Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@arielka222 ja prave si rikala, ze jakmile zjistím, ze jsem tehotna, končím v praci... a budu se věnovat sama sobe aby to male bylo ok
Ahoj holky, prosim mate nekdo zkusenost, ze by se vam z toho zamlkleho tehu udelala cysta? Odesla s prvni porevizni ms?
@simi1510 souhlasím. Nic není důležitější akorát počkám až mi to tehu potvrdí dr a ne jen test ;)
Kord já jsem v kanclu kde je 100 lidi a všichni prskaji bacily atd. Tak to nechci taky riskovat. Jen jsem teď docela špatná s tech ovu testu :( vždy ovu byla pravidelně a teď testy bile a to jsem dnes 18 DC
@arielka222 a co zkusit jinou značku pripadne?
Ja používala minuly cyklus pro jistotu dve značky a jedna byla skoro slabots na carky - ovular, druha značka super - women baby
Jaké mas ty?
@simi1510 já používám ovulacni ty z DM taková růžová krabička to je...a vždy byly dobrý tak teď nevím...:/ přitom jsem byla u dr a dle čípku říkala ze jsem v ovulaci ale na testu nic...nerozumím tomu no
@baskervile 🙂 ja psala vcera email na tu imunologii ze potrebuji tu novou zprávu s tim prednisonem a nikdo se mi neozval tak jsem psala dnes znovu a zase nic se z toho picnu jestli se ne ozvou tak tam v pondeli volám znova
@arielka222 tak doktorka vi vic nez testy snad ne? :-/
Holky dnes jsem volala na Motol a 15. Prosince tam jedeme na konzultaci. Ten lékař je úžasný sympaťak už v telefonu. Hned mne uklidnil. Akorát kdyby byly komplikace musela bych tam pak už ležet i od 33 týdne. Ale tak to zvladnem. Hlavni že bude malý v nejlepších rukách a konečně někdo kdo ho nevidí jako potrat a dává mu naději.
@simi1510 a myslíš ze to pozná jen podle čípku? Ptz ultrazvuk mi nedelala aby viděla jak jsou velké foliky...
@arielka222 a kolikaty ze jsi ted den cyklu? Ze by sis k ni zasla?
@mruk to je jasne. Ale clovek musi verit, ze to tentokrat vyjde.
Taky mam strach, co kdyz se to zase stane... ale zaroven si rikam, jestli se to mimi vubec podari pres tu praci.
Jsem tak unavena, ze mi prijde, ze nemam na nic silu... je to skoro o tom rano vstát, jit do práce, prijit vecer a jit spat. S pritelem se moc nevidim.... a kdyz se tu snazim najit řešení, tak mi pritel rekne, ze me do te práce nehnal a nemusela jsem tam...
A pak se mi vrací to vse, ohledně toho zamlkleho... tim jak je to na stres jeste vic nez předchozí práce, ackoliv lidi jsou lepsi.
Jen si rikam, co kdyz pripadne dalsi práce bude horsi? A zase si zvykat... nebo co delat, aby mel clovek penize, ale i klid a mel pak cas na rodinu?
Dříve jsem si rikala, ze jsem mozna karieristka a pred tim, nez jsme se s pritelem dali dohromady, jsem si rikala kolem třiceti prvni dite... ale po te události na to vse koukám jinak.
Jen uz to 12.1.budou 3 mesice zkusebky... a ten šéf asi bude koukat, kdyz se rozhodnu jit pryc :-/
@simi1510 Já věřím v dobrý konec, ale prachobyčejně se bojím. Ty zážitky ve mě zůstaly a asi si to ponesu ještě dlouho.
S tou prací chápu tvé dilema, úplně nejlepší by bylo opravdu jít na rizikové a nemuset tam už chodit a po mateřské mít alespoň jistotu že když nenajdeš nic jiného tak aspoň tato práce. Na druhou stranu, pokud se tam tak trápíš tak to určitě nejde nijak zlomit a taky bych pokukovala po jiné práci.
Já teď odmítla super místo kvůli dítěti, je to na služební místo, takže než bych si udělala úřednický zkoušky a složila slib tak by to bylo na dobu určitou (max 1 rok) a vzhledem k tomu, že chceme pokračovat ve snažení a můžu kdykoliv otěhotnět, tak bych v tu chvíli najednou byla bez práce. Taky mě to hrozně mrzí, protože je to fajn práce v místě bydliště za lepší peníze než mám teď, ale čekat další rok než udělám ty zkoušky a dostanu smlouvu na dobu neurčitou....no rodina je pro mě důležitější.
@simi1510 tak dneska bych mela zacinat 5tt (4+0),tak snad budeme na prohlidce vypadat podle vypoctu a bude maly tam kdr ma a v poradku 🙂 nic si nepreju vic...🙂
Jinak me tajemstvi bylo vcera odhaleno,kdyz jsem schovavala testik a on zkoumal,co tam delam 😀
Utrous doufam,ze pomuze,hodne jsem o nem cetla,tak jsem ho chtela napsat a dr mi rekla,ze mi ho chce urcite napsat,tak me to potesilo...jinak mi rekla hned,at ho zavadim....
A co pises,ze doufas,ze nebude potreba ze ti to stacilo tenkrát?
@bibianne prave ze jsem tenkrat zacala krvacet, skončili jsme na pohotovosti, tam po kecech šílených mi napsala utrogestan, a pak najednou zamlkle... a prave ze kolikrat to muze udelat ten utrous, i s doktorem jsem se o tom pak bavila... tak snad to vyjde priste lepe 🙂
A co? Co rikali?
Ja tam zkouším doma ovu testy a ten si taky musi tukat do cela 😃
@simi1510 Já to dítko také už moc chci, roky letí a bude to taky naše první (i když vlastně čtvrté, protože předtím to třikrát nevyšlo). Už mi z toho začínalo "hrabat", i z toho smutku a celkově. Teď jsem to přestala trochu řešit, při vyšetřeních mi zjišťují další a další věci a člověk by se z toho zbláznil. Rezignovala jsem na braní "zaručených" vitamínů pro snadnější početí a beru jen listovku, vitamín C a anopyrin(který mám na základě hematologických vyšetření), k tomu piju kontryhel a chci začít brát tinkturu z jeřábu.
Jinak holky, strašně zajímavej článek je tady. http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/news/proc-s...

@simi1510 stres tomu každopádně nepomáhá a já vím už teď ze jakmile se zadaří a bude srdeční akce tak si nechávám az do prvního screeningu napsat neschopenku ať jsem doma v klidu..
@bibianne a tobě moc gratuluji takže jste si dali 3m pauzu a zadařilo se na poprvé ? ;)