icon

Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?

dadaanela
23. srp 2012

Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?

sedlackovak
16. led 2017

Holky potřebuji radu je to trošičku intimní byla jsem teď na wc a měla jsem takový ten hlen hodně hustý co dáte mezi prsty a on se natáhne.Takový sopel co to znamená. Je tady i to že jsme včera měli s mužem sex a použili gel a teď jsem na netu četla že když to dáte do vody a nerozpusti se že je to pravý hlen a ne zbytek sperma nabo gelu

sarkakl
17. led 2017

@lu_cy digi test ukaze v jakem jste tydnu stoji ale kolem dvou stovek

cibka
17. led 2017

@sedlackovak tak si najdi jiného a na tohohle se vyprdni

lu_cy
17. led 2017

@sarkakl zkoušela jsem, na ten je brzo si myslím. Ještě počkám a uvidím.

sedlackovak
17. led 2017

Tak holky koupila jsem si jen tak 5 ovulačních testů za 85 kč zkusím to jen tak pro sichr a uvidíme 😁

lu_cy
17. led 2017

Tak to já večer z práce skočím pro jiné těhu testy a budu se modlit at tam něco najdu :(

sedlackovak
17. led 2017

@lu_cy lucy mám tam ducha nevíš co to znamená

sedlackovak
17. led 2017
arielka222
17. led 2017

@sedlackovak to je ovu a nebo tehu? 🙂 Pokud ovu tak je negativní.

sedlackovak
17. led 2017

@arielka222 arielko je to ovu 😂😂😂takže je tam prdlačky já myslela že tam mám alespoň toho ducha 😭😭😭😭

arielka222
17. led 2017

@sedlackovak tak u tech ovu to pravé funguje trochu jinak ;) Pokud je ovulace tak by ty čárky byly stejne případně spodní carka výraznější než kontrolní. Tak zkus testovat zítra pokud bude duch sílit tak ovu teprve bude. Já např. Mam celý cyklus duchy a pak když je ovu jsou najednou obe stejne 🙂

sedlackovak
17. led 2017

@arielka222 takže můžu teda být ještě před ovulací?ještě bych se tě chtěla zeptat,mám jich zatím 5,nebo spíš už 4 a dělala jsem si ho v 15.00 může být?Nikdy jsem si to nedělala,dneska jsem si je koupila poprvé vživotě,jelikož mě pobolívají vaječníky,tak jsem to chtěla zkusit 🙂

arielka222
17. led 2017

@sedlackovak ano já delam vždycky kolem 18.00. Je to lepší odpoledne kdy je vysi hladina toho lh hormonu než dopoledne. Před ovu klidně může být já před revizí každý měsíc použila tak cca 4 pac ovu chodila pravidelně 24-16 den cyklu 🙂 Teď po revizi jsem jich teda použila cca 18. Testovala jsem hned po ms až do ovu která byla pozdě až 21 dc. Ale chtěla jsem vědět jestli vůbec ovu mám 😀

lu_cy
17. led 2017

@sedlackovak negativní, ale možná bude sílit 🙂 mě nedělal duchy pořád...nestíhám reagovat... pořád ještě v práci :( a do toho pálení žáhy. Nikdy jsem s tím potíže neměla.

sedlackovak
17. led 2017

@lu_cy a nebudeš fakt těhotná?mě taky pálela žáha jako blázen,ty já stěma ovulačníma testama nemám zkušenost,pobolívá mě břicho,ale jen chvilu,pak nic a pak zase proto jsem si je koupila ale fakt nevím,no

sedlackovak
17. led 2017

@arielka222 arielko,mě se posunul cyklus na 31 dní,takže jak dlouho by sis na mé místě dělala ty ovulační testy,já měla začátek ms 2.1 a konec 10.1 takže já vůbec nevím

