h.a.n.u.l.a
    21. bře 2019    Čtené 478x

    BAZA light krém... Můj (náš) boj s akné

    Do tohoto testování jsem se chtěla zapojit hned z několika důvodů, a to…

    S akné bojuji sama od cca 14 let a většinou to byl boj marný. Bohužel se mi nikdy nedělaly pouze malé pupínky, ale spíše velké, zanícené a hlavně červené boláky. Teď je mi 37 a akné už je o 90 % lepší, než bylo, ale (hlavně v zimě, nebo v období menstruace) se mi tyto boláčky dělají stále. Za těch cca 23 let jsem vyzkoušela tolik kosmetiky a utratila za ni tolik peněz, až to není hezké. Někdy se to spíše zhoršilo. Ale i když jsem objevila kosmetiku, která mi pomohla, tak to bylo jenom na čas, nikdy nezabíralo nic dlouhodobě. Musím říct, že mi potom pomohla spíše hormonální antikoncepce.

    Teď je 14 i mojí dceři a chudák, má stejné problémy, jako jsem měla já. A stejně jako já to nese velmi špatně. I když je to moc hezká slečna, stydí se za svůj obličej a bez make-upu by nevyšla ven. Na to, samozřejmě, reaguje nechápavé okolí hloupými poznámkami, proč se maluje, že je na to mladá a pod. Sama jsem si kdysi takových poznámek vyslechla řadu. Jenomže, kdo nezažil, nepochopí. I já měla tenkrát pocit, že když si nedám korektor a pudr, tak prostě nemůžu vyjít ven.

    První dojmy a pojmy 🙂 🙂

    Vzhled – obal krému:

    Jako každá žena dám na vzhled, takže mě krém velmi zaujal svým obalem. Takový milý, nepřeplácaný vzhled.

    Vůně krému:

    Já ze začátku vůbec nevěděla, jak vůni pojmenovat. Taková velmi slabá vůně. Dcera pronesla, že „smrdí“ jako lepidlo 😀 Ale osobně bych asi uvítala, kdyby krém měl takovou jemnější vůni. Nemusí to být nic přeslazeného, něco příjemného květinového.

    Plusy (výhody) krému:

    • Krém je velmi jemný
    • Dobře se vstřebává
    • Nezanechává pleť mastnou

    Minusy (nevýhody) krému:

    • V krému jsou drobné hrudky
    • Při nanesení většího množství pleť jakoby lepila
    • Občas jsem měla pocit, že krém pleť ztahuje

    Takže, začínáme s testováním !!!

    Testovala především dcera, protože ta má v současné době větší problémy. Já jsem se ale taky každý večer pravidelně mazala.

    Už od počátku bylo viditelné, že pleť byla po nanesení krému matnější. Kdo má akné, ví, že se pleť hodně mastí a leskne. Po nanesení krému pleť zmatněla a měla jsem pocit jako po nanesení pudru. Pleť byla velmi jemná.

    Dny testování ubíhaly a nové pupínky se, bohužel, tvořily dál. Bohužel ani tento krém není zázračný. Ale nutno uznat, že starší pupínky se velmi rychle hojily. Rychleji než obvykle. A větší, nateklé pupínky se zase rychleji zmenšovaly a zatahovaly.

    U dcery to bylo po celou dobu testování jako na houpačce. Pleť se jeden týden zlepšila, druhý týden zhoršila. Ale celkově měla i dcera pocit, že krém jí hodně pomohl s hojením a červené pupínky rychleji vybledly.

    Konec dobrý… všechno dobré???

    Konec boje s akné to ještě určitě není a dlouho asi nebude. Prostě puberta je puberta a chce to čas. Ale je fajn mít pomocníka, kterým BAZA light krém určitě je.

