icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

sedlackovak
13. led 2017

ahoj holky,dotaz,po samovolným potratu už proběhli dvě Ms které trvali obě 9 dní,cyklus se mi posunul na 31 dní,myslíte,že je to v pohodě?

saidy
13. led 2017

Ahoj holky, tak druhá porevizní MS nějak stávkuje - dneska šestý den zpoždění, test negativní, a poslední 2 dny malinko hnědě špiním, ale na intimce jsou to 3 kapky za den, při vnitřním zkoumání je toho trošku víc a to ještě jenom sem tam, jinak čisto. Začínám být celkem naštvaná na svoje tělo, že takhle nespolupracuje. Jak dlouhé jste měly u druhé porevizní MS zpoždění oproti běžným cyklům? Přemýšlím, kdy vyrazit k doktorce na vyvolávačku 😔

saidy
13. led 2017

@sedlackovak já bych to brala, že je to v pohodě. Mi doktroka povolila snažení po 2. porevizní MS, tak jestli jsi ani nebyla na revizi, směle do toho 🙂

sedlackovak
13. led 2017

saidy nebyla jsem na revizy,vše odešlo samo,plod byl zdraví,srdíčko bylo,prostě statistická chyba,jen prostě nechápu,minulý měsíc sex často a nic,jsem z toho zoufalá,že to nevychází ☹

sedlackovak
13. led 2017

@saidy mě se zpozdila druhá Ms o dva dny,třetí a čtvrtý den jen aby se neřeklo a pak se spustila

saidy
13. led 2017

@sedlackovak my se taky snažili poctivě a stejně nic, ani pozitivní test ani MS, tak jsem z toho taky docela nešťastná, úplně tě chápu ☹

sedlackovak
13. led 2017

@saidy myslela jsem si,že když budu doma půjde to raz dva a nic.Do práce se mi nechce,jen ta myšlenka mě úplně nervuje,beru jen kyselinu listovou,nic víc se mi brát nechce,okupační testy mi přijdou zbytečné,jen vyhazuješ peníze za nic,pak čteš některé příspěvky kde se jim to povede hned,nebo po měsíci to ti taky na psychice nepřidá,já už fakt nevím.

xehachiwinga
14. led 2017

@saidy Ahoj, hele u druhe jsem mela zpozdeni asi 4 dny a celkove byla cela divna. Kdyz se spustila tak to byly jen srazeniny a tmava krev a trvala dlooouho s pak jasne cervena krev a nekolik dni jeste ruzovy vytok ktery se zmenil do okrova a poboliva me bricho, takze jsem pro sichr vyfasla antibiotika... Snad ta dalsi uz bude normalni a dame mimcu volny pruchod 🙂 kapu Gynex + ted i lichorerisnici kdyby to fakt byl nastupujici zanet a piju kontryhel

dacik1803
15. led 2017

Ahojky děvčata, jdu Vás trochu povzbudit, už je to dlouho co jsem tu psala. Tenkrát jsem tu psala svůj příběh, to Vás tu ale nebylo ještě tolik, píši tedy znovu.
V březnu 2012 se nám narodila krásná holčička, těhotenství neprobíhalo zrovna ukázkově, dvakrát jsem krvácela, ale nakonec to dobře dopadlo.
Mé 2 těhotenství už bohužel nedopadlo, začaly mi bolesti, otevírala jsem se a nakonec potratila zdravý živý plod v 15 týdnu, nic nebylo zjištěno, takže mi bylo řečeno, že se jedná o náhodu.
Mé 3 těhotenství bohužel také nedopadlo, v 8 týdnu už nebilo srdíčko, nakonec mi po testech byla zjištěna parciální mola (druh zamlklého těhotenství, kdy se vajíčko spojí se dvěma spermiemi, říká se, že se jedná o stav, který se vyskytuje 1 ze 3000 případů, no zrovna já si to musela vyžrat).
Mé 4 těhotenství dopadlo naštěstí dobře, i když opět s komplikacemi, začala jsem se brzo otevírat, ale nakonec jsem přenášela a v dubnu 2015 se nám narodila druhá holčička.
Já jsem si ale vždy přála 3 děti, takže jsme s chlapem nakonec chtěli třetí brzo po druhém dítěti.
Mé 5 těhotenství bohužel opět nedopadlo, bylo mi zjištěno mimoděložní těhotenství a odebrán levý vejcovod.
Mé 6 těhotenství opět nedopadlo, v 10 týdnu nebilo srdíčko, takže opět zamlklé těhotenství (ale nezjištěna parciální mola, naštěstí).
Co chci ale hlavně říct, nikdy jsme s chlapem nedodrželi ani šestinědělí, nikdy jsem si nedělala ovulační testy, nikdy jsem si neměřila teplotu, plodné dny jednoduše poznáte, že máte více hlenu a při sexu je to kort poznat, jak bych to řekla, no prostě více tečete (omlouvám se za výrazy), zbytečně si myslím, že se tímto stresujete ještě více.
Vždy jsem nezdar obrečela, ale řekla jsem si, že když to šlo tolikrát, tak to půjde a třetího miminka se dočkám.
Nyní jsem po 7 těhotná, dneska přesně 30+1, otěhotněli jsme 3 týdny po poslední revizi, takže můj termín podle menses je podle datumu revize, opět to není bezproblémové těhu, dlouho jsem špinila (asi do 14 týdne, prý jsem se zároveň čistila po revizi) a už jsem zase pootevřená, ale už věřím, že to bude dobré (ťuk ťuk ťuk) a děvčata je to na 100 % kluk, takže i ten můj chlap se konečně dočká alespoň jednoho chlapáka.
Nevzdávejte se, nestresujte se ovulačními testy a měřením teploty, myslete na to, že si to můžete s chlapem užívat. My jsme si to vždy užívali a vždy to nakonec dopadlo těhotenstvím max do 3 měsíců.