lu_cy
17. led 2017

@sedlackovak já testovala chvilku pak raději koukala co tělo, kdy přijde hlen atd. Jinak jsem teď dělala jiný těhu test než včera a vypadá to, že se to vážně povedlo. A je fakt, že to pálení by dávalo smysl 🙂

sedlackovak
17. led 2017

@lu_cy tak to je super,ses konečně dočkala

sticker
lu_cy
17. led 2017

@sedlackovak nesmím to zakřiknout ale už jsem to neudržela a tečou mi slzy... tentokrát ale štěstím ❤

sedlackovak
17. led 2017

@lu_cy a vidíš jak rychle ti to přišlo,jak je to dlouho 2 měsíce?Druhá ms ti už nepřijde

sedlackovak
17. led 2017

@simi1510 a jak si na tom ty?

simi1510
17. led 2017

@sedlackovak čekám, jestli proběhla ovulka, teď jsem dva dny vstávala o 2 hodiny dřív kvůli té práci... Jenže po xx událostech, které tam byly a které jsem se dozvěděla a dočetla na netu, tak jsem tam skončila... Takže teď čekám, kdy přijde mrcha, popř. zda se zadařilo atp.

Děkuji za zeptání 🙂

A co ty? Jak se máš?

simi1510
17. led 2017

@lu_cy tak to by bylo úžasné 🙂 držím pěstičky! 🙂

sedlackovak
17. led 2017

@simi1510 no já čekám koupila jsem si z prdele ty ovu a nic,zkoušela jsem ten čipek a ten je tvrdém jak bota.Ms mám dostat až 2.2 tak nevím čekám na lucy ať nám dá pak nějaké řady 😊😊😊jinak se asi vrátím do staré práce už jen kvůli tomu rodičák.Vté nové si vzali životopis a nic,nevím jestli se ozvou

sedlackovak
17. led 2017

@simi1510 dlouho si tady nebyla a tak nějak tu hodně chybíš

simi1510
17. led 2017

@sedlackovak jaké testy sis koupila? Myslím značku 🙂

Zvládneš to tam? 🙂

Chybím? Vážně? Já nějak nestíhala úplně. Byla jsem v neděli u babí, koupili jsme jí nový mobil, ať může telefonovat, nějaký nákup... pak jsem vytuhla, včera práce a já hotová... ale ode dneška mám klid 😀 a vymýšlím co budu dělat, ale tak abych byla v klidu, a co kdyby to náhodou vyšlo 🙂

Tak když tu bylo smutno, tak já budu tedy psát 🙂

sticker
simi1510
17. led 2017

@sedlackovak teď koukám na ten test - to je co za značku? Přijde mi, že to je jak OVULAR nebo tak něco?

Pokud můžeš, sežeň si comfort, tam jsou super barviva a poznáš to z toho 🙂

sedlackovak
17. led 2017

@simi1510 jj je to ovular,bylo tam 5 testů za 89 kč,ještě jsem přemýšlela nad Dr Maxem,tam je 7 za 99,takže nevím,zkoušela jsem ten hlen,mám takovový jak sopel,bílý ale moc se nenatahuje,jen takové hrudky,co jsem nahmatala z čípku,tak nevím jestli už mám po tym nebo před tym,je to naprd

simi1510
17. led 2017

@sedlackovak ten Ovular tu ještě mám sama, ale ten je blbý ☹ Má hrozně málo barviva a když jsem zkoušela, tak jsem se nikdy nenatrefila ☹

Od Comfortu existuje balení 6 ovu testů a 2 těhu testy k tomu a cena na internetu je do 100 Kč 🙂

A možná by bylo fajn začít pak měřit teplotu, ta ti poví pak i dost, když si nejsi jistá co a jak po testu ovu, jestli si to neprošvihla atp 🙂

sedlackovak
17. led 2017

@simi1510 Simi a to se dá koupit v lékarně?jen mě prostě nebere ten hlen,pobolívají mě vajca chvilkově,občas mi je zle,já pořád doufám,že ta ovulace ještě dojde

Strana