icon

Tlustá či jen mysl. Jak jste na tom vy?

13. kvě 2021

Ahoj vsem mam takovy mensi problem je mi 31let merim 166cm a vazim 100kg priblizne pred 2 lety jsem mela 77kg jenze zacala jsem poctive se lecit se stitnou zlazou beru pravidelne leky a sup naskocilo to uz nevim jak to shodit dolu moc cvicit nemuzu v 15jsem mela operace kycli takze nemuzu nohy cvicit a ted jsem byLa i na operaci se stitnou zlazou kde mi vzali celou snazim se jist malo a ne moc tucny a taky to moc nejde.jako nejsem uplne obsypana tukem bricho mam to jsem 4 roky po porodu mam to vytahane jako pneumatiku a nohy stehna mam tluste.jak to resit nechci zadne urputne diety nebo zmenit jidelnicek zeleninu a ovoce a bio a pod.jak jste na tom vy?manzelovi to nevadi rikal ale ja si melu sve.

Strana
z5
izzylka
13. kvě 2021

Všechny jsme tu tlusté, vyžrané mrchy a závidíme ti tvoji sexy postavu 😍😍😍

Lepší? 🤣🤣

te_reza
Autor odpověď smazal
mia255
13. kvě 2021

@izzylka mě spíš přijde, že zakladatelka je přesně ten typ, který potřebuje aby ji všichni kolem omlouvali, že to není tak hrozné a že když má teda chudina tu nemocnou štítnou žlázu tak to prostě nepůjde a je kost i při metráku 😉 a že to neva protože z obezity žádné zdravotní rizika nejsou a při 100 kilech určitě svému čtyřletému dítěti v pohodě při sportu stačí

mourovatakocka
13. kvě 2021

Jo a mmch, já jsem sedm týdnů po porodu a mám svou váhu, se kterou jsem začínala těhu průkazku teď se synem a kupodivu i před lety s dcerou, 57 kilo na 163 cenťáků. Bojím se, jestli nepřiberu, ze stresu z těch mých lumpů sním ledacos 🤭 Tak uvidím 🙂

camelinka
13. kvě 2021

@izzylka 😂😂😂😂👏👏👏👏

gracinka7
13. kvě 2021

Napadá mě, proč jsi vlastně diskuzi zakládala?
Ptáš se, jestli jsi tlustá. Odpověď ano slyšet nechceš. Rady na to, jak zhubnout, taky ne. Tak co teda chceš?
Slyšet, že jsi štíhlá a zhubnout nepotřebuješ?

klokanka31
13. kvě 2021

A co lékaři na to říkají?🤔

madbetka
13. kvě 2021

Měřím 168cm a vážím 92kg. Jsem tlustá jako prase, takže pokud ty měříš méně a vážíš více, nemůžeš vypadat o moc lépe, než já.
Jen jídlem jsem dokázala zhubnout asi 10kg za dva měsíce, ono to na začátku jde rychle (bohužel jsem z toho většinu přibrala zpátky, jsem teď ve velkém stresu a zajídám ho - což není výmluva, spíš smutné konstatování faktu, uvědomuji si, kde je chyba a snažím se na tom pracovat, ale moc mi to nejde). Nejsem teď úplně psychicky v pohodě, takže se mi hubne velmi špatně, ale pomalu to jde. Snažím se hýbat, snažím se nežrat. Nechci vypadat, jak vypadám, protože vypadám fskt hrozně. Nechci, aby se za mě musely moje děti stydět.
Je to v hlavě, jenom v hlavě. Jakmile sepne hlava, dá se zhubnout a není to až tak těžké.

A ano, potřebuješ zhubnout, jsi obézní. Stejně jako já.

syrinxka
13. kvě 2021

Když jsem četla nadpis, myslela jsem že najdu někoho kdo je na tom podobně. Měřím 166cm a vážím 60kg a cítím se tlustá. Ráda bych alespoň 5kg možná i víc ještě shodila. Každopádně nejhorší je začít, mně pomáhá zapisovat jídlo do kalorickych tabulek a mám tak pod kontrolou svůj jídelníček. Obecně doporučuji jist hodně zeleniny, bílkovin a omezit sacharidy. Zařadit do života pohyb. Výborná je skupinka na fcb Jíme a Hubneme s Katchabou. Nejdůležitější ze všeho je opravdu chtít s váhou něco dělat.

