Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@eva267 Potřetí za sebou? V jakém časovém rozestupu? To je hrozné ☹ Mě se to v listopadu podruhé (poprvé letos v dubnu) a nedovedu si představit, že bych to prožívala potřetí ☹ Drž se, moc mě to mrzí ☹ Takové zprávy se čtou špatně a nelíbí se mi, že se to stává lidem, kteří po miminku tak touží!!!!!!!!! ☹
@lentixx 08/15-prý se to stává, náhoda. 02/16- i podruhé se to prý prostě může stát. Podezření na APA syndrom-stacyl, fraxiparin. 12/16-nebuďte smutná, máte jednu krásnou dceru- to každý nemá. Takže tak. Jsem moc ráda, že to mám kam napsat. Manžela to také mrzí, ale tak nějak mi připadá, že málo. Nedává to najevo. Fakt je, že musíme nějak fungovat a nemůžeme se sesypat oba najednou.
@lentixx no raději bych ab to udělali ale po zdravotní stránce to bylo lepší, dali mi injekci ale vůbec nezabrala. Kdyz me pouštěli po 5 dnech z nemocnice tak jsem jen spinila a kdyz jsem přišla domu tak me najednou začalo strašně bolet břicho myslela jsem te tam budu muset jet znova ale po nejake dobe to ustoupilo a začala jsem krvacet. Trvalo to asi 5 dni. Zitra jdu asi po 14 dnech na kontrolu tak jsem zvedava
Tak to mám za sebou. Na tom sále vždy bulím jako želva. Obě ruce přivázané, slzy mi nikdo neutře. Dnes jim nějak trvalo, než mi dali anestézii. Poslouchat o tom, jak se všichni těší na vánoční večírek jsem zrovna nepotřebovala.
Ahojky holky, kdyz tady ctu Vase prispevky, je mi z toho do breku....☹ i ja mam za sebou 2x potrat a ma sestra tez...byly to silene 2 roky...jednou jsem potratila ja, jednou sestra, jednou ja a takhle to slo dokola...psychicky je to fakt silenyyyyy ☹ byli jsme na genetice a zjistili nam translokaci chromozomu...jina moznost nez pres IVF pry neni...( bylo to sileny ..otehotnet jsem problem nemela, ale vzdy v 9tt byl konec ☹...) rikala jsem si, jestli IVF podstupovat nebo to zkouset tak dlouho dokud se to nepovede, vzdyt mamka nas tak mela bez problemu a babicka dokonce mela 4 deti...Nicmene ja jsem IVF podstupovala, ale bohuzel neuspesne...byla to dalsi rana, moc jsem verila, ze to vyjde...rozhodli jsme se s manzelem, ze to budeme prirozene, tak dlouho zkouset az to vyjde i tak jsem k tomu pristupovala...dalsi mesic jsem hned prirozene otehotnela, ale moc jsem se neradovala, rikala jsem si, ze to jsou pouze 2 carky na testu...samozrejmne jsem se bala, ale pristupovala jsem k tomu jinak nez predchozi tehotenstvi...a proto radost byla tak velka kdyz mi doktorka ve 12 tt rekla:KOUKNETE JAK NA vAS MIMINKO MAVA, byla jsem uplne hotova, brecela jsem jak zelva, ze by to konecne vyslo?A ano vyslo narodila se nam krasna, zdrava holcicka 🙂 proto holky nezoufejte a verte🙂 vim, ze se to lehce povida( i ja jsem byla takova protivna, kdyz mi nekdo rekl, neboj ono to vyjde) ale clovek musi vydrzet nic jineho mu stejne nezbyva... drzim Vam vsem mooooc pesticky a preji Vam vsem brzke tehulkovaní 🙂
@lucykal ano, beru, ze se s tim nesetkavaji poprve... ale ja treba vystresovana, čekající na všechna predzakrokova vysetreni, mam zkušenost, ze mi mezitím doktorka vynadala v nemocnici, ze jsem se nenechala očkovat proti rakovině... a v tu chvili prvni muj vlastne i zakrok v nemocnici, narkoza, prvni tehotenstvi... a toto... neříkám ze nas maji litovat, ale trochu empaticnosti by neuskodilo.