    BAZA light krém bych určitě doporučila. Ale jak už bylo řečeno i v mých příspěvcích, při boji s akné to chce hlavně celkovou změnu životosprávy a starání se o pleť. Což pro většinu puberťáků je problém. Je těžko jim zakázat čokoládu nebo smažené lupínky, nebo naopak nakázat dostatek spánku, to je opravdu nad lidské síly. Však oni to pochopí sami, časem, někdy 🙂 🙂

    A Modrému koníku bych tímto chtěla také poděkovat za příležitost zúčastnit se testování 🙂 🙂

    #test_bazalightkrem #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

    niki92
    20. bře 2019    Čtené 192x

    Testování BAZA light krému

    Dostala jsem se mezi desítku vyvolených, které budou moct testovat krém na problematickou pleť. V první řadě bych chtěla říct, nebo spíš napsat, že se mi pupínky tvoří hlavně na bradě, čele a pažích. A po ránu mívám pokožku okolo nosu dost mastnou. Byla jsem velmi zvědavá, jestli mi krém s těmito problémy pomůže.
    Testovat jsem začala 11. února večer, kdy jsem si nanesla Baza light krém na odlíčenou a vyčištěnou pleť. Nemile mě překvapila jeho konzistence, kdy se v krému nacházely maličké hrudky. Vůně byla jemná, vcelku příjemná. Po vstřebání a zaschnutí mi krém pokožku stáhl, připomínalo mi to pocit při zaschnutí pleťové masky.

    Další den ráno jsem krém před otevřením pořádně protřepala, abych ho neměla zase samou hrudku. Při větší vrstvě se mi po zaschnutí začal loupat a drolit z obličeje. Tudíž jsem ho začala nanášet opravdu v tenké vrstvě.

    Co musím uznat je, že krém opravdu pomáhá. Po ránu jsem nebývala mastná, pupínky mi to krásně stahovalo a urychlilo jejich hojení. Jen na ty moje paže mi krém nepomohl, dá se říct vůbec.

    Doporučila bych ho opravdu všem, kteří na akné a mastnou pleť trpí. Myslím, že s pupínky umí zatočit.

    Děkuji @konik_testuje za možnost Baza light krém otestovat.


    #test_bazalightkrem #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

    lmartinkova85
    20. bře 2019    Čtené 453x

    Test BAZA light krém

    Především bych chtěla poděkovat Modrému koníku, za možnost testování BAZA light krému.

    Krém jsem testovala na svém synovi, od 11.2. do 13.3. Letos bude mít 14 let a akné ho trápí dost. Několik let chodíme preventivně na kožní, jedenkrát do roka kvůli znaménkům, a už předloni paní doktorka napsala synovi vodičky na potírání. Zezačátku pomohly, později jakoby si tělo zvyklo. Co jsme byli naposledy na kontrole, dr. doporučila antibiotika, pokud se to nebude lepšit. Moc jsem to tak nechtěla, pokud to není vyloženě nutné. Proto jsem byla ráda, že můžeme vyzkoušet i něco jiného.

    Myslím, že puberta je silná a akné úplně nezmizelo, ale k zlepšení určitě došlo. Pupínků se už nedělá tolik a staré se rychleji hojí, což je dobrá zpráva.

    Plusy

    - Krém je bez vůně a dobře se roztíra. Není mastný a nenechává žádné mapy.

    Minusy 

    - Puberta je silnější. Nám teda úplně nezabral, ale zlepšení určitě je - viditelné na poslední fotce 🙂

    #test_bazalightkrem a #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

    jen_lenka
    20. bře 2019    Čtené 231x

    Test Baza Light krém

    Strašně, ale strašně jsem se na toto testování těšila. Vždy jsem měla problémy s pletí. Už na základní škole jsem dostávala přezdívky jako "Beďárek", "Poďobanec" a tak. Bohužel, má pleť i v mých 25 letech není jiná. Pupínky se tvoří míň, to jo, ale pořád se tvoří. O černých tečkách radši ani nemluvím. A samozřejmě, v období menstruace je to katastrofa.

    Když přišel balík, byla jsem nadšená. Po prvním použití už mé nadšení začalo trošku opadávat. Z tuby společně s krémem lezly takové bílé hrudky. Hned jsem letěla na Modrého koníka, jestli jsem jediná, nebo i někdo jiný má problém. Ten samý problém měla snad většina testujících, tak jsem se uklidnila. A šla se "napatlat". Trošku mě zklamalo, že mi zůstával na obličeji takový bílý "film" a bylo to vidět.

    Ale to bylo asi to nejmenší. No jo, jenže jak na potvoru, nikde žádný pupínek 🤷🏼‍♀️ Bohužel to tak někdy mívám. Třeba 2-3 týdny mám klid, a pak, najednou, se jich objeví několik po celém obličeji. Když už se teda "konečně" nějaký objevil, stačilo pár dní mazat a opět se zatáhl 🙏🏻 Což pro mě bylo strašné překvapení. Vůbec jsem nečekala, že by takhle zabíral. 

