icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

sedlackovak
5. led 2017

@cibka no já už teda mám druhou a pořád doufám,že třetí nedojde,ale bůh ví,jak to všechno bude,muset tomu nechat volnej průběh,manžel o ovu testech a podobných metodách měření a hlídání ovu nechce ani slyšet,prý že se mám na vše vykašlat a nechat tomu volný průběh,sex jak bude chuť a né to časovat,asi má pravdu,vyprdnout se na vše a buď to příjde,nebo ne.Pak by se to řešilo jinak

vaporetka
6. led 2017

@sedlackovak vykaslat se na testy mi radila i psycholozka, u ktery jsem byla kvuli zamlklemu tehotenstvi. Pry by to cloveka jen stresovalo... a prej to reknou jen v procentech...a nikdy nic stoprocentniho. a nejvetsi nepritel pro otehotneni je prave stres...😇

lu_cy
6. led 2017

@sedlackovak tak to máš super. Můj doktor řekl, že to nemůže prodlužovat...já už pracuju naplno a musim říct, že jsem ještě víc ve stresu. Někteří lidi prostě nic nechápou :( a do toho mám obavy kvůli prostředí farmacie. Teď měla být dokonce ovulka a já nevím jestli byla. Asi jsem ji tím stresem zahnala nebo co 😀

simi1510
6. led 2017

@sedlackovak ja zas nechat to jen tak, tak v dobe ovulky test nebude, protoze se mu kolem ni do sexu moc nechce... ale dite si přeje 😃

sedlackovak
6. led 2017

@simi1510 to sou chlapi,oni mají na vše čas 😀

xehachiwinga
7. led 2017

@saidy Mně přišla až o skoro 5 dní později, předtím píchání v podbřišku a napjatá prsa tak už jsem si říkala, jestli se přes naše nesnažení nepovedlo nějakému pulci se usadit, ale pak mi ji pomohla spustit akupunktura a bylinky 🙂

sedlackovak
7. led 2017

Holky já mám takové bolesti,to jsem nezažila,doma žádný ibalgin,jen paralen asi umřu.V životě jsem při Ms neměla takové bolení 😢

saidy
7. led 2017

@xehachiwinga mi je právě divné, že mě nebolí prsa (můj asi jediný PMS příznak) a MS má dojít zítra. To se mi ještě nikdy nestalo 😀

xehachiwinga
7. led 2017

@saidy Hele, uuuuuplně v klidu - já zas pms předtim nikdy neměla a teď poprvý při druhý porevizní ms 😂 ta druhá je zkrátka nějaká prdlá 😅 inu, do třetice všeho dobrého a pak tralalá naproti miminku 🙂 jak to plánujete doma vy?

saidy
7. led 2017

@xehachiwinga my se začali snažit po první, tak jsem hrozně zvědavá, co teď bude 😀

xehachiwinga
7. led 2017

@sedlackovak Tak si vezmi paralen, vždyť je to taky analgetikum! A mně ještě pomáhá teplá sprcha - všechno se to hezky uvolní a jde ven...a výborná je na to taky kokoška pastuší tobolka (když k tomu hodně krvácíš) nebo směs bylin podle čínské medicíny 051, ale ty doma taky moc lidí nemá no... :-/ A víno doma máš? Nebo panáčka - místo toho paralenu, k němu nee! - taky analgetické 😉

xehachiwinga
7. led 2017

@saidy Jo takhle!!!! Takže ty jsi dost možná v očekávání 😀 páni páni páni! To jsem teď taky zvědavá jak to dopadne, to mi nedělej tyhle napínáky!!! 😀 no držím moc palce, hlavně dej vědět... A ty už doma nějakého prcka máš? Už si nepamatuji jak to u tebe začalo, promiň - prodělala jsi taky jedno zamlklé? Vím, že jsme si psaly asi už někdy v tom říjnu/listopadu když jsem se tady zjevila taky...

simi1510
7. led 2017

@sedlackovak já právě před revizí neměla skoro nic, jen občas něco málo, ale po revizi? To bylo šílené... a teď zase bylo špinění, které jsem neměla předtím a spouštěla se z ničeho nic...

zkus ibalgin rapid, má zabírat rychleji, nebo panadol ... a snad budel lépe!

saidy
7. led 2017

@xehachiwinga zatím děti nemáme, na podzim to bylo první těhotenství a skončilo ZT v 8tt v půlce listopadu. Teď jsem na jednu stranu hrozně zvědavá a na druhou se bojím, že to bude negativní a mám jenom splašené hormony, tenhle cyklus byl celý divný 😀 (plodný hlen jenom 6 a 7 DC, od 14 DC nevolnosti a týden do včera mě pobolívalo a píchalo nalevo v podbřišku)

xehachiwinga
7. led 2017

@saidy To jsme na tom stejně. Moc bych ti to přála a držím palce 🙂 tenhle rok zkrátka bude pro naše mateřství jistě šťastnější 😉

sedlackovak
7. led 2017

@xehachiwinga už to pomalu přestává samo od sebe,ale řeknu ti mazec sem zalezlá v posteli a doufám že bude brzo konec

sedlackovak
7. led 2017

@simi1510 já ti první měla devět dní tuto budu mít zítra 7.U té první normální bezbolestné a tato první 3 dny jen aby se neřeklo a teď mazec.Jsem zvědavá kdy bude u konce tato,to už by sliznice měla bejt ok né?

simi1510
7. led 2017

@sedlackovak mělo by to být ok... nebo je možnost, že se třeba "zadařilo" a proto to teď je takto... ono se tělo prý stejně na druhou stranu dlouho ještě pak z toho dostává....

sedlackovak
7. led 2017

@simi1510 určitě nezdařilo test jsem si dělala 2.1 a byl negativní 3.1 došla Ms uvidím po Ms jestli třeba se zadaří moc by mě to zachránilo a Simi sama víš jak to je.Tělo si dělá co chce a až bude připravené tak si samo vše zařídí a to mě štve 😀

simi1510
7. led 2017

@sedlackovak jj, asi tak... Sama jsem jeden z příkladů 🙂

Držím pěsti, ať je lépe a ať se pak zadaří!

Já po revizi nakupovala vložky s přítelem a říkám, toto musí stačit, víc už nedokupuji... a co myslíš? 😀 musela jsem dokoupit na minulý měsíc už... Když člověk chce něco, tak to nejde...

jen mi přijde těžké na to nemyslet... kdybych to nechala být a sex byl jen když se uzná za vhodné, tak se asi nedočkám :-/ Uvidíme co bude tento cyklus no... ale nepočítám s tím, že se povedlo, když byl jen jeden sex ☹

sedlackovak
7. led 2017

@simi1510 no já životě vložky nepouživala jen tampóny a teď sem si je koupit musela jelikož mi tampon moc dobře nedělal.A Simi ja minulý měsíc měla se s manželem sex 9 krát a nic takže ono je jedno asi jak často spolu spíte ale jednou je asi fakt málo měla bys na muže víc zatlačit a říct mu že miminka nenosí čáp aby se trochu víc snažil 😀

simi1510
7. led 2017

@sedlackovak tak to on ví, zjistil to i viď 😀 ten sex byl od konce prosince k dnešku jako 4x, ale v době vhodné pro mimi jen jednou... 😀

kde jsou ty časy z před dvou let, kdy jsme spolu byli častěji.... 😀

sedlackovak
7. led 2017

@simi1510 tak to jo,ty časy sou pryč ale já mám výhodu mám o 8 let mladšího muže a ten je schopen pořád 😀 u mě je to jen teď kvůli miminku,jen nejsem nejmladší jen pořád řeším tu práci vrátit se nebo jít do jiné. Z toho mám šílený dilema

simi1510
7. led 2017

@sedlackovak Můj na sex nebyl od začátku vztahu moc, sám mi i říkal, že se raději přitulí a je rád se mnou, že nepotřebuje sex jako dokazování vztahu atp.

Já dělala v jedné práci, stres, šikana ze strany kolegyně, nedalo se to vydržet. Tak jsem dala výpověď, když jsem jela na dovolenou, a pak pár dní chodila po návratu do práce, ale nedalo se to. Takže neschopenka po celou výpovědní lhůtu... pak jsem našla jinou, jenže když to nějak šlo kolektivem, tak neskutečný stres a nervy s tím, co mi vše naložil, neustálé přesčasy (nehrazené), část peněz tak a část onak... tak jsem teď po 2,5 měsících dala nazdar bazar...

