ladyhacek
    Zpráva byla změněna    16. dub 2022    

    Tradiční páteční filmový večer nebyl.
    Děti byli u babičky.
    Ale ptají se po tom a chybí jim ta tradice.
    Takže zítra večer to rozjedeme 🙂
    Zaječí škola.
    Starší to už jednou viděl, ale jako malinký, to si pamatovat nebude.
    Pokud si to pamatuji dobře byla to hezká pohádka a hlavně VELIKONOČNÍ 👏👍😉
    #film #velikonoce

    Soutěž #velikonoce_s_ambasadorkami včera skončila a je naší milou povinností vyhlásit vítězku! Radily jsme se poměrně dlouho a bouřlivě, ale nakonec jsme vybraly @radkakuklova za její úžasná vajíčka s čepičkami.

    Pošli někomu z nás, prosím, svou adresu, a pak už se můžeš jen a jen těšit na balíček (dva, tři) s dárečky.

    Všem ostatním moc a moc děkujeme, je vidět, že jste si Velikonoce užili. 🙂

    Ale ještě o jedno vás chceme poprosit - napište nám, jestli se vám soutěžení a články líbily, co byste kdyžtak zachovaly a co zlepšily. Rády něco takového zopakujeme, tak ať se můžeme poučit. 🙂
    #velikonoce #pampers

    zebra2009
    3. dub 2018    Čtené 452x

    Týden s ambasadorkami je u konce. Ale ještě máme překvapení!

    Krásné velikonoční pondělí,

    velikonoční týden plný informací o svátcích jara a také soutěží je u konce. My jsme si ho užily, co vy?

    Předem bychom vám moc a moc chtěly poděkovat. Uplynulý týden jste byly skvělé, zapojovaly jste se, lajkovaly, soutěžily… To, co vzniklo jako impulsivní nápad během takového obyčejného krafání pár holek, se ukázalo jako super projekt. Nebo tak to alespoň vidíme my, ambasadorky. Hodně jsme se toho naučily, opravdu hodně se nasmály a taky sblížily, a během týdne odhalily i pár chybiček, které kdyžtak musíme do příště vychytat. Ale celkově je náš dojem jen a jen pozitivní.

    Ale konec nostalgie. Bavily jste se i vy? Chcete zase někdy takový týden? Určitě nám to napište, protože my pro vás rády zase něco vymyslíme.

    Výherce už jsme zkontaktovaly, ale ještě pro jistotu rekapitulace:

    - Hned první den vyhrály @lucik126 @hanica83 a @lucie485 bloky s propiskou #britaxromer

    - Druhý den se soutěžilo s #pampers o roztomilého medvídka Kulíška a ten už je na cestě k @anette30

    - I třetí den byl ve hře s #joie plyšák, a to sloník Eddie, kterého si vysoutěžila @dzogobela

    - Čtvrtý den byly ve hře dekorace z #pepco které si doma vystaví @petaov

    - Pátý den přinesl soutěž o balík skvělých úklidových věciček od #vileda Tou šťastnou je @perla28

    - A poslední soutěž nebyla o nic jiného než o jídlo, jak už tak nějak k Velikonocím patří. Balíček #hipp si užije @minonnka@coudy2014 (a hlavně tedy asi jejich děti )

    Tolik k výhercům.

    Ovšem pozor. To soutěžení a dělání radosti se nám zalíbilo, takže…

    tramtadadááá

    Pro vás máme překvapení!

    Velikonoční soutěž o balíček (nebo spíš balík) věcí od nás. Je to překvapení, co v něm bude, ale určitě budete mít radost, to slibujeme.

    Stačí málo, dát like včerejšímu článku od Zity @zebra2009 a hlavně na svůj blog s tagem #velikonoce_s_ambasadorkami nahrát fotku z vašich Velikonoc. Tu nejoriginálnější společně vybereme a odměníme. Soutěž běží ode dneška do středečních 20 hodin.

    Ještě jednou děkujeme!

    Vaše ambasadorky

    zebra2009
    1. dub 2018    Čtené 654x

    Jiný kraj, jiný mrav aneb velikonoční tradice ve světě

    Krásnou neděli,

    celý týden jsme Vám přinášely články o velikonočních svátcích u nás. Dnes se v článku dočtete, jak se slaví Velikonoce ve světě, protože v případě velikonočních tradic skutečně platí "jiný kraj, jiný mrav". Nicméně vajíčka k velikonocům patří vlastně kdekoliv, jen podmínky jejich "získání" se liší.

    USA

    V případě USA jednoznačně vede zajíček. V rodinách se barví kraslice a poté začíná lov na vajíčka, která dle pohádky schovává neposedný zajíček všude po domě a zahradě. V neděli se připravují tradiční pokrmy, mezi které patří pečená šunka, sladké brambory, zelenina a jehněčí pečínka. Mnoho Američanů má k těmto svátkům silný náboženský vztah a dodržuje i tradiční půst. 

