konik_testuje
28. led 2019
2690 

Vaše zkušenosti s BAZA light krémem

Už sice nepatříte k „náctiletým“, přesto i tak si můžete o dokonalé a čisté pleti jen nechat zdát? Akné v dnešní době netrápí jen teenagery, ale často se s ním setkávají i dospělé ženy. Pokud i vy patříte ke skupině žen, které řeší tyto nepříjemné kožní problémy, nebo máte doma dospívající dítě s problematickou pletí, toto testování vás určitě zaujme.

Co budeme testovat

Péče o pleť, obzvlášť o tu problematickou, je více než důležitá. BAZA light krém od společnosti Belupo o pokožku pečuje, ochrání ji, regeneruje ji a čistí. Používá se k regeneraci citlivé a podrážděné pokožky, a to především při léčbě ovlivňující její přirozenou lipidovou bariéru – ochranu. Zinkum-glukonát a bisabolol pokožku chrání a zklidňují a jsou vhodné také pro udržování jejího dobrého stavu během obnovy přirozené kožní bariéry.

Přípravek je vhodný také pro dospívající s problematickou mastnou pokožkou, jelikož čištěním pleti snižuje výskyt rozšířených pórů. Také pokožku matuje a potlačuje drobné nedostatky a začervenání. BAZA light krém obsahuje i látky změkčující, jako je skvalan, přirozeně se vyskytující v tukové vrstvě pokožky, který zabraňuje vysoušení, obnovuje vláčnost, pružnost a zajišťuje celodenní hydrataci.

Trojkombinace účinných látek zinek-skvalan-bisabolol, která není jinak v současnosti na trhu, vám pomůže k dokonalé pleti. Vždyť která z nás by netoužila mít pleť jako miminko?

Koho hledáme

K testování těchto jedinečných produktů hledáme 10 žen, které mají samy problémy s akné, nebo mají doma dospívající potomky s tímto kožním problémem. Musí být komunikativní a připravené podělit se o své zkušenosti. Měly by rády fotografovat a zajímat se o péči o pleť.

Jak se zapojit

Pokud byste rády testovaly BAZA light krém, napište nám do komentáře, koho z vaší rodiny trápí problémy s akné. Prozraďte něco o sobě a o tom, jak vypadá vaše péče o pleť.

Čas se zapojit máte do neděle 3.2.2019 a v pondělí 4.2.2019 vybereme 10 žen, které se mohou pustit do boje s akné.

Držíme vám palce a těšíme se na vaše komentáře.

konik_testuje

#test_bazalightkrem

Sama mám problém s akné, i když už mám dávno po pubertě. Každé ráno zakryvam pupínky, někdy menší, někdy větší. Pleť se mi sama o sobě mastí, když jsem nenalicena. Ráda se o sebe starám, jen už jsem vyzkoušela tolik věcí a problémy s akné nezmizely.

28. led 2019

Dobrý den,chtěla bych krém testovat. Akné trápí nejen mého 15ti letého syna,ale i mne. Zatím co já se snažím o pleť pečovat,tak synáček na to kašle,protože není schopný si zapamatovat,které vodičky a krémy má použít,navíc kožní lékařka nejraději předepisuje kortikoid.masti a to pro oba z nás,s čímž moc nesouhlasím,nicméně podle ní jiná možnost není,ale bohužel je tímhle známá. Věřím,že existuje něco,co by nám mohlo pomoci oběma a rádi bychom krém vyzkoušeli.

28. led 2019

Zdravím. Jmenuji se Irena a mám téměř 11.letou dceru. Já sama pleť krásnou, ale dcera, tak to je katastrofa. Zkoušeli jsme už hodně krému a přípravků. I ty dražší, jako je Bioderma A-derma, teatree přípravky. Na pleti má "krupičky" a hafo beďárků kolem vlasů, bradě a kolem nosu. Je to krásná slečna, ale obličej má tedy katastrofální 😔
Moc ráda bych na ní vyzkoušela i tento krém. Dosud jsem ho neviděla a ani nám ho bohužel nikdo nedoporučil☹️

28. led 2019

Ja se hlasim! Mam plet jako pubertak. A to je mi 37 let. Mam vse co je k testovani potreba-rozsirene ucpane pory, mastnou plet a pupinky. Dekuji Jana

28. led 2019

Bohužel pleť s akné trápí přímo mě a to uz v pubertě dávno nejsem. Měla jsem problémy přibližně od 11lety a to jsem neustále poslouchala, že jak budu dospělá, tak mi akné zmizí samo.. Nyní je mi přes 25 a akné mě trápí stále...I přes to, že jsem měla předepsané různé masti přímo od kožní doktorky, nic npomohli. Snažím se o pleť starat co nejlépe , každé ráno ji čistím čistící vodou, používám kartáček na čištění pleti, tonikum, krémy, ale bohužel nezabírá vůbec nic a já jsem z toho zoufalá. Každé ráno, tak trávím spoustu času u zrcadla, abych aspoň ty nejhorší místa zakryla... Proto bych moc ráda vyzkoušela tento krém a třeba se na mě konečně usměje štěstí a krém zabere i na moji pleť.

