Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Mamci, děláte nějaká jazyková cvičeni s triletaky? Samozřejmě formou hry. A pripadne jaká, dekuji

    Poraďte mi prosim co uvařit z brokolice? Nemam napad a chtela bych neco co fakt hodne chutná dětem.. varim z bi většinou jen polévku.. diky za tipy

    Jdu si k vam pro nazor.. posledni dobou me to docela znepokojuje. Dcera začala od záři chodit do školky, jiz prvni den si vytvořila nejlepsi kamarádku. Pokaždé, kdyz tam ta holcicka je, do školky se tesi, nechce se ji domu apod. Ale kdyz tam neni, tak je to opacne. Tomu rozumím. Ale vcera nam učitelka povídala, ze dcera jen seděla a strasne brecela a kdyz přišla ta holcicka, úplně pretocila. Nechce si udělat jiné kamaradky. S nikým jiným se moc bavit nechce. Nevim jak to tam cely den probíha, toto mi řekla sama. Dneska byla posmutnela a řekla mi, ze se ta holcicka ted navi více s jinou holčičkou. Přijde mi to az nezdrave se takto upnout na jednu osobu. Mate někdo podobne zážitky, zkušenosti? Napad či doporučení, jak ji mohu nejak pomoci?

    Taky posloucháte snad denně, ze do vašeho dítěte ve školce někdo neco hodil nebo do nebo strčil? Ja si tak představovala, ze to bude ale ne tak casto. Docela me to překvapuje.

    Dcera začala chodit do skolky, prvni den super, vubec nebrecela a byla nadsena, druhy taky. Třetí uz to začalo - rano vstala a začala brecet, ze do skolky nechce a dnes to same. Snažila jsem se z ni dostat duvod a rika, ze kvůli jídlu, ze nechce obedvat. Nechutna ji tam. Je zvykla na jina jídla (klasické omáčky jsem delala jen výjimečně), říkám ji at alespon ochutna. Nevim no, ma někdo podobnou zkušenost? Časem treba těm jidlum přijde na chuť nebo taky ne... Ale asi je nesmysl ji ustupovat tim, ze si ji budu brat pred obědem, ze?

    Ted tady placnu neco, za co se mi asi hodne z vas vysměje, ale mam takovy pocit, ze vitaminy na imunitu me dceři imunitu akorat zhoršily. Do dvou a půl let byla víceméně porad zdravá (asi jen 3x-4x rymu, nic vic), poté mi mamka poradila ať ji začnu uz dávat vitaminy na imunitu, ze se musi brat o dost driv nez půjde do školky a dostala od ni vibovit pod stromeček. A cca od února se porad s necim lecime - porad rýma dokola, kašel, klid a zase rýma atd. Skončilo to ted na antibiotikach a zase po týdnu co je mela začíná kašlat.
    Přitom nez jsme nasadili vitaminy, tak porad chodila bosa doma nebo venku a nenastydla. Ted staci 10minut a třetí den ma rymu.
    Mam takovy pocit jen ja, ze jsou tyhle vitaminy spis na škodu, nebo to je shoda okolnosti a nebo proste náhoda?

    Uz dlouhou dobu pozoruji, ze dceři padají hodne vlasy. Jsou ji tři roky a kolikrát ji jen do vlasu hrabnu a vytahnu pramen vlasu. Nepřijde mi to normální. Doktorka nic moc na to neřekla. Mate někdo zkušenost??

    Do čeho prosim dáváte dětem náhradní obleceni ve školce? Používáte radeji kapsar nebo pytel?

    Ted budu mit asi trapný dotaz, ale věci do školky (náhradní obleceni) dáváte do igelitky a do šatny? Nebo v čem to tam ta decka maji?

    Ma někdo zkušenosti s tim, ze i roční dite vyžaduje hodne kojení a tim nemyslím pres noc? Mala bude mit ukončeny 12. mesic a pres den se mi stále sape do vystrihu. Nekdy to vyjde, ze kojim i 6x za den a pak 3x v noci. Trochu me to vyčerpává a to i psychicky. Nemáte nejake rady, jak trochu zasáhnout? Rada bych kojila jen na noc.

    Myslim, ze pro moje deti nastalo nejšťastnější obdobi - ztratila jsem hlas 😀

    Pomoc! Dcera (necelé 3roky) ma ode dneska horečky, v 18 jsem ji v konecniku namerila 40, dostala nurofen sirup a ted jsme ji opět měřili a ma opět 40tku! Dala jsem ji čípek. Váhám jestli nevzit radeji na pohotovost!? Manžel rika, ať jeste počkám, ale upřímně se mi moc čekat nechce... Nemam zkušenost, takovéhle horečky jsme jeste neměli:(

    Ja to nejak nechápu - mame tady v ulici dve ženské, co věší prádlo a nechají ho tam i dva dny a zo klidne i v dešti. Kdyz se to stane vam - ze vam zmokne prádlo, perete ho znovu? Me to vrtá porad hlavou 😀 to se jim nemůže vubec vyplatit 🙂

    Zitra mame posledni lekci kojeneckého plavani ve vanicce. Přemýšlím, co pani přinést. Byla vzdy velmi milá, vstřícná a ochotna. Mate někdo napad? Nemam ted na mysli čokoládu, bonbonieru apod

