Hlášky z filmů. Které používáte vy?
Něco pro oddechový čas... Teď jsem si díky jiné diskuzi vzpoměla na slavnou hlášku ze Slunce seno: "Ty máš místo mozku z piva kostku. " ☺ Některé hlášky se uchytí a lidé je používají v běžném životě, které používáte vy? 🙂 Já zrovna tuto hlášku používám často 😀
@amazonkajanik jj homolkovi v kombinaci s tusim na samote u lesa
@amazonkajanik joo když jsme u těch prezidentů jedna hláška ze spaceballu " neumím se rozhodnout, jsem prezident!" :D
@zelenaesmolda to je hodně vtipný :D ja ji používám mj. když sebou dcera flakne o zem.... Muhehe. 😃
U nas se chytlo ze serialo HaloHalo (mmch ted ho opet davaji na ct3 a stoji to za to). No a ta hlaska je " To byste kakal".... jenze kdo to nezna tak to proste nepochopi. V tom serialu je ( je to z valky) prevleceny Brit za Francouze a neumi dobre jazyk, tak vse komoli.... A rika tam prave " Ja videl Boci zapasy, to byste kakal! a francouz na nej kouka a odpovida. To bych teda nechtel" Jinak klasika soudruzi, Machal a pod.
"Tak na to Ti sere bílý tesák."
@priefi to pouziva kamarad,z ceho to je?
@priefi jo,tak tohle velice často a hlavně vůči psům 😂
@rnika jmenuji se herr flitz z gestapa 😂😂😂
Jo,včera jsme koukali,chlap tenhle seroš miluje
@amazonkajanik Jo 🤣 a madona s velkyma balonkama... My ho s chlapem mame radi oba 😁
@zelenaesmolda tuším, že líbáš jako Bůh
@priefi hledala jsem a naskakuje opravdu Libas jako bůh, ale já mám dojem, že to je mnohem starší. Buď to do toho filmu použili,jako lidovou hlášku,nebo nevím 😊
Jo a klasika : držte mě,tak kde ste?!
Neser mě,Blazeno!
Jednou se vemete,nevemete...
Se nedá vydržet, Mates se posral ...
A s kolegyní,když jsem se potkaly na záchodě,tak jsme spustili ...A byly tam dvě kadibudky ...😁
Zebou mě nožičky ...no přeci moje!
...A byla na něm beruška ...
Neživíš! Nepřepínej! 🤣
"Na vlastní voči jsem to viděla!!!" a "jak jsem mohla žít tak po selsku"
@amazonkajanik já to poprvé slyšela právě tam 😉
@priefi a já právě si říkám, že to znám snad od dětství. Bílý tesák je strašně starý film o ochočeném vlkovi. A tchýně říkala, že tohle hlásil jejich kamarád na čundrech a to je jí přes 60...
@bervidova Machalova si sprostě užívá u soudu!
A to jako na celej život?
Jé, já si zlomil šavli ...🤣
U nás se používá asi nejvíc ze S tebou mě baví svět:
On už neví, čím by nám ten pobyt oživil.
Já se mu vystřihuju s deklíkem.
Vlk taky sliboval.
10:15 nástup pod smrkem.
Přátelé, kamarádi, my vám ty medaile přivezeme.
Kočár ne!
Dneska z toho nic nebude, půl chalupy je vzhůru.
Ježíšikriste, on jede taky Mates.
Já si s sebou vezmu do batůžku želvičku.
To má blbý, v čemu bude lyžovat?
Z dalších filmů:
To neděláš dobře, Jaromíre.
Co je na tom zajímavýho? Nikdy ti to zajímavý nepřipadalo.
Papkej, Vendy.
No nekupte to, když je to tak laciný.
Kde udělali soudruzi z NDR chybu?
Zahajuju protestní spánek.
Světla svítí, stěrače stírají.
Nerozčiluj se, prdne ti cévka v mozku a budeš tahat nohu!
Používáme mnoho z výše zmíněných a k tomu ještě např.: Vydrž Prťka, vydrž! nebo Jsem malej, ale šikovnej! (S mužem jsme oba menšího vzrůstu).
@hanih jo a syn ma vodicku nee 😁
@hanih s tím mně na škole poslal jeden do... "jsem vyšší a šikovnější!"😣🤣
"Maminko máme syna průducha!", "Kruci písek, jenom písek, jenom písek..." a mnoho mnoho dalších
U nás jsou soudruzi, máchal, prťka a nebo třeba “to je hnus, velebnosti” 😃
u nas manzel casto pouziva hlasky z Dedictvi... Me je tak blbe, ze nemam ani tuzku... nebo zveda telefot se slovy Tady neprsi...
Jinak Machale spadlo ti to pouzivame casto..
Celkove tech hlasek pouzivam strasne moc a pak kdyz je nahodou slysime ve filmu, tak se pak rehtame jak pitomy. 😀
Taky používáme "to je fialovej hnus" ale nejsem si jistá z jakýho filmu to je.
A nebo na grilování když už je každý plný, tak se prohlašuje "co by za to támhle děti v Africe daly"
Toho je tolik. Používáme hodně co je tu napsané od Pelíšků, Machále, ...
Ještě jsem tu nečetla ,,To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou", úžasné ,, chčije a chčije", kachny, kachny,...
A ,, už ani Piňďa to nežere"
A další a další. ...

Jinak hlásek používám hodně. Nejradši mám tu: Člověče, vám všichni tu vaší zázračnou hlavu musí závidět, protože kde nic není, ani smrt nebere.....rekl Sovák