konik_testuje
    2. pro 2019    Čtené 5503x

    Souboj hraček Fisher-Price: Vyhrálo u dětí a maminek prasátko, nebo lištička?

    “Význam hry a hraček je možné vypozorovat z nadšení a radosti dětí, když uchopí první hračku....Když hračky pomáhají batolatům v dosahování prvních úspěchů, nebo když rozvíjejí představivost předškolních dětí.” Právě na základě významu a důležitosti hraček pro rozvoj dětí vznikly oblíbené hračky Fisher-Price, které jsme na Modrém koníku testovali.

    michalelka

    5 maminek a jejich nejmenší vyzkoušeli 2 hračky od Fisher-Price: Prasátko pokladnička a Lezeme s liškou. Hračky jsou neodmyslitelnou součástí dětského světa plného radosti a smíchu. Hraní však není jen o zábavě, ale i rozvoji, učení a zdokonalování jemné motoriky a řeči. Správně zvolená hračka se postará o radostnou jiskru v očích dětiček, zároveň však podpoří i jejich vývoj a fantazii. Podívejte se, jak maminky hračky zhodnotily a především, jak se líbily dětem!

    Prasátko pokladnička

    + Maminky testujících dětiček ocenily odolnost prasátka, které vydrží dokonce i pád z okna.

    + U prasátka můžete nastavit dva různé stupně hlasitosti.

    + Prasátko děti zaměstná, zabaví je srozumitelnými písničkami a frázemi i realistickým chrochtáním.

    + Baterie do prasátka nemusíte shánět zvlášť, najdete je přímo v balení.

    + Velikost mincí je akorát do ručičky a naopak nehrozí spolknutí.

    "Pokladnička prasátko – kasička ihned na dlouhou dobu zaměstnala holek prstíky. Prasátko má navíc dva stupně hlasitosti. Pestrobarevné prasátko má v bříku deset barevných penízků. Nejprve jsem se bála, aby holky nedávaly penízky do pusy. Naštěstí to opravdu jejich velikostí nehrozí. Prasinka dítě aktivně podporuje v rozvoji jemné motoriky, sluchu (to je pro mě u mojich předčasňátek hrozně důležitá vlastnost, kterou na hračkách vyhledávám), děti učí – holčičky milují když můžou mačkat růžový čumáček, vhazovat a vybírat korunky, podle mincí se budeme učit barvy, a hlavně i dvojčátek starší brácha Flo se s kasičkou jako předškolák učí počítání," chválí prasátko jedna z maminek ve své recenzi

    ewon

    - Jako menší vadu na kráse shledaly maminky velké bříško prasátka a krátké nožičky, kvůli kterým pak nestojí úplně stabilně a rovně.

    - Dvířka na boku prasátka nejdou lehce otevřít.

    "Co je nevýhodou, tak prase čeká a čeká, dokud se nedopočítá do deseti. Takže se může stát, že i když máte vhozeno 9 penízků, dítě si je vybere a chce začít znovu, tak počty startují na 10. U malých dětí je to jedno, ale u těch větších by to mohlo být matoucí. Každopádně, prase od nás dostává 9 z 10 ⭐️ a to jen díky kulatému břichu a že se penízky někam vypařují," přidává svůj postřeh maminka michalelka.

    Lezeme s liškou

    + Nejzmiňovanějším plusem bylo to, že liška si dokáže poradit s nejrůznějšími povrchy a zvládne jízdu i po koberci

    + Stejně jako u prasátka i u lišky najdete baterie.

    + Také liška s dětmi komunikuje pomocí srozumitelných frází a písniček, u kterých lze  vybírat ze 2 úrovní hlasitosti.

    + Není celá plastová a děti zabaví šustivým ocáskem a mohou se pomazlit s její měkkou plyšovou hlavičkou.

    "Liška je určena pro děti od šesti měsíců a má motivovat k lezení. K tomuto účelu mi přijde naprosto super, dítě zaujme krásnou výraznou barvou, hraje písničky, říká čísla, písmena, jezdí a dítě se tedy za ní určitě bude chtít vydat. Liška má plastové tělo, které je zespodu vybaveno dvěma malými a jedním otočným kolečkem, díky kterému se může liška točit na místě nebo se rozjet po místnosti. Jako nevýhodu bych hodnotila to, že pohyb lišky nejde nijak vypnout, s čímž už si ovšem náš dvouletý Vojtík poradil a držel lišku za šustivý ocásek," hodnotí maminka simonar13 ve své recenzi

    ewon

    - Jako minus vidí maminky to, že funkce točení nebo jízdy nelze vypnout, tudíž liška chvíli nepostojí a nedokáže jen tak stát na místě.

    - Motorek lišky je o něco hlasitější, než by bylo vhodné.

    - Dlouhá etiketa za krkem lišky trochu překáží.