A teď mám v teorii předjednanou práci, kde si mohu vytvořit svůj tým, svá pravidla a tak... tak snad to podepíšeme v pondělí ku prospěchu obou stran... Nějak se zabavit jinak, dělat co mě snad bude bavit, má to být i výzva pro mě...

Takže za mě, je možná lepší tyto různé situace chytit jako novou příležitost a zařídit si život jinak. Pokud máš myšlenky na odchod, tak se ti to tam nějak nezdá, nelíbí, nejsi spokojená... Tak vzít nový rok jako novou příležitost? 🙂

sedlackovak
7. led 2017

@simi1510 já mám práci dobrou kolegyně byli super do doby než jsem otěhotnela to vlastně taky bylo ještě v pohodě ale až jsem o to přišla bylo to v prdeli.Na moje místo je tam teď dcera jedné znich a už jsem byla mimo kurz.Začali vykládat ,že by bylo dobré abych se už nevracela.Pak manažer domluvil to,že tam budem obě až se vrátím kdybych zase otěhotnela Tak ať je tam ona jako pojistka,jelikož moc lidí se tam nehrne.Říkám si v pohodě,ale sem strašnej cíťa a nevím jak se mám chovat a jak se budou chovat oni.Všeci mi tvrdí že se to vrátí do starých kolejí ale já už nebudu taková kamarádka. To ne.Ake hlavně mi jde o to,co když otěhotnim ve zkušebně zas to bude na led a ktomu chceme stavět takže hypotéka,takže asi tak.Pry to mám vydržet tak já nevím.Mam strach že budou lítat facky z mé strany

sedlackovak
7. led 2017

@simi1510 a když otěhotnim ve zkušebce tak nevydržím tam bejt 3 měsíce abych třeba zase o to nepřišla

simi1510
7. led 2017

@sedlackovak tak my chceme získat byt, takže hypotéka taky, do konce roku se to nevyřešilo, tak to musíme dořešit teď do ledna...

Ohledně otěhotnění a práce, říkám si, práci člověk nějak sežene, když se podaří otěhotnět, tak to pak vypluje na povrch, ale člověk bude krytý na mateřskou. A co bude po mateřské? To je otázka... Ona i ta původní firma už být nemusí, i když tam by byl nárok na odstupné, když by zanikli... ale já třeba v těch původních pracích bych dopadla asi takto - tam, kde jsem v srpnu skončila, tak by se mnou rozvázali dohodu o odchodu a dostala bych odstupné, jelikož čerstvé matky nechtějí - takže bych musela hledat novou práci. V práci, kde jsem dělala do prosince, bych nemohla být matkou, byla bych jen v práci a to by nebylo možné z mé povahy, že se chci o dítě starat a užít si ho a ne že bude znát buď babičky a dědy nebo chůvy...

Takže si říkám, důležité je sehnat nějak práci na začátek, když se podaří otěhotnět, tak se pak uvidí, co a jak... a pak se hold najde něco, co se dá skloubit dohromady 🙂

A pokud se toho bojíš a nevěříš tomu, co tam bude nebo nebude, tak bych měnila. I v těch našich situacích, je lepší, když to nikdo vědět nebude a člověk začne s čistým štítem, než že bude poslouchat pak, jestli se tváříš tak nebo onak, kdy do toho zase spadneš atp.

Většinou mají nakonec přednost ty známí známých než někdo, kdo se nejvíc snažil a pracoval atp. ☹

Držím palce, ať se rozhodneš, co nejlépe!

simi1510
7. led 2017

@sedlackovak když on ti někdo řekne, že i kdybys doma ležela s nohama nahoru, dělala stojky, tak že když to má odejít ,, tak to odejde :-/

Já byla doma, defakto v klidu pak a co? Zamlklé... následek stresu? Nebo vážně shoda blbých náhod, že nás to potkalo? Kdo ví...

sedlackovak
7. led 2017

@simi1510 no jasně ale já mám výhodu že manažer mě má rád a jediný co mi na to řekl,že si jich nemám všímat že to jsou blbky že to nejsou kamarádky at si udělám svoji práci a jít domů je to hrozně těžký

sedlackovak
7. led 2017

@simi1510 a proč mě se to stalo nevím taky nechápu plod zdravý já v klidu doma myslím si že tělo to vzalo jako vetřelce a vypudilo ven

Strana