28. led 2019

Rada bych se zapojila do testovani kremu primo ja. Po vysazeni hormonalni antikoncepce nastalo presne to, ceho jsem se obavala. Muj oblicej vypada jak v rozkvetu nejvetsi puberty. Plet jsem dosud mela normalni, smisenou, nyni ji mam mastnou, celo jako struhadlo, brada opupinkovana. Doma mam nakoupeno spoustu ruznych produktu, za spousty penez, ktere by mi mely zazracne pomoci, zatim je to bohuzel neuspesny boj.

28. led 2019

Na akné trpím už od puberty a stále .. je to děs připadám si jak bych s puberty nevylezla když jdu po městě a mám plno červených fleeku od " bedaru " zkouším vše možné pravidelně pleť čistím a mazu atp a je to neúspěšný boj , ráda bych se zapojila do testování a vyzkoušela protože mě tento problém dost trápí

28. led 2019

Tak problémy s pletí mám já, už od svých 10 let 🙂 vyzkoušela jsem všechny možné i nemožné krémy, masti, snad i šamana, vymítače ďábla a věštkyni Jolandu 😂 a stejně se ráno bojím podívat do zrcadla.. 🙄 jediný, kdy jsem měla víceméně klid, bylo v těhotenství.. moje sestřenice má stejný problém, takže by mě zajímalo, co by tento krém udělal s mojí pletí

28. led 2019

Tak tohle testování by bylo jen a jen moje;). V ,, mladí,, jsem měla velké problémy s akné.usklebky spolužáků byly snad každý den.....teď je to už o dost lepší,ale není to úplně v pořádku....pleť není rozhodně dokonalá.za testování bych byla vděčná,jestli by krém opravdu pomohl.diky

28. led 2019

Taktez po vysazeni antikoncepce uz treti rok oblicej jak struhadlo,i kdyz 30.narozeniny pomalu klepou na dvere.Vsichni slibovali ze telo potrebuje par mesicu az rok na komplet vycisteni, ale prijde mi ze to je akorat cim dal horsi.Pouzila jsem levnejsi i drazsi znacky primo pro problematickou plet, avsak bez uspechu ☹️ Pomalu se zacinam smirovat s myslenkou ze po porodu znovu nasadim antikoncepci jelikoz takhle vecne vypadat nechci.

28. led 2019

Dobrý den, je mi 45 let a stále bojují s akné a mastnou pleti, vyzkoušeno spoustu výrobků a nic moc mi nezabere. Většinou večer pleť vyčistím a namazu krémem na noc, ráno umějí vodou a namazu denním krémem. Problémy s pleti má i moje 22 léta dcera. Budu ráda když budu moci vás výrobek vyzkoušet

28. led 2019

Zdravím, problém s pletí v naší rodině trápí mě a mou 15 letou sestru. Po porodu je to podstatně horší, akné se mi tvoří pravidelně a já jsem nepoucitelná a pořád mám tendenci do pupínků "drbat". Nejhorší oblastí je čelo, stejně jako u sestry, která to má však ještě horší, než já.
Vyzkoušela jsem už toho opravu dost, ale zatím jsem nenašla nic, co by opravdu pomáhalo. Moje péče o pleť spočívá hlavně v čisté vodě, ale samozřejmě používám i pleťovou vodu a hydratační krém. Kdybychom měli možnost testovat, vyzkoušela bych já a má sestra.

28. led 2019

Dobrý den, jmenuji se Nikol, brzo mi bude 25 let a s akné mám celkem problém, tudíž bych moc ráda krém otestovala. Pupínky se mi vytváří hlavně na bradě, čele a u spancích ve vlasové části 😒 sama jsem ještě nepřišla na kosmetiku, která by mi 100% sedla. Ať už jsem vyzkoušela dražší i tu levnější. Myslím si, že mám celkem suchou pokožku jenže se mi dost mastí v T zóně. Začervenalé místo mám jedno a to permanentně na líčku nahoře těsně pod očním okolí. Vytvořilo se mi tam v dětství a to po úraze. Budu moc ráda když mě na testování vyberete a já budu moct vyzkoušet snad tento zázrak.