    - Na některých e-shop najdete v popisu lišky, že dělá kotrmelce, takový kousek však od lišky nečekejte. Díky otočným kolečkům se však zvládne otáčet kolem své osy. 

    Lišku hodnotí ve své recenzi maminka michalelka: "Kdybych měla hodnotit na ⭐️, dala bych jí 7 z 10. Vadí mi její hlučnost a nemožnost ji vypnout a nechat pouze povídat."

    crashboombang

    Prasátko předběhlo lišku

    Ale bylo to skutečně jen o fous. Obě hračky si získaly maminky a hlavně jejich ratolesti, které si s nimi užily spoustu zábavy. Přestože maminky našly na hračkách drobné mínusy, celkový dojem z hraček a jejich funkcí byl pozitivní a maminky by je dále doporučily. 

    "S hračkami od Fisher Price obecně jsme dosud udělali skvělou zkušenost. Interaktivní stoleček je s námi od roku 2012, kdy se narodil první syn a stále je funkční a bez estetických vad a zaujme u nás každé malé dítko. Stejně kladně hodnotíme mluvícího pejska, kterého jsme pro prvního syna dostali dárkem. Dále jsme úspěšně pořídili vkládačku či dotykový telefon. Věřím, že kdo se bude držet rad ohledně věkového doporučení hraček, nemůže s takovým dárkem šlápnout vedle. Prokousat se tím, co umí obě zvířátka 🐷 🦊 byla tedy pěkná fuška, zároveň ale i nevšední zábava," uzavírá testování ve své recenzi jedna z maminek.

    coreprincess

    Všech 5 recenzí najdete v diskuzním fóru Vaše zkušenosti s hračkami Fisher-Price a na průběh testování se můžete podívat pod hashtag #test_fisherprice3

    Více informací o hračkách Fisher-Price.

    crashboombang
    24. lis 2019    Čtené 543x

    Je čas přidat novinky od Fisher Price na seznam Ježíškovi?

    Naše testování dvou krásných barevných hraček jsme měli zahájit 12. listopadu. Kurýr za námi ale příliš nespěchal a když krabice s nápisy „Směj se, uč se a počítej“ zakotvila v pozdním odpoledni u našich dveří, bylo už dítko příliš přetažené na nějaké lezení za čímkoliv. Přesto to pro naše děti byly takové malé Vánoce 🎄

    Fakt, že jsme obdrželi k testování obě hračky 🐷 🦊 , byl velkým překvapením, měla jsem za to, že komentář ohledně testování má směřovat k preferenci jedné z nich. Vybrala jsem v něm lišku, která syna zaujala na pohled i v televizní reklamě. Musím však konstatovat, že vzhledem k jeho věku a dovednostem to bylo šlápnutí vedle :(

    Nyní po týdnu soužití s liškou je nám více než jasné, že by lišce bylo opravdu lépe v rodině s dítkem, které teprve začíná objevovat svět. Ideální je doba před zvládnutím prvních krůčků.

    U nás doma se namísto proklamovaného „lezeme s liškou“ odehrávalo „utíkáme před liškou“. Kris se lišky vůbec nebál, jen byl na ni, zdá se, příliš svižný, jak už ovládá chůzi a trénuje běh.

    Že by si tedy naše starší děti posílaly lišku s Kristiánkem, nemohlo být řeči, snad s jedinou výjimkou, kdy jsme lišku vzali na návštěvu k sousedům a sedmiletý syn jí pod krk vložil crackery, pak příjezd lišky dychtivě očekávali všechny přítomné děti 😆

    Pro dítě, které se sotva začíná plazit za tím, co jej zajímá, je lišky tempo ideální. Pokud se jí však do cesty postavila překážka v podobě nábytku či dveří, pak zůstalo pouze u pokračování zvuku. Ocenila bych, kdyby se dokázala po nárazu otočit a rozjet směrem, kde je volno.

    Náš syn na interaktivních hračkách ocení nejvíce světelné efekty a melodický zpěv. Každou hlášku liška s oblibou zakončuje krátkým hihňáním. U dítěte ve věku do jednoho roku, kterému bych lišku doporučila, nepokládám seznamování s celou abecedou právě za nezbytnost, nicméně v podobném duchu s námi mluví náš Fisher Price pejsek, takže jsme si už zvykli. Barvičky představí liška tři, a to zelenou, modrou a žlutou, v jaké jsou vyvedena tlačítka na zádech. Stejně tak i tři tvary – kruh, čtverec a trojúhelník.

