Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
Holky, moc děkuji! Děkuji i za srdíčko s povzbuzením. Doufám, že to tentokrát dopadne, určitě dám vědět ať tak nebo tak... no podle mě se to ve třetím týdnu fakt nedá poznat, no vždyť to není ani uhnízděné....
Ahoj holky tak jak valcite? Co nového? Vidím ze tady přibývá nových tehule
@mruk moc gratuluji.
Já cekam na ovu,,mela by být někdy v pondělí. Doufám ze tentokrát už přijde ptz od revize zatím nebyla :( objednala jsem si nové vitamíny Fertility Bled máte zkušenost? Snad pomůžou. Jinak mám z toho všeho snažení nějakou depku na Vánoce oznámili 4 známí ze čekají a my furt nic :(
@cibka Děkuji moc za informaci, která mě trochu uklidnila (už jsem si tady pobrečela, že je vše zase v háji a teď mám naději, že to není ztracené), já to právě zjistila v pátek (to byl 28 den cyklu) a na imunologii se dovolala až dnes (měli dovolenou). Takže jsem 4+4 a paní doktorka říkala že se uvidí, že by bylo ideální to nasadit 3 TT. No uvidíme, jestli to tedy zabere. Nasadili mi 12,5mg.
@mruk moc gratuluji! A neboj, urcite to bude dobre! ;)
Kolik mas ty NK? Ja mela poprve 26 a na zacatku jsem brala Medrol 16 mg, ale nasazeno jsem to mela jeste pred otehotnenim, aby se vubec povedlo, po mesici jsem mohla na IUI a hned to klaplo🙂 sice to tedy nedopadlo, ale verim, ze kdyz uz vime, v cem vsem je problem tak to vyjde znovu! Ted mam akorat prvni porevizni ms tak jeste dve a hura na to🙂 V lednu chci na imunologii a jsem zvedava, kolik mi nameri tentokrat..
@simi1510 jak jsme se ráno bavily o te práci, tak dnes jsem mluvila s jednou kolegyní a představ si, že za mne ta slibena náhrada prý nepřijde az prý jestli porodim a podle toho jak to dopadne jim řekla šéfka, ze vezme druhou. Tak to mi přijde fakt jak by mi přáli abych znova potratila nebo aby tu operaci po porodu nezvládl nebo co. Jako byla to dobře placena práce, ale ten kolektiv je opravdu na hraně lidské šikany co se tam občas děje. Po mateřské se tam asi nevratim jak to vidím pokud tam bude stejná sestava lidí.
@ivchez to je příšerný!!!! A ještě ti toto řeknou??? To je vážně, jak když se dohodli a všichni věří, že o to nějak přijdeš nebo něco.
Nedejbože, i kdyby se mělo stát něco špatného, být tebou, tak se tam nevrátím. A i kdyby v dobrém... Abys pak byla nervní nebo něco, když tam budou ti samí???
Jak jsem začala říkat, peníze nejsou vždy všechno. Může mít člověk víc peněz a štěstí ani zdraví to nepřinese. A navíc, pokud jsou peníze fajn, ale kolektiv blbý, tak to je stejně naprd...
Ale dopadne to dobře a všechno zvládnete coby rodina! A nic špatného už se stát nesmí!
@ivchez V té nové práci nikdo nevěděl, že jsem si zažila zamlklé těhu... Defakto tu práci jsem našla až po zákroku, nastoupila tam během šestinedělí, za 3 týdny pak měla první porevizní ms... a nebylo mi vždy do zpěvu...
Jedna ženská, 74 let, co tam byla, tak přála k Vánocům a že zdraví přeje jen sobě, že ho potřebuje, kdežto my ne...
A když člověk řekne, že ze zdravotních důvodů rozvazuje pracovní poměr ve zkušebce (nemusí nic člověk vysvětlovat, navíc si řekne, že zdravotní důvody jsou snad nejvíc), tak čeho se dočká? Že mu řeknou a kdybych Vám ubral práci? Pak a je to tak vážné? A tak se zeptám Libušky... jo, chodila by, ale na ty další nikoho nemám, mohla byste chodit aspoň pár dní v měsíci na nějakou dobu, než někoho najdu a toho to pak naučit? A samosebou nejspíš zase zaplatit načerno...
Když by člověk řekl, že je to, že je člověk stále ve stresu, je toho plno a málo peněz. Tak by ubral práci, ubral peníze... Když navíc se tam člověku díky vlastně i kolektivu nelíbí? Nejdřív jsem si říkala, že super kolektiv... Ale pak? Ta jedna i to co neví, to vyslepičí. V 40 bydlí sama, děti nemá ... Pak ani neřekne nic přímo, ale pomlouvat s kolegyní, to jo... A samosebou takové to potichoučku kecání je vážně nenápadné....
Tak hold v pondělí předám, co mám, a nenechám si od něj nic už líbit po tom všem. A ať si s tím poradí jak chce. Nebo jsem mu měla vykládat, že dva měsíce, co jsem u něj, se mi nepodařilo otěhotnět, resp. nejspíš dle testu ano, ale přišla jsem o to, že se to neudrželo? A co kdyby kromě toho stresu, co mi vážně ubližuje. Kdy chodím do práce brzy ráno, vracím se pozdě, jsem unavená, doma nic neudělám, na sex pak ani chuť není (a to jsem ho předtím milovala)... Nehledě že v práci stále, co jako chci doma prý stíhat... že ať se toho chopí chlap, když dělá z domova....
