Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@vmonty to chce věřit 🌹 ono po ZT se člověk víc pozoruje a je pak akorát nervozní, věř že je prcek bojovník a zdravý🙂
Mockrat Vam dekuji za podporu,jste strasne hodne,moc si toho vazim.Cetla jsem si pribehy holek,ktere to prozily opakovane a kdyz jsem zjistila,ze nektere to maji za sebou i 4x-6x,zacla jsem se o to vic bat...
@vmonty chápu te jak se cítíš. Ale opravdu se neboj. To že máš stejně pocity neznamená že bude něco špatně. Já byla na revizi kvůli zamklemu tehu v září a teď jsem zase tehu. Zítra jdu na první kontrolu k dr. Měla bych být konec 8 týdne a taky se strašně strašně bojim. Pořád se pozoruju..jestli boli prsa, proč je mi min zle, proč mě zase tak divně tlačí břicho. Ale stresem tomu moc neprospeju. Chci ti jen říct ze v tom nejsi sama a určitě bude vse v pořádku ;)
@arielka222 tak to je dobra zprava držím palečky pak nam písni 🙂
Je to jak píšeš jen mame ty blbe zkušenosti tak se pak bojíme všeho
@arielka222 je to na zblbnuti,mozna jsem opravdu jen prochladla,spala jsem s otevrenou ventilaci a byla dost zima,uvidim zitra.jste vsechny strasne fajn.
Určitě to bude v pořádku, prostě se člověk po jednom ZT děsně bojí každého zabolení. Já naopak teď šílím, že mě přešly nevolnosti, místo abych byla ráda.. Ale držme si palce, určitě nám to tentokrát vyjde.
A kdyby nedejbože ne, tak příště. Když byla moje mamka na rizikovém těhotenství po potratu, potkávala se na kontrolách vždy s holkou, která potratila 5x. Obě to tehdy dotáhly do zdárného konce.
@arielka222 a ty jsi jak daleko ? Jaký tyden
@vmonty člověk musí být v klidu 🙂 Já si taky neumím představit, jak mi bude, až se to znovu podaří (ale snažíme se... jedu už 5. cyklus a zatím se to nepodařilo udržet, vždy přišla mrcha)... Bude všechno dobře 😉
Hlavně musí člověk být v klidu, aby ten stres nepřenesl na to malé a nebylo to horší... 😉
Takže pochyby zahodit 😉 držím palce!
@cibka zítra bych mela byt na ko cca 7+5 takže konec 8 týdne 🙂 doufám ze bude vse ok. Nevolnost mám teda řádnou a u dr jsem ještě nebyla. Objednala jsem se na co nejdyl. A ty si taky tehu? ;)
@arielka222 zítra držím pěsti, zlato!!!! 🙂
@simi1510 děkuji Simonko. Pak dám hned vědět jdu az odpolco..se zblaznim do ty doby 😂
Ahoj holky.
Zahlédla jsem tuto diskuzi, tak se přidávám pro uklidnění Vašich strachů 🙂
ZT jsme si prošli v červenci, byla jsem sotva v 6tt, neskutečné nevolnosti a vše co k těhu patří, pak najednou špinění, druhý den mi přestalo být špatně a během cesty k dr bolest a malé bylo pryč... Mohli jsme se začít snažit hned v dalším cyklu, protože jsem nemusela na revizi.
Stejně si hormony dělaly co chtěly, nesrovnal se mi prolaktin, takže pak 2 měsíce jsem zobala léky, potom jsem si užila "luxusní" zánět vaječníku a 4.cyklus jsem ještě před očekávanou MS věděla, že se povedlo....
Od začátku žádné nevolnosti, jen slabé pnutí v prsou... Až do poloviny 4.měsíce mě trápily stálé bolesti jako na MS, takže dr nasadila magnesium.
Pořád jsem byla vyděšená, z každého zaraženého prdu, z toho, že mi vlastně nic není, snad jen maličká změna chutí...
Přesto se nám prďolka vyvíjí jak má 🙂
Pro klid duše mám nyní půjčený (než přijde objednaný) Angelsounds - odposlech srdíčka, což neuvěřitelně uklidní - opravdu doporučuji, je to krásné mrňouska poslouchat, jak tam poskakuje, jak mu buší srdíčko...
Dnes jsem 17+0 a dnes jsem ucítila i první nefalšované kopanečky - ve čtvrtek nás čeká další kontrola a snad i uvidíme co že čekáme 🙂
Doufám, že můj příběh Vám dal naději, že vše dobře dopadne a svých štěstíček se dočkáte 🙂
Holký tak podávám info. Dnes proběhla první kontrolau dr. Mimi má 0.8 mm a máme srdicko. Nesedí termín dle ms je cca o 9 dní mladší mám neschopenku a kontrola za dva týdny 🙂 doufám ze tedy bude hezký růst ;)
@arielka222 ahoj tak to je skvělá zprava ! To vůbec neva ze je mladší hlavne ze tam je a ma se k světu. Ty sis řekla o neschopenku? Nebo ti ji dal sam ?
@cibka když sem ji rikala ze je mi porad zle a mam nevolnosti + jsem podvou špatnych zkušenostech tak mě nechala rovnou doma ať odpočívám ;) za dva týdny mam kontrolu jak prosperuje. Já počítala ze to bude cca o týden mladší ale hlavně že má ❤
@arielka222 no jasne hlavne ze ma srdíčko a ty budes v klidu
@arielka222 tak super!!! Gratuluji, zlatko!! A at jste zdravi a krasne rostete! 🙂
@simi1510 děkuji moooc zlato 🙂 mám radost, vyděsilo mě teda ze je mladší tipoval jsem tak cca týden. Ale hlavne ze je ❤ teď jen musí borůvka hezký růst ;)
@arielka222 to urcite dohoni hele 🙂
Ahoj holky,omlouvam se,vcera jsem se sem uz nedostala,byla jsem objednana az na odpoledne a pak jsem uz nestihala.miminko tam je,ma i srdicko,jen je podle UZ o 11 dnu mladsi nez podle MS,pani doktorka mi rekla,ze se budeme tesit opatrne a vic se uvidi podle dalsi navstevy,ale tvrdi,ze to je kvuli tomu,ze jsem otehotnela na konci cyklu.momentalne ma 95 mm.Tak musim doufat,ze poroste.v lekarne jsem nafasovala sacky Blokurima,pry je to dobre na moc.cesty a kdyby se to nelepsilo,mam jit v po k obvodni.Drzte nam,prosim,pesti at rosteme.
8,95mm mam tam preklep
@vmonty juu tak super. Vidíš ze to je dobrý, mě včera na kontrole taky rekla ze je o 9 dní mladší ma nejakych 8mm. Ale s tím sem počítala ptz o u byla cca o týden pozdeji. Teď jen čekat do další kontroly jak prosperuje ;) to jsme na tom teda upne stejně ;)

@vmonty džim palce a věř tomu drobečkovi 🙂