    Z čiré zvědavosti jsem nahlížela do popisů hračky napříč internetem a opravdu zajímavou skutečnost se dočetla na více webových stránkách, kde výslovně stojí: „Otočte předním kolečkem pro změnu režimu a sledujte, jak liška dělá kotrmelce.“ Prosím, tak těm kotrmelcům skutečně nevěřte 😎. Pravděpodobně se tím míní pouze to, že se dovede otáčet okolo své osy, rozhodně ji neuvidíte metat kozelce ve Vašem obýváku. Stejný nesmysl  o kotrmelcích potkáte mimo jiné na youtube pod videem zveřejněným Pompo hračkářstvím, stejně jako v popisu produktu například na mall.cz. Na jiném z webů se „Lezeme s liškou“ proměnilo v „Ležíme s liškou“, takže rodič v roli spotřebitele musí být zmaten, s jakými očekáváními vlastně tuto hračku dítěti pořizuje.

    Za sebe hodnotíme jednoznačně pozitivně:

    + baterie jsou součástí balení

    + roztomilé vzezření hračky, zejména měkkou plyšovou hlavičku, která vybízí k mazlení (ocenila však nejvíce pětiletá dcerka)

    + dvě nastavitelné úrovně hlasitosti

    + skutečnost, že liška při jízdě zvládá bezvadně všechny povrchy

    Mínusy z našeho pohledu jsou:

    - po nárazu do překážky pokračuje ve zvukových efektech a vrčí, neboť se nedovede rozjet jiným směrem

    - 7 cm dlouhá bílá etiketa za krkem visící na plastovém těle (označuje výrobce a uvádí pokyny ohledně omyvatelnosti povrchu, ustřihnout jsem ji neměla odvahu, abychom lišce ve výsledku neviděli do útrob.)

    - vážně nedělá kotrmelce 🤨 – kdybych ji skutečně pořídila podle popisu na e-shopech, prostě bych ty kotrmelce chtěla vidět 🙄

    Z předešlých řádků možná vytušíte, že větší šance do budoucna u nás dáváme růžovoučkému chrochtajícímu prasátku. Ostatně je i na krabici označeno doporučeným věkovým rozmezím do 36 měsíců.

    Kromě jiného jsme si jej zamilovali proto, že zvířátka a jejich zvuky teď Kristiánka mimořádně zajímají a libuje si v jejich napodobování.
    Prasátko se na krátkých nožičkách zdá být nestabilní, to však je jednoznačně na podporu jeho veselého poskakování a vibrování po zmáčknutí rypáčku.

    K zájmu o počty do desíti jsme se zatím s naším benjamínkem neprokousali, nicméně vhazovat pestře barevné žetony do otvoru Kris pokládal po všech ohraných vkládačkách doma za neotřelou zábavu. A v okamžiku, kdy přestane bavit vhazování, je na řadě rozhazování! Hledat žetony po celém obývacím pokoji je taktéž nebývalá legrace, hlavně pro rodiče. I Kristiánek ale zdatně sekundoval, takže i po týdnu naštěstí disponujeme žetony všech čísel.

    Po naplnění si Kristiánek nevěděl sám rady s vysypáním. Dvířka otevřít nezvládl, takže prasátko zvedl nad hlavu otvorem dolů a začal s nebohým zvířetem třepat v naději, že mince vypadnou na koberec. Posléze došlo na "prosím, prosím, maminko vysypej."

    Plusy:

    + baterie jsou součástí balení

    + realistické chrochtání

    + dvě nastavitelné úrovně hlasitosti

    + dobře využitelné k učení číselné řady, určitě u nás najde využití i mnohem později

    Mínusy: 

    - obtížně se otevírá otvor k vysypávání žetonů

    Přestože u nás prasátko určitě boduje před lištičkou, rozhodně u nás hračky budou mít svůj kout, kde budou využity návštěvami s mladšími ratolestmi z řad přátel a rodiny. Pro ně budou bezpochyby neokoukanou atrakcí.

    S hračkami od Fisher Price obecně jsme dosud udělali skvělou zkušenost. Interaktivní stoleček je s námi od roku 2012, kdy se narodil první syn a stále je funkční a bez estetických vad a zaujme u nás každé malé dítko. Stejně kladně hodnotíme mluvícího pejska, kterého jsme pro prvního syna dostali dárkem. Dále jsme úspěšně pořídili vkládačku či dotykový telefon. Věřím, že kdo se bude držet rad ohledně věkového doporučení hraček, nemůže s takovým dárkem šlápnout vedle.

    Prokousat se tím, co umí obě zvířátka 🐷 🦊 byla tedy pěkná fuška, zároveň ale i nevšední zábava.

    Vážíme si důvěry v nás vložené při tomto testování a věřím, že naše poznatky pomohou dalším rodičům v rozhodování při nákupu hraček značky Fisher Price svým ratolestem.

