Dětské pleny Bella Baby Happy Soft & Delicate
Dětské pleny Bella Baby Happy řady Soft & Delicate jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, dokonale se přizpůsobí tělu dítěte a díky savému jádru se superabsorbentem poskytují příjemný pocit sucha.

Novorozenecké plenky (velikosti 0 a 1) mají v přední části speciální výřez na pupík, který zajišťuje přístup vzduchu k pahýlku pupečníku, a urychluje tak proces hojení.
Jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám té nejcitlivější pokožky – neobsahují žádné alergeny a minimalizují riziko vzniku opruzenin. Všechny velikosti plen jsou vybaveny indikátorem vlhkosti– speciálním proužkem v přední části plenky, který změnou barvy signalizuje, že je plenku potřeba vyměnit.

Plenky jsou velmi lehké a tenké a díky systému elastických prvků se dokonale přizpůsobí zadečku a bříšku vašeho dítěte. Prodyšná vnější vrstva zajišťuje proudění vzduchu k pokožce a zabraňuje podráždění a vzniku opruzenin.
Kvalita plenek Happy SOFT & DELICATE je potvrzena nezávislým, světově uznávaným dermatologickým institutem Dermatest®.
Pro ty nejmenší od narození do 6 měsíců
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s dětskými plenami Bella Baby Happy Soft & Delicate
Happy vel.3
Zkušenost s plenami Bella Baby Happy Soft & Delicate
Materiál, ze kterého jsou plenky vyrobeny, je velmi měkký a příjemný na dotek. Absorpční schopnosti těchto plen jsou skvělé. Jsou schopny rychle vsáknout moč a udržet ji od pokožky, čímž pomáhají zabránit podráždění a vyrážkám, zároveň mají dobrou odolnost proti únikům, což oceníte pokud je miminko poněkud aktivní a dost sebou hází.
Pohodlné zapínání a zabarvující se pásek v případě naplnění pleny stavím jako další plus.
Celkově řečeno, jsem s plenami Bella Baby Happy Soft & Delicate opravdu spokojená a ráda je doporučím ostatním rodičům.
- materiál
- zapínání
- Dostupnost
Testování novorozenecke velikosti
Pružné a dostatečně dlouhé pásky se dají opětovně rozepnout a zapnout, ale poté už tolik nedrží. Musí se hodně utahovat jinak padají (malá má 2900g).
Pleny pro novorozence mají vyříznutý prostor na pupík, ale vzhledem k vyšší zadní i přední části musíme stejně ohrnovat.
- Hebké
- Neprosákly
- Neparfemované
- Dlouhé pásky
- Vysoký přední díl
Bella Baby Happy Soft & Delicate jsou pro mě jasnou volbou
První, co mě zaujalo, byl speciální výřez na pupík u plenek pro novorozence. Tato maličkost mě opravdu potěšila, jelikož zajišťuje pohodlí a správnou hygienu. Rychlejší hojení pupíku je klíčové a Bella Baby Happy tento požadavek rozhodně splňuje.
Co se týče absorpce, plenky jsou vynikající. Díky savému jádru jsou schopné udržet moje miminko v suchu po delší dobu, což znamená méně probdělých nocí pro oba. Indikátor vlhkosti je další plus – není nic lepšího než mít jednoduchý vizuální signál, že je čas na výměnu plenky.
Měla jsem obavy o citlivou pokožku mého miminka, ale tyto plenky jsou navrženy tak, aby vyhovovaly i té nejcitlivější pokožce, což je v našem případě velmi důležité. Neobsahují žádné alergeny a opravdu pomáhají minimalizovat riziko vzniku opruzenin, což potvrzuje i certifikace od Dermatest®.
Velikostní rozsah je také hodně působivý, od plenek pro ty úplně nejmenší, až po ty pro starší děti. Tato flexibilita znamená, že mohu zůstat u značky Bella Baby Happy, jak bude můj syn růst.
Závěrem, plenky Bella Baby Happy Soft & Delicate jsou pro mě jasnou volbou. Nabízí vynikající kombinaci pohodlí, ochrany a praktičnosti, a já je mohu s čistým svědomím doporučit všem rodičům hledajícím to nejlepší pro své děti.
- Speciální výřez pro pupík
- Savé jádro
- Indikátor vlhkosti
- Bez alergenů, minimalizace rizika opruzenin
- Certifikace Dermatest®
- Široký rozsah velikostí
Štěpánek Testoval
- savost
- krásně padnou a drží
Testováni plen Bella Baby Happy Junior
Celkové mohu tyto pleny jedině doporučiť.
- Tenkost
- Pásky dobře drží
- Příjemný materiál
- Pěkný design
- Vydrží celou noc
- Absence gumičky v zadní části
Testování plenek Bella Baby Happy mini
Do teto velikosti bych ale nedala 5kg miminko, jelikož i naše malá měla kolem nožiček otlaky od gumiček.
Tyto pleny nám neprotekly a celé testování jsme zvládly bez nehody.
Plenky pěkně drží vlhkost v savé části a nebylo v plence vlhko.
Při silném pomočení výrazně ztěžknou a tím omezují v pohybu.
V balíku je 78 ks což je více než u jiných značek.
- Dlouhá zádová část
- Veselý obrázek
- Neprotekly
- Lepivé pásky při opakovaném přelepení nedržely
- Gumičky způsobily otlaky
Pozitivní zkušenost s plenkami
Naše testování plen Bella Baby Happy Soft & Delicate
Mile mě překvapilo i to, že třeba po té noci nebyla dcera opruzená. Nicméně jeden mínus, je škoda, že plenky nemají zezadu gumičku, jednu nehodu u nás plenka nevydržela 😁, ale byla jen jedna jediná, takže stále hodnotíme plenky velmi, velmi kladně. A vzhledem k ceně na internetu je zařadíme mezi naše favority a budeme je kupovat dále! Šárka se Štěpánkou 🌸
- Proužek na plence
- Design
- Neutrální vůně plenky
- Nezapáchá když je počůraná
- Jemné na dotek
- Neškrtí
- Vydrží krásně přes noc
- Příznivá cena na internetových obchodech
- Absence gumičky zezadu plenky
Fajn,ale..
- Jemne
- Bez zápachu
- Hypoalergenne
- Krasne sedia
- Veľmi tenké
Josífek testuje Bella Baby Happy Soft&Delicate 5 Junior 11–18 kg dětské pleny 52 ks
Plenky nás při testování v mnohém překvapily a potěšily a v drobnostech moc nepotěšily.
Velká výhoda je, že nemají parfemaci, takže dítě nebylo alergické, neosypalo se, bylo v tomto ohledu spokojené!
Dostupnou cenu ocení každá mamča!
Nestalo se nám, že by se náš testér oprudil, v čem občas máme v oblasti zadečku problém. Neprotekla nám žádná z plen.
NEJLEPŠÍ NÁM NA PLENÁCH PŘIŠEL INDIKÁTOR, to prostě na plenkách milujeme, ale bohužel někdy nám téměř zmizel i při ,,malém” počůrání. Velké balení je taky výhodou včetně hebkosti!
Nevýhodou nám přišly otlaky na stehnech a bříšku (to syn není velký tlouštík) a dle staršího syna jsou pleny motivem holčičí.
PLENKY STOJÍ ZA VYZKOUŠENÍ
Pozn.
Mimo jiné nám v době testování začala hárat fenka a než se dojelo pro kalhotky , testovala i ona a byla spokojená, neřekla nám to ale vypadala tak 😃
PŘI TESTOVÁNÍ NEBYLO UBLÍŽENO ŽÁDNÉMU ZVÍŘETI!
Hvězdy 4/5 hlavně kvůli otlakům.
- Výhodná / dostupná cena
- Nemají klasický plenkový zápach
- Super savé - dítko na sobě nemá kapičky
- Indikátor v podobě proužku
- Velké balení
- Dostupnost v mnoha obchodech
- Hebké/jemné
- Málo široké (příliš škrtily v oblasti bříška)
- Krátká lepítka -> nepřišly nám příliš vhodné pro děti s plnějšími stehny (otlaky)
- Motiv plenek č.5 je spíše holčičí :-D (konstatoval starší bratr)
- Indikátor na pleně se občas ztratil
Elastické, heboučké, super savé plenky
- Savé jádro, které odvádí tekutinu doprostřed plenky, čili tekutina není v kontaktu s pokožkou.
- Bez parfemace
- Extra heboučké
- Neprotékají
Plenky Bella baby.
Dítě má zadeček v suchu, není opruzené.
Oceňuji proužek jako indikátor i při větší velikostí plenek. U většiny plenek v této velikosti chybí.
Plenka má savou vrstvu po skoro celé délce, pruženky kolem nožiček. Pružné pásky na zalepení.
V porovnání s plenkami co používáme jsou méně pružné, robustnější. Mezi nožičkami se vytvoří po načůrání neforemná boulička, která poté překáží ve volném pohybu. Drží si tento svůj tvar. Odstávají na zádech. U nás by byla potřeba větší velikost na noc. Tu plenky nezvládly a protékaly přes bříško. Ve přední části jsou ,,poutka" kratší, neobepnou tak bříško pořádně a plenka se sroluje. Plenky jsou funkční ale určitě by se daly ještě vyvinout funkčnější a více přizpůsobené na pohyb dítěte.
Plenky jako takové jsou funkční, nenadchnou, neurazí. Plní svou funkci, ale na trhu jsou k dostání i funkčnější. Cenově jsou dostupné.
Na fotce je testovaná plenka v pravo (bez modrého proužku na zádech).
- Málo pružné
- Málo široké ve přední části.
- Nepřizpůsobí se pohybu.
Skvělá zkušenost
- ➕ vydrží extra nálož
- ➕ neobsahují žádné alergeny
- ➕ krásný design
Bella baby Happy
- Výborně drží ( neodlepují se)
- Dobře sají ( dcera po noci neměla mokrý zadeček)
- Nedráždí pokožku ( dcera po nich neměla žádné opruzeniny)
Bella Baby Happy Soft & Delicate
V noci vydržely vždy, perfektní je, že mají vyšší záda a docela pružné pásky, takže se daji dobře stáhnout.
- Nesmrdí, nedrolí se
- Indikační proužek
- Vyšší záda a pružné pásky
- Neviděla jsem u nás v drogerii velikost 6
V suchu celou noc
- Nezapáchají
- Vydrží noční nálož ročního dítěte
- Pěkný design
- Dlouhé
- pěkně sedí (lemy)
- Žádné
Super
- Dobře savé, nezůstávají vlhké na pokožce miminka.
- Indikační proužek vlhkosti.
- Vysoká záda.
- Citlivé k pokožce.