icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

sedlackovak
8. led 2017

@simi1510 tak je to 220 000 uvidíme no tak se měj hezky v úterý mi drž pěsti já budu zítra a děkuji Pá

sticker
sedlackovak
8. led 2017

@simi1510 dám pak vědět jak sem dopadla

simi1510
8. led 2017

@sedlackovak super! 🙂 budu držet taky pěsti!!!

janea823
9. led 2017

Ahoj holky, tak nevím, jestli mi už z toho trošku nehrabe. Po revizi jsme tedy počkali 3 MS a pak jsme tomu nechali volný průběh. Minulý měsíc to nevyšlo, dle mého se vajíčko neuhnízdilo, protože MS přišla o týden dřív. A dnes se mi zdál sen, že se nám narodilo mimčo a že jsem ho kojila (i to, že mě to trošku bolelo)...aneb už mi z j*be. Snažím se na to nemyslet, že to zatím nevyšlo, ale ..... no do další MS necelý týden, tak jsem zvědavá.

lu_cy
9. led 2017

@janea823 držím palce ať už to vyjde 🙂 ...já teď (ne)čekám druhou cca za 13 dní. Taky si moc přeju aby nedošla.

kovky05
9. led 2017

Ahoj Holky,
snažíme se přes dva roky a v září se nám to podařilo, ale bohužel to bylo zamlklé těhotenství. Říkala jsem si, že je to dobrý signál, že nemusíme na umělé. Teď se bojím, že na mimi budu myslet a opět budeme další rok čekat až se nám to podaří. Bohužel mi zatím pokaždé MS přišla. Nejhorší je, že kolem mě je každý těhotný nebo rodí. Říkala jsem si, že jsem se s tím vyrovnala, ale teď se děsím, že ne a proto se nám to nemusí dařit.

janea823
9. led 2017

@lu_cy díky, Tobě taky přeji, ať to vyjde! Snad za pár dní budou pozitivní zprávy😉

simi1510
9. led 2017

@sedlackovak tak nastupují v pondeli 🙂 co ty? Jak je?

sedlackovak
9. led 2017

@simi1510 ahoj Simi nervy pracují na plné obrátky,to je super že tě vzali a počkej jak teď rychle otěhotníš 😂😂no já půjdu zítra dát ten životopis a uvidím.Zkusim se v únoru vrátit do práce a podle toho se zařídím. Hlavně teď zase řeším že mi dneska stmavla Ms na hnědou tak zase nevím co to znamená furt něco 😭😭

vaporetka
9. led 2017

@kovky05 uplne Ti rozumim. Mam to asi podobne. Mnoho mych kamaradek je tehotnych, nebo maji deti. A po zamlklem tehotenstvi jsem se bala s nimi mluvit...abych nebyla smutna. Ony zase nechtely pritezovat me, kdyz vi, ze jsme o mimi v 11tt prisli. Nejvic me desilo setkani s kamaradkou, ktera ma termin porodu cca dva tydny nez jsem mela ja...je to velka zkouska pratelstvi a taky moji psychiky.
Zatim to davam, ale bala jsem se hodne. Brecela jsem vzdy u veci, ktere jsem si v tehotenstvi s mimi spojila a to treba i tu moji kamaradku..

kovky05
9. led 2017

@vaporetka Já potratila v 6tt. Myslela jsem, že jsem s tím vyrovnaná, ale poslední dobou mi přijde, že na mimčo myslím čím dál víc a při mluvení o dětech se mi chce brečet čím dál víc. Nemám to s kým probírat, protože mi všichni řeknou nesmíš na to myslet a ono se to podaří. Nevím jak to máš ty, ale nejde na to nemyslet. A to jsme v práci do toho studuji dálkově vysokou, ale i tak na to myslím.

simi1510
9. led 2017

@sedlackovak taky pekny ☹ ja zas nevim, co ta ovulka... pred dvěma a pul měsícem, kdyz jsem nastoupila do nové, tak to neslo 😃😃😃