28. led 2019

Dobrý den je mi 38let,pleť mám suchou používám kremy od nivea.Dcera 14 let má akné,zkoušela už hodně značek,ale žádná sláva.Byla bych moc ráda,kdyby jsme mohli vyzkoušet tuto značku

28. led 2019

Dobrý den,ráda bych otestovala krém na sobě,ač se o pleť starám,čištění 2x denně,různé krémy atd,stejně se mi pleť masti a to hlavně na čele,nose a bradě a pupínků mám ve skoro 35letech víc než dost....Ještě jsem nenašla čistící pleťovou vodu nebo krém který by mi nějak pomohl,většinou mi krémy pleť ještě víc masti a změny žádné.Tak budu ráda když budu mít možnost krém zkusit.Preji pěkný den.

28. led 2019

Ahoj, po druhém porodu se mi opět začalo objevovat akné ve velké míře, nejen na obličeji ale i na zádech a v dekoltu. Vyzkoušela jsem spoustu přípravků různé gely, sudocrem atd. Nic mi nezabralo bohužel. Nemusím říkat jak je to nepříjemné, kdyz bez make-upu nemůžete vyjít ven a už ani ten všechno neschová. Ráda bych vyzkoušela tento přípravek, třeba by mi konečně něco pomohlo.

28. led 2019

Mám doma dvě slečny, té mladší je teprve 17 měsíců, ale ta druhá v prosinci oslavila 10. narozeniny a bohužel s nimi přišly první "pupínky". Elinka to zatím moc neřeší, ale já jsem z toho dost překvapená, že tak brzy. Začala si tedy pleť čistit 2x denně a je to trošku lepší, ale přesto to asi jen tohle číštění nevyřeší a budeme se muset poohlédnout po nějakém přípravku. Moc rády bychom tedy otestovaly krém BAZA light.

28. led 2019

Pubertou jsem proběhla bez problému. Ale pak to začalo. Je mi skoro 40 a každou chvílí mám někde nějaký pupínek, na čele, nose a bradě rozšířené póry. A nejhorší je, že po každém pupínku mi na pleti zůstanou tmavé skvrny. Vyzkoušela jsem už kde co, ale nenašla jsem nic, co by fungovalo. Krémy na akné pro mladé pleť vysušují, že mám hned potřebu si něco na obličej dát, a navíc mi připadá, že zvýrazňují vrásky. Rády bych vyzkoušela krém BAZA light. Kéž by to bylo to pravé.

28. led 2019

Pro testování bych volila sebe, jelikož mne po 30 začalo trápit akné a trvá to doteď a svého 21 leteho syna. Studuje vysokou školu a zejména v období zkoušek že stresu trpí silným akné. Já jsem v pubertě na akné netrpela vůbec, až po třicítce. Moje péče o pleť, je občas peeling, maska, odlíčení je samozřejmostí. Dále denní krém a noční krém. Monika

28. led 2019

Tak to je něco přesně pro mně. Od porodu mě trápí denně nějaký ten pupínek. No pupínek,ony to jsou spíš hory a z nich krátery. Říkala jsem si jak to po šestinedělí zmizí až se tělo vzpamatuje z toho nejhoršího a ono nic ani po 8mi měsících. V květnu mám svatbu a už je nejvyšší čas s tím něco dělat. A to denně pleť odličuji,mažu vším možným a prostě nic😔 BB krém a tónovací tyčinka jsou nejlepší přátele,víc toho na obličeji i díky atopickému exemu nesnesu,takže ani dobré maskování není možné. Tak uvidíme,třeba budu mít možnost vyzkoušet krém BAZA light😉

28. led 2019

Tento produkt bych rada vyzkoušela. Uz od prvniho porodu bojuji s silenym stavem pleti a zatim jsem nenašla nic, co by opravdu pomohlo.