Měly jste před první porevizní MS PMS jako obvykle nebo najednou přišlo překvapení? Buď se mi zatoulal PMS nebo si na mrchu ještě počkám.. ☹
Souhlasím se Simi... nikdo po nich nechce litost nebo aby nás vodili za ručičku. Sama mám teď po potratu zkušenost s tím, že si bohužel někteří doktoři a personál (že to musím tak říct) "nevidí do huby".
@babeta1 z beznych genetickych testu, geneticka tvrdila, ze to ma spousta lidi, akorat o tom nevi...mne zadny chromozom nechybi ani neprebyva, pouze mam jeden slepeny... takze sance na prirrozene poceti byla 50:50 bud a nebo... kdyz me IVF nevyslo, sam primar videl, ze do dalsiho pokusu jit necchci a popral mi hodne stesti v prirozenem poceti( to mi dalo hroznoou nadeji, z i on veri, ze se to muze povest 🙂 a taky ze jo nastesti vse dopalo dobre 🙂😍
@saidy no já "bohužel" PMS jako obvykle. MS přišla po šesti týdnech od revize. PMS jak kráva, že jsem posledních pár dnů pomalu nevydržela ani sama se sebou.... 😀. A taky je MS stejně silná a bolestivá jako před tím....
Ti lékaři mě mrzí. Já si na lékařku nemůžu stěžovat, od začátku, kdy jsem tam šla, jsem věděla, že je něco špatně a lékařka ačkoliv mě nechala počkat, zda odejde samo a nebudu muset na revizi mě docela držela a podporovala ještě další tři týdny. Pak už ale celkem rezolutně doporučila revizi, ale rozhodně to dokázala dobře podat. Když jsem po dvou týdnech po revizi volala na výsledky HCG, tak se mi sestra omlouvala, že je HCG pouze 10 a že je jí líto, že pro mě nemá lepší zprávu. Uklidnila jsem ji, že pro mě to dobrá zpráva je, protože jsem po revizi a čekám na nulu.... je to všechno o lidech no.
Jinak na revizi jsem byla na své gynekolog.klinice a tam to bylo v pohodě i s lidma.
@saidy u me spis prisla pak najednou, presne 6.tyden od zakroku. Mezitím jsem mela sem tam bolesti, sem tam krvacela a spinila...Byla ale rozhodne silnejsi a trvala dele nez klasicka. Druhou uz mam taky za sebou a taky nejak bez velkých příznaků po 35 dnech a to jsem si rikala, ze asi vykrvacim castecne zase...
Predtim jsem ji mela cca 5 dni a to tak, ze tri dny vic, pak uz jen spineni.... ale ted posledni dve suverénně pořádných 7 dni.
Juhuhuuuu! MS dorazila! Zítra to je přesně 4.týdny od revize! Krása! 🙂 za týden nás čeká genetika.
@simi1510 To chápu takové věci si měla doktorka nechat pro sebe v tuto chvíli to vůbec neměla řešit a proč taky. Myslím, že to očkování není špatná věc. Jinak také jsem měla první těhotenství čekala týden jak to dopadne a pak měla ZT a jednu revizi a po třech dnech další. U dalšího thotenství od 5tt masivní krvácení.
ahoj holky, tak jak se tu máte? Jak se vám daří? která z vás se už snaží? 🙂

@lentixx jsem pátý týden po revizi a zatím nic, jen v pátek bolesti jako když to mám dostat, v neděli asi čtyřnásobné, dneska lepší, do toho kašel takže paráda. Už taky počítám dny ještě se ukáže. Takže já zatím nic. pět týdnů po.