Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
Hmm tak to video od té bombardované porodnice a dětské nemoce je masakr...to si jako co mysleli, že tam nik není ???
@bigbig Vůbec bych se nedivila, kdyby tuto porodnici nechal účelově dnes vybombardovat proto, aby Ukrajinu, respektive Zelenskyjeho přiměl přijmout ultimátum.
@brunetka11 Jo. Taky si myslím. On i Putin paralelně s tímhle útokem vzkázal, že "složili zbraně" (zm*d!) a pokud Ukrajina nepřijme jejich podmínky, přijde zničující síla. Takže to bude nátlak.
@brunetka11 Ano, je to nátlak na Zelenského a zároveň i snaha vyprovokovat NATO. V tom je to právě ještě zvrácenější.
"Mrtví, naštěstí, žádní, 17 rodiček a medicínského personálu ranění. Což je zázrak, protože jak hlásí hlava Doněcké oblasti Pavlo Kirilenko, letecký útok přišel v době klidu zbraní...překvapí? Ne."
@fbeyeee via Twitter
Děkuji holky za zprávy,dnes jsme půl dne byli bez elektriky..s tou nemocnicí je to šílené,nezávidím Ukrajině,volit mezi klidem zbraní,ústupkem,koncem svobody nebo bojem za ní a utrpením..uf
@sudylichozrout hele ale zase... kdyby ji chtěl "vybombardovat", tak by byly oběti. Ač je to nepopulární názor - úplně klidně se mohla stát chyba, zakladakum účely nervy.... v takovymhle konfliktu nelze kontrolovat všechno, všechny , zvlášť když ta jejich komunikace vypadá jak vypadá.
@sudylichozrout *vytekly
. Prosím pro všechny co by chtěly nějak naznačit že se zastávám ruska nebo souhlasím s putinem - nezastavam se Ruska a nesouhlasím s putinem, a myslim si, ze co se stalo je hrozný
a jsem rada ze nejsou obeti. Ufff. Doufám ze jsem pokryla vsechny možný vyklady. jenom říkám že v tyhle situaci se může stát spoustu věcí aniž by byly apriori plánovaný. Toť vše.
@odula Ale manzel taky rika, ze se to muze stat. Dostala jsem vyklad o minometech, souradnicich atd. Dokonce mi nasel clanek “Boj ve meste”, ale ten jsem odmitla cist.

@roseinka přesně. Vůbec nevěřím, ze by zbytek Ukrajiny měl bejt už “v pohodě a bezpečí a uznanej”