Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@simi1510 ale kdybys věděla jak mě furt picha v hříchu teď i v děláte.Myslim si ze po té dvojité dávce už to mohlo být. Uvidím zítra jinak si udělám test a pokud tam nic nebude pojedu do nemocnice.Nemůžu ani spát.
@simi1510 chtěla sem říct v břichu a děloze
@sedlackovak myslíš si, že bys mohla být těhu?
@simi1510 to nee uvidím zítra,myslím že mi to jen vše domrvil,vím že dojde ale jen mě štve to že mi to dal na hovno.
ahoj holky..prožívam zlý sen,jako vy tady..ze skupinky zářijňátek jsem na zamlklým těhu :( ve čtvrtek 2.2 v 10 tt už nebyla srdeční akce,v pátek jsem šla na revizi :( 3 roky snažení z toho 2 roky ivf,kde těhu vyšlo až na 5.pokus a takhle to dopadlo.. moc mi pomáhá,vidět vaše příběhy se štastným koncem 🙂
Ve 12 tydnu mi zjistili, ze se plod v 8 tt prestal vyvijet, to bylo 8.10., v lednu jsem zjistila ze jsem tehotna a dnes mam skoro 3 leteho syna, taky jsem si rikala proc zrovna ja ale snazila jsem se brat to tak, ze to tak melo byt, hlavu vzhuru, bude lip ❤
@lentilek7 ahoj Lentilko moc mě mrzí co se ti stalo a věř,že je nám to všem líto.Já samovolně potratila v 7tt 6.11 2016 a teď mi probíhá 3 Ms tak doufám že se opět brzo zadaří.Tento týden jdu na kontrolu a jsem zvědavá co mi doktor řekne.
@wivisek tak já už na to rezignovala... včera jsme si vybrali koťátko a v půlce března bude už s námi, a to nejdřív přítel nechtěl nic do bytu za chlupáče, ale jednoho dne se mi to nedávno povedlo 🙂 A vypadá to, že nejspíš nám vyjde i nový byt, jak to nejdřív zas vypadalo blbě... Takže budu mít jiné zájmy 😀
@simi1510 jj stou psychickou je to asi pravda či ty víš třeba už další cyklus nedojde,já už prdim na všechny testy,kalendáře, ovulace.V pátek jdu na kontrolu zeptám se co a jak a uvidíme. Teď budou myšlenky směřovat na domek a rodinu.
@sedlackovak já právě už nic netestuju a neměřím tento cyklus a nevím, je mi líp 😀
@simi1510 přesně tak Simi budem na to prdět jenom nás to deptá. Furt se měříme furt něco testujeme a stejně to k ničemu nevede.Spoustu lidí mi teď řeklo,že je na prd když na to pořád myslím a stresuji se.Psal mi to i doktor,kterému mu jsem psala na online otázky že psychika je základ. Věřím v to,že letos to klapne a pokud ne bude problém někde jinde.Začnu dělat něco pro sebe a rodinu a začnu zase žít. Ty nervy mě už stali hodně sil a já se potřebuji dát dohromady.Jsou na světě lidí,kterým se stali horší věci než mě a zvládli to,tak musím i já.
holky děkuju 🙂 od r.2015 jsem zasnoubená a pořád jsme to oddalovali,kvůli ,,honu na miminko,, tak jsme se rozhodli vzít ted :D dneska jsme zamluvila termín na 22.4 🙂 a pro miminko si pojedeme už jako manželé 🙂 tak hlavu sem si ted zaměstnala opravdu naplno 🙂
holky nebojte,výjde nám to ted a založíme si jinou skupinku,lepší 🙂 načetla jsem tady toho opravdu hodně a těch miminek se dočká prostě každá z nás..to bez debat 🙂
Tak hlásím, že začínám pátý cyklus po revizi..minulý měsíc jsem začala užívat Gynex. Po dvou cyklech (23, 23) jsem zase na klasických 28 dnech. Asi už prdím i na ovulační testy. Chce to asi vice pohody 🙂
@janea823 já čekám na kočičku, budeme ji mít od půlky března 😀 s prací? Nijak, začínám s účetnictvím sama na sebe, zítra snad stihnu dojít založit živnosťák (mám všechny snad papíry k tomu už konečně 🙂 )
A snad se povede jednoho dne. Ale je mi lépe bez toho testování hele, ještě si říkám, jestli mám brát ty vitamíny, že mi to stejně tak pak hlodá v hlavě 😀
Jde ti to se soustředit jiným směrem?