Toto je muj graf k dnesku :-/

lu_cy
9. led 2017

přesně...souhlasim s @kovky05 , ono to tak je. Taky každý říká, že musím jít dál, ale oni to prostě nejde jen tak. Připadá mi, že místo toho aby mi bylo líp je to horší. A ty řeči kolem to spíše ještě více stěžují než aby to pomohlo.

sedlackovak
9. led 2017

@simi1510 hele teď mají v lékárně dr Max 7 ovulačních testů za 99 kč,já jak mi zkončí ms tak si jak mi začnou plodny dny kazdej den zkusím jeden udělat,ta stovka je hovno,těm grafům moc nevěřím,nechceš to zkusit taky?11 12 13 14 15 mám plodny dny,ovu 16 a 17 plodný den je to 7 dní tak to zkusím a uvidím

simi1510
9. led 2017

@sedlackovak

Ovu testy do vcera, dnesni zkusim, jakmile dorazim domu

sedlackovak
9. led 2017

@simi1510 no tak to je super né a spali jste spolem?

simi1510
9. led 2017

@lu_cy taky to tak mam... vcera byly 4 mesice presne od zakroku. A uz po několikáté se me mužský nechce v ten den sní dotknout... nevim, jestli nahoda nebo co to je ☹ ale kdyz to neco reknu, tak ze pry nevi co se v daný den delo...

sedlackovak
9. led 2017

@simi1510 a v kolik si je děláš hodin?

simi1510
9. led 2017

@sedlackovak ze ctvrtka na patek jen... vcera rano jako pokus ale bez jeho vyvrcholeni... takze asi tak. Jen ty testy moc neslabnou co jindy a teplota nahoru nejde

simi1510
9. led 2017

@sedlackovak me se osvědčilo ho delat po 17h dal, rano je mam slabsi totiz,...

sedlackovak
9. led 2017

@simi1510 to je blbec,promin

sedlackovak
9. led 2017

@simi1510 ráno prý by se to nemělo děla prý až od 10 hodin do 20.00 hodin

lu_cy
9. led 2017

@simi1510 je to těžké...nejlepší bude aby nám to všem tady už vyšlo a můžeme myslet na něco jiného 🍀

kovky05
9. led 2017

@lu_cy také mám ten pocit, ze je to horší a horší. Jsem z těch vět přečetlivela.

sedlackovak
9. led 2017

já nevím holky,já když jsem vysadila prášky po 7 letech furt jsem myslela na miminko,nebyl den kdy jsem na něj nemyslela a ejhle 3.5 měsíce a bylo tam,sice né na dlouho ale bylo,o psychice je to jen když se utápíme ve smutku a přejeme si,ale když si ho budeme přát veselé myslím si,že se povede.

lu_cy
9. led 2017

@kovky05 Jj znám to ...spíše jsem z toho víc špatná z takových řečí a ještě lidí co si ničím takovým neprošli a ani netuší jak se cítím. Teď i v práci je to děs. Pak má být člověk v klidu a myslet pozitivně.

lu_cy
9. led 2017

@sedlackovak Jj teď se snažím tak trochu uzavřít před kecy z okolí a myslet jen na to krásné co může zase přijít....

simi1510
9. led 2017

@sedlackovak nevim co ma v hlave ☹ sem tam byly problemy ohledně toho... ale to se zlepšilo za tu dobu co jsme spolu...

simi1510
9. led 2017

@sedlackovak ty clearblue ovu testy pry rano... ale nevim no. Me dobre ukazovaly klasické papirkove i v 22 atp 😃

simi1510
9. led 2017

@sedlackovak ja si přeju a co? Dal nic, popr jen duchové a mrcha prijde. Nevim jak to vytesnit... zkousim ted ty omalovánky, ale nepomáhá mi to moc ☹ jen na chvili

Strana