28. led 2019

Dobrý den, mám syna 13let, má tedka hodně problematickou pleť, někdy je to lepší, jindy zase horší, obličej, zada, dekolt...chodíme na kožní, dostal různé vodicky na potírání..ale moc mu to nepomáhá...paní doktorka rikala když to bude pořad takové, máme přijít pro antibiotika... Tomu bych se ale rada vyhla, mám strach ze mu to naruší imunitu, a začne být častěji nemocný, předloni to tak měl...mám doma ještě syna 6let a dceru 6tydnu, tak se bojím zbytečných nemoci... to je pak kolotoc.
Moc rada bych testovala pro syna ❤️

28. led 2019

Produkt bych dala vyzkoušet kamarádce. Ta se už dlouho pokouší zbavit akné. Zkoušela i různé diety, metody a vždycky se jí akné vrátilo. Takže za zkoušku by to určitě stálo. Jinak moje péče o pleť začíná ráno nanesením čistího gelu pomocí Foreo, opláchnu, nanesu krém a promasíruju. 😌

28. led 2019

Bohužel mi přijde že od puberty je to jenom horší a těhotenství a porod tomu jenom dodalo 😣..
Bojují s tím každý den.. Mám vyzkoušené krémy, pleťové masky, vodičky, oleje, napařování obličeje.. Nic nefungovalo a když už tak jenom nachvilku..
Doufám že by se mohlo konečně najít něco co by mi pomohlo.. Treba by to mohl být BAZA Light krém 😊👍

28. led 2019

Zdravím....ráda bych vyzkoušela pro sebe,protože Božský krém stále hledám uz pár let 🙂 a zatím stále bojuji s pupínkama i po dětech....zatím nic o čem bych mohla napsat funguje to a nechci nic jiného...kéž by to byl ten krém co mi pomůže ukončit tyhle nemilé problémi s pletí....zasloužíme si všechny pleť,která nám dodá fajn vzhled a dobrý pocit...takže s radostí budu vybrána a jestě radši doporučím pokud uvidím,že mi pomohl....

28. led 2019

Dobrý den,
snad bude krém BAZA light konečně tím zázračným krémem, který nám všem utrápeným a věčným bojovníkům s akné, pomůže, kéž by.
Ráda bych ho otestovala, ostatně nic jiného od své puberty, a nějaký ten pátek už to bude, nedělám a stále dofám, že zrovna ten či onen produkt zabere. U kožní jsem si připadala jako pokusný králík a efekt nikde. Slavná HA na mou pleť taky neměla valný efekt. Stále sem doufala, že to s věkem, těhotenstvím... přejde a ono furt nic. Nerada bych bojovala se svou pletí a studem za ní až do důchodu, to má člověk bojovat s vráskami, artrózou... a ne s akné.
Snažím se o pleť pečovat, ráno i večer ji čistím čisticím gelem, nanášíme sérum a poté krém, momentálně s aktivním stříbrem, občas peeling, maska a zázrak se stále neděje.
Občas zajdu ke kosmetička na hloubkové čištění,masku a laser, beru to jako bonus pro svou pleť a relax pro mě, matku dvou rarášků.
Když se mě starší syn (4r.) ptá, co to mam na obličeji, říkám, že ,,auinka" z toho jak mě zlobí, hold někomu šediví vlasy a M3 naskakují nehojící se vřídky po kterých zůstávají jizvičky nebo pigmentové skvrny. Ještě že existují korektory, make-upy atd. bez nich bych chodila kolikrát nejraději kanály.
Takže děkuji, že je tu někdo, kdo se snaží přijít s něčím novým a pokud možno účinným, ať jsou kanály volné a ulice plné usměvavých lidí s krásnou pletí a já patřím k nim. Krásný to sen a nejen můj, tak třeba se sen stane skutečností....

28. led 2019

Dobrý den, rádi bychom se zapojili do testování vašeho krému, neboť máme jednu dceru dospívající s velkými problémy s akné, léčíme pomocí mastí z kožního, ale boj se nedaří...A druhá dcerka začíná také přicházet do puberty a sem tam už se jí taky někde akné začíná projevovat, takže určitě bychom rády testovaly hned u dvou dcerek, třeba se na nás konečně jednou usměje štěstí a my budeme moci testovat.🙂

28. led 2019

Já akné netrpím ale můj brácha ano a samotnou by mě zajímalo jak by se k testování postavil 🙂

28. led 2019

Akne me trapi uz od narozeni prvniho syna, za tech 10 let ma oblicej jak pubertak, vyzkousela jsem uz kde co. Rada bych tedy zkusila neco noveho a snad i ucinneho

28. led 2019
Komentář byl odstraněný

Dobrý den. S akné bojuji už od puberty. Hodně mi jako asi většině holek pomohla antikoncepce, ale po jejím vysazení je to znovu horší. Mám i rozšířené póry. Vyzkoušela jsem už hodně různých značek kosmetiky, od těch z drogerie přes ty od kosmetičky, ale u žádné jsem neviděla velký výsledek. Moc ráda bych vyzkoušela tento krém 🙂 Ráno i večer si čistím obličej gelem a po té použiju krém.

28. led 2019

s akné bojujíi uz od puberty nekdy je to lepsi,ale někdy nevim co s tím i po správně kosmetice. tak třeba by my pomohlo😉😉😏

28. led 2019

hezké zasněžené pondělí....
s akne mám problém snad od puberty.a čím jsem starší tak zjistuji že po čokoládě je to ještě horší,tak si musím odpustit dobrotu,a zkouším vše co se dá aby se mě plet trochu zlepšila.ráda bych vyzkoušela tento kreém,láka mě a i o značce slyším poprvní,tak třeba se mě už poštěstí něco otestovat a hlavně ...mě to třeba pomůůůže

28. led 2019

Tak tohle bych ráda zkusila na sestře ...pořád ji trápí akné je mi jí líto nic jí nepomáhá má citlivou kůži takže po hodně krémech se osype . Ráda bych fotila její proměnu kdyby opravdu účinkoval byla bych ještě radši jak ona. Ráda bych ji udělala radost třeba ji už konečně něco pomůže . Jinak já si pleť čistím s kremuji málokdy nechávám pleť dýchat po porodu se trochu zhoršila ale není to nic zlyho 🙂😊

28. led 2019

Akné a rozšířené póry, černé tečky,
mastná pleť .. To je můj boj s větrnými mlýny ☹️ Ráda bych se toho někdy zbavila nebo aspoň viděla nějaké zlepšení.
Každý večer si ve sprše umyji obličej čistící pěnou, poté pouziju miceralni vodu a nakonec krem. Rano to samé.

28. led 2019

Je mi skoro 37let a pleť mám poďobanou jako puberťák. 😢Poctivě se každý večer odlíčím,pleť vyčistím gelem,poté používám pleťovou vodu a nakonec noční krém. Ráno opět pleťová voda a denní krém.

28. led 2019

Zdravičko , asi jako kažkdé ženě i mě se pleť radikálně změnila po těhotenství,a bohužel mi už taková zůstala. Někdo trpi během těhotenství suchými místečky,nekdo akné atd. Je to dáno hormony a změny které se dějí v těle.V mém případě mi akné a s tím spojená mastnější pleť zůstala.Jsem vystudovaná kosmetička a hodně se zajímám co za produkt dám na pleť.Tento krém mě velice zaujal slozením a byla bych velice ráda,když bych dostala možnost otestovat krém sama na sobě.🙂

28. led 2019

Také už mám po pubertě ale pupínky se mi dělají a teď po porodu i fleky anic na to nezabírá pleť se mi i trochu mastí a se dvěma syny nemám moc čas o sebe pečovat😱

28. led 2019

Akne me trapi od 13 let, svichni rikali ze vekem to zmizi no loni sjme jsme oslavila 30 a bohuzel em stale trapi ze mam oblicej jak 15 :(

28. led 2019

Dobrý den, už od 13 let mám problém s akné. Teď v těhotenství mi přijde ze je to ještě horsi všude nějaký pupinek je to omezující a moc to nedodava na sebevědomí. O pleť pečuji každý večer a ráno porad neprestavam věřit v lepší zítřky. Tento produkt bych rada vyzkoušela a kdyby mi pomohl byl by to zazrak👼

28. led 2019

Od porodu trpím na akné a i když sem už vyzkoušela kde co, tak bohužel nic nepomáhá. Proto bych ráda vyzkoušela produkt, jestli by mi nepomohl zrovna on. 🙂

28. led 2019

No to přesně bych potřebovala. Od ukončení kojeni se mi začalo dělat akné na bradě a v oblasti krku, už jsem z toho zoufalá. Nejen ze to hrozne vypadá tak to i dost bolí 😟 o pleť jsem se vzdycky starala. Teď používám kosmetiku s léčebným konopim. Je to lepší ale kosmetika desne smrdí, takže to není moc komfortní.

28. led 2019

Dobrý den, ráda bych otestovala a to jak na sobě (i když dávno z pubertálních let odrostlá) tak i na synovi, který do té puberty právě přichází. Za ty roky problémů s pletí jsem toho na sobě vyzkoušela poměrně dost, s menšími i většími úspěchy, ale bohužel bojiju pořád..... Třeba právě tento krém pomůže 😉

28. led 2019

Akné trápí mě i mého přítele. Od puberty se s tímto problémem oba potýkáme. V těhotenství jsem měla pleť krásně čistou, ale teď, vždy v období ovulace, mi často vyraší pupínky na celém obličeji, nejčasteji kolem rtů a krom toho i na rukou a zádech. :/ je mi to velmi nepříjemné. Přítel má dost často pupínky, ale objevují se mu docela náhodou, není to ničím podmíněné..