malanoha
13. kvě 2021

Tak ja to zkusim, jo. Abrakadabra. Stalo se neco s tvymi kily? Nic? To je vazne divny 🤔

mimi1004
13. kvě 2021

Autorko, ano, holky tu jsou hnusné a ošklivého, když ti upřímně napsaly pravdu na tvůj dotaz. Dej si čokoládu a zapij to colou. Štítná žláza to omlouvá 🤷‍♀️🤦‍♀️

treasurka
13. kvě 2021

Nééé, je to v pohodě, máš podprůměrnou výšku a vážíš metrák, ale je to jen "mysl", a stejně i když bys jedla zelí a pila vodu, tak nezhubneš, protože genetika, štítná žláza, porod před věky a erupce na Slunci. Ó jak ti závidím, kéž bych byla jako ty ;)

supermatka
13. kvě 2021

Ahoj, také bojují s kg. Nic méně je to hodně o vůli která mi chybí. Vím jak mám jist ale přijde stres a je to v háji. Dokud si vše nesrovname v hlavě nezhubnem. Hubnutí bohužel je v hlavě 🤷‍♀️

katy166
13. kvě 2021

Ahoj. Já začala také zhubnout. Omezila jsem co nejvíc cukry, vysadila úplně bílé pečivo a vepřové maso. Stáhla jsem si kalorické tabulky, přidala se na FB do skupiny, začala více chodit a podobně a během 15 dnů mám téměř 3 kila dole.

alik20
13. kvě 2021

Vysad sacharidy denne tak 50-70g a zhubnes hnedka, vyradit pečivo, prilohy apod. Jist jen maso a zeleninu a pri nizkosacharidove diete je potreba právě jist tuky a bílkoviny

izz76
13. kvě 2021

Proč by tady měly bejt tlustejsi ženské než ty? Málokterá žena váží 100kg. Nevim proč jsi založila tuhle diskuzi, chtěla jsi aby ti tu všichni lhali a psali ti, že nejsi tlusta? Tak to máš smůlu, do očí by ti možná každý pravdu neřekl, ale internet snese všechno. Takže ano jsi tlusta, mas skoro 50kg nadváhu, měla by jsi zhubnout, nejen kvůli vzhledu, ale taky proto,že obezita je nezdrava.

linee
13. kvě 2021

podle mne je to absolutne spatna zivotosprava. Jsem na tom podobne, stitku uz temer nemam. Ale vim o sobe, ze jsem emocny jedlik, mam na sobe nalozene vic, nez snesu a jidlo mne prinasi radost. Take bych mohla rict, ze mam pohybu hodne (kolem deti, domacnosti a vseho) a jist temer nestiham. Na druhou stranu doporucuji kaloricketabulky.cz. Nejde o to, ze nejis nebo jis malo, ale jde o to, abys jedla spravne a klidne i hodne. Podle mne hodne v tvem jidelnicku chybi bilkoviny a vlaknina (na to je super tvaroh a kedlubna). Zkus si tyden do tabulek psat co jis (proste to, na co si zvykla) a kolik a budes sama prekvapena, jak bude graf vypadat. I kdyz mas po operaci, je to uz urcite nekolik let, nemuzes mozna nektere cviky, ale rozhodne se hybat muzes. Za mne je to proste spatna zivotosprava. A ano, holky pisou pravdu, protoze BMI, ktere mas (ale i ja) je opravdu hranici a prinasi neskutecne mnozstvi chorob.

hankaviki
13. kvě 2021

Mám obavy, že nezhubneš, protože nemáš na to nastavenou hlavu. Na zhubnutí se musí ta hlava přepnout a držet se. Ty ale hledáš výmluvy a důvody proč to nejde, to tvé opakované poukazování na BIO výrobky je až úsměvné. Tvůj dotaz ukazuje to, že zhubnout nechceš..takže nezhubneš.

izzylka
13. kvě 2021

@hankaviki ona zhubnout chce, ale pomocí zázraku a bez práce 😅

llluckaaa
13. kvě 2021

Výmluvy, výmluvy, výmluvy... Neříkám, že bude lehké zhubnout, ale pokud nezměníš svůj přístup, tak to bude o ničem. Kyčel, kolena, záda, srdce, všechno bude trpět, protože budou dlouhodobě nosit o minimálně 35 kg tuku víc, než by měly.
Ptáš se, jak jsme na tom my. Tak já měřím o trochu víc a vážím o víc než 30 kg míň. Zeleniny jím spoustu, piju většinou jen vodu, teď ochucenou citrónem a mátou, bio skoro nejím. Tučné taky moc nejím. Cvičím. A přiznávám se, že nevím, co znamená slovo ultrejk, takže ten asi nepiju 😀

michaela666
13. kvě 2021

Dobrých rad jsi dostala spoustu, chce to pevnou vůli a začít něco dělat. Jasně není to lehký, ale když se chce jde všechno...A argument manželovi to nevadí. 😃Když jste začínali asi mu byla přitažlivá mimo jiné i tvoje postava. Má tě rád i s těma kilama navíc, ale určitě by ocenil kdyby jsi s tím něco dělala. Bylo by od něj dost drsné říct ať se sebou něco děláš, protože tohle už ho nepřitahuje.
Každá má nějaké zdravotní problémy, po porodu se změní postava, zůstanou kila...se vším se dá pracovat. Jednou budeš plakat jak se manžel v létě otáčí za hubenýma holkama v minisukních a nadávat, že zhubnout nejde? Nebudeš pít přece vodu a hlídat si jídelníček a v rámci možností se hýbat.

