icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

lu_cy
4. led 2017

@sedlackovak úplně tě chápu...já dneska byla na první 12tce po neschopence a nebylo to nic příjemného. Hodně psychicky náročné. Kéž by se povedlo brzo a mohla bych se soustředit jen na bříško a bez nervů.

dancala
4. led 2017

neboj taky se ti to povede.já sem dřív hodně kouřila a už taky nejsu nejmladčí.Takže hlavně zůstan v klidu a pude to samo

sedlackovak
4. led 2017

@dancala no kouří taky nebo spíše opět jsem začala,když jsem otěhotnela přestali mi chutnat,ale to bohužel trvalo pouze chvilu.Je mi 37 a tak jsem věřila že druhá Ms nedojde,3 dny spožděni tak šup test ten negativní a Ms došla. Takže moje naděje jsou ty tam 😢

sedlackovak
4. led 2017

@lu_cy tak já mám naštěstí skvělého doktora,který mě tam nežene,ale pořád jsem doufala,že to stihnu dřív než se budu muset vrátit a nic.Ještě uvidím tento měsíc,chci se domluvit s doktorem ať mě nechá do konce února, jelikož mám podle kalendáře dostat Ms 30 a třeba už 3 nedojde,ale pořád to nechápu, zdravá sem,problémy z otěhotněnim jsem neměla byl to můj první samovolný potrat a ten mi že to byla statistická chyba.Embryo bylo v pořádku fakt mi to rozum nebere ☹

simi1510
4. led 2017

@sedlackovak tak já si myslela, že po revizi to půjde jednodušeji taky, ale bohužel ☹ Jedu 4. cyklus od té doby... Dost lidí kolem už je zase těhotných a já? Stále nikde mimi ☹

sedlackovak
4. led 2017

@simi1510 hlavně že všude vykládají jak je pohnojeno a prdlajs

simi1510
4. led 2017

@sedlackovak nevěřím už tomu... doktor mi řekl, že to je blábol taky a že defakto je v roce 12 cyklů, kdy je příležitost, a z toho třeba jen 4 vhodné vajíčka a spermie a ne vždy to člověk navíc trefí...

Prý v teorii po potratu tak půl roku, ale i déle.

O tom jsem taky jinak četla, že je to jak pohnojeno a že do půl roku se povede, a že pak to je jak když člověk jede na novo... a pak sám má zkušenost že prd... a jen že některým to vyjde, tak je to náhoda :-/

sedlackovak
4. led 2017

@simi1510 no mě doktor řekl 3 měsíce jelikož vše odešlo samo a nic mi tam nezůstalo,mám kamarádku která byla na revizi a ji doktor řekl do půl roku by měla otěhotnět že to bude pak na prd jelikož psychicky na tom byla hodně špatně tak půl roku na to prděla a hned po něm otěhotnela a další kamarádka potratila minulý rok v dubnu,dostala 1 Ms a druhou uz nedostala.100 ženských a každá jiná ono se řekne nemysli na to,ale co máš dělat když už věk není nejmladší a zrovna je doba kdy konečně můžeš,máš práci žádný dluhy a ejhle,nejde.A pak je člověk zoufalý a neví co má dělat

simi1510
4. led 2017

@sedlackovak mě řekl nejdřív čekat 3 cykly, po kontrole mi dovolil po 2.. ale já si říkala, jsem na tom dobře, cítím, že to potřebuji... a prd no ☹

sedlackovak
4. led 2017

@simi1510 simi já taky minulý měsíc každý druhý den furt jsme sexovali a hovno,takže neboj nejsi jediná

simi1510
4. led 2017

@sedlackovak tak doufejme, že to tento cyklus zlomíme 😉

Já si říkala, jestli to není zase stresem a únavou z práce... na druhou stranu bych nerada, aby se to kvůli stresu opakovalo... Tak jsem z té práce odešla... A teď mám v jednání novou a snad to bude lepší, i když která práce není stresující....

dancala
4. led 2017

@sedlackovak nezoufej jistě víš že psychika dělá svoje.Jedte na dovču.Soustřed se na jiné věci.Budeš se bát potom.Až budeš mít mimčo.Teď si užívej a ono to přijde samo když si v pořádku.držím moc palečky.

sedlackovak
4. led 2017

@simi1510 simi já taky mám práci dobrou jen ty lidí,taky jsem měla nervy,byla jsem unavená a povedlo se,teď jsem doma,mám klid a nic

sedlackovak
4. led 2017

@dancala si hodná ale víš jak to je,to nejde na to nemyslet,snažím se co to jde ale vždycky se najde důvod a myslíš na to.Bohuzel nic stím neudělám jen musíme čekat 🙂t

simi1510
4. led 2017

@sedlackovak nevím, jestli to je jakoby tlačení na pilu, myšlení na to... ☹ Ale jak na to nemyslet? :-/ sex si užívám i přesto...