    Mnoho zábavy s nimi ze ❤ přejí Míša a Kristiánek (ve spolupráci s Damiánkem - 7 let a Mariankou - 5 let)

    #zkusenosti_fisherprice_lezemesliskou10
    #zkusenosti_fisherprice_prasatkokasicka10

    simonar13
    24. lis 2019    Čtené 797x

    Růžový hamoun a zrzavá kráska obsadili náš dům:
    testujeme s Fisher-Price

    Hračky od firmy Fisher-Price máme s Vojtíkem moc rádi, první jsem pořídila, ještě když byl v bříšku, a tak jsem se bez váhání zapojila do výzvy k testování. K naší obrovské radosti jsme byli vybráni a ještě větší radost přišla, když jsme zjistili, že budeme zkoušet hračky rovnou dvě! A to Fisher-Price Lezeme s liškou a Fisher-Price Prasátko kasička.

    Liška je určena pro děti od šesti měsíců a má motivovat k lezení. K tomuto účelu mi přijde naprosto super, dítě zaujme krásnou výraznou barvou, hraje písničky, říká čísla, písmena, jezdí a dítě se tedy za ní určitě bude chtít vydat. Liška má plastové tělo, které je zespodu vybaveno dvěma malými a jedním otočným kolečkem, díky kterému se může liška točit na místě nebo se rozjet po místnosti. Jako nevýhodu bych hodnotila to, že pohyb lišky nejde nijak vypnout, s čímž už si ovšem náš dvouletý Vojtík poradil a držel lišku za šustivý ocásek. 

    Na těle jsou tři barevná tlačítka, kterými se pouští zvuky a písničky ve dvou hlasitostech. Kladně musím hodnotit, že mi zatím ani po dvou týdnech nelezou krkem 🙂  Hlava lišky je z příjemného plyše a má roztomilý výraz. Našemu dvouleťákovi bych v tomto věku už takovouto hračku cíleně nepořídila, ale od půl roka bych ji na 100 % doporučila! Liška ho však i tak zabavila, dokonce získala výsostné místo mezi hračkami, se kterými usíná 🙂

    Moc jsem se těšila na testování prasátka kasičky, protože klasická pokladnička a počítání u Vojty teď frčí a opravdu jsme z hračky nadšení oba.

     Prasátko je celé z plastu, je bytelné, přežilo už nějaký ten pád a i dvířka stále drží. S jejich otevíráním nemá víc jak dvouletý Vojta žádný problém. Prasátko je vhodné už od šesti měsíců, ale myslím si, že zabaví dítě od roka výš. Ocenila jsem srozumitelné počítání po vhození každého žetonu, které se Vojtík snažil opakovat, na žetonech se dají učit i barvy... Samozřejmě musel Vojta otestovat i vhození klasických mincí, které když se vhodí přes čidlo, prasátko započte stejně jako barevné mince, jež balení obsahuje. Menší nevýhodou je velké bříško prasátka, kvůli kterému nestojí zcela rovně, ale vlastně to moc ničemu nevadí, viz foto.

    Na internetu jsem ale objevila i trochu jinou verzi prasátka, které má dvě úrovně obtížnosti a i menší bříško, tak už to možná vychytali, nevím, která z nich je novější… 🙂  Prasátku se dále dá zmáčknout čumáček a ono např. zachrochtá a otřepe se, u čehož se Vojtík pořád chechtá. Ani u prasátka nejsou zvuky nijak otravné.

    + Obě hračky jsou bytelné, krásně barevné, baterie jsou součástí balení a mají dvě úrovně hlasitosti, snadné vhazování mincí do prasátka

    - Liška nemá vypínání pohybu, prasátko kvůli bříšku nestojí na všech čtyřech

    #zkusenosti_fisherprice_lezemesliskou10
    #zkusenosti_fisherprice_prasatkokasicka10

    Ještě jednou moc děkujeme za možnost testování @konik_testuje , Vojtík je i po dvou týdnech z hraček stále nadšený a já milovnice Fisher Price také 🙂 

    ewon
    22. lis 2019    Čtené 538x

    Jak dvojčátka 👫 testovala lišku 🦊 a čuníka 🐷 od Fisher-Price

    Co myslíte, která hračka u koho zvítězila? Nebo vede jedna hračka u obou stejně? Sama jsem byla moc zvědavá, jak u nás testování dopadne. 

    Musím říct, že tohle testování nás opravdu moc bavilo! Když mi přišla zpráva, že jsme byli vybráni na testování hraček Fisher-Price, tak jsem byla hrozně moc šťastná a nemohla jsem se dočkat, až nám balík přijde. Myslela jsem, že budeme testovat jednu hračku. O to větší byla radost, když jsem otevřela krabici a uvnitř našla obě hračky. 🦊🐷🤩 No co Vám budu povídat, přišla jsem si jak malé dítě, co rozbaluje Vánoční dárek. 😂

    Lezeme s liškou 🦊

    Začneme liškou, ale není to vůbec podle pořadí oblíbenosti. Liška má na zádech tři tlačítka, která jdou snadno zmáčknout a děti během chvilky pochopí, co s nimi. Liška naučí děti čísla, abecedu, barvy a tvary, hraje 45 písniček a frází. Jednotlivá tlačítka barevně blikají. Na spodní části lišky jsou  tři kolečka, z toho jedno velké, kterým lze udávat směr. Liška může lézt dopředu, nebo po otočení kolečka se pohybuje dokolečka na místě. 