    Německo

    Pro velikonoční svátky v Německu jsou typické kraslice, které jsou pestře malované. Na některých místech jsou tyto dny spojené se sportem v podobě přenášení, házení, koulení či rozbíjení vajec. Mezi disciplíny patří hození vejce co nejdál nebo nejvýš, aby se nerozbilo. Mezi zajímavý zvyk patří, že se majitel domu snaží vejcem přehodit střechu, kdy další člen rodiny chytá na druhé straně. Takovýto hod má ochránit dům před bleskem. Mezi tradičními pokrmy najdeme štolu a pečená masa. V předvečer Velikonoc vyrábí děti slaměná hnízda, která rodiče schovávají po domě, kde do nich snese velikonoční zajíček vajíčka. V pondělí se vyráží za hledáním vajec. Dalším zajímavým zvykem je velikonoční strom ozdobený vajíčky.

    Slovensko

    Na Slovensku je tradiční hodování, polévání vodou a korbáč. V pondělí chodí muži a chlapci po domácnostech a zalévají či korbáčují ženy a dívky ručně vyrobeným korbáčem z vrbového proutí. Zde se tradice v porovnání s českou příliš neliší a za svou snahu dostávají vajíčka. Polévání vodou je typické převážně pro východ Slovenska.

    Anglie

    V Anglii svátky začínají Masopustním úterkem, který je známý jako palačinkový den. Místo kraslic tam najdeme spíše vajíčka čokoládová, která nosí velikonoční zajíc a schovává je po domě a zahradě. V anglických školách se nosí velikonoční klobouky. Pomlázky v Británii nejsou známé a berou tuto tradici za násilnou. K jídlu se podává jehněčí pečeně se sladkými bramborami a mladou jarní zeleninou.

    Polsko

    Pro velikonoční svátky v Polsku je typické, že si 90 procent lidí nechává své sváteční pokrmy posvětit. Kromě klobásy a šunky se jí také chléb, sůl a hlavně křen - jako symbol zdraví, ale také utrpení. Pečou se bábovky z kynutého těsta. Tradiční pochoutkou je i mazurek, plochý moučník s různými náplněmi. Potraviny se posvětí na Bílou sobotu. Tradiční cukrovinkou jsou beránci vyrobení z cukru. Na Velikonoční pondělí se lidé polévají vodou, což jim podle všech tradic a pověstí zajistí zdraví a dlouhý život.

    Maďarsko

    V Maďarsku se ženy a dívky polévají vodou, aby byly plodné. Muži následně dívku postříkají parfémem a dostanou vajíčko, koláč nebo alkohol. Ani v Maďarsku nechybí pečená masa a sladké kynuté buchty.

    Velikonoční střípky z celého světa

    V Chorvatsku mají zvyk si přiťuknout vajíčkem. Tomu, komu zůstane celá skořápka, ten vyhrává.

    Ve Španělsku prochází na Velikonoce procesí se sochami Ježíše Krista. Na hlavě mají špičaté kapuce a někteří na výraz pokání nesou kovové řetězy.

    Řekové barví vajíčka pouze na červenou barvu. Tato barva symbolizuje obnovu života a ukřižování Ježíše Krista.

    V Norsku jsou velikonoční svátky spojené s detektivkami. Dokonce i potraviny jsou potištěné detektivními příběhy.

    Závěrem bych chtěla jen připomenout, že i dnes na Vás čeká na jednom z blogů ambasadorek soutěž o skvělé ceny, která opět začíná ve 12 hodin 🙂

    Zdroj:

    ZENA.CZ. Zahraniční velikonoční tradice: Už jste o nich slyšeli? [online]. © 1999 - 2018 [cit. 2018-04-01]. Dostupné z: https://zena.aktualne.cz/volny-cas/zahranicni-velikonocni-tradice-uz-jste-o-nich-slyseli/r~i:article:773101/?redirected=1522526490

    ivakalinova
    31. bře 2018    Čtené 2155x

    Sobotní soutěž s VILEDOU

    Celý týden se nese v duchu velikonočních soutěží s Ambasadorkami. I dnes je pro Vás připraven článek a samozřejmě, že i soutěž. Dnes budete soutěžit se mnou a s firmou Vileda. 

    Jaká je dnešní soutěžní otázka?

    Proč velikonoční Zajíček dává vajíčka?

    Pokud si nejste jistí nebo nevíte, odpověď najdete ve včerejším krásném článku od Peti @pipetulaa https://www.modrykonik.cz/blog/pipetulaa/article/velikonocni-tradice-jake-se-drzi-a-zna-0icd0a/

    O co budeme dnes soutěžit?

    O hadříky, houbičky, rukavicce a drátěnky od firmy Vileda. A samozřejmě o 10 srdíček.

    • Soutěž začíná přesně úderem 12-té hodiny a končí ve 22.00 hod.
    • Odpovědi pište přímo pod tento článek.
    • Výherce musí správně odpovědět na tuto otázku a současně dát laik včerejšímu článku.
    • Vyhlášení proběhne ještě dnes večer. 

    Všem přeji hodně štěstí a příjemnou zábavu! 

    A je vylosováno!🎉

    Vítězkou medvídka Kulíška se stala @anette30 🎁🎉 Moc gratuluji a poprosím o zaslání kontaktních údajů, kam budeme medvídka posílat 🌹

    Všem ostatním děkuji za účast v soutěži a pošlu 10❤

    Krásný večer a zítra se těšte na další článek a soutěž 🌹🍀

    #velikonoce #soutez #pampers

    kami1984
    28. bře 2018    Čtené 1732x

    Modré pondělí, škaