icon

Šok na procházce. Stalo se něco takového i vám?

klokanka31
23. říj 2020

Já vám musím říct co se mi dneska stalo. Šli jsme s manželem a malou po městě. V klidu jdeme, kus naproti nám šel chlap s dvěmi dětmi. Všichni bez roušky... Otočila jsem se na manžela, abych to nějak okomentovala, ale... Najednou k nám letěla ta jedna holka, mohlo jí být 7-8let. A bez nějakého varování se nám vrhla do kočárku na malou 😮Já v šoku uhýbala kočárkem, a manžel jí ruku vytáhnul naštěstí dřív, než se stihla dotknout naší princezny, stihla jen sáhnout na deku😨 A její otec, místo aby se omluvil, tak se ještě smál, prý že jeho dcera má teď období, že krade dudlíky. Jako vážně??!! Tohle by mě vykolejilo i v normální době, ale teď v době korony mě to vytočilo fakt maximálně😠. Já měla sto chutí toho chlapa nakopat někam. Stalo se něco takového i vám?

Strana
z9
bezinka22
24. říj 2020

@somalicats tak kdyby od nich byli 2 metry, tak tu ten prispevek asi neni ne 🙂. Jinak ja taky venku rousku nemam, ale bud se lidem vyhnu nebo kdyz jsme bliz, tak si ji na tech 20 vterin nasadim. Zadnej problem s tim nemam.

20190418
24. říj 2020

Byla jsem uplne paralyzovana, kdyz se osmileté godzillí mládě krvelacne vrhlo na moji princeznu. Naštěstí muj manžel zakročil a priseru zneškodnil...není ok nechat svoje dítě lezl ostatním do kočárku, ale to jak to popisuješ a ze mas vůbec potrebu to vypisovat, svědčí o tom, ze ti to fakt leze na mozek. Tvoji dcerce jsou 4m, není to historicky porcelán, abys tak musela vysilovat...hlavně si na to vzpomen až tvoje roztomile batolatko bude vysirat (tak jak to obcas všechny děti umí) ostatní. Temi přehnaný obavami svému dítěti jen škodíš...a roušky nejsou v parku povinné.

somalicats
24. říj 2020

@bezinka22 Pise "kus naproti nam sel chlap se dvema detmi, vsichni bez rousky". To mi fakt neprijde jako ze by se na ne lepili 😉 . Jinak ja treba v centru Prahy s rouskou chodim, nechci ji porad nasazovat a sundavat, ale tam, kde tolik lidi nepotkavam a i pri mijeni se dokazeme udrzet odstup, ji fakt nenosim.

novamamina
24. říj 2020

Já chápu že tě to naštvalo. Chápu tvé obavy. Na druhou stranu, kdyby měla roušku tak by ti nevadilo že ti sáhla do kočáru? Mně se na jaře stalo něco podobného. Mám teda už tříletou dceru, ne miminko. Ale sly jsme na procházku, já roušku, dcera taky. Najednou přijel kluk na kole, mohlo mu být tak 5. A zajel k dceri asi na pět cm a bez roušky ji schválně zakaslal do obliceje. Byla jsem totalne mimo z toho. Servala jsem jeho matku a pak se 14 dní klepala aby náhodou dcera neonemocnela. No, koronu chytla teď ve školce. Takže já být tebou jsem v klidu. Určitě jste nic nechytli.

novamamina
24. říj 2020

A holky, nebuďte takové zle. Tak má strach o své dítě. Časem pozná že se tak bát nemusí.

klokanka31
autor
24. říj 2020

@martt To je hrůza 😯 že ty lidi nemají aspoň tu soudnost a neomluví se...

klokanka31
autor
24. říj 2020

@viktorieraketka Děkuju 🙂

klokanka31
autor
24. říj 2020

@amazonkajanik Já už několikrát byla nachystaná cizího psa bez vodítka nakopnout, když dorážel na nás i na naší fenku. A majitelé o x metrů dál, vysmátý a nic neřeší... Naštěstí si to ti psi nakonec rozmysleli a nechali nás být.

klokanka31
autor
24. říj 2020

@95newmommy2020 To mě pobavilo ☺ já si taky myslím že to bude rozdíl, jak se přistupuje k dítěti které přišlo najednou, třeba i nechtěně, a k dítěti co je vymodlené a je téměř zázrakem že vůbec je.

klokanka31
autor
24. říj 2020

@20190418 V jakým parku proboha? Jestli ty máš nějaký problémy se svým dítětem, tak se ale nenavážej do mě.

klokanka31
autor
24. říj 2020

@novamamina Jak už jsem psala, tady nejde jen o koronu. Ale o tu drzost že si cizí dítě dovolí sahat na jiné v kočárku, a pan otec se tomu ještě tlemí jak blb.

bruckner
24. říj 2020

@novamamina jenže tady to hraničí s blbostí

darinka84
24. říj 2020

@klokanka31 chápu že se dlouho nedařilo počít dítě, ale vzhledem k tomu, že vím o čem mluvím, tak opravdu cítím z tvých všech příspěvků a diskuzí velkou přecitlivělost. Chtělo by to možná zpracovat. Hodit to za hlavu. Reakce mi taky přijde přehnaná. Třeba jak píšeš, že tvé dítě bylo určitě vyděšene a že nevíš zda nechce řítící se dítě vypíchnout oči... Tvé dítě reaguje na tebe a pokud apriori máš myšlenky u druhých jak chtějí ublížit, je něco špatně ne? Bude hůř s věkem dítěte a s takovou bude tvůj strach větší a větší a budeš jej předávat na dceru. A nemyslím to zle. Zkus popřemýšlet, svět není zlý a nečíhá na naše mláďata smrt na každém rohu.... No a jinak vzpomeň si na tuto diskuzi až bude té tvé 8 a udělá něco nevhodného. A to udělá 😊

shakira007
24. říj 2020

Bože. Ti jsi až neuvěřitelné trapná. Tak já nevím, to ti ale nestačí třeba o tom pokecat s manželem? A fakt kvůli tomu musíš zakládat naprosto zbytečné dizkuse? Jednou je to kvůli prodavačkam, teď tohle. Jestli se nudíš, tak si najdi koníček, i v "téhle době " To jde. Představ si že si dnes v tramvaji prdnul chlap a zakládám kvůli tomu dizkusi? Ne!

xxx3d
24. říj 2020

Holky, vy kterých se to týká, nechce se mi kopírovat vaše nicky, takže si to přečtěte, jakým právem odsuzujete pocit jiné maminky, její prožitek?
Jak si vlastně můžete dovolit zlehčovat situaci druhého, zlehčovat, zesměšňovat, vysmívat se jí, když jste na jejím místě nebyly a nevíte, jak byste reagovaly v tu chvíli, právě v tu chvíli. Trochu zamyslet se, by neškodilo.
Stejně jako to, že některý maminky označují svoje dcery jako princezny, a svoje syny jako andílky, obecně jako například, označují je tak, a co? Nikdo nenutí všechny, aby používali nějaký uniformní slovo. Je to každýho věc, tak bychom se dle toho měly chovat, ne? (řečnická ot.)
Je neuvěřitelný, kolik z vás si sem přišlo jen kopnout. Jste jako ten táta, co namísto, aby se omluvil, když už k tomu došlo, se smál.
Paráda fakt.

burnette
24. říj 2020

Tyjooo jsem čekala větší horror 😂, nemám ráda když se mi dospělé dívají do kočárků, ale děti mi nikdy nevadili a nevadí , když rodiče nejsou schopný dítě poučit jak se chovat k cizím kočárkům a miminkum tak jim to vysvětlují sama a vždy to pochopili a chápou nedělám z toho drama, a nejsou mi sympatické maminky co z toho dělají hotovou apokalypsu.

burnette
24. říj 2020

@20190418 přesně takhle to vnímám při čtení toho příspěvků 😂😂😂 hlavně ten nadpis Šok v parku 🤣 napjatě jsem při čtení čekala na ten velký šok

surikata131
24. říj 2020

@klokanka31 korona nekorona, že mi cizí děcko leze do kočáru a bere miminu dudlík, na to fakt nejsem zvědavá a normální mi to nepřijde, takhle velké dítě už by to mělo vědět. Nemám ráda, ani když někdo kdo není z blízké rodiny sahá miminku na ručičky apod. (pokud nemá umyté ruce)

novamamina
24. říj 2020

@klokanka31 ale že dítě sahá do kočárku je podle mě docela běžné. To mi tak hrozný nepřijde. Neříkám že mi to bylo příjemné, ale že bych z toho silela, to ne. Ono ale záleží jak to to dítě udělá. Pokud si miminko jemne pohladí, nevidím v tom problém. Pokud se ho chystá flaknout po hlavě tak to už samozřejmě problém je

janina228
24. říj 2020

No já upřímně nechápu, že odhadem osmiletá holka má potřebu brát cizímu miminku v kočárku dudlík.. jasné,děti sahají do kočárku,taky se mi to samozřejmě kdysi několikrát stalo a taky jsem jednou trošku šílela (kluk co se těsně předtím hrabal v kanálu sáhl tenkrát mému tříměsíčnímu dítěti na obličej..taky jsem to řešila - dorazili jsme domů a obličej umyla 😉)

nazka
24. říj 2020

@janina228 😁

nazka
24. říj 2020

@xxx3d nemyslím si, že se někdo cíleně vysmiva, zlehcuje nebo tak. Naopak se snaží ukázat, že se žádná apokalypsa nekonala. Mít jiný názor je špatný? Mimochodem zakladatelka musela počítat s komentáři všeho typu, když zakládá diskuzi 🤷‍♀️

svetlanalana
24. říj 2020

@shakira007 😂😂😂😂 s tím prdicim chlapem v tramvaji to bylo mooooc vtipné 🙂 aspoň kvůli tomuto tahle diskuze za něco stojí 🙂

any2any
24. říj 2020

"Šok na procházce". Promin, ale podle nazvu to vypadalo, ze vas napadl pes, malem srazilo auto ci dite spadlo do reky... hele, tohle se stava, jsou to deti. A chapu, ze tatinek treba zrovna nevedel, jak zareagovat.

alcar
24. říj 2020

@burnette a ja v dnesni dobe... kdy si lidi nadavaj za rousky, neco podobneho pred rozkliknutim cekala. 😂 Sla jsem v parku a metr ode me prosel chlap a predstavte si nemel rousku! A jeste v tom hraje roli vymodlene dite. Jako holka udelala kravinu, to jo, ale tohle by mi za zalozeni diskuze snad ani nestalo. 😃

20190418
Odpověď byla odstraněná
any2any
24. říj 2020

@alcar Jojo, zvlastni doba dneska. 😥 🙈

klokanka31
autor
24. říj 2020

@darinka84 Tak ono taky záleží na výchově. Mám kamarádku, a ta má děti vychované dobře. Když jsme šly všichni na procházku, její syn se mě zeptal, zda se může na mimčo podívat. Tak jsem mu to dovolila, nesápal se do kočárku. A tak asi jsem viděla jak se malá lekla a vykulila oči ne? Jako jestli ty vidíš svět jen růžově, tak budiž, a klidně si nech úplně cizí lidi ochmatávat dítě. Ale u mě to přijde přes čáru. To bysme se taky mohly dočkat toho, že půjdeme po městě, a nějaká cizí ženská se nám začne sápat po manželích, s tím že má zrovna období že nenechá jediný kalhoty na pokoj 😒😄😄😄

klokanka31
autor
24. říj 2020

@shakira007 Tak to nečti 😉

alcar
24. říj 2020

@any2any strasna! Myslis, ze se to jeste nekdy vrati do normalnich koleji? Uplne se desim, ze dopadneme jako Slovaci, kteri jsou donuceni jit na test jenom aby mohli vubec vylezt ven a odvest decko do skolky nebo jit do prace. Mazec toto...

Strana
z9