cibka
16. led 2017

@dacik1803 ahoj diky za tvůj příběh taky jsi to neměla jednoduché i kdyz si to neměla jednoduché tak jsi to dotáhl a do zdarného konce a to se u některých z nas bohuzel nestalo a to mame za sebou i více pokusu a to je to co nas trápí. Ono se to asi snáší jinak kdyz uz doma nejake to ditko je a pak se to treba nepovede nez kdyz jeďte žádné neni. I tak se nevzdavame ze jo holky

lu_cy
16. led 2017

@cibka Nevzdáváme 🙂 a já moc všem držím palečky !!! Já dneska 10 DPO a modlím se aby už ta mrška nedošla v neděli

sedlackovak
16. led 2017

Nevzdáme,ale ty nervy to je hrozný, doktor mi nic dát nechce když se snažíme aby do mě necpal žádný prášky,ktomu mám další nervy z práce vůbec se mi tam nechce,ale musím je to děsný 😭😭😭

sedlackovak
16. led 2017

Nechce mi dát žádný prášky

lu_cy
16. led 2017

@sedlackovak to chápu já do práce teď chodím s odporem. Zároveň mám strach dělám ve farmacii s přípravky kde je vyloženě varování, že těhotné a kojící ženy s ním nesmí pracovat. Tak už nevím co za testy koupit ať to odchytnu brzo. Minule od GS a až na konci 2 měsíce byl pozitivní takže x testů a pořád ani ducha.

cibka
16. led 2017

@sedlackovak stejne nam nic jiného nezbývá. Zkus se hodit trosku do klidu vín ze je to težké :(

sedlackovak
16. led 2017

@lu_cy já bych se na ty testy vyprdla,četla jsem,že nejlepší je ten hlen,sex třikrát týdně ob den a jinak prý doktor ten by to prý taky mohl říct kdy máš ovulaci ale kněmu se mi nechce je takovej divnej připadne mi to jak kdybych ho obtěžovala

sedlackovak
16. led 2017

@cibka ale když to nejde,mám šílený depky,spíš nejvíc z té práce,víš co je nejhorší že bych chtěla jít k doktorovi aby mi poradil,ale jak jsem psala lucy mám z toho strach že mi zase houby řekne i když k němu chodím 10 let

lu_cy
16. led 2017

@sedlackovak já myslím těhu testy, špatně mi ukazovali. Pořád, že nejsem těhotná i když vynechání dlouhé a byla jsem nakonec ve 2. měsíci když jsem šla na kontrolu ...ovulační kašlu přijde mi, že každý ukáže jinak a milovat se jen podle testu je na nic. První přišlo samo a bez čehokoliv 🙂

sedlackovak
16. led 2017

@lu_cy takže si těhotná?

lu_cy
16. led 2017

@sedlackovak chtělo by to pořádnou dovolenou asi, ať si odpočineš od všeho 👍

lu_cy
16. led 2017

@sedlackovak to bylo u prvního :( toho co nás skoro v 5. pak opustil :( ....teď zkouším co se dá ať to vím dříve a můžu z práce hned pryč a neriskovat už nic. Dělala jsem teď jak mi to nedalo když o tom píšu a je tam hooodně slabě něco vidět. Ale nevím čemu věřit, budu muset čekat ještě :( ....moc se ale modlím

sedlackovak
16. led 2017

@lu_cy no na to teď nejsou moc peníze jak marodim moc toho neberu,manžel teď platí skoro všechno tak je to takový na prd.A lucy ty už si teda těhotná?

sedlackovak
16. led 2017

@lu_cy lucy to vyjde neboj,zkus to brzo ráno já si ho dělala ve 3.30 jak jsem šla do práce a krásný 2 čárky.Ale držím ti pěsti,kdy máš dostat Ms

lu_cy
16. led 2017

@sedlackovak To chápu, teď zpravujeme byt a zároveň držím ten můj ať máme kde bydlet než se to dodělá a pořád se to komplikuje a pak má člověk být v klidu :D. No dneska 10 DPO a něco tam teď večer slabounce vidím, ale nevím :( nechci to zakřiknout pořád spíše čekám na zázrak. Zkusím koncem týdne testnout jestli bude víc něco vidět a jestli přijde MS.

lu_cy
16. led 2017

@sedlackovak V neděli ji (ne)čekám ...

sedlackovak
16. led 2017

@lu_cy no já mám dostat na až 2.2 to je ještě dlouhá doba 😭

lu_cy
16. led 2017

@sedlackovak třeba se poštěstí a žádná už nebude 🙂

sedlackovak
16. led 2017

@lu_cy v životě jsem měla dvakrát štěstí můj syn a můj manžel jinak samá smůla moc tomu nevěřím že by se mi poštěstilo 🙁

lu_cy
16. led 2017

@sedlackovak to já bych mohla psát knihu ...konečně jsem byla šťastná, když jsem se dozvěděla, že čekám syna. Najednou mě to hrozně naplňovalo. Moc dlouho mi to štěstí nevydrželo :(. Ale pořád tak nějak v koutku doufám 🙂 a snažím se umlčet v sobě to špatné. I teď to pořád ve mě řve, ale snažím se myslet na to, že o víkendu najdu ty dvě // a budeme zase šťastní.

sedlackovak
16. led 2017

@lu_cy v to já doufám taky 😢

Strana