Dětská výživa

Každá maminka se snaží dbát na pestrou, vyváženou, chutnou a kvalitní stravu. Pokud jde o bříška malých gurmánů, určitě se všichni shodneme, že si zaslouží jen to nejlepší, nejchutnější a nejkvalitnější. Dovolte dětičkám objevovat nové chutě, díky nimž bude jejich jídelníček rozmanitý. Pestrý výběr produktů z kategorie Dětské výživy vám umožní vybrat si vhodné potraviny s ohledem na věk dítěte i jeho chuťové preference.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s dětskou výživou

Máš zkušenost s dětskou výživou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

pepper05  1. pro 2025 Ověřená recenze

Naše nejoblíbenější kaše!

Kaše jsou dcery nejoblíbenější jídlo už od začátku přikrmování, chutnají ji téměř všechny. Po ochutnání malinové Gerber kaše už ale nechce jinou, jemná malinová příchuť s banánem je přirozeně nasládlá a není navíc ani moc hustá, ani řídká..příprava je hračka a zvládne ji i starší bratr. Navíc má výborné složení s vitamíny a minerály a já oceňuji i to, že je z celozrnných obilovin.

Jedinou nevýhodou je, že brzy pryč :-)

GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a hruška 200 g

Chutná kaše pro radost všem – malým i větším

Zkoušeli jsme tuto kaši a mým holčičkám se moc líbila. Krmila jsem dceru (9 měsíců) ráno nebo večer, a starší dcera (4 roky) ji ochutnala a řekla, že také chce takovou! Takže jedly společně.

terry333  30. lis 2025 Ověřená recenze

Testování kaše Gerber for baby mléčná kaše na dobrou noc

Testovaly jsme kaši od 6 měsíců s příchutí banán a hruška. Kaše krasne voní a nehrudkuje. Dceři chutnala, určitě vyzkoušíme i další kaše Gerber. Značku znám a kupuji jejich produkty už pro starší dceru. Pro větší jedliky je balení malé, nám vydrželo 14 dnů, protože dcera teprve ochutnáva. Oceňuji, že kaše neobsahuje přidaný cukr a jsou v ní vitamíny.

domku  26. lis 2025 Ověřená recenze

Naše nejoblíbenější

Byla to naše první kaše co jsme vyzkoušeli a hned zachutnala. Pořád se k ní vracíme i když dáváme i mléčné, tato zůstává pořád oblíbená a většinou zbyde prázdná mistička. Má příjemnou strukturu, výhoda je že se dá udělat tak hustá jak vyhovuje dítěti. Není sladká, chuť je příjemná.

tehulenka  25. lis 2025 Ověřená recenze

Gerber mléčná kaše

Dostali jsme s našimi téměř ročními dvojčátky možnost otestovat mléčnou kaši gerber, s příchutí maliny a banánu.
Výrobky gerber máme moc rádi.Nejčastěji a nejraději mají prcci křupky s malinami a banánem a proto byla zrovna tato příchuť jako pro nás stvořená.
Kaše po otevření krásně voní a i oku lahodí.Konzistence je po návodu na přípravu skvělá. Není ani hustá,ani řídká.Je tak akorát a hlavně nedělá hrudky.Chuť je výborná,není přeslazená.Nevýhodou je, že se jí musí dávat celkem dost ,nám toto balení vyjde na 2 večeře.Ocenila bych větší balení a nějaký uzavíratelný obal,např.plechovku s víčkem jako mají právě jejich křupky.

zlatka_1  25. lis 2025 Ověřená recenze

Dobrá kaše

Tahle kaše synovi moc chutnala. Já oceňuji rychlou a snadnou přípravu, v kaši se netvoří hrudky. Kaše je přirozeně sladká bez přidaného cukru (i když snad všechny kaše určené pro miminka jsou bez cukru 🙂). Nevýhodou je, že do vody se musí dát celkem dost prášku, proto balení nevydrží moc dlouho. V přepočtu na jednu porci není kaše úplně levná.

Vzorek k testování

Měla jsem možnost vyzkoušet tento druh kaše 6+. Po otevření jsem ihned ucítila krásnou vůni ovoce. Kaše se krásně míchala a netvořila hrudky. Malé velice chutnala a snědla rychle celou svoji porci. Kdyby mohla pochutnala by si i na krabičce 😃.

karin6  25. lis 2025 Ověřená recenze

Chutná kaša

Táto príchuť dcére veľmi chutila a vždy mi spapala plnú porciu, ktorú som jej pripravila. Navyše mi vyhovuje konzistencia kaše. Niektoré kaše keď pripravím sú buď príliš riedke alebo príliš husté, táto má výbornú konzistenciu 👍. Odporúčam!

suz11  25. lis 2025 Ověřená recenze

Mňam mňam

Moje malá holčička je vděčný strávník, takže jsem neměla obavy, že by s kaší bojovala. Kaše má moc ráda obecně. GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a hruška není zbytečně přeslazená, má jemnou chuť, skvělé složení a snadno a rychle se připravuje. Určitě vyzkoušíme i další příchutě.

