

Tak hlavne at je u vas vse v poradku!!! A v kolikatem bys mela byt? A doma nic nevi mužský tedy? 🙂

Ja bych mela mit jinak ms kolem DPH, nevim, ze to tak mam stale v tu dobu 😃, tak snad by se mohl objevit na stedry den ten nejhezčí darek uz vazne a hlavne v poradku! 🙂

simi1510
1. pro 2016

@bibianne jinak myslis ze je ten utrous OK?

Ja doufam, ze nebude potreba... stačilo mi tenkrat...

Strana