icon

Nechat děti na Silvestra přes noc u babičky?

30. říj 2022

Ahoj maminy, nechaly by jste děti na Silvestra u babičky (i přes noc).
Babička by je chtěla přes noc u sebe. Nechaly by jste? Mě se to nějak nelíbí abych byla bez nich🤷🏼‍♀️

Strana
z2
martt
30. říj 2022

Tak každý to má nastavené jinak. Nepíšeš jak staré děti. Ale za mne pokud by mi to nabídli moji rodiče tak bych spíš pokukovala po tom , že bychom šli s manželem někam mezi lidi. Pokud by to byl první silvestr našich kluků tak by se mi to také moc nelíbilo a zůstala s nimi.

autor
30. říj 2022

@martt holkám je 7let a 4 roky
Pokaždé byly s námi.

te_reza
30. říj 2022

Když se ti to nelíbí, tak je tam nedávej. Easy🤷

autor
30. říj 2022

@te_reza to ano,ale moje maminka je s toho smutná

te_reza
30. říj 2022

@anonym no tak to buď bude smutná maminka nebo ty, nic mezitím není 😅 ona chce, ty nechceš. Holky chtějí co?

jasemin26
30. říj 2022

Osobně bych nedávala, pozvala bych babičku na silvestra k nam

jjasmina
30. říj 2022

Když se ti to nelíbí, tak je nedávej. Musíš dát na svůj pocit. Moje by měli sbaleno a jen bych poděkovala 👌 zeptej se holek

michaela666
30. říj 2022

Pokud by s tím přišly samy, že chtějí Silvestr strávit tam, nechala bych je a naplánovala něco s manželem/ přáteli. V dojezdové vzdálenosti, kdyby byl nějaký pláč a stýskání.

autor
30. říj 2022

@te_reza je jim to jedno.😂

autor
30. říj 2022

@jasemin26 Manžel tchýni snese ale ne asi na Silvestra 😂

rnika
30. říj 2022

Já určitě ne. U nás se říká ... jak na Nový rok ...tak po celý rok a pro mě v tom je i to, že budou děti doma. Jinak u nás je to složitější a neslavíme Silvestr jako takový ... ale máme vlastně druhé Vánoce ( mužova rodina slaví pravoslavně- takže tchánovci jsou u nás a nadělujeme si dárky).

2hanah
30. říj 2022

Nenechala, proč? Pokud na Silvestr s partnerem nevyrážíte někam do dospělé společnosti, tak jen proto, že babička chce, nenechala, byl by to pro mě doma smutný Silvestr a je to přece oslava posledního dne v roce a příchod nového roku, za mě má být rodina v takové časy spolu.

autor
30. říj 2022

@2hanah právě. Takhle to cítím já. Ale zase je mě lito babičky 😓🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ moc je chtěla

2hanah
Autor odpověď smazal
barulina
30. říj 2022

Já mám dceru na silvestra ob rok. Jde to 😉 a to podotýkám, že já nijak silvestra neslavim, neřeším, buď jdu ven, nebo jsem doma. Letos zrovna dcera bude u tatky a já vím, že max pojedeme k chlapove kamarádům, nebo oni k nám, ale nic velkeho

martt
30. říj 2022

Tak pokud už jsou takhle "staré" já bych toho využila. Zeptala bych se manžela jestli nechce vyrazit někam do společnosti. S manželem jsi se o tom bavila , jaký má na to názor?

autor
30. říj 2022

@martt nebavila. My nikam na Silvestra nechodíme,jsme jen doma.

andelka
30. říj 2022

Babička tedy bude jinak na Silvestra sama? To je dost smutné..Moje mamka chodívá na silvestra k nějaké kamarádce. Pokud ne, šla by k bráchovi nebo k nám. Jednou u nás byla přes den, asi do 21h. Potom šla domů a o půlnoci jsme si volali přes videohovor aspoň. A rozhodně bych se o tom pobavila i s manželem.
Jinak starší děti jsem na silvestra neměla ani nepamatuju, bývají u otce. Ale malého (v lednu bude mít 4) máme vždycky. Kdyby si ho třeba za 2 roky chtěl někdo vzít a my sami mohli vyrazit někam třeba na 2 dny,bylo by to super.

martinka_33
30. říj 2022

Ex si potrpel na pořádání divokých párty, takže deti byly pravidelne u babičky.

vladienka
30. říj 2022

Ja by som to vyuzila a niekam vyrazila 😁

vladienka
30. říj 2022

Navyse deti idu o 20 spat a je im jedno cely silvester

darenn
30. říj 2022

To u nás by bylo jasno hned, starší by si šla užít k babičce klidu a mladší by nám nechala doma řádit 😀

gracinka7
30. říj 2022

Úplně v pohodě.
Ale jestli nechceš, tak to nedělej. Přece tě nikdo nenutí.

tereza0111
30. říj 2022

Zalezi no. Jestli je u vas babicka 3x tydne, deti casto hlida, casto u ni pres rok i prespavaji a mate super vztahy a jinak to znamena ze bude na Silvestra sama, tak bych ji pozvala k sobe domu. Chovani vyse pro me znaci blizkou rodinu a kdyz ho slavite jen s manzelem a detmi, tak by mi to prislo sobecke, nechat ji samotnou.

Jestli na Vas pres rok spise dlabe, s detmi se vida jen kdyz se ji to hodi a vztah sice v poradku, ale vrelost chybi, tak bych se ji s cistym svedomim omluvila, ze je chces mit na Silvestra u sebe...

zmrzlinka
30. říj 2022

Kdyby si je nějaká babička vzala,tak bych je nechala a šla bych si to pořádně užít 👍👍👍

ee.liska
30. říj 2022

Jasný 🙂 Jezdí tak všichni od malinka. Užijí si oni, prarodiče i my.

westie
30. říj 2022

Neměla bych problém děti k babičce dát, kdybych věděla, že si poradí s případnými strachy z ohňostrojů atd. Řešila bych, jestli se třeba mladší nebude bát, když ji vzbudí rány v cizím prostředí uprostřed noci?
A sama bych to brala tak, že je to můj jeden Silvestr z mnoha, já si ještě děti užiju, tak ať si to tentokrát užije babička. A pokud je to dobrá babička, i děti na to budou vzpomínat rády.

autor
30. říj 2022

@andelka ne není. Je to jak ona ,,chce,, sama není.

autor
30. říj 2022

@tereza0111 Ale ona není sama ...jen říkala ,ze by ji mrzelo kdyby je neměla.🤷🏼‍♀️

autor
30. říj 2022

@martinka_33 no tak to vůbec. Pokud děti budou u babi tak budem doma. Nikam mezi opilce nechodím.🤦🏼‍♀️

Strana
z2