Jediná drobná nevýhoda je poměrně malé balení, ocenila bych možnost koupě většího.

megankaa  24. lis 2025 Ověřená recenze

Kaše s příchutí švestky

Jde o moc dobrou kaši, mé dceři moc chutná, doporučuji..

Super

Tahle kaše se stala naší nejoblíbenější. Skvěle se rozmíchá a nehrudkuje, není sladká, pouze po malinach s banánu. Malému ohromně chutná, nikdy nezbude ani lžička nedojedená.

Chutná kvalita

Kaše od značky Gerber málemu moc chutnají a tato švestková nebyla výjimkou. Tuto příchuť jsme vyzkoušeli poprvé a prcek si na ni opět moc pochutnal.
Do kaše jsem přidávala MM, ale vyzkoušeli jsme přidat i pouze vodu a i když je kaše nemléčná, tak byla chuťově výborná i po smíchání pouze s vodou.
Náš tip: smíchej kaši s kapsičkou geber příchuť švestka hruška, chuť je intenzivnější a moc dobrá :-)
Děkujeme, že jsme byli vybráni na takové mňamkovní testování.
R+ V

luciab91  16. lis 2025 Ověřená recenze

Dcere chuti :)

Príprava: Je to naozaj hračka. Kaša je hotová za chvíľku, stačí zaliať mliekom (zalievame s Kendamil Bio Nautre) a premiešať. Nerobí hrudky, čo ma potešilo.

Chuť a vôňa: Vonia príjemne po slivkách a obilninách. Malej veľmi chutila, miska bola vždy prázdna raz-dva. Zdá sa mi, že má jemnú, prirodzenú chuť, neprehnane sladkú.

Zloženie: Veľké plus za absenciu pridaného cukru a umelých aróm. Cítim sa lepšie, keď viem, že dávam dieťaťu niečo kvalitné a zdravé.

Sýtosť: Kaša je fajn na večer. Všimla som si, že po nej dieťa lepšie a dlhšie spinká, takže ho zrejme dobre zasýti.

Za mňa je to skvelá voľba. Je zdravá, chutná a praktická. Ak hľadáte kvalitnú nemliečnu kašu, ktorú si viete prispôsobiť podľa potrieb vášho dieťatka, túto Gerberku pšenično-ovsenú so slivkou môžem len odporučiť!

Ďakujeme, že sme boli vybraný na test kaše Gerber :)

GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a mango 200 g

Testovaní kaše

Kaše synovi chutnala, je krásně krémová a zároveň hutná.
Je sladoučká díky mangu. Doporučuji, určitě koupime znovu.

myshuna  14. lis 2025 Ověřená recenze

Výborná

Ne jen malé kaše chutnala, žádná přeslazená kaše, dobře šla rozmíchat, nedělala hrudky

Vynikající kaše

Syn je velký milovník kaší. A tato mu velmi chutnala. Jsem ráda, že jsem stihla alespoň jednu lžičku vyzkoušet, protože mi vždy hned celou misku kaše spapal. Má jemnou chuť - pro mě až moc, ale asi je to lepší než nějaká silná, ale umělá pachuť. Oceňuji především celozrnné obiloviny, ze kterých je vyrobena. Navíc je kaše bez přidaného cukru. Na přípravu je velice jednoduchá a rychlá.

Skvělá chuť

Vyzkoušely jsme tuto kaši včera k večeři a Anička byla naprosto spokojená 😊 Skvělé se rozpouští a chutná. Můžu jen doporučit a určitě jí zařídíme mezi další oblíbené příchutě Gerber.

Nejlepší kaše

Tahleta kaše je u nás absolutní favorit. Malá ji miluje od prvního ochutnání, krásně voní, má příjemnou konzistenci a je jemně sladká z banánu, takže nemusím nic doslazovat. Navíc je hotová během chvilky a dobře se rozmíchává bez hrudek. Za nás perfektní jako večerní kaše před spaním, malá je vždycky spokojená a krásně po ní usíná. 😊

BEBA COMFORT 2, 5 HMO

Chutné

Používáme BEBA COMFORT 2,5 HMO už pár týdnů a zatím jsem spokojená. Mlíčko se dobře rozpouští, nedělá hrudky a má jemnou vůni. Malému chutná a pěkně po něm prospívá. Líbí se mi i praktické balení – víčko dobře těsní a odměrka se dá jednoduše uložit.

BEBA COMFORT 2, 5 HMO

Testování proběhlo bez problémů

Hezký den všem. Testovali jsme pokračovací mléko BEBA Komfort 2,5 HMO.
Test proběhl bez nejmenších problémů, malému mléko chutná, bříško je v klidu (což byl u jiných značek dost problém) a je viditelně spokojený.
Za mě je super složením, má opravdu mléčnou chuť, bez nějakých "ocásků" a dobře se rozpouští. Další bezva vlastnost za mě je, že nepění a tak se opravdu snadno rozmíchá. Drobné, ale přesto milé plus dávám za obal. Opravdu se mi líbí vzhled plechovky, okraj pro přesné odměření, i praktické víčko.