    U lišky oceňuji, že není celá plastová. Hlavu a ocas má plyšový a díky tomu se s ní děti i rádi mazlí. Oba za liškou moc rádi lezou a předhání se, kdo jí chytí první. Občas jí ale i lituji, momentálně je u nás období autíček, takže vše, co jezdí je super, bohužel i liška si to musela vyzkoušet. Jak děti zjistily, že liška jezdí, tak jí od té doby chytají za ocas a dělají s ní brrrm brrrm.  Děti si s liškou hrají moc rádi, tlačítka zvládají mačkat bez pomoci. Moc se mi líbí i písničky a fráze, které hrají opravdu čistě a srozumitelně. 

    Ocenila bych, kdyby šlo nastavit, aby liška mohla stát také na místě. Děti si s ní hrají i tak, že jí pevně drží a mačkají pouze tlačítka s liška chudák hrabe na místě. Stejně tak již zmiňované brrrm brrm, kdy je slyšet, že tam to kolečko s motorem vadí, když jí děti posouvají. Liška zvládne bez problémů různé povrchy na podlaze. Máme parkety, dlažbu a menší koberce a všude jela bez zadrhnutí. Nemyslím se, že by byla liška pouze pro děti, co lezou, ale určitě je i dobrá motivace pro děti trénující chůzi. Dcera se z počátku lišky bála, což jsem byla hodně překvapená, protože si myslím, že máme nebojacné děti. Trvalo to asi 2 dny, než si na její pohyb zvyklá. Nevím, jestli to bylo způsobené pohybem lišky, nebo trošku hlasitějším motůrkem. Synovi na lišce nevadilo nic. 

    Prasátko pokladnička 🐷

    Přiznám se, že to se mi líbí maličko víc, než liška. U prasátka je v balení 10 mincí, ty jsou různě barevné a mají na sobě číslice. Velikost mince mi přijde tak akorát do malých ručiček. Při každém vhození mince říká prasátko číslo a fráze. Po hození všech 10 mincí zahraje na konci písničku. Když se otevře boční kryt, tak prasátko říká protiklady (otevři a zavři, dovnitř a ven, ...). Prasátku se dá také zmáčknout rypáček, to si pak například kýchne a začne se vrtět. Celkem umí více jak 30 písniček a frází. Na prasátko mi bohužel trochu vadí, že má větší bříško, než nožičky, takže se díky tomu na rovném hladkém povrchu trochu kymácí a nestojí hezky rovně. 

    Naše děti zatím moc nechápou princip vkládání tvarů do otvoru, proto jsem byla velice milé překvapená, že u pokladničky nemají problém vhodit minci do otvoru. Boční otvírání dvířek, pro vydání mincí jde trošku z těžká otevřít a trochu se bojím, aby se časem dvířka neulomila. Možná bych zvolila jiný způsob, kam mince padají a následně vydají. Napadá mě třeba něco na způsob šuplíku. Stejně jako u lišky kladně hodnotím srozumitelnost namluvených textů. Bohužel se i prasátka dcera ze začátku bála, když se vrtělo, ale po dvou dnech už to bylo dobré a teď už s radostí mačká rypáček. Syn i u prasátka neměl problém.  

    Jak to tedy dopadlo? Prasátko nebo liška? S čím si hraje radši naše holčička a náš chlapeček?

    Musím říct, že to vypadá na remízu. Obě hračky děti baví. Tím, že každá umí něco jiného, tak si chvilku hrají s 🐷 a chvilku s 🦊. Hlavně každý musí dělat to, co zrovna dělá ten druhý. 😂 Já sama mám radši prasátko. U něho vydrží krásně sedět a hrajeme si všichni společně. U lišky mi hraní přijde trošku divoké. Hlídkám, ať s ní nejezdí, jak s autíčkem, protože to kvůli kolečku s motorem není moc ideální. A nebo se snažím jí pouštět dětem z ruky, když ji pevné drží a jen mačkají tlačítka, protože pak liška hrabe na místě. U prasátka mi vadí jen ty krátké nožičky. 😁 Celkově se mi líbí, že hračky umí a učí děti více věcí najednou. 

    Moc děkujeme za možnost testovat tyto hračky!🤩 Značku Fisher - Price mám moc ráda a doma od ní máme už pár hraček. Naposledy dostaly děti k narozeninám Veselé jablíčko a teď přemýšlíme, co jim vybereme k Vánocům. 