klea81
13. kvě 2021

Pokud jsi po operaci š.ž. tak není důvod nemít BMI v normě. Jsem toho důkazem. 😉

klea81
13. kvě 2021

@te_reza jsem bez šž a mám 172/62, a to nedržím žádnou dietu ani nebeham 10 km denně 😉Ano, jde to. Samozřejmě musí být ty hormony š ž v normě.

te_reza
13. kvě 2021

@klea81 jo, to sem taky mívala 😂ale zatím vede čokoláda😂 nicméně do metráku bych to nedotáhla

klea81
13. kvě 2021

@te_reza tak před koronou jsem měla 172/55 😁Ale teď cvičim takže min 2 kg budou svaly 😉

te_reza
13. kvě 2021

@klea81 😂😂😂

westie
13. kvě 2021

Mozna jsi zalozila diskusi, abys nasla vymluvy pro svuj stav. Ale pokud hledas nejake povzbuzeni, inspiraci, tak zkus mene kopat okolo sebe a urazet ostatni.
Prijde mi, ze vnitrne moc dobre vis, ze tvoje situace neni dobra ze jsi obezni. Ale jeste jsi nenasla odvahu si to rict nahlas pred zrcadlem. A to je prvni krok k uspechu - priznat si, ze mas problem - alkoholik se taky vyleci jen a pouze, kdyz si sam prizna, ze je alkoholik.
A krok cislo dva - priznat si, ze bez boje, zapreni a bolesti to nepujde. Clovek muez vymyslet ruzne zpusoby, jak by mohl zhubout, ale priznejme si, funguje akorat jist zdrave a hybat se.
Ja mela pri na zacatku prvniho tehotenstvi 80kg a rodila jsem se 102 kg - ted zpetne vidim, jaka jsem byla silena koule.
Po prvnim porodu jsem se zatla, nejedla sladke, hlidala si, co jim a hodne chodila na prochazky s kocarkem. Zhubla jsem az na 65kg. Na zacatku druheho tehotenstvi jsem mela 75kg a ted rok a pul po porodu mam 82kg. A proste jsem rozkydla! A jsem ochotna si to priznat! A taky jsem se uz dostala do stavu, kdy vim, ze bez pohybu a zdrave stravy to nepujde. Ale chvili mi to trvalo, nez mi doslo, ze to je jen na mne, jak si to udelam! Drzim ti pesti, abys do tohoto bodu dospela taky a dokazala se svou vahou neco delat, ne jen hledat vymluvy!!

anetkasimkova
13. kvě 2021

Položila jste otázku paní vám odpověděla. A já vám klidně odpovim stejně, ano je to hodně. Doporučila bych vám navštívit někoho kdo se tím zabývá aby vám jídelníček sestavil. Poradila bych se s lékařem nějaká aktivita by se určitě našla i s tím jaký máte zdravotní problémy. Těžko vám někdo poradí zde. Každý má jiné spalování atd. ☺️

hankaviki
13. kvě 2021

Tak se taky přidám se svým přiznáním. Po porodu jsem měla 111 kg. Neměla jsem doma váhu, tak jsem to nevěděla 🙂)). Když jsem to číslo viděla, úplně jsem se zhrozila a opravdu mi to v hlavě nějak secvaklo, že tohle prostě nechci už vidět. Já jsem tedy najela na tady mnohdy nenáviděnou ketodietu. Nakoupila jsem si ty umělý pytlíky a ty zmiňované utrejchy (já jim říkám koktejly). Na sport jsem nikdy nebyla a ani to mne teda nedonutilo se hýbat. Za půl roku jsem shodila přes 30 kg. No a hledala jsem samozřejmě stravovací styl bez pytlíků. Nepřežírat se, kontrolovat se, minimalizovat sladké, přílohy taky omezovat. Přerušovaný půst 16/8. Dnes, více než rok od doby, kdy jsem si stoupla na váhu a viděla to číslo, mám 74 kg, 178 cm. To jsem měla naposledy kdysi na základní škole. Takže jsem důkazem, že to jde. Bylo to mnohdy těžké, ale lituji jen jediného, že jsem o ketodietě nevěděla dřív. Někdy přemýšlím, jaký mohl být můj mladý život, kdybych byla veselá štíhlá holka. Tak teď jsem tedy aspon štíhlá mamina..

lilian2111
13. kvě 2021

No. Merim stejně jako ty a vážím 54kg. A to už bych měla něco dělat abych se alespoň zpevnila. Se 100kg už jsi bohužel tlustá. Zkus delší chůzi, změnit jídelníček. To kyčlím ani tobě neublizi.

Strana
z5