28. led 2019

Před porodem jsem měla velmi problematickou pleť. Nemohla jsem si na sebe nic nanést, aniž by se mi na obličeji neobjevili červené mapy. Vypadala jsem jako zralé rajče. Moje snaha ze sebe udělat člověka pohořela vždy, když sem si na sebe nanesla jakýkoli krém, nebo i makeup. Ten moje problémy neschoval, ba naopak zhoršil ☹️

Po porodu se mi pleť o trošku zlepšila, ale pořád to není ono. Musím dlouho vybírat, než zvolím, co si na sebe dám. Moje péče o pleť spíše není, než je, protože mám strach na sebe cokoli nanést. Proto bych ráda vyzkoušela tenhle krém, který by třeba konečně zatočil s moji problematickou pletí, a já mohla mít skutečně pleť jako miminko 🙂

28. led 2019

Abych pravdu řekla, jako první zaujala značka Belupo. Používala jsem totiž sprej se stříbrem Belupo a byla jsem moc spokojená. Velmi mi pomohl s léčením jizev po atopickém ekzému.
S pokožkou na obličeji potíže mám. Ne, že bych měla vytrvalé akné, ale mastí se mi klasicky T zóna a tím pádem se ucpávají póry. Takže se nějaký ten pupínek objeví. Během těhotenství se mi krásně vyčistila pleť, ale bohužel už to tak nezůstalo ☹

28. led 2019

Sama mám problém s akné velký. A stále se mi mastí pokožka

28. led 2019

Take bych ráda vyzkousela krem primo pro sebe a sve problemy s akne, celkove pupinkama po obliceji. Mam je uz od dospivani ze stredni skoly, nejhorsi bylo,v tehotenstvi, ted uz to casem postupne ustupuje. Mam vzdy obdobi, kdy se delaji treba jen na čele, jindy zase brada, jindy zas spánky..proste zacarovany kruh.

28. led 2019

Mám (za 3 dny) 16-ti letého syna. Má velké problémy s akné, strašně se mu zanícují, až hnisají, kolem nosu spousty velkých černých plných pórů, nejde to vůbec s tím cokoliv dělat a hlavně, on na sebe nenechá pomalu ani sáhnout a už křičí 😲

28. led 2019

Moje děti jsou ještě malé, ale maminka vypadá jako puberťačka. Není dne, kdy bych nenašla nový pupínek. Mám hodně mastnou pleť, kterou ale většina krémů na mastnou pleť vysušuje. Pracuji jako personalista, tak je pro mně důležité vypadat dobře. Zatím jediný přípravek který se mi osvědčil je Manna bambucké máslo s levandulí a tea tree. Ale stále to není "to pravé". Ráda bych vyzkoušela něco nového. Ve svém věku již začínám pociťovat stárnutí pleti a k tomu věčné pupínky jsou opravdu zabiják vzhledu 🙂

28. led 2019

Já se hlásím!! ✌🏻
Rozšířené póry, černé tečky a každou chvíli se někde vyskytne pupínek.
V těhotenství jsem měla pleť jak d3tskou prdelku, kde jaká hvězda by mohla závidět. Ale teď? Mastný, strašný, příšerný 🙈
Akné mě trápilo už v pubertě, kde jsem byla i u spolužáků terčem posměchu. Dostávala jsem ošklivé přezdívky. A bohužel se mi toho nedaří zbavit ani v dospělosti. Myslím akné, ošklivé přezdívky už snad jsou pryč

28. led 2019

Já bych to, s dovolením, vyzkoušela 🙂 myslím, že po třech dětech jsem (ani ne tak já jako má tvář 😀 ) nenalezla potřebnou rovnováhu, takže vypadám úžasně. Obličej jak puberťák, postava, kterou by žádný puberťák nechtěl a ještě k tomu v závěsu 3 děti... abych si nekladla vysoké cíle, začnu změnou s tou mou držkou nevymáchanou... a když už jsem v tom, tak proč nevyzkoušet BAZA krém, že?