    Na této fotce jde vidět více rozdílů, ale dala jsem do kroužku jeden pupínek, který opravdu po pár dnech zmizel. Tuto koláž od sebe dělí asi 6-8 dní, teď nevím přesně. 

    Bohužel, měla jsem ošklivou reakci na pleťovou masku a na kožním mi bylo doporučeno teď vše vynechat a používat jen krém od nich. Takže jsem teď asi 10 dní nemazala. Ale když jsem se zeptala p. doktorky na Baza Light krém, chválila ho. Říkala, že ho dost lidem doporučovala a lidé si ho opravdu chválí. 

    Takže závěrem, opravdu funguje a až dostanu povolení pokračovat, určitě budu. A určitě budu doporučovat 😉 

    Moc děkuji za příležitost testovat.  

    #test_bazalightkrem #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

    ivevca
    20. bře 2019    Čtené 204x

    Testování zázraku jménem BAZA light krém

    Na úvod něco o mně. Jsem mladá maminka 2 dětí. Vždy jsem trochu trpěla na akné a nikdy jsem neměla úplně čistou, krásnou pleť. Vždy to byl můj sen. Avšak po porodu syna se mi pleť zhoršila šíleně. Trvalo to, ale povedlo se to dát do ucházející rovnováhy. S druhým těhotenstvím jsem nevěřila vlastním očím, jak se pleť zlepšila. Ale to asi jen jako klid před bouří 😂 Na konci těhotenství to šlo najednou od desíti k pěti. Po porodu se mi pleť zhoršila děsně. Bradu jsem měla jeden velký bolák vedle druhého 🙁 Když už to vypadalo, ze se to lepší, přesunulo se to na tváře. A tam jsem s tím bojovala do nedávna.

    Když přišla možnost testovat tento zázračný krém, řekla jsem si, že to tedy zkusím. Usmálo se na mě štěstí a dostala jsem příležitost, za kterou ještě jednou moc děkuji.

    O pleť jsem se za poslední rok začala starat opravdu důkladně. Což mi pomohlo hodně, ale pořád tomu něco chybělo. Stále někde pupínek, roztažené póry, mastící se pleť... Spokojená jsem nebyla a na sebevědomí to moc nepřidávalo.

    Obličej jsem čistila 2x denně. Vždy jsem omyla konjak hubičkou s čistícím gelem, umyla vodou, dočistila tonikem, přidala nějakou výživu a nakonec krém. Od té doby, co jsem začala používat BAZA light krém, se začaly dít věci. Obličej se vydržel celý den nelesknout. Póry se začaly zatahovat, pupínky hojit. Wow. Jsem opravdu spokojená. Jediné co, tak mě ke konci začal trochu vysušovat, musela jsem trochu střídat i s výživnějším krémem. Ale jinak je to super krém.

    A teď něco o něm. Balení má celkem praktickou velikost a příjemný design. Obsah je 60 g, dělá se i větší 100 g. Myslím, že vydrží dlouho. Stačí ho nanést opravdu malé množství. Více krému bylo spíše na škodu. Drolil se pak. Jediné, co je na něm zvláštní, je jeho konzistence.

    Obsahuje malé bílé částečky, "hrudky", které se hůř rozmazávají a jsou spíše na obtíž. Zajímalo by mě, jakou úlohu přesně mají plnit, nebo co za důležitou složku krému představují. Někdy jsem se snažila je rozetřít, většinou ale smetla dolů. Složení nedokážu úplně posoudit, jak moc je, či není vhodné. Po nanesení utvořil na pleti příjemný film. Takový hladký. Úplně jsem si to užívala a hladila si tváře 😊 V první části testování jsem cítila, jak se pokožka stahuje, ale nic nepříjemného. Ke konci už tolik ne. Během celé doby mi nepřibily žádné nové velké pupínky. Maximálně něco drobného, co při namazaní do rána zmizelo skoro úplně. Pleť mám teď krásně čistou a staženou. Zůstalo mi jen pár jizviček, které snad dořeší sluníčko.

