icon

Tipy na vánoční dárky pro ženy. Máte inspiraci?

23. lis 2023

Záludna otázka, když se říká, ze žena má vždy odpoved, ale tentokrat nevím co by mi letos udělalo radost. Jak to mate vy?🙂)

Strana
z2
eloise02
23. lis 2023

Hrozně mě fascinují miniatury Robotime - kavárničky, krámky, zkrátka úžasné miniaturní stavebnice, které dokonce svítí, takže jsem si jednu přála a jsem zvědavá, jestli to vůbec dokážu složit. Bude to výzva. 🙂 Pak knihu Svatojánské ořechy, od milované spisovatelky Lenky Chalupové, kosmetiku a jako každý rok balík ze zdravé výživy dle vlastního výběru..

tereza_hru
23. lis 2023

ja si přeju Vodíkovou lahev H2 World..hrozně me zajímají účinky a chci to na sobě dlouhodobě zkusit 🙂

fandysek_1
23. lis 2023

Dovolená a už je zaplacená záloha.

luucia
24. lis 2023

Já dostanu běžky a celé vybavení na ně a včera jsem byla na kosmetice, tak jsem si koupila balíček kosmetiky, co používám a taky to beru jako dárek 🙂

mon_88017
24. lis 2023

Letos jsem skromná, stačí mi kniha a parfém (a nějaký stříbrný tretky, co jsem si objednala, když jsem dceři objednávala náušnice). A od maminky pyžamo, bez pyžama od maminky nemůžou bejt vánoce 😅

inah91
24. lis 2023

No já si taky nikdy nic nedokážu přát 🙈😂
Co bych ocenila je třeba týden bez dětí 😂🤘👌 ale to nehrozí, pak doplnit to, co dochází (prací prášek atd, ale to není úplně dárek na Vánoce) a pak klavír 🎹🤩 ale ten nedostanu, to by musel Ježíšek vykrást banku 😂🙈

ninive211
24. lis 2023

Už delší dobu jsem se poohlížela po Phillips Lumea IPL, ale je to hodně drahý špás, tohle je prostě něco, co bych si nekoupila "jen tak" a loni byl jako velký dárek mobil, tak Ježísek vysněné "ípéelko" donese letos...už je ve skříni 🙂

martinka0209
26. lis 2023

Já si letos přeji knihu,pouzdro na brýle,formu na brumiky i zajíčky, ochucené medy,perníková kaše od Mixit, povlečení a s .anzelem letos máme jenom společný dárky otisk 3D nožičky a divadlo,nám stačí rozzářené oči děti

ester_ka
26. lis 2023

Já mám vždy praktické přání - diář, kniha, letos povlečení, pekáč, teezer

marselina
26. lis 2023

plastika nosu🙈

fatal_error
26. lis 2023

Ha! Vubec nevim. Jako temer kazde Vanoce. 🙂 Resime to s manzelem tak, ze dostanu nejakou darkovou krabici z Gran Moravia, ale jinak nevim. Co chci, to si koupim a necekam na zadnou specialni prilezitost typu narozeniny nebo Vanoce. 🤷‍♀️ A nemam ani rada prekvapeni. 🙂 Nejlepsi pro me je, kdyz nekomu poslu odkaz na konkretni produkt, jenze letos se mi nedari nic vymyslet.
Jde o to mit kvuli detem neco pod stromeckem, takze nelze ani rict, ze si dame dovolenou, kterou uz mame zaplacenou. 🙂
Mejm rodicum rekneme, ze chceme s manzelem dohromady nejakej rucni vysavac, protoze nam pracr ten nas dodelava, odchazi batetka, ale to je fakt vycucany z prstu.
Mozna permanentku na masaze, to me ted napadlo, lezim prave ve vane a nemuzu se zvednout. 🙂

kadla88
Autor odpověď smazal
anetka1701
26. lis 2023

Tašku na notebook Anekee 😍 moje stará je od nekolikaleteho každodenního nošení už pěkně odrbaná...

dura175
26. lis 2023

Od mamky jsem si přála povlečení, vybrala jsem konkrétní a nechala poslat k ní. Od tchyně si budu přát mlýnky na sůl a pepř Peugeot. S manželem si dárky nedáváme, takže to nemusím řešit nic. Ještě si přeju kosmetiku a propíchnout si znovu uši, takže nějaké pěkné náušnice, ale to si nadělím sama sobě.

swan42
26. lis 2023

@me_druhe_ja lobey a dermalogica
Navic netestuji na zviratech ❤️

swan42
26. lis 2023

Proc anonym? 🤔
Pravidelne si preju to, co stejne nikdy nedostanu 😅
Laserove odstraneni chlupu a strii na celym tele, zlaty retizek, mobil, tablet, kolo...
Ale to je mimo "darkovy rozpocet", tak si behem roku setrim sama.
Nevim, jak to mate nastaveny u vas...

nicedaisy
26. lis 2023

Já jsem Ježíškovi poslala jako každý rok odkaz na knihu 😀, potom na můj oblíbený parfém a ještě na chytré hodinky, které mi cca před měsícem odešly, ale řekla jsem že teda už počkám na Ježíška.

lcn162
26. lis 2023

Já si letos přála pračku (ta už přišla), cyklo boty, nějaký wellness nebo lístky na kulturu nebo víkendový pobyt pro celou rodinu.

petrasipkova1
26. lis 2023

Knížku a vonné tyčinky od Rituals, jinak si po x letech koupím zimni kabat, protože můj se už úplně rozpadá. 🙈

daisymaminka
26. lis 2023

Diář 2024, ten už jsem si pořídila. Přemýšlím ještě o nějaké hezké propisce k němu. Pak mám koupenou rtěnku. Ještě si koupím sérum s vit. C na obličej a možná zimní krém Syncare. Chtěla jsem ještě šaty, ale uvidím. Včera jsme s mužem objednali mixér, ten bude náš společný dárek.

Čistě od manžela si přeji parfém, tak uvidím, čím mě překvapí.

😊

nebetka
26. lis 2023

Přeju si gramofon, ale nikomu jsem to neřekla a neřeknu.

Strana
z2