To člověk vážně nemá za potřebí. A je mi jasné, pomluvy budou všude... ale když chci a je pro mě částečně prioritou mít mimi? A jasný, bylo mi 28 let, dle někoho mám stále čas... ale po tom, co jsem si s první těhu prošla? Už se bojím viď ☹
@simi1510 dobře děláš. Já si pak budu taky hledat něco jiného. Nemám dítě ve 40 proto abych ho pak skoro neviděla a byla v práci od 7 do 17 i déle a domu se vracela vytočená a unavená. Chci si to užít tak holt půjdu s penizky dolu a najdu něco i na poloviční úvazek. Navíc chci byt s malým doma cele tři roky a v práci ještě při nástupu na nemocenskou už prý kdy se vrátím a ze doufá, ze po dvou letech. No to určité kdo mi ho Bobka jako bude hlídat?
@simi1510 me je 24 mam za sebou jak už sem psala na začátku dvě zt a po nic dvě nevydařené ivf ted se zase snažíme sami a taky me kazdej mele ze mame čas a at si užíván práci jenže tam si nemám co užívat sem sestricka na ldn vim ze po mateřské pokus se někdy podaří se tam nevratim už ted sem utahana ztrhana mam 85 pacosu na noční sloužíme 2 pomalé vše lezaci
@simi1510 řekla si to velice dobře já měla super práci a najednou jsme si řekli s mužem že do toho praštíme,po 7 letech brání antikoc. jsem po 3.5 měsíci otěhotnela. V práci všeci nadšení přáli mi až je vše o.k a já šla na neschopenku.Jelikož 325 hodin měsíčně bych to nedala ve stavu ve kterým jsem byla.A najednou rána z nebe krvácení, problémy a ktomu jsem se dozvěděla jak mé super kolegyně by rači abych už se nevrátila jelikož mé místo je obsazené dcerou jedné z nich.A co teď? Potratila jsem v 7tt a konec.Jsem pořád na neschopence a přemýšlím co dál.Opět se snažíme jelikož vše odešlo samo a já jsem po fyzické stránce zdravá. Takže budu doma co to půjde do té doby než se opět zadaří a když né musím hledat novou práci. Jediný co mě drží nad vodou je manžel ze synem a já pořád doufám že vše dopadne dobře 🙂
Změnil se vám po ZT a revizi nějak výrazněji cyklus? První ms došla za stejně dlouho jako dříve, ale měla jsem teď plodný hlen 6 a 7 DC a pak už nic, tak jsem zmatená. Dřív býval až kolem 10-14DC. Navíc mi je tento cyklus od 14DC špatně od žaludku, tak nechápu, co se to se mnou děje ☹
@saidy já to mám totálně rozházené. Cykly až 36 dní. Ovu už dva měsíce dle ovu testu nebyla a pokud byla tak by byla hned po ms dle bolesti. A nám to stejně ze mi je od půlky cyklu zle od žaludku až do ms :( už jsem z toho zoufala taky. Ještě to u dam měsíc a když se to nesrovna z jsi ta dr.
@arielka222 a snažíte se nebo ještě čekáte? My se začali snažit po prvni porevizní, ale moc nevěřím tomu, že by to vyšlo, když je to teď takové divoké ☹
@sedlackovak moc drzim palce, at se povede a jsi spokojena!
Ja jsem od vcera zase na pracaku
@saidy já podle testu neměla dva cykly asi ani ovulaci. Ty čárky byly divné a slabé. A jako bonus si tělo myslelo, že je stále těhotné tak jsem přibírala na váze a nevěděla co dělat. Doktorka mi řekla že je to tou hormonální bouří co jsem prodělala a že musím počkat až se tělo uklidní samo. Přitom jsem sportovala a lítali jsme se psy po horách denně dlouhé procházky, žádné sladkosti jen zdravá strava a váha šla stále nahoru. Byla jsem z toho na mašli. Pribrala jsem od potratu 5 kg. Nechápu. Zato od začátku těhu po ted tj 23 tt mám nahoru 3,5 kg. Nepřibirám skoro vůbec.
@saidy začali jsme se snažit hned po první ms po revizi v listopadu. Ale bez ovu to bohužel asi nepůjde. Teď čekám jestli ovulace bude příští týden a nebo zase nic :( to čekání mě fakt nebaví. A hormony se mi nechtějí brát tak nevím no
Zdravim.. mela jsem letos zamlkle tehotenstvi.. telo se menilo jako kdyby problemy nebyli az do revize.. mela jsem jen prazdne vajicko.. mam i geneticky Leidenskou mutaci,ktera to taky zpusobuje.. byla jsem na revizi,mesic klid,a otehotnela potom uz cca druhy vikend,bez priznaku,nevolnost nebyla,slaby menzes az do kontroly u lekare,rekli mi 16+2 a dostala preventivne injekce na redeni krve, a mala uz ted zacne 7 mesic a ma se cile k svetu.Říkaji ze se to stava na 99% jen jednou a posl.dobou dost casto..hezky den..
@arielka222 beres ten nosifol?

@mruk Proč je na nasazení léčby pozdě? Jsi těhotná?