Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@alishaa tak uvidíme necháme se překvapit ale pořád tam ta malilinkatá naděje je 😃ale spíš to vypadá že ne no
@sedlackovak
Gynekolog mi říkal, ze se jako první den cyklu bere krvácení. Spineni se tam nepočítá. Držím pěsti, ať se MS nedostavi a objeví se 2 čárky na testu.
@kovky05 si moc hodná ale moc tomu nevěřím,bolí mě jen pravá strana a po tym Agolutinu co mi pichl minulý týden ve středu skrze lehké špinění mám spíše obavu aby nedošla později 😣😣
Ahoj holky,v pondeli jsem byla na gyn a potvrdili mi tehotenstvi,ode dneska jsem na neschopence.Jsem z toho ale dost zmatena,protoze posledni mesicky jsem mela od 18.12. tyden a podle internetove kalkulacky bych mela byt 6+3,kdezto na ultrazvuku byl videt jen zarodecny vacek,coz pry odpovida tak 5 tydnu,bojim se jestli se vubec vyviji,predstava,ze bych mela absolvovat to martirium znovu,je uplne hrozna,spatne se mi usina,nejsem vubec vpohode,na dalsi kontrolu jdu az 15.2. Mam pocit,ze se do te doby zblaznim....
@vmonty Vůbec se nestresuj. Mohlo k oplodnění dojít později... Neber ty kalkulačky tolik vážně, mohla jsi mít ovulaci déle a všechno se tím posune. Ničeho se neboj
@sedlackovak nejpozději do 14 dní od píchnutí by ti měla dojít hele... co se aspoň píše. A třeba tě to má nakonec naučit trpělivosti a tomu, že se sledovat nemáš 😉
@vmonty já se do toho nějak nechci plést,nebo ti špatně radit ale pokud si měla ms 18.12 a trvala týden tak poslední by měla bejt 25.12 a mě na kalkulačce vyšlo toto http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka#fo...
@simi1510 njn ale sem spíše nasraná že mi to zase všechno rozhodí,pokud to dojde později,vše se mi posune a to je na prd
@simi1510 a hlavně chci toho doktora stihnou ještě než půjdu do práce,pak na to nebude čas ☹
@sedlackovak do kalkulacky se zadává první den poslední MS takže to má
@vmonty dobře
@kaculik007 aha tak to se omlouvám
@sedlackovak zkus na to tak netlačit, možná i proto nejde, protože jsi v křeči a ve stresu. Dej si dvojku červeného, napusť si vanu a udělej si případně s chlapem hezký večer. A nemysli na to tolik.
Vím proč ti toto říkám hele. Čím víc to sleduješ a nervuješ se, že ta ms nejde, tak tím je to horší
@sedlackovak nic se neděje 😊 a buď v klidu ... čtu tvé příspěvky a mě MS nedorazí třeba když se nervuji
@simi1510 Simi já sem fakt v pohodě,nemám stres ,jen mě štve to,že můj doktor mi řekne hovňajs a nechce se mi do práce s Ms,chtěla bych si vše vyřešit ještě než nastoupím
@kaculik007 ale já už jsem v pohodě,v klidu,vůbec nestresuji,nechávám tomu volnej průběh,jen jak jsem psala Simonce,chci vše ještě stihnout než nastoupím do práce a štve mě,že doktor mi nic pořádně neřekne.Před tím mi vše vysvětloval jak miminu a teď nic
@kaculik007 ja vim,ze si ten stres delam sama,porad se mi vraci ty chvile z rijna,vse hur snasim,protoze mam jeste ke vsemu problemy se srdcem a nemuzu brat leky na zpomaleni srdecni cinnosti a proto jsem i v listopadu zkolabovala a po zakroku mi bylo dlouho zle,mam takovou blbou diagnozu VVS kardioinhibicni,a obcas dojde k tomu ze mi srdicko na par vterin vypne a ja zkolabuju...a i proto jsem ze vseho hned vystresovana...
@sedlackovak však to bude dobrý 😉 kdy že to jdeš do té práce?
@simi1510 13.2 nastupuji,bude to sranda,závistivé a pomlouvající kolegyně,no mám se na co těšit
@sedlackovak to zvládneš hele 😉 a i ta ms stihne dorazit
@simi1510 no hlavně tam jdu kvůli té hypotéce a jestli to na 100 procent vyjde tak ať mám na zaplacení 😀
@sedlackovak
Tak to jo. No malá naděje tam je, tak uvidíš. Já třeba spinila 5 dni před MS , a pak nic. Říkala jsem si, ze to tělo je ještě z blbě potratem, ale nakonec jsem těhotná. A to jsem byla zoufalá, ze na to stále myslím a všichni mi říkají nemyslí na to, ale to proste nejde. Tak doufám, ze bude vse v poradku a v září se budeme těším na drobecka.
@kovky05 držím pěsti já teda nešpiním,nic,Takže budeme jen čekat 😀
@sedlackovak Dekuji.☺️
@vmonty já jdu 22.2. Nemusí ti být špatně. To mme také nebylo blbě, až dnes mě navštívila ranní nevolnost. A přitom známe je měly od začátku a já až na konci 7 týdne. Takze klid ☺️. Predtim jsem byla jen unavená a bolela mě občas prsa. Každý má těhotenské příznaky jiné. Takze hlavně klid. Také se hlídam, hlavně zda nespinim. Takze musíme být obě v klidu, aby i miminka byla v klidu
Tak holky,dneska je to druhý den, co mi zatím nedošla Ms ten Dvojitý Agolutin mi udělal v těle pěknej bordel,dneska je to 9 dní co mi byl aplikovanej,furt mě píchá v břichu,nechápu,fakt už.

@sedlackovak aha, zajimave tedy