xehachiwinga
4. led 2017

@mruk No je to možné?! 😀 Naposled kdy jsem četla tvoje příspěvky jsi byla nešťastná zda to někdy vůbec půjde a jak tě na to připravuje i muž a byla jsem z toho sklíčená a najednou tohle!!!! Já mám takovou radost 😆😄😁😀 hlavně ať jste všichni tři v pořádku, nemysli na to co bylo dřív, každý den si to užívej a jistě to bude dobré! A pošli mi, prosím, nějaký ten těhotenský bacil ať se taky nakazím :-P tedy, nejenom já, my všechny tady 😀 moc držím palce a přeji co nejlepší rok!!!!!!

sticker
xehachiwinga
4. led 2017

@mruk A bereš stále kortikoidy? Na NK-bb., viď?

mruk
5. led 2017

@xehachiwinga 🙂)) hihi, pokusím se vás tady těhotenským bacilem nakazit všechny ;) Teď čekám na další kontrolu, zda bude srdíčko, tak doufám, modlím se a přiblble se usmívám 🙂 Jj, beru prednison (nasazen až 4+5) na NK buňky (mám NK buňky na spermie 78% a na trofoblast 29%), k tomu ještě beru duphaston, anopyrin a píchám clexane. Dneska jsem na tom úžasném sněhu spadla a zhmoždila si zápěstí, mám podlitinu jak švestku a samozřejmě ortézu 😀 Doktor prohlásil "co padáte, když jste těhotná?", prohmatal mi to a vzhledem k tomu, že nemůžu na rentgen tak aspoň ta ortéza a uvidí se 😀 Mě spíš vylekalo, jak jsem spadla na zadek, aby se něco nestalo tomu našemu hrášku, ale ťuk ťuk snad dobrý...

dancala
5. led 2017

@sedlackovak máš pravdu je to hrůza.ale víš si ženská my zvládnem všechno sme na to stavěné.Drž se.

saidy
5. led 2017

Holky, došla vám druhá porevizní MS na čas? Měla bych ji dostat za 3 dny a zdá se mi divné, že nemám PMS. Vždycky mě před MS týden bolely prsa, před první porevizní bolely jenom 3 dny a teď zatím nic. Navíc jsem tenhle cyklus měla plodný hlen hned po MS (6 a 7 DC) a pak už ne, od 14 DC mi je chvílema špatně od žaludku a před pár dny se přidalo občasné píchání vlevo v podbřišku (možná vaječník?), tak jsem zmatená, co to má být.. První byla docela hukot, tak bych nerada, aby mě druhá zaskočila nepřipravenou... 😕

lentixx
5. led 2017

@saidy mě došla dokonce o den dřív 🙂 a dnes je to pátý den a už je pryč 🙂

simi1510
5. led 2017

@saidy nn, nedošla, měla pár dní zpoždění a to jsem si říkala, jestli náhodou to není těhu... Ale právě že nebyly a pak najednou přišla z ničeho nic... Jsem ale pro jistotu právě chodila vybavená, co kdyby... Minulý měsíc, vlastně 3. ms, přišla tak, že dva dny před tím pro změnu člověk špinil, to jsem neměla předtím... jak u blbých po té revizi

trilien
5. led 2017

@saidy druhú som dostala po 28 dňoch od prvej, obišlo sa to bez PMS (pripisujem wobenzymu, kt. mi rozriedil krv, takže zas krvácam krv v tekutej forme nie len samé zrazeniny asi po 20 rokoch 👍 )

lentixx
5. led 2017

@saidy a PMS jsem měla jak u první porevizní, tak i u druhé. Ale pouze v ten den, kdy přišly 🙂 ráno bolest břicha, bolest hlavy i zad .... celý den tupá bolest podbřišku a večer to přišlo (u obou byl průběh stejný) 🙂 Ukázkové 🙂 Asi mi teď vynahrazuje ten duben (po první revizi to byla katastrofa).

simi1510
5. led 2017

@mruk ty jsi taky dobrá... dávej na sebe pokud možno pozor 🙂 i když ten sníh je zkáza...

mruk
5. led 2017

@simi1510 nojo, taky jsem si nadavala, zehsem nezustala radsi doma.. ale opravdu na sebe davam pozor, jen chodim o pul seste rano na autobus a to jsou ty chodniky i silnice priserne ☹

cibka
5. led 2017

@sedlackovak některé cykly mohou byt anovulacni proto se nezadari pokud nemáš problem otehotnet nevzdávej to !

sedlackovak
5. led 2017

@cibka tak problémy bych mít neměla jen už taky nejsem nejmladší,práce na prd,život a roky utíkají rychle

sedlackovak
5. led 2017

@saidy mě došla až tři dny po termínu

cibka
5. led 2017

@sedlackovak to mi povídej taky me tlačí cas.jinak ja mela jakoby biochemický 22.11. A ms dorazila az ted

Strana