Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@simi1510 ty hlavně si musíš promluvit s mužem,já si myslím Simi,že tam je zakopaný pes
@sedlackovak to uz jsem zkousela hele ☹ celou dobu.. ☹
@simi1510 jak dlouho jste spolu?
@sedlackovak budeme 2.rokem za par dni
@simi1510 já nevím,mě to připadá a to se nezlob,že mu je to vcelku jedno,můj manžel se mnou třeba spí často,když má chuť on a když mám chuť já,což je teď pořád,prostě si myslím že bez pravidelného sexu se to nepovede,Taky chodí do práce,je unavený ale nikdy mu to nebránilo vtom,aby jsme spolu spali.Je pravda,že teď je to častěji,ale v tomto problém nemám.Měla bys mu Simi říct,že miminko chceš a pokud on ho chce taky měl by se začít trochu snažit.
@sedlackovak ale to on se mnou spi, od ledna k dnesku byly 4 sexy. A vim, ze me ma rad. Jen jestli ma v hlave starosti s bytem, i kdyz me rika ze ne... nebo jestli se boji, ale nechce to přiznat... nevim ☹
Ahoj holky,v nedeli jsem zacala spinit a dneska jsem se dozvedela,ze nebije srdicko. Mela jsem bejt 13tt2dny. Ve ctvrtek nastup do nemocnice. Pry se zastavil nekdy v 9tt. Jsme s manzelem hotovy. Melo to byt nase prvni a cekali jsme 2,5 roku. Tak aspon doufam,ze se vse brzo zahoji a i na nas se brzo usmeje stesti😢
@kodyna to mě moc mrzí ale neboj bude dobře, povedlo se teď povede se znova. Počkej co ti řekne doktor a pak to hned zkusíte znovu.
@kovky05 a jak je to dlouho? Me pomohla ta psycholozka. Rekla mi, ze je potreba o tom mluvit a pobrecet si, nezadrzovat to v sobe.. vsem, okolo me, co mi rikali nemysli na to - jsem poslala odkaz na blog - co muze zenu nastvat, kdyz ji po potratu reknete... zkusim ti to najit... musis se branit pred mamou i partnerem nebo kamaradkami...kdo nezazil,tak nevi. Neboj, preboli to...
Já revizi neměla. Vyčistila jsem se sama, Takze nebyla potřeba . Dekuji, zítra si udělám ještě jeden test a pak zavolám doktorovi.
@kodyna ahoj, to je mi moc lito:( Ja mela zjistene zamlkle tehotenstvi v 11tt a taky pry se prestalo vyvijet uz cca 8-9tt:( takze chapu jak se citis... ale neboj, nez skonci sestinedeli tak to bude dobre! My se taky dlouho nacekali, museli jsme i do CARu, aby se povedlo a takovy konec... Jen se tomu clovek nesmi moc poddat, jinak skonci na praskach, to mi ver.. Tyden plac a pak se nejak zamestnej a nemysli na to, bude to lepsi. Ja jsem ted 7 tydnu od revize a mam pocit jako bych nikdy tehotna nebyla, jen se v tom nesmim moc stourat.. Po trech mesicich od revize budeme zkouset dal tak snad se podari znovu a s carem uz rychleji. Moc drzim palce!!!
Já bych ráda přidala mou listopadovou zkušenost (má druhá zkušenost se ZT) . Na kontrole v 7tt srdíčko. Na kontrole v 10tt mi dr. řekl, že nevidí srdeční akci a že to vypadá, že srdíčko přestalo bít včera, nebo předevčírem - ale pravděpodobněji prý včera. Byl to hrozný, hrozný, opravdu hrozný pocit! 100x radši bych slyšela, že to vzdal před pár dny, než že včera! Včerejší den jsem si totiž podorbně pamatovala, veškerou mou činnost. Celý ten den jsem se cítila tak dobře :-/ nechápala jsem "proč" a "kdy". Byla jsem celý den u rodičů na návštěvě, ležela jsem na gauči a koukala s mamkou na TV, baštily jsme dobroty a bylo to super (i když jsem měla už týden silnou rýmu a kašel)! Přítel byl ten den pracovně pryč. Pro jistotu jsem šla na UTZ i další den na potvrzení té hrozné zprávy. A pak revize...
Při prvním ZT to bylo v dubnu téhož roku. Když vyšel muj první pozitivní test v životě, objednávala jsem se na gyndu. Bylo mi řečeno, že až v 9tt, že teď by tam nebylo nic vidět. V tom 9tt mi bylo doktorem sděleno, že tam je jen váček, který už se chystá ven, ale že by to hodně krvácelo a bolelo, tak mě poslal na revizi.
přišla další MS...☹ tak jak jsem si libovala, že po revizi jsem měla pravidelné cykly (28dní), tak teď je v tom úplný binec (23, 25 dní). Podle testů ale asi nebyla ani ovulace, takže jedeme dál. Odpoledne jdu do bylinářství...nejde na to nemyslet ale:-/
Dobry den, me se po zamlklém těhotenství povedlo otěhotnět přesně za rok . 🙂 přeji hodně štestí
ahoj. prožila jsem si to taky a to hned dva roky po sobě. ale není všem dnům konec a ještě
můžeš mít kupu dětí. nám se zadarilo minulý rok, doktor mi dal na podporu otehotneni na tři měsíce Gyngopril a možná právě ten mi pomohl. jsem na konci pátého měsíce a věřím tomu že to dotáhnu do zdárného konce. čekáme přirozenou cestou hned dvě holčičky. tak hodně stest
štěstí a nevzdavej to 🖒😇

@lu_cy na kecy okolí se vyser,oni tvůj život nežijí a klidně je pošly do prdele.Já na lidi okolo seru,mám svůj život,oni vůbec nemají potuchy co ty prožíváš,bohužel je to lidská vlastnost pomluvy,závist a podobně,já to beru tak že vím,že alespoň žiju,když mě někdo mele v hubě😂