Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
Holky, tak mam potvrzene tehotenstvi, mam zloutkovy vacek i zarodecny tercik, coz jsem zatim nikdy nemela a odpovidame 5+3, kontrola za 14 dni, tak musíme doufat a modlit se aby bylo priste ♡
@mruk To je paráda, gratuluji 🤰 ať to všechno jde dobře
Moc moc dekuji, pisu vam to hlavne proto, aby jste neztracely naději 🙂 taky doufam a verim ze to zvladneme 😉
ahoj holky jaká byla vaše 2 Ms po samovolném potratu,podle kalendáře jsem měla 2 dny spoždění a druhej den ji mám jako aby se neřeklo,fakt jen zašpiněná špička tampónu,nevím co si o tym mám myslet ☹
@sedlackovak ta první byla cca jako vždy předtím a druhou zatím teda (ne)čekám za dva týdny cca. Myslím si, že může být vše trochu ještě rozhozené. Nebo zkusit pak test 🙂
@lu_cy test jsem dělala včera z ranní moči,byl negativní ☹ nebo jestli se to rozjede,nevím,ta první po samovolnem potratu přišla za 4,5 týdne a trvala 9 dní a teď ta druhá nemůže přijít normálně ☹
@sedlackovak no já u prvního dělala spoustu testů a pořád negativní. Hodně holek tu píše jak mají už po týdnu //. Chtěla bych to teď taky odchytnout už v začátku vzhledem k tomu, že dělám ve farmacii ať nic neriskuji.
Jedině ještě počkat nebo pak porada u lékaře, za to člověk nic nedá a nikdo se nám po těch zkušenostech nemůže divit když budeme opatrnější na vše.
já sem podstoupila zamlklý potrat a revizi na začátku června.Mělo to být první miminko.Jelikož sem hodně kouřila a taky už nejsu zrovna 20cítka měla sem hrozný strach že nikdy už neotěhotním.Nikomu bych tyhle pocity a myšlenky nepřála.V srpnu mi skončily první měsíčky po zákroku a na druhý den sme jeli na dovču kde sem otěhotněla.Nemohla sem tomu uvěřit a taky ze strachu sem šla k doktorovi až ve 3měsíci.to už mi bylo jasné že su těhotná ale měla sem strach co řekne doktor.Dlouho sem hledala odvahu jít na gyndu.Teď su v 6 měsíci cítím pohyby naší holčičky a su nejšťastnější na světě.Pomohl mi přítel nemyslet na špatné věci a šlo to hned.Nezoufej a snaž se žít zdravě hodně sexujte a ono to půjde🙂hodně štěstí a zdraví.Nepřipouštět si to.Myslet pozitivně.
tak já vysadila po 7 letech prášky a za 3,5 měsice mě nějak začali přestat chutnat cigára,nedávala jsem tomu nějak pozornost,myslela jsem,že jsem nemocná,pak jsem si všimla,že nějak nemám ms tak jsem si udělala test,hned 2 čárky,říkám,super,že to šlo tak rychle a pak lehké špinění,pak krvácení a pak už to bylo.Plod jsem zachytila na papíře a odnesla na rozbor,po 14 dnech jsem jela pro výsledky a tam mi řekli,že byl naprosto v pořádku,že to byla statistická chyba,že se to prostě stáva,takže pokračuji,podle kalendáře co mi psal ovulaci jsem s manželem spala skoro pořád a jak jde vidět,tak nic😢
Nevíte někdo, jak dlouho se dostává HCG po revizi na 0? Jsem 7 týdnů po revizi (mimi odpovídalo 7+5), 3 týdny po první porevizní MS a uvažuju, jestli by těhotenský test byl už negativní. Kolik jsem měla netuším, krev mi brali jenom před revizí a na hodnoty jsem se neptala.
@saidy já po samovolnym potratů měla hcg po 3 týdnech na 0
Ahoj ja jsem presne tyden po revizi, sex jsme meli vcera ikdyz mi bylo doporuceny aspon 4tydny, ale nekrvacim, nespinim a citim se dobre tak proc ne. Pockame na prvni menstruaci a pak se snad zadari znovu. Vsem snazilkam preji at se brzo zadari.
tak já holky dostala 2 Ms po samovolným s 2 denním spožděním,takže zase nic,myslela jsem,že se to podaří a ono prdlajs a to jsem s manželem sexovala furt,tak já nevím,ktomu v práci mě nečeká nic pozitivního až dojdu,to zase budu v nervech,nemám ani chuť neschopenku ukončit,jsem úplně zoufalá,ach jo 😢
@dancala tak to patrípatríš mezi ty šťastné 😉

Tak holky, dnes jsem 38 DC a rano bylo HCG 8000. Zitra jdu k doktorovi na ultrazvuk, asi nic moc nebude vidět, ale aspoň aby bylo dobře ulozene a rostlo. Kez by to konecne dopadlo. ♡