Kolikrát jste píchli kolečko u kočáru?
Ahojky, jen tak pro zajímavost - kolikrát jste píchli kolečko na kočáru? Já tento měsíc už potřetí, fakt mne to štve :-S Pokaždý někde jinde, dvakrát já, jednou manža 8-( Přemýšlím o kočárku s pěnovýma kolama, ale asi to není ono jako ta nafukovací... Budu ráda za postřehy jak jste spokojené s nenafukovacími kolečky 🙂

•
1. kvě 2011😃 s prvním kočárkem jsem píchla postupně všechny 4 kola...Pak jsme vyměnili značku a jezdili na nafukovačkách 2 roky...a nic 🙂 . Pěnová, nebo nějaká kombinace gumy a plastu máme také a když je kočárek odpružený, tak je to super věc. Jen se do koleček trochu zapíchávají kamínky, ale to je to nejmenší...Já jsem byl a sem spokojená s oběma typama kol... 😉
0
nafukovací jsem nepíchla nikdy - měla jsem u trojkombinaci (hocco) s nafukovacíma na Vojtu, potom sourozeneckej (babywelt) taky nafukovací a nepíchnuto a pak jsme měli chicco spor´ták s pěnovejma a byla jsem s nima moc spokojená i v zimě na sněhu....
ani jednou jsem nepíchla, slaloma jsem měla u i na syna a nebyl problém...
nenafukovací kolečka jsem měla na Jané nomad a stejně jsem se vrátila k nafukovacím, kočár byl úžasnej, ale nafukovačky jsem upřednostnila....mám i golfky Peg Perego pliko a prostě nafukovací jsou nafukovací, slaloma nedám z ruky ještě min 2roky 😉
nenafukovací kolečka jsem měla na Jané nomad a stejně jsem se vrátila k nafukovacím, kočár byl úžasnej, ale nafukovačky jsem upřednostnila....mám i golfky Peg Perego pliko a prostě nafukovací jsou nafukovací, slaloma nedám z ruky ještě min 2roky 😉
Ahoj holky, kdyz jste pichly kupovali jste novy duse nebo to kolecko dali celkove nekam opravit?? Nam prvni kolecko uplne bouchlo, tak jsme dostali novy a ted mi pichlo predni kolo, to maly, a nevim co s tim😃 diky moc🙂)
Ani jednou. Naštěstí to nejde. Mám Teutonia Spirit S3, kolečka nejsou nafukovací, ale závistiví sousedi to nevědí, protože už jsem si převezla v kole 2 připínáčky🙂)). Měla jsem z těch koleček strach, ale jsou super, kočárek parádně odpružený a kolečka se jen mažou, tak jsou téměř bezúdržbová.
Začni psát odpověď...

Odešli