    Shrnutí

    + pomohl mi s akné

    + srovnal lesklou pleť

    + stáhl póry

    + příjemně voní

    - kousky v konzistenci

    Za mne ho doporučuji. Byla jsem s ním velice spokojená a určitě budu používat i do budoucna 😊

    Cítím se konečně super. Děkuji ještě jednou.

    Ivana

    #test_bazalightkrem  #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

    ivetaa94
    16. bře 2019    Čtené 211x

    Testování krému BAZA light krém

    Moje pleť nikdy dokonalá nebyla a jsem si jistá, že ani nebude. Avšak po porodu je to jako kdybych prožívala znovu pubertu. Měsíc co měsíc se spolu s menstruací můj obličej mění v červené pole. Každá reklama slibuje zázraky, peníze se jen sypou, ale pořád zkouším, co bude to pravé zrovna pro mě. Když na mě vyskočila zpráva o testování krému BAZA light, říkala jsem si, že zkusím štěstí. 

    Bylo to mé první testování vůbec. Těšila jsem se, až dojde balíček a přijde ten slibovaný zázrak. No... zázrak se úplně nekonal. Hned ze startu mě zaskočila konzistence krému, jsou v něm hrudky. Nebyly mi na obličeji úplně příjemné a nakonec jsem se vždy sloupla.

    Co hodnotím kladně je, že krém velice rychle zasychá, vytvoří na pleti jakýsi film a kůži stáhne. Snažila jsem se krém nanášet vždy ráno a večer, to šlo ale pouze tehdy, když jsem byla doma. Protože jsou v krému hrudky, nejde se ráno namazat a vyjít do města. Tedy jde, ale o takovou pozornost nestojím 😁

    Kdykoliv se objevil nový menší pupínek, nanesla jsem krém a do 3-4 dnů bylo po něm. Bohužel na to horší akné u mě krém úspěch neměl a musela jsem se vrátit ke krému z lékárny. 

    Můj závěr je takový, že jistý účinek u krému jistě je. Se začínajícím pupínkem si poradí dobře, větší vyrážky už bych tím ovšem neléčila. Já sama za sebe zůstanu u sice dražšího krému z lékárny a Baza light krém zkusím dát dále na testování 15-leté sestře.

    #test_bazalightkrem  #zkusenosti_bazalightkrem

    anetka1701
    16. bře 2019    Čtené 304x

    Test BAZA light krém

    Že se přej zbavím beďarů, říkali... Že budu mít pleť bez pupínků, říkali...

    Testování krému BAZA light jsem brala jako výzvu. Můj obličej vypadá většinu času jako sopečná půda a vzhledem k tomu, že pracuju jako personalista, bez kvalitního krycího make-upu prostě nedám ani ránu. Do různých krémů a výmyslů jsem za svůj život nasypala slušné jmění a nic moc užitku mi to nepřineslo. Tak proč nezkusit další? A navíc zadarmo. No popravdě, zem se nezatřásla...

    To si mám fakt fotit selfie bez filtru? Taková, jaká opravdu jsem? No dobře. Balíček přišel, vyfotila jsem se u zrcadla a začínám testovat. Krém má podivnou konzistenci, dělají se v něm kousky, ale asi to tak má opravdu být. Kontroluji příspěvky ostatních testerek a sdílí stejné zkušenosti. Uklidňuje mně to, krém si nanáším na obličej a jdu něco dělat.

    Taky jste si jako školou povinné dívky natíraly lepidlo na ruce? Pak ho nechaly zaschnout a slupovaly krustičku? Tak takový pocit jsem měla z krému já!!! Udělal mi na obličeji povlak, pak se roztrhal a já si zbytky krému prostě musela "oloupat". Natírat se ráno a dát krém pod make-up je absolutně nereálné. O nějaké hydrataci nebo výživě nemůže být ani řeč. Krém stahuje kůži, zmenšuje póry, ale to je tak všechno. Mažu na noc, ráno se budím a opráším si obličej. Příjemné to není, ale slíbila jsem testovat, tak testuji.

    Po měsíci uznávám, že pupínků ubylo. Stahování pleti je znát, nedělají se mi velké a mokvavé beďary, ale kůže mně pálí a je vysušená. Pro puberťáka asi dobrý, pro mojí pleť 30+ potřebuji něco jiného. Nemůžu říct, že jsem úplně nespokojená, krém bych asi koupila zoufalé pubertální dceři, která potřebuje zatočit s beďarama. Já se s ním ale rozloučím a po ukončení testu si místo v mojí domácnosti nenajde.