29. led 2019

Já mám posledních pár let dost mastnou pleť a hodně se mi tvoří akné. zhoršilo se to po dětech. Někdy vypadám jak puberťačka 😔 . Snažím se s tím bojovat, no akné pořád vyhrává 😀. Moc ráda bych krém vyzkoušela, třeba by to bylo to pravé co hledám 🙂

30. led 2019

Pubertu uz mam naky patek za sebou,ale akne a ucpane pory me trapi stale.Prosla jsem i atakou lupenky,ma plet je velice citliva a vlastne stale nevim,co na ni-vydusovat?hydratovat?mackat?nemackat?Uz pres dvacet let chodim s cervenymi flicky na obliceji a pokud je Baza na zanicena mistecka zazrak,tak bych ji rada zkusila.A jiste bych se i odhodlala k dokumentaci me pleti bez makeupu 😊

30. led 2019

Problémy s akné mám sama od 14 let a stejně je na tom teď i má 14-letá dcera. Obě máme mastnou pleť a oběma se nám dělají velké zanícené červené pupínky. Já už jsem na tom lépe, bohužel dcera má momentálně to nejhorší období. Proto bych měla určitě zájem zúčastnit se tohoto testování. Hlavně kvůli dceři, abych jí pomohla a vrátila sebevědomí. Máme už vyzkoušeno spoustu kosmetiky a nic nezabírá 100% nebo dlouhodobě.

31. led 2019

Dobrý den,ráda bych otestovala tento krém.Problemy s pletí mám již od puberty,trochu se pleť zlepšila po nasazení hormonální antikoncepce,ale od té doby co jí neberu je má pleť samy velký a zaníceny pupínek.Ozkousela jsem kde co a bohužel nic nepomáhá,třeba by pomohl právě tento krém 😊

31. led 2019

Ahoj vsem ! 🙂
Ráda bych se zapojila do testovani BAZA light krém. Od dospivaní mám problematickou pleť. Drží se mne to i ted ve skoro 28 letech. Paradoxne nejlepši plet jsem mela pocas tehotenstvi. Pak to vydrzelo jeste nejaky ten mesic. V lete po slunicku to je taky na oko vzdy lepsi, ale pak se to vrati i v horsi podobe.
Ted to taky neni nic moc. Chodim rada mezi lidi, prace atd a s nepeknou pleti klesa sebevedomi. Rada bych krem vyzkousela a jestli pomuze zustanu mu verna ❤️

31. led 2019

Dobrý den. Rada bych se zapojila do testovani. O plet se staram opravdu dukladne kazde rano i vecer. I pres to me neustale trapi pupinky, roztazene pory a leskla plet. Od porodu to nejde dat dokupy. Docela me to trapi. Mela bych rada zpet pěknou plet bez problémů.

31. led 2019

Jsem to já, vedlejší projev imunosupresivních léků☹

31. led 2019

Poslední půlrok s akné bojuju jak za celej život ne! Je to strašný a nic nefunguje 😫přitom si pleť čistí každý ráno a večer dvakrát týdně peeling i masky a stejně děs

31. led 2019

Dobrý den, problémy s akné mě trápí už od 12 let, teď je mi 26 a pořád je to hrůza. Vyzkoušela jsem různé přípravky různých značek, dostala i nějaké přípravky od kožního, ale to pomohlo jen na chvilku... Velice ráda bych testovala Váš BAZA Light krém.

31. led 2019

Dobrý den. Od porodu mám problém s pletí akné a mastna pleť. Krémů jsem vyzkoušela už hodně a žádný neměl moc velký účinek. Úplně nejvíc trpím když mám menstruaci to je můj obličej jedno velké bolestivé akné. Moc ráda bych otestovala váš krém. Pěkný večer

31. led 2019

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování. I kdyz svou pleť čistim ráno i večer stále se mi tvoří akné které se dlouho léčí. Doufám že by to vyřešilo můj dlouho lety problém s pletí. Dekuji

31. led 2019

Má nejstarší dcera je právě ve věku,kdy se nejenom její nálady mění jako aprílové počasí,ale i její pleť dává dost okatě najevo,že puberta a rozbouřené hormony udeřily v plné palbě. O pleť se stará více jak já-mně stačí “obyčejný” krém z lékárny a sprchový gel na mytí. Dcera už má načteno,jak správně o pleť pečovat a i přes péči je zrovna ve fázi,kdy s akné bojuje opravdu hodně a spolu hledáme cestu,jak její pleti nejlépe ulevit. Proto si myslím,že by byla vhodná adeptka na testování a jako bonus bychom na tom spolupracovali spolu.