    Mamci, delam domácí presnidavky, klasicky pak otočím vickem dolu a po vychladnutí to radeji dávat do lednice (pro sichr). Ted mam větší množství a nechce se mi tim lednici zaplnit - zavarujete jeste? Jeste teple do vody a povarit asi 10min? Dekuji

    Dcera (9m) chytila od sve sestry nějakou virozu a od čtvrtka ma horečky (přes 38st), trochu ji ustoupily - v sobotu pouze čípek vecer a dnes jeste nic, ale uz ma 37,9st, tak váhám jestli jeste čekat nebo dat. Ma navíc k tomu rýmu, kašel a častější a řidší stolici. Nechce ale vubec pit, snažím se kojit co nejčastěji, ale i tak se napije málo (nestiha se mi mliko snad ani tvořit:(), nema skotu vubec počurane pleny. Čaj, stavu, UM vubec pit nechce, od toho čtvrtka skoro vubec nic nejí. Začínám se opravdu bat :( u doktora jsme byly v pátek a pujdu zitra ale to je tak za dlouho:( co s ni? To piti me trápí!

    Nemáte někdo myčku brandt vh900xe??? Potřebuji poradit..

    Ahoj holky, ktere cvicite, chtela bych se vas zeptat - kolikrát týdne posilujete různé partie těla a po kolika opakování a sériích? Jaké cviky? Děláte před tim cardio? A nevíte o nějakém velmi účinném cvičeni na paže? Chtela bych hodne vyrysovat paže ale ne nabrat svaly.

    Chodí mi oznámení, ze mou krátkou zpravu vidím pouze ja. Vubec nikde neni napsaný žádný důvod. Stává se to někomu z vas také?

    Dobry vecer maminky, dceři (přes 2,5 roku) se kolem oči vytvořili červené tečky. Je jich par, ale pod levým okem jich je více. Čím by to mohlo byt? Nebo co by to mohlo byt? Dekuji vse za nazory

    Dneska mam fakt krizi! Vubec nevim jak tu holku zabavit! Porad me někam taha, ze si s ni mam hrát, tancovat apod a ja jsem dneska priserne leniva, otravena! Jak přežít tento den, Uaaa!

    Ahoj maminky, potřebuji poradit - dcera ma uz týden rýmu a dnes ji teče takova hnusne tmavě žlutá. Radeji k doktorovi, ze???

    Maminky, co s vámi spinkaji kojenců v jedne posteli, jak ji mate zabezpečenou, aby se nezkutalelo?
    Mne mala spi půl noci u me, ale točí se tak moc, ze mam nekdy obavy, aby nespadla. Postel mame ke zdi z jedne strany, ale je tam topení, tak tam vznikla díra, tu jsem teda ucpala polštáři ale nekdy mam obavy aby se nepretacela az k nohám a tam to nijak zabezpečené nemam.. Jak to děláte vy?

    Kde se prosim da sehnat nejlevněji závěsné křeslo? Ale ne to látkové... Dekuji mockrat

    Maminky, mate některá golfky Camarello Eos? Jste s nim spokojeně? Nebo s jakými golfkami jste spokojeně? Vybíráme holcici do 4000,-

    Maminky, prosim vas, plne kojim 5 měsíční holcicku a ve čtvrtek jsem si dala pomeranč se starší dcerou napůl. V sobotu byla mala osypana. Ma to doteď, dneska uz slabší. Muze to byt po tom pomeranci, kdyz se to objevilo az za dva dny? Dekuji

    Ahoj maminky, nemáte někdo zkušenost se skibobem? Mate někdo doma?

    Jdu si k vam pro názory. Dcera (27mesicu) je bojacna. Kdyz je na hřišti, tak si vyhlidne nejake deti a jde si s nimi treba hrát, nebo je pozoruje a tak. Neni vůdčí typ, pokud ji nejak někdo ublíží (i nechtěně) je na ni vidět, ze je zmatená sama v sobě. Mam pocit, ze to v ni vyvola pak strach. Pozvala ksem kamarádku, ktera ma přibližně stejne starou holcicku. Nejdříve se me dcera držela a schovávala se za me a pak ta holcicka ji sla obejmout a dceru to vylekalo, začala strasne brecet a od te doby se me nepustila. Minule kdyz tu byla jina kamarádka, tak byla taky velmi opatrná k jejímu chlapečkovi. Podala mu hračky a hned utekla ke me nebo za jeho maminkou. A jina kamarádka ma ročního chlapečka a ten u nas jednou udělal scénu, ze chce jeste jednu buchtu a jeho mamka mu ji dat nechteka, protože mel rozjedenou a ta nase holcicka se opět strasne rozbrecela. Je holt citlivá. Nema to někdo podobne? Mam trochu strach, jak to pak bude se skolkou.. Nutit ji tam nebudu ale chtela bych aby byla více prubojna..

    Karta života od pojišťovny ministerstva vnitre něco stojí? Je za to nějaký poplatek? Nemuzu se k nim dovolat :-/ vrátili mi zadost proplácení ockovani, ze nemame kartu života..

    Mamci, nevíte, jestli se daji v penny koupit tyto mouky: celozrnna psenicna a psenicna chlebova? Dekuji