icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

sarkasv80
4. bře 2022

@sudylichozrout ty fotky jsou šílené já už ani na Twitteru nepouštím ty videa 😞 hrůza toto

Jinak tomu znásilnění,babička měla tehdy,když mě to mluvila asi 82let akorát říkala,že byli čtyři a nikdy nemluvila o Rusech zle,spíš se vyhýbala téma Rusko, Německo, válka..ale tehdy mě to sama řekla,že se vždy modlí,aby jsme my a naše děti nikdy neprožili válku,že to si nikdo neumí představit vůbec 😔 později měla dvě děti moji tetu a mého otce,oba jsou vysokoškoláci,babička byla zdravotní sestra a celý život pomáhala lidem🥰 vždy s láskou

odula
4. bře 2022

@bigbig diiiky 🤭

zuzekk
4. bře 2022

Tak jste mě donutili si ten Twitter zřídit..

blue108
4. bře 2022

@zuzekk přesně... Já si ho zřídila před pár dny. Přišlo mi zvláštní čekat, až sem někdo vloží info z Twitteru 😅

sarrita
4. bře 2022

@zuzekk @blue108 Já 2 dny zpět udělala to samé 😉

sarkasv80
4. bře 2022

Aha a co když práskne ta vymetenæ hlava atomovku 😞 já chápu,že chtějí lidi uklidnit,ale strašně mlží,české média dávají jen co je hodí 🤔

danca_
4. bře 2022

@sarrita presne😂dnes jsem ho taky zalozila

eva267
4. bře 2022

Tohle mě fakt zaujalo. Tohle přece musí obyčejný Rus cítit.

https://twitter.com/nexta_tv/status/14995286780...

psya
4. bře 2022

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rusove-agres... rekla bych, ze Kolar je nejblize pravde

mmirunda
4. bře 2022

Dnes se v práci stavoval náš ukrajinský kolega, co už pracuje jinde. ( Dělám v lékárně) maminku má u bratra na Slovensku a tatínek musel zůstat na Ukrajině, protože je lékař a hlavně má 55let. Mrtví se prý válejí všude po ulicích a nikdo je ani nesbírá. Hlavně ty ruské 😔 Je strašné o tom jen číst, slyšet, ale vidět to musí být masakr

mmirunda
4. bře 2022

A Twitter jsem si taky založila před pár dny, abych byla více v obraze.

levandule_k
4. bře 2022
lilian2111
4. bře 2022

@mmirunda ☹️

ilci
4. bře 2022
jancasirka
4. bře 2022

@sarkasv80 když práskne vymetená hlava atomovku, NATO ji pošle zpět a bude ende, ale to on neudělá.. Rusáci žijí v tom, že jim atomovkou vyhrožuje Ukrajina, většina si myslí, že co se děje je správně a je nevyhnutelný, tak k tomu vymetená hlava nemá důvod

https://www.youtube.com/watch?v=bJ_DwFOZ55g

Jen pár lidí po něm jde, ale ne tolik, aby se citíl "zahnanej do kouta" a že "prohrál". Na životech běžných lidí mu těžko záleží a na životech mrtvých vojáků už vůbec ne. Operace běží podle plánu.

tahejhula
4. bře 2022

@jancasirka takže až to hodí na hlavu vlastním, prostě to bude jaderka z UA, jak prosté.

elencze
autor
4. bře 2022

@psya taky nejvíce souzním s Kolárem, vlastně ve všem.

levandule_k
4. bře 2022

@jancasirka Nemyslím si, že operace běží podle plánu, myslím si, že počítal s tím, že to bude rychlejší.

Na tom videu je vidět, jak se ti lidi bojí říkat pravdu. Ono by to byla sebevražda, říct, co si skutečně myslí.

elencze
autor
4. bře 2022

Rusko zablokovalo pro své občany Facebook.

jancasirka
4. bře 2022

@levandule_k no myslet si asi myslel, že to bude do pár dní vyřešené, ale nemyslím si, že by to cokoliv změnilo na tom, že se nevzdá a že nikdy nepřizná prohru no.. a bojí, nevím.. asi jak kdo, neříkám, že je to pro ně lehké, neříkám, že u nás nemít demokracii by to nebylo podobné, ale kéž by toužili poznat objektivní pravdu 🙏.

elencze
autor
4. bře 2022

V Khersonské oblasti v přírodní rezervaci Askania Nova se v těchto dnech narodilo mládě tibetského jaka. Dostal jméno Bayraktar. Čekám, kdy tohle jméno začnou dostávat i kluci.

elencze
autor
4. bře 2022

Vyšetřovatel Bellingcat Christo Grozev říká, že Rusku zbývají zdroje na válku do neděle, poté se zhroutí.

Také příští týden Rusko čelí sankcím, "jaké jsme ještě neviděli", a dotknou se i Putina
https://twitter.com/nexta_tv/status/14998072620...

hojda
4. bře 2022

@elencze Jj psali to už v té diskuzi, že vidí jen nějaké rozkostičkované obrázky a snažili se to řešit přeinstalacema....

simix22
4. bře 2022

@elencze kéž by sel cas posunout v prospěch UA

elencze
autor
4. bře 2022

@hojda tak to zasáhl ruský cenzurní úřad, Facebook nebude

elencze
autor
4. bře 2022

Ruský agent GRU převlečený za španělského novináře pracoval v Přemyšli, na polsko-ukrajinské hranici. Byl odhalen a zatčen.

elencze
autor
4. bře 2022

V Tbilisi vyšly do ulic desítky tisíc lidí na podporu Ukrajiny. Gruzie také dnes (nebo už včera? trochu se mi ty dny začínají slívat) odeslala přihlášku do EU.

elencze
autor
4. bře 2022

Tohle by měly ty maminky v Rusku vidět, ale k nim se to nedostane a možná by to ani pochopit nechtěly. Přiznat si, že žiju v bludu a chimérách je velmi bolestivé pro každého.

michaela666
4. bře 2022

@elencze Už i válečná písnička je na světě.

https://www.youtube.com/watch?v=iiaYZ3tpqRg
elencze
autor
4. bře 2022

@michaela666 jo jo, ta mi hraje v hlavě už dva dny, ty drony jsou pro ně naprosto zásadní

Strana