31. led 2019

Je mi 37 let a akné mě trápí cca od 20 let. Paradoxně v pubertě jsem měla pleť pěknou. Každé ráno si pleť myji mlékem, dočistím micelární vodou a namažu lehkým krémem. Pak se musím nalíčit, protože bez make-upu ven prostě nevylezu. Večer se pečlivě odlíčím. Klid jsem měla jen v těhotenství. A samozřejmě jsem vyzkoušela mraky kosmetických připravků, drahých i levných. Ráda bych vyzkoušela i tento produkt 😁

1. únor 2019

Je mi 29 a trpím akné od 17 let, hlavně akné se mi objevuje před menstruaci a moc ráda bych chtěla testovat krém na akné 😁

1. únor 2019

Ráda bych vyzkoušela tento krém osobně. Je mi 28, mam již dvě děti a obličej skoro stále posetý boláčky, i když o pleť opravdu poctivě pečuji - čištění, pleťovka,krém, krémy z lékárny, navštěva kosmetiky. Kdybych měla možnost otestovat tento krem, určitě bych se podělila s mou sestrou,která má již přes 20 let a talé ji trápí akné

1. únor 2019

Problémy s akné trápí hodně mě :( Už nevím jak bych se ho zbavila. Mám hodně problémové tváře a brada.

1. únor 2019

Dobrý den, ráda bych Baza light krém vyzkoušela, problémy s pletí mě trápí (někdy je to sice lepší, ale jindy se cítím jako na střední škole) od vysazení HA a i teď změnou hormonů vlivem těhotenství. Vyzkoušela jsem vcelku řadu kosmetiky od přírodních olejů až po mýdlo z černého uhlí. Za příležitost děkuji M.

2. únor 2019

Ráda bych tento krém otestovala já.Uz od puberty bojuji s akné,nyní je mi 32 mám jedno dítě a akné mě trápí pořád.Je to můj celoživotní boj.Alergologie, kožní a stále mě nic nedokazalo těch pupínků zbavit 😢 jsem závisla na make-up.A jednou bych si přála jít ven bez make-upu a nestydět se za svou pleť.

2. únor 2019

Hodně by mě zajímalo, jestli by mi tento krém pomohl. Od puberty trpím na relativně silné akné, kde nepomáhala žádná léčba. Ať už hormonální či kortikoidová. V dospělosti nakonec pomohlo těhotenství ;D ale po porodu se vše vrátilo do starých kolejí. Proto bych ráda tento krém vyzkoušela.🙂

6. únor 2019

Ahoj, maminky,

toto je oznámení o ukončení výběru 🙂

V první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka ❤❤❤

Přejeme krásný den,
konik_testuje

@syky245, @jarla, @irenav86, @klidopido, @terka555, @verrys, @kaciska7, @jitulien, @apple1, @evka_slovenska, @martulinkasendinka, @ivetaa94, @niki92, @hankaklem, @monca206, @aklora, @paperilla, @ustarana, @monikacs, @enidka, @ver_ver, @lmartinkova85, @weronicaaaa, @sajulec, @malinas, @dadaicebear, @milanozzy, @evulineek, @lleennttiillkkaa, @pampa92, @radka2019, @luckasme, @simdulik, @ilona87, @osmacipce, @lenickaa18, @jarunka89, @rmarci, @eliskabrezinova, @petrunie, @luciekiki, @pebran, @nikola38, @matty001, @mazeret, @bzutka, @maartinka29, @lussinda83, @anetka1701, @jen_lenka, @wosk, @lenuli3622, @hadruska, @h.a.n.u.l.a, @ajuse21, @simix22, @ivevca, @kacakkv, @danavyk, @helcamus, @teriszek, @lenipisarikova, @larinka21, @katka1282, @kacka893, @emickab, @denisha33, @misaaajul, @amyeli, @chimenitka

7. únor 2019

mě přišly akorat ty srdíčka 🤔😉🙈
pokyny zadny😏

7. únor 2019

@radka2019 pokud vám nepřišly pokyny, nebyla jste vybrána pro testování 😉

7. únor 2019

Děkuji za srdíčka i za možnost testovat ❤

7. únor 2019

@jen_lenka aha ja pochopila ze kdo je označen v komentáři tak ten vyhral🙈tak to už jo
tak snad příště a ten kdo vyhrál tak gratuluji🌺

7. únor 2019

@radka2019 určitě sa štěstí usměje 😉☺️

9. únor 2019

Začni psát komentář...

Odešli