    #zkusenosti_fisherprice_lezemesliskou10
    #zkusenosti_fisherprice_prasatkokasicka10

    Evča, Esterka a Viktorek 👩‍👧‍👦

    michalelka
    21. lis 2019    Čtené 1055x

    Jak se u nás zabydlelo hamounské 🐷 a 🦊 ryšavá

    Miluju hračky. Občas si přijdu jako malá a nejraději bych si s nimi hrála sama. Znáte to taky? Ale pak se člověk koukne, kdo se po hračce natahuje společně s vámi a jen s úsměvem sleduje, jak vzniká nové přátelství. Díky #test_fisherprice3 se k nám domů dostalo prasátko a liška. Původně jsem myslela, že nám bude zaslána jen jedna hračka, o to byla radost větší, dvojnásobná 🙂🐷🦊!

    Balíček dorazil, když Jony spal 😴, měla jsem tu čest si je prohlédnout první a v klidu. Přiznám se, že na první pohled jsem z nich byla rozpačitá. Hodně dávám, obzvlášť u hraček, na první dojem a i když jsou jako vždy roztomilost sama, v krámě bych po nich primárně nesáhla. Ale tentokrát nejsem hlavním testovačem, takže co na ně říkal Jony?

    Začala bych u 🦊. U té Jonáše strašně štve, že mu zdrhá. Má teď období, kdy musí být po jeho a jak tomu tak není, je zle. Zmáčkne tlačítko, což ho baví, liška se rozsvítí, ale následná a hlavní funkce jízdy anebo točení u něj úspěch nemá. Ani jedna varianta nejde vypnout, takže ji drží za ucho nebo ocásek a vytrvale mačká čudlíky. Díky hlasitějšímu strojku to zní, že se liška brání. Takový menší cirkus, no. 😂 I když má hračka primárně pomoci s prvními krůčky či lezením, osobně bych brala i možnost nechat ji jen tak, v klidu. Nebo jsem slepá a jen na to nepřišla? Ráda se nechám poučit 🙂

    Design hračky kombinuje heboučkou hlavu, plastové tělo a šustivý ocásek. Co mi z hračky kazilo celkový dojem bylo, že při zapnutí je částečně vidět vnitřní strojek a při pohybu jde o opravdu hlasité vrnění. Nemám problém s hračkami, co vydávají zvuky, ale tohle mi přijde nepovedené. Ze začátku se jí Jony bál. Jakmile začala vrčet a rozjela se jakýmkoliv směrem, utíkal na gauč, aby byl v bezpečí. Což u něj neznám. Je to Dařbuján, co se ničeho nebojí, ale tady tomu bylo první dny jinak. Navíc na to každé ráno zapomněl a zapnul ji.. zbytek si dokážete živě představit.. 😀 

    Co je super, liška si hravě poradí i s kobercem. Máme v ložnici takový ten s vysokým chlupem a jela si jedna báseň. Jelikož se neumí sama otočit, lovila jsem ji zpod postele jen párkrát a pak se zabydlela u nás v obýváku. 

    Kdybych měla hodnotit na ⭐️, dala bych jí 7 z 10. Vadí mi její hlučnost a nemožnost ji vypnout a nechat pouze povídat. 

    Za mě je ideální pro věkovou kategorii osm měsíců až jeden rok. Vyhrají si s ní samozřejmě i děti mimo tento limit, ale myslím si, že zrovna FP má tolik variant hraček, že je zbytečné ji kupovat pro starší.  

    A teď se spolu koukneme na hamouna! 🐷 byla láska na první pohled. První den se od něj Jonáš nehnul ani na krok a Hamounova písnička v kombinace s epileptickými záchvaty nám dělala společnost celé odpoledne. Což je u něj oopravdu skoro zázrak, nic ho dlouho nebaví. Ale pěkně popořádku.

    Čuník primárně počítá vhozené penízky přes kontrolní čidlo a komentuje otevírání a zavírání dvířek. Po zmáčknutí rypáčku má dvě interakce a obě skončí třepáním. Není to nijak dlouhé, ale za mě zbytečnost. Možná to má za účel zatřást penízky, ale to se neděje. Jen se čuňas klepe a na můj vkus hodně hlasitě. Spíš to vypadá jako menší epileptický záchvat 😀 Původně jsem měla obavu, že malému nepůjde peníze vložit do otvoru, ale asi jsem to viděla zbytečně černě. Vkládačky se mu nedaří, ale tady princip pochopil hned.
    Pokud máte doma taky takového koumáka jako já, tak penízky jen přiloží k čidlu a vezme si je zpět. Prase si je napočítá a Jony má plné ruce, oba jsou spoko. Co je nevýhodou, tak prase čeká a čeká, dokud se nedopočítá do deseti. Takže se může stát, že i když máte vhozeno 9 penízků, dítě si je vybere a chce začít znovu, tak počty startují na 10. U malých dětí je to jedno, ale u těch větších by to mohlo být matoucí.

    Prase má hodně krátké nožičky, takže kulaté bříško přesahuje a třeba na stole nestojí rovně. Což je detail, ale přijde mi to u této cenové kategorie jako nedomyšlený detail. Dvířka má prasátko docela na fest, ale po pár dnech a pádech se ochodí a už je nemusíte za den tisíckrát otvírat, dítě to zvládne samo. Pak tedy do 🐷 strká naprosto vše, ale aspoň víte, kde hledat klíče od auta.. 😂

    A  těm pádům.. Jony je docela ničitel a zkouší všemožné délky a výšku objektů ideálně když něčím mrskne. Čím dál nebo hlouběji, tím lépe. Nejen jednou se prase proletělo, dokonce i z okna a světe div se, žije. Ten plast je odolný jako blázen.

    Každopádně, prase od nás dostává 9 z 10 ⭐️ a to jen díky kulatému břichu a že se penízky někam vypařují. Tak schválně, kdybyste byli malý barevný penízek, kam byste se schovali? Já prolezla už všechna zákoutí a ač jsou teď penízky všude, ten poslední NIKDE není.

    Děkuji #fisherprice #test_fisherprice3 @konik_testuje za mě i Jonyho, že se naše Fisher Price parta mohla rozrůst o další parťáky a jelikož se blíží Vánoce, tak je mi jasné, že nebyly posledními přírůstky. Pokud vás zajímají detaily, které jsou vedeny přímo od výrobce, najdete je na těchto stránkách.

    Míša a Jonáš

    #zkusenosti_fisherprice_lezemesliskou10
    #zkusenosti_fisherprice_prasatkokasicka10

    ewon
    16. lis 2019    

    Testovací koláž od nás. Ty hračky jsou opravdu boží a nadšení mé i dětí je snad čím dál větší. 😂 Děti milují vše, co hraje a ještě, když se u toho něco naučí, to je perfektní kombinace.
    #test_fisherprice3

    ewon
    Zpráva byla změněna    14. lis 2019    

    V úterý nám přišel balíček, ze kterého mám snad větší radost než děti! 😂 Máme doma dva nové členy ,,rodiny,,. 😍 Balíček jsem hned otevřela a netrpělivě jsem dala hračky dětem. Byla jsem moc zvědavá, co na ně budou říkat. První dojmy byly trošku zmatené. Pokud byly hračky v klidu, tak to bylo dobré, ale dcera se prasátka v prvním okamžiku bála, když se začalo třepat, tak se lekla a lezla pryč. Stejně tak u lišky, když začala lézt, tak se jí to nelíbilo. Trvalo to naštěstí jen chvilku, ukázal jsem jí, že to nic není. Syn to zvládal bez problémů. Musím říct, že je obě hračky po dvou dnech hodně baví. Do prasátka už vědí, jak dávat penízky a to do teď o hračku s vkládáním tvarů neměl ani jeden zájem. Toto mi pro ně na začátek a na pochopení určitě přijde jednodušší. Jeden tvar dávají do jednoho otvoru. Liška má krásnou plyšovou hlavičku a ocásek, takže se s ní rádi mazlí. Když jim liška uteče, tak za ní oba lezou a pak jí tahají za ocas a dělají brrrrm brrrm. Prozatím mi nepřijde, že by jeden preferoval jednu hračku a druhý tu druhou. Jsem zvědavá na další dny testování a jsem strašně moc ráda, že můžeme hraky testovat! 🙂
    #test_fisherprice3

    (9 fotek)

    Liška od Fisher Price 🦊, to je roztomilost sama! A jak je plyšově heboučká...
    A teď na mě, mámo, vybal támhle to prasátko 🐷 Mám chuť si něco naspořit!

    #test_fisherprice3

    Kurýr 📦 nás dnes tak napínal, že na testování s Fisher Price už sil nezbývalo.
    Takže jsem uspala Kristiánka v ložnici, lišku 🦊 a prasátko 🐷 v krabici... 😴 O to více se těšíme na zítřek, to už nám liška ani na třech kolečkách neuteče...
    Děkujeme za příležitost k testování krásných hraček!!!

    #test_fisherprice3

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    31. říj 2019    

    Díky hračkám se děti zabaví a objevují svět kolem. Co si však budeme nalhávat, taková chvilka klidu, když se děťátko zabaví samo, je k nezaplacení. Prozraďte nám, jak využíváte chvilku volna vy a pošleme vám 3 ❤️ pro radost.

    a) Využiju ji aktivně a pustím se do vaření nebo uklízení.
    b) Dám si nohy nahoru a vypiju si kávu.
    c) Obvykle si hraji s děťátkem nebo ho jen tak tiše pozoruji.
    d) Chvilka volna? To je, prosím vás, co? 😉

    Zapojte sa do testovaní hraček Fisher-Price, které vaše děti zabaví, podpoří jejich rozvoj a o chvilku volna se zaručeně postarají 😉 https://i.modrykonik.cz/Fisher-Price_testovani

    #test_fisherprice3

    konik_testuje
    29. říj 2019    Čtené 7348x

    Vaše zkušenosti s Fisher-Price

    Hračky jsou neodmyslitelnou součástí dětského světa plného radosti a smíchu. Hraní však není jen o zábavě, ale i o rozvoji, učení a zdokonalování jemné motoriky a řeči. Správně zvolená hračka se postará o radostnou jiskru v očích dětiček, zároveň však podpoří i jejich vývoj a fantazii. Proto přinášíme testování hraček Fisher-Price, které potěší nejen dětičky, ale i rodiče.

    Co budeme testovat?

    “Význam hry a hraček je možné vypozorovat z nadšení a radosti dětí, když uchopí první hračku....Když hračky pomáhají batolatům v dosahování prvních úspěchů, nebo když rozvíjejí představivost předškolních dětí.” Právě na základě významu a důležitosti hraček pro rozvoj dětí vznikly oblíbené hračky Fisher-Price, které budeme testovat. Svůj nový domov hledají tyto dvě rozkošné a naučné hračky, které si zamiluje každý malý objevitel.

    Prasátko pokladnička

    S veselým prasátkem nebude nikdy nuda. Vaše ratolesti naučí počítat od 1 do 10 a zabaví je pomocí 30 různých melodií, zvuků a frází. Díky barevným žetonům, které jsou lehko uchopitelné i pro malé prstíky, si dětičky procvičí jemnou motoriku. Nesmíme zapomenout ani na to, že se prasátko pohybuje a poskakuje. Po zmáčknutí rypáčku prasátko dokonce chrochtá a vibruje! To se bude vaší ratolesti určitě líbit.

    Lezeme s liškou

    Představujeme vám lišku, se kterou se spřátelí každé malé děťátko. Díky široké nabídce funkcí hravou formou rozvíjí zrakové, sluchové a hmatové smysly. Dětičky určitě ocení její plyšový ocásek, měkoučkou texturu a barevná tlačítka, která po zmáčknutí lišku roztočí za doprovodu hudby a zvuků. Během hraní si děťátko také procvičí abecedu, počítání a tvary, a to právě díky těmto barevným tlačítkům na zádech lišky. To všechno samozřejmě jen v češtině.

    S liškou si děťátko užije zábavu jak vsedě, tak i při plazení. Veselá liška svým pohybem motivuje vaše nejmenší k lezení, prvním krůčkům a nabídne mu tak další level zábavy a možnosti rozvoje. Liška zvládne jízdu na podlaze i na koberci, takže hraní se meze nekladou.

    Koho hledáme

    Na testování hraček Fisher-Price hledáme 5 veselých dětí ve věku od 1 do 2,5 roku, které právě objevují svět kolem sebe. Máte doma malého “lezouna”, který zkoumá všechno, co mu přijde pod ruce a každým dnem svoje smysly zdokonaluje? Chvíle, které trávíte hrou se svým malým pokladem, si naplno užíváte? Tak hledáme právě vás. Protože právě vy budete tou osobou, která nám nejen prostřednictvím slov, ale i fotek, přiblíží toto veselé a hravé testování.

    Jak se zapojit

    Pokud přistupujete k výběru hraček zodpovědně a pro svoje děťátko volíte kvalitní hračky, které rozvíjejí všechny smysly, tak jste na správném místě. Do testování hraček Fisher-Price se zapojíte jednoduchým napsáním komentáře. Napište nám, s čím si nejraději hraje váš drobeček a jak vypadá váš společný čas strávený při hře. Nezapomeňte napsat věk děťátka, které by se s radostí pustilo do testování. Klidně se rozepište a přesvědčte nás, že prasátku či lišce bude nejlépe u vás.

    Čas na zapojení máte do neděle 3.11.2019 a v průběhu týdne vybereme 5 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Budeme vám držet palce a těšit se na vaše hravé komentáře.

     konik_testuje

    Hračky jsou pro rozvoj dětí více než důležité, o tom není pochyb 🙂 Interaktivní, dřevěné, hudební, didaktické - dnes je nabídka skutečně široká. Jaká hračka je momentálně u vaší ratolesti absolutním favoritem? Každou odpověď odměníme 3 ❤️

    A) Interaktivní hračka, která svítí a/nebo vydává zvuk
    B) Dřevěná hračka
    C) Plyšák nebo “mazlík”
    D) Tématická hračka z pohádky
    E) Oblíbená hračka? Cokoliv, co není hračka 😉

    Zřejmě už tušíte, že další testování se ponese ve veselém a hravém duchu. Ano, testovat budeme hračky Fisher-Price, které vaše děti nejen zabaví, ale i podpoří rozvoj všech jejich smyslů.

    #test_fisherprice3