    #test_bazalightkrem  #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

    monikacs
    14. bře 2019    Čtené 274x

    Testování BAZA light krému

    Den, kdy krém dorazil, jsem brala jako den D, kdy konečně zatočím s akné. Přiznám se, že jeden krém byl pro mne zklamání, jelikož jsem čekala sadu na odlíčení a denní a noční krém. Až po prozkoumání jsem zjistila, že se jeden krém aplikuje ráno i večer. 

    Testovat BAZA light krém jsem začala druhý den. Jak jsem se dočetlam aplikuje se ráno a večer na čistou pleť. Pleť jsem tedy ráno očistila a krém nanesla. Moje pocity byly, že krém je jemný, dobře se nanáší, ale obsahuje hrudky. Tyto hrudky, jelikož jsem se nikde nedočetla, co s nimi, zkoušela rozmazat a některé jsem ponechala na pupíncích. Pleť se mi stáhla a vytvořila jakoby bílé mapy na obličeji. Totéž jsem udělala i večer, pleť pořádně vyčistila a nanesla krém.

    Druhý den si pleť na krém zvykla a už mi pocit vysušení nevadil. 

    Po týdnu byla má pleť jemná a pupínky se začaly zatahovat. BAZA light krém testoval i můj syn a jeho pocity byly stejné. Po týdnu nastala změna, pleť byla pořád jemná, ale pupínky se začaly vracet. Což bylo pro mne zklamání. Pleť už se, bohužel, nezměnila ani dokonce testování. To stejné i u syna. 

    Moje shrnutí

    + pleť je viditelně i na omak jemnější

    + účinek má, i když krátkodobý

    - hrudky v krému, nevěděla jsem, co s nimi

    - pouze krátkodobý účinek

    I tak velmi děkuji za možnost vyzkoušet BAZA light krém. 

    #test_bazalightkrem a #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

    eliskabrezinova
    14. bře 2019    Čtené 256x

    Testování s BAZA light krémem

    Ahoj, 

    v první řadě bych chtěla poděkovat, že jsem byla vybraná do testování krému BAZA light na akné. Testování proběhlo od 11.2.2019 do 13.3.2019. 

    Jmenuji se Eliška a je mi 25 let. S akné bojuji od 13 let, kdy se mi začali tvořit velmi ošklivé strupy, které hnisali a byly především jen na bradě. Bylo to omezující a v pubertě mi to moc na sebevědomí nedodalo. Nejvíce se nové pupínky objevovali před očekávanou menstruací. Opravdu jsem za těch 12 let vyzkoušela mnoho produktů. Proto jsem byla ráda, že jsem měla tu čest, tento výrobek testovat sama na sobě.

    A teď už ke krému BAZA light.

    Kurýr mi ho dodal 11.2. odpoledne, hned při rozbalení jsem byla nadšená z krabičky, která byla velmi hezká a byl u ní přiložený i letáček. Ihned jsem si přečetla návod a těšila se na večer, až ho budu moci vyzkoušet. Krém se nanáší na vyčištěnou pleť dvakrát denně, ráno a večer. Takže pro mě to nebyl žádný problém, když jsem doma se synem.

    Večer jsem nanesla na pupínky krém. Krém měl velmi zajímavou konzistenci. Obsahoval malé kuličky které se vmasírovali do pupínku. Voněl velmi přírodně. Prostě žádný parfémový produkt. Krém trochu ztuhl a udělal okolo takový ochranný film.

    Příbalový leták  prozradil toto:

    Péče o pleť, obzvlášť o tu problematickou, je více než důležitá. BAZA light krém od společnosti Belupo o pokožku pečuje, ochrání ji, regeneruje ji a čistí. Používá se k regeneraci citlivé a podrážděné pokožky, a to především při léčbě ovlivňující její přirozenou lipidovou bariéru – ochranu. Zinkum-glukonát a bisabolol pokožku chrání a zklidňují a jsou vhodné také pro udržování jejího dobrého stavu během obnovy přirozené kožní bariéry.

