apacheeeAMBASADORKA
    11. pro 2019    

    Kvůli adventnímu kalendáři trochu zanedbávám pravidelné rubriky, abych vás tolik nezahlcovala reklamou, ale o tohle se s vámi musím podělit, protože je to fakt pecka!

    Dnešní #tip_ambasadorky bude z oblasti péče o domácnost a představuji vám v něm ty nejlepší tablety do myčky, které jsem kdy vyzkoušela. A že už jich bylo. Před delší dobou jste mi na MK doporučily tablety Jar platinum. Minulý měsíc se nám rozbila myčka a pan opravář mi doporučil tablety do myčky z #dm, o kterých jsem ani netušila, že existují. Neskutečně je vychvaloval a říkal, že on už ani jiné nepoužívá. Docela mě přesvědčil, tak jsme je také pořídili.

    Musím ještě dodat, že s Jar platinum jsem byla celkem spokojená, jen úplně nezvládaly dělat hezké sklo. Bylo šmouhaté a vypadalo prostě děsně. S napětím jsem teda čekala na doprání první várky s těmi "déemkovými" tabletami.

    Nebudu to protahovat, byla jsem naprosto v šoku. Sklo nádherné, vyleštěné jako ještě nikdy. Jelikož jsou tablety bez parfemace, tak z nádobí necítíte pachuť prostředku. Není nutné rozbalovat tabletu z obalu. Nemám jedinou výtku.

    Místo vzletných slov vám v komentářích ukážu spíše výsledek umytého nádobí, protože věřím, že ty obrázky vám řeknou víc než tisíc slov!

    Oboje nádobí bylo myto ve stejné myčce, na stejný program a za použití stejné soli - rozdíl udělaly opravdu jen a jen tablety.

    A na konec úplná pecka - cena je 89,90 Kč a v balení najdete 30 tablet.

    https://www.dm.cz/denkmit-nature-tablety-do-myc...