@simi1510 jee, tak to bude fajn 🙂 ja teda nejsem kočičí člověk, ale zvířata jsou fajn!🙂 Škoda, že nejsi z Ostravy..potrebovala bych účetní 😄
A jaké vitaminy beres?
Celkem to jde-poslední dobou mam hodne prace, takze nemam ani moc cas treba procitat diskuze (většinou jen vecer chvilku 🙂. Po praci beru psa ma cvicak nebo ven na procházku a vecer s manželem film, seriál...chodíme i často do wellness nebo neco kutime doma. Kazdopadne na to myslim asi méně jak driv. I kdyz furt to hloda, proc uz to konecne nemůže vyjít
@janea823 je to hlavně o té psychice,začínám tomu hodně věřit a hlavne tělo si samo řekne až bude zahojené a připravené na další miminko,to je můj názor. Já beru jen kyselinu listovou nic na upravení cyklu.Ten cyklus se upraví sám mi bylo řečeno. Já jedu 3 cyklus a jsem v klidu.Žádný testy,žádná ovulace,zbytečně nás to je nerví když to opět nevyjde.Doktor mi řekl,když to vyšlo před tím vyjde to zase.Tak tomu věřím a i manžel mi to taky říká furt dokola.Nejlepší je to vypustit z hlavy,milovat se když je chuť ono to jednou přijde 😁
@sedlackovak tak i u me ani na chvilku doktorka nezavahala a jeste vtipkovala, ze se brzo potkáme s pozitivním testem 🙂 kez by...ale stejne tim, ze se bude tlačit na pilu, to neuspisim. Navíc jsem minuly tyden mela autonehodu (naštěstí to odneslo jen auto), ale kdybych byla těhotná, bůhví, co by se stalo...
@simi1510 ja v podstatě od prvního těhotenství beru femibion a uz to lupu jako ostatní vitaminy 🙂 takze mi ani nepřijde, ze neco užívám (kromě toho gynexu).
Diky, budu na to myslet, kdybych potrebovala 😉
Joo, tak to věřím 🙂 my v nedeli vyrazime do Prahy na Apocalypticu (je to sice uplne neco jineho, ale na odreagování staci🙂
@janea823 tak si to užijte!!!
A jinak jsem ráda, že se ti nic nestalo u té nehody... ono to jsou prostě takové ty naše osudy :-/ A nejde řešit, co by bylo, kdybys byla těhu 🙂
Mně doktor řekl, že je rok času 😀 tak doufám, že to nebude to samé, jako když řekl, že přesně za 6 týdnů od revize to dostanu 😀
To je už vážně jak v Kocourkově! MS přišla krásně po 28 dnech...ale jen 3 dny (místo 6) a po dalších třech dnech se objevilo špinění. ,,miluju" své tělo 😄
Ahoj holky,jsem zrala na blazinec,zitra mam jit na kontrolu,ale desim se toho,co me tam ceka,rano jsem se vzbudila s pocitem jako by me chytal mocak.....presne jako minule,kdyz to bylo v haji....ztracim veskere nadeje....myslete na me,prosim...
@vmonty Neboj, to jsou jen nervy. Byla jsem na tom před kontrolou podobně. určitě to tentokrát bude v pořádku a už uslyšíš srdíčko!
@janea823 Já zhruba týden po oplodnění spadla na umělé lezecké stěně z 10m na podlahu. Celkem zázrakem to dopadlo jen naraženýma patama (doufám, na rentgen jsem raději nešla) a zadkem. Lezu asi 15 let a nikdy se mi nic nestalo a pak sletím v nejhloupější dobu, v tu chvíli bych si nejraději nafackovala. Ale dobře to dopadlo a zárodek se udržel. Můj doktor říká, že když se má udržet, přežije i zemětřesení, když ne, nepomůže ani celodenní ležení v posteli..

@sedlackovak ještě máš v teorii 5 dní do jeho vyprchání. A nebo k němu zajít.
Pěkně ti rozhodil tělo si myslím :-/