Stavebnice LEGO® 4+ Gábinin kouzelný domek (10788)

    2 zkušenosti

Gábinin kouzelný domek LEGO® 4+ (10788) je až po střechu naplněný aktivitami a zábavou pro děti od 4 let. Dopřejte fanouškům seriálu z dílny DreamWorks Animation jejich vlastní domek s 8 pokoji.

VIDEO: Rozvíjejte jemnou motoriku zábavou!

Spousta věcí k prozkoumání na každém patře

Gábinin kouzelný domek má 8 barevných pokojů propojených posuvným výtahem. V každém pokoji čeká na děti spousta aktivit. Mohou například péct v kuchyni, projet se na skluzavce v herně, tvořit v uměleckém pokoji, hrát na klavír v hudebním pokoji, relaxovat v koupelně, zdřímnout si v ložnici nebo se vydat na střechu a rozjet párty s otáčecím tanečním parketem. Parťáky jim budou 4 oblíbené postavy ze seriálu: Gábi, Pandy Ťapka, Dortě a Rybočka. Součástí je návod na stavění v podobě příběhu a aplikace LEGO Builder obsahuje intuitivní nástroje přiblížení a otáčení modelu. Začátečnická kostka zajistí, aby se děti mohly rovnou pustit do stavění.

Stavebnice LEGO® 4+ Gábinin kouzelný domek (10788)

Kde koupím stavebnice LEGO® 4+ Gábinin kouzelný domek (10788)?

#test_lego4

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti se stavebnicí LEGO® 4+ Gábinin kouzelný domek (10788)

Máš zkušenost se stavebnicí LEGO® 4+ Gábinin kouzelný domek (10788)?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Gábinin kouzelný domeček je opravdu kouzelný

Opravdu mě potěšilo, že značka LEGO® myslela i na mladší stavitele. LEGO Friends jsou propracované, je v nich milion drobností a detailů, ale pro malé děti je to ještě náročné. Toto je velmi dobrá přestupní stanice mezi LEGO DUPLO a složitějšími stavebnicemi.

S touto stavebnicí se mé děti mohly rovnou pustit do stavění bez toho, aby potřebovaly mou pomoc. Návod je skvělý, přehledný a intuitivní a aplikace LEGO Builder je super pro detailnější pohledy na model. A ty postavičky ze seriálu? Mé děti je milují!

Gábinin kouzelný domeček je opravdu kouzelný – je to místo, kde se setkává kreativita, učení a zábava. Milion drobností v každém pokoji je zárukou, že tato stavebnice vaše děti neomrzí. V každém pokoji je co dělat, vymýšlet nové příběhy. Mé děti úplně pohltilo objevování, co v sobě každý pokoj skrývá – od pečení v kuchyni až po relax v koupelně. A ten posuvný výtah mezi patry? Úplně geniální!
(8 fotek)
  • přehledný návod
  • stavebnici poskládá dítě samo
  • mnoho detailů, které zaujmou
  • bohatě zařízené pokoje
  • posuvný výtah
rebe  26. lis 2023 Ověřená recenze

Zábava pro Gábininy fanoušky i jejich maminky

Tohle lego nás nadchlo! Dcerka je velká fanynka Gábi a jejího kouzelného domku, takže mě to ani nepřekvapilo. Nejenže byla zábava hrát si s postavenou stavebnicí a figurkami, ale bavila nás i samotná stavba. Postavený domeček jsme tedy několikrát rozložili a znovu postavili. A pár pokojíčků jsem si postavila i já. A navíc je to Gábi, no... :-)

Samotné balení je velmi atraktivní. Krabice je opravdu velká, až nás to zarazilo, ale je to do velké míry proto, že je dost plochá a obsahuje spoustu kostek a návodů. Kromě fotky hotové stavebnice jsou na ní i detaily pokojíčků, takže už před stavbou jsme byli hodně natěšení.
Pro každý pokojíček a část domu je samostatný návod – knížečka, všechny jsou schované ve velké obálce. Nejdřív bylo to množství návodů trochu šok a dcerka hned měla obavy, že to nedokáže postavit. Ale opak je pravdou! Žádné lego, které jsme dosud měli, nemá takhle skvělý návod! Obvykle stavíme lego s dětmi spolu – já jim hledám a připravuji kostičky, oni staví, já je koriguji a ukazuji, kam dílky patří, pokud je potřeba. Tady nebylo. Na každé stránce přibude jediná kostička, kterou dítě snadno najde samo, a díky přehlednému návodu ji zvládne i přesně umístit bez dopomoci. Naštěstí mi děti dovolily si postavit vlastní pokojíček, jinak bych tam opravdu byla k ničemu.
Skládačka kombinuje malé a velké dílky. Základ stavby a malý nábytek tak vyžaduje motoricky precizní práci a přesnost, díky velkým dílkům stěn ale stavba rychle pokračuje. Hotovou stavbu včetně zařízení jsme tak měli během necelých dvou hodin. A pak jsme ji rozložili a začali znovu. A pak zase znovu.
Postavený dokeček pak funguje jako hračka – domeček pro panenky se spoustou aktivit. Nás bavila houpačka v herně, výtvarný ateliér, koupelna a střešní terasa. Mě ještě nadchly detaily, jako třeba štětce a nůžky v šuplíčkách v ateliéru nebo drobné hračky. Dcerka si hodně vyhrála s výtahem, kterým vozila postavičky nahoru a dolů. A to nakonec nejen ty ze stavebnice :-D
Hotový domeček je opravdu velký, takže nakonec jsme zase rozkládali a schovávali do krabice. Ale krabice je taky velká, budeme muset najít místo pro postavený domeček. Pokud si stavebnici pořídíte (což doporučuji), počítejte s tím. Protože tenhle domeček nebudete chtít nechat v krabici. Já už přemýšlím o dokoupení Zahradní párty Víly kočičky.
(16 fotek)
  • Snadno pochopitelný návod, dítě zvládne skládat samo
  • Adekvátní velikost kostek, menší než duplo, ale stavba rychle přibývá
  • Díky rychlému stavění měly děti chuť stavbu několikrát zopakovat
  • Spousta aktivit v rámci postavené stavebnice
  • Krabice rozevíratelná do stran, lepší by bylo odklápěcí víko
  • Budete chtít další :-)