icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

mruk
2. led 2017

Tak holky, dnes jsem 38 DC a rano bylo HCG 8000. Zitra jdu k doktorovi na ultrazvuk, asi nic moc nebude vidět, ale aspoň aby bylo dobře ulozene a rostlo. Kez by to konecne dopadlo. ♡

simi1510
2. led 2017

@mruk moc moc moc drzim!!!

mruk
2. led 2017

@simi1510 Simi, moc děkuji 🙂 Zítra dám vědět ;)

mruk
3. led 2017

Holky, tak mam potvrzene tehotenstvi, mam zloutkovy vacek i zarodecny tercik, coz jsem zatim nikdy nemela a odpovidame 5+3, kontrola za 14 dni, tak musíme doufat a modlit se aby bylo priste ♡

babeta1
3. led 2017

@mruk moc moc gratuluji!!!

mruk
3. led 2017

@babeta1 dekuji 😉 jeste neni vyhráno ale doufame 🙂

kaculik007
3. led 2017

@mruk To je paráda, gratuluji 🤰 ať to všechno jde dobře

saidy
3. led 2017

@mruk držím palce, ať je všechno jak má 🙂

simi1510
3. led 2017

@mruk tak to je krása! Tiše gratuluji a drzim dal pesti!!!

lu_cy
3. led 2017

@mruk gratuluji, hlavně hodně zdravíčka 🙂

mruk
3. led 2017

Moc moc dekuji, pisu vam to hlavne proto, aby jste neztracely naději 🙂 taky doufam a verim ze to zvladneme 😉

sedlackovak
3. led 2017

ahoj holky jaká byla vaše 2 Ms po samovolném potratu,podle kalendáře jsem měla 2 dny spoždění a druhej den ji mám jako aby se neřeklo,fakt jen zašpiněná špička tampónu,nevím co si o tym mám myslet ☹

lu_cy
3. led 2017

@sedlackovak ta první byla cca jako vždy předtím a druhou zatím teda (ne)čekám za dva týdny cca. Myslím si, že může být vše trochu ještě rozhozené. Nebo zkusit pak test 🙂

sedlackovak
3. led 2017

@lu_cy test jsem dělala včera z ranní moči,byl negativní ☹ nebo jestli se to rozjede,nevím,ta první po samovolnem potratu přišla za 4,5 týdne a trvala 9 dní a teď ta druhá nemůže přijít normálně ☹

lu_cy
3. led 2017

@sedlackovak no já u prvního dělala spoustu testů a pořád negativní. Hodně holek tu píše jak mají už po týdnu //. Chtěla bych to teď taky odchytnout už v začátku vzhledem k tomu, že dělám ve farmacii ať nic neriskuji.
Jedině ještě počkat nebo pak porada u lékaře, za to člověk nic nedá a nikdo se nám po těch zkušenostech nemůže divit když budeme opatrnější na vše.

dancala
3. led 2017

já sem podstoupila zamlklý potrat a revizi na začátku června.Mělo to být první miminko.Jelikož sem hodně kouřila a taky už nejsu zrovna 20cítka měla sem hrozný strach že nikdy už neotěhotním.Nikomu bych tyhle pocity a myšlenky nepřála.V srpnu mi skončily první měsíčky po zákroku a na druhý den sme jeli na dovču kde sem otěhotněla.Nemohla sem tomu uvěřit a taky ze strachu sem šla k doktorovi až ve 3měsíci.to už mi bylo jasné že su těhotná ale měla sem strach co řekne doktor.Dlouho sem hledala odvahu jít na gyndu.Teď su v 6 měsíci cítím pohyby naší holčičky a su nejšťastnější na světě.Pomohl mi přítel nemyslet na špatné věci a šlo to hned.Nezoufej a snaž se žít zdravě hodně sexujte a ono to půjde🙂hodně štěstí a zdraví.Nepřipouštět si to.Myslet pozitivně.

sedlackovak
3. led 2017

tak já vysadila po 7 letech prášky a za 3,5 měsice mě nějak začali přestat chutnat cigára,nedávala jsem tomu nějak pozornost,myslela jsem,že jsem nemocná,pak jsem si všimla,že nějak nemám ms tak jsem si udělala test,hned 2 čárky,říkám,super,že to šlo tak rychle a pak lehké špinění,pak krvácení a pak už to bylo.Plod jsem zachytila na papíře a odnesla na rozbor,po 14 dnech jsem jela pro výsledky a tam mi řekli,že byl naprosto v pořádku,že to byla statistická chyba,že se to prostě stáva,takže pokračuji,podle kalendáře co mi psal ovulaci jsem s manželem spala skoro pořád a jak jde vidět,tak nic😢

cibka
3. led 2017

@mruk skvělá zprava hned na zacatku roku moc blahopřeji

saidy
3. led 2017

Nevíte někdo, jak dlouho se dostává HCG po revizi na 0? Jsem 7 týdnů po revizi (mimi odpovídalo 7+5), 3 týdny po první porevizní MS a uvažuju, jestli by těhotenský test byl už negativní. Kolik jsem měla netuším, krev mi brali jenom před revizí a na hodnoty jsem se neptala.

lu_cy
3. led 2017

@saidy mám cca stejnou dobu po revizi ve 4. měsíci a testy už delší dobu co jsem zkoušela teď negativní...

sedlackovak
3. led 2017

@saidy já po samovolnym potratů měla hcg po 3 týdnech na 0

simi1510
3. led 2017

@saidy já měla negativní těhu test už asi po 14 dnech od revize

marti1977
3. led 2017

@saidy ja po 5týdnech 3,3 trvalo to dele

babeta1
4. led 2017

Ahoj, tak ja krev nemela vubec a test jsem nezkousela, zitra je to 6 tydnu od revize tak by to snad melo byt pryc.. Doporucuji otehotnet az po 3 mesicich takze to musi byt ok po takove dobe ne?
@saidy

saidy
4. led 2017

@babeta1 To nevím, my se začali snažit po první MS, druhá by podle kalendáře měla dorazit v neděli a doufám, že už nedojde, tak uvidíme. Test jsem taky nezkoušela, ale snad by už mohl být dávno negativní, první MS došla jako obvykle.

sarkakl
4. led 2017

Ahoj ja jsem presne tyden po revizi, sex jsme meli vcera ikdyz mi bylo doporuceny aspon 4tydny, ale nekrvacim, nespinim a citim se dobre tak proc ne. Pockame na prvni menstruaci a pak se snad zadari znovu. Vsem snazilkam preji at se brzo zadari.

sedlackovak
4. led 2017

tak já holky dostala 2 Ms po samovolným s 2 denním spožděním,takže zase nic,myslela jsem,že se to podaří a ono prdlajs a to jsem s manželem sexovala furt,tak já nevím,ktomu v práci mě nečeká nic pozitivního až dojdu,to zase budu v nervech,nemám ani chuť neschopenku ukončit,jsem úplně zoufalá,ach jo 😢

babeta1
4. led 2017

@saidy u mne prvni ms taky byla ok, ale nechci radsi riskovat tak jeste pockam na dve a pak uvidime🙂 drzim palce at uz neprijde!

dancala
4. led 2017

@babeta1 já sem otěhotněla hned měsíc po revizi.Sen v 6měsíci a zatím vše ok.pokud ti nic není můžeš sexovat a otěhotnět dřív.

sedlackovak
4. led 2017

@dancala tak to patrípatríš mezi ty šťastné 😉

Strana