Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@monhanz Taky jsem měla v dubnu anebryomolu a až do 9tt příznaky jako těhotenství a ejhle. Revize. V září jsem otěhotněla znovu a v 10tt přestalo bít srdíčko (podle doktorka nebilo den, nebo dva, bylo to hodně čerstvé - v 7tt srdíčko blikalo, vše bylo ok), takže zase revize. V prosinci jsme byli na genetice a čekáme na výsledky.
Právě doktor taky říkal, že anembryomola je 1x za život, ale že ty zamlklé potraty jsou prostě potvory a stačí prkotina a je to v ***** a ty se bohužel opakovat můžou několikrát. Nechtěl mě posílat ještě ani na genetiku, ale nakonec poslal ...
@arielka222 a co doktor? Nekonzultovala si to s nim?
@simi1510 když jsem tam byla na začátku prosince tak říkala ze je vše ok a ať začneme od ledna..ale utz nedelala takže ani nemohla vidět ovu a zkontrolovat to. Takže nechám tomu čas jeste v unoru a pokud ovu nebude zajdu za ni asi :/
@simi1510 mě dneska doktor řekl že určitě ještě měsíc budu doma,pořád si myslím že to nedostanu a bylo by po starostech,zítra mi ma přijít Ms a už mám tlaky,že to dojde,ale nevím no.Pokud jo budeme se snažit dál,jen mi hlava nebere to,že člověk je šťastný,má vše co potřebuje a během pár dní se to vsechno zhroutí jak domeček z karet.
@sedlackovak je to hrozný no ☹ Člověk na něco nejdřív stále čeká, doufá, pak to přijde, je happy, a najednou během jedné minuty ani ne, ti doktor sebere všechny naděje.... a může se začít znovu.
Je to hrozný nápor na psychiku, kór když okolí je různé, práce na prd... a pak se z toho člověk má nějak dostávat...
Ale zvládneš to, bude to dobrý, zase to půjde a už to vyjde v pořádku!
Přeji ať do nového roku vstoupíš pravou nohou a veškeré problémy zůstanou v tomto roce!
@simi1510 moc ti děkuji a přeji to to samé,ať vše ti výjde tak jak by sis přála,ale já už ničemu nevěřím
@sedlackovak děkuji! Musíš věřit hele, bez toho to nejde. Bude určitě lépe, už jen pro to, že můžeme udělat věci jinak, nově... 🙂
Moc dobře vím o čem holky mluvíte. Já dvakrát potratila a jednou měla zamlklé. Teď jsem znovu těhotná (5tt, ještě jsem ani nebyla u doktora) a místo toho abych byla v klidu a šťastná, tak jsem smutná a snažím se si to nepřipouštět, protože se bojím že to zase skončí. Beru vysoké dávky Prednisonu, píchám injekce do břicha a doufám. V současné chvíli mi nezbývá nic jiného než doufat. Teď mám dilema s neschopenkou - imunoložka říkala, že vzhledem k vysokým dávkám prednisonu by bylo ideální abych byla minimálně měsíc na neschopence doma, abych nechytla chřipku nebo angínu... a aby byla větší šance, že to tentokrát vyjde... a já nevím, zda zůstat doma - když to nemám ještě ani potvrzené gynekologem....
@mruk já být tebou, zkusím udělat maximum pro to, abych si i tak mohla říct, udělala jsem pro to maximum, aby to vyšlo (kdyby náhodou ne)... a nikde nemáš stále napsáno, proč by to nemohlo vyjít. Jen to třeba budeš mít komplikovanější... možná i pro to, abychom si cenily toho zázraku?
Držím ti moc moc moc pěsti, ať se to povede a máš miminko! A ať je pro tebe rok 2017 úspěšnější a šťastnější!
@wendissek mě přijde, že je vážně pravda, že čím víc na to myslíme, aby se to povedlo, tak se to nedaří... Já teď taky do sebe cpala vše, co jsem našla, že má pomáhat a nic... tak jsem si teď řekla pro změnu, nechám to té náhodě, nebudu nic hrotit a uvidíme no 🙂
Držím moc pěsti, ať to vyjde! A třeba to vyjde, až to nebudeš čekat 🙂 Ale vím, že je to těžké no....
@simi1510 Děkuji 🙂 No asi to tak udělám, za tři roky co jsem v práci jsem si nevzala jediný den neschopenku, vždy jen dovolenou a když vidím jak chodí kolegové do práce nemocní, tak se právě bojím abych něco nechytla. Já doufám, že to vyjde a že se konečně poštěstí ;) Ať je rok 2017 úspěšný i pro tebe a vlastně pro nás všechny ;)
Ahoj, měla bych takový dotaz... Už mi asi hrabe a pozoruji snad úplně vše 😔 .... Jaký má být čípek při MS, nahmatatelny nebo více vzadu?
@kaculik007 když se spouští ms, tak by měl být co nejníž (snadno nahmatatelný) a měkký, otevřený... Ale někomu se to stává až těsně při ms...
Holky, jdu si pro radu. Jsem druhý měsíc po revizi kvůli ZT v 8tt, první MS přišla po 26 dnech a začali jsme se hned po ní snažit, ale měla jsem plodný hlen jenom 6 a 7 DC, pak už ne. Od 14DC je mi špatně od žaludku - střídají se chvilky, kdy mi špatně není celý den s mírnou nevolností až okamžiky, kdy se musím držet, abych neběžela zvracet. Dneska jsem 20 DC a nezlepšuje se to. Alkohol nepiji vůbec a nemocná nejsem. Nenapadá vás, čím by to mohlo být? Na těhotenství bych si nevsadila, 14 DC by se mi zdá moc brzo, aby to mohlo souviset, tak mě napadly rozhozené hormony po potratu, ale před první porevizní mi zle nebylo a MS došla na čas. V předchozím nepovedeném těhu mi bylo zle jenom cca týden před MS a pak už vůbec. Budu ráda za jakékoli zkušenosti, začínám si připadat jako blázen..
Holky poraďte mi,první Ms po samovolnym potratu jsem měla 3.12 a konec 11.12 podle menstruačniho kalendáře jsem to měla dostat 31 a nic.Jak dlouho mám ještě počkat než zajít k doktorovi,moc díky
@sedlackovak většinou má žena čekat 14 dní cca a poté jít na případné vyvolání... Před tím zkusit těhu test?
Mate nekdo po revizi bolesti pri plynatosti? Jsem tri tydny po revizi a dnes po novorocni cocce jsem mela velke krece v trisle a podbrisku...normalne to nemivam. 😨
@simi1510 právě že cyklus před tím byl pravidelnej do 28 dnů,těhotná si myslím nejsem nemám žádné příznaky A ted nevím jestli se mi mohl cyklus posunout třeba na těch 35 dní
@sedlackovak možné to je, přeci jen tělo má rozházené hormony... tak uvidíš jak to dopadne 😉 Držím pěsti

@simi1510 beru nosifoa kontryhelovy čaj piju. A testy furt bílý a slabý čárky. Je mi fakt do breku z toho. Nevím jak ovulaci přirozeně rozběhnout :( teď jsem objednala Fertility Bled pro páry uvidíme jak tohle pomůže...už jsem psychicky fakt v háji to je furt něco :/