    Přípravek je vhodný také pro dospívající s problematickou mastnou pokožkou, jelikož čištěním pleti snižuje výskyt rozšířených pórů. Také pokožku matuje a potlačuje drobné nedostatky a začervenání. BAZA light krém obsahuje i látky změkčující, jako je skvalan, přirozeně se vyskytující v tukové vrstvě pokožky, který zabraňuje vysoušení, obnovuje vláčnost, pružnost a zajišťuje celodenní hydrataci.

    Trojkombinace účinných látek zinek-skvalan-bisabolol, která není jinak v současnosti na trhu, vám pomůže k dokonalé pleti.

    První den testování

    Dva dny testování - Pupínky se hezky zatáhli a léčí se.

    Osmý den testování - Staré pupínky se zatáhli, ale o kousek vedle se udělali znovu, a k tomu přibyly další nové.

    Třináct dní testování - Znovu se tvoří nové pupínky, mažu opravdu dvakrát denně.

    Dvacet šest dní testování - Pleť se mi o dost zlepšila, pupínky se zatáhli a moje pleť vypadá dobře.

     Třicet jedna dní testování

    + Krém voněl čistě přírodně.

    + Má opravdu dobré účinné látky, které mě osobně opravdu zabrali.

    + Hezký design obalu.

    - Po nanesení krému zanechá lehký, viditelní film.

    - Určitě bych doporučila krém trochu protřepat před každým použitím.

                                                                    Závěr

    Opravdu ještě jednou moc děkuji za možnost vyzkoušet tento produkt. Já osobně tento produkt doporučuji, protože mi opravdu krásně pomohl s pupínky, které mě trápí opravdu dlouhou dobu. Neříkám, že pupínky zmizeli, už jsem opravdu smířená s tím, že se mi budou tvořit neustále. Ale existuje přípravek, který jeho projev alespoň zmírní a já u něj zůstanu nadále.

    Hezký den,

    Eliška

    #test_bazalightkrem  #zkusenosti_bazalightkrem

    konik_testuje
    28. led 2019    Čtené 2690x

    Vaše zkušenosti s BAZA light krémem

    Už sice nepatříte k „náctiletým“, přesto i tak si můžete o dokonalé a čisté pleti jen nechat zdát? Akné v dnešní době netrápí jen teenagery, ale často se s ním setkávají i dospělé ženy. Pokud i vy patříte ke skupině žen, které řeší tyto nepříjemné kožní problémy, nebo máte doma dospívající dítě s problematickou pletí, toto testování vás určitě zaujme.

    Co budeme testovat

    Péče o pleť, obzvlášť o tu problematickou, je více než důležitá. BAZA light krém od společnosti Belupo o pokožku pečuje, ochrání ji, regeneruje ji a čistí. Používá se k regeneraci citlivé a podrážděné pokožky, a to především při léčbě ovlivňující její přirozenou lipidovou bariéru – ochranu. Zinkum-glukonát a bisabolol pokožku chrání a zklidňují a jsou vhodné také pro udržování jejího dobrého stavu během obnovy přirozené kožní bariéry.

    Přípravek je vhodný také pro dospívající s problematickou mastnou pokožkou, jelikož čištěním pleti snižuje výskyt rozšířených pórů. Také pokožku matuje a potlačuje drobné nedostatky a začervenání. BAZA light krém obsahuje i látky změkčující, jako je skvalan, přirozeně se vyskytující v tukové vrstvě pokožky, který zabraňuje vysoušení, obnovuje vláčnost, pružnost a zajišťuje celodenní hydrataci.

    Trojkombinace účinných látek zinek-skvalan-bisabolol, která není jinak v současnosti na trhu, vám pomůže k dokonalé pleti. Vždyť která z nás by netoužila mít pleť jako miminko?

    Koho hledáme

    K testování těchto jedinečných produktů hledáme 10 žen, které mají samy problémy s akné, nebo mají doma dospívající potomky s tímto kožním problémem. Musí být komunikativní a připravené podělit se o své zkušenosti. Měly by rády fotografovat a zajímat se o péči o pleť.

    Jak se zapojit

    Pokud byste rády testovaly BAZA light krém, napište nám do komentáře, koho z vaší rodiny trápí problémy s akné. Prozraďte něco o sobě a o tom, jak vypadá vaše péče o pleť.

    Čas se zapojit máte do neděle 3.2.2019 a v pondělí 4.2.2019 vybereme 10 žen, které se mohou pustit do boje s akné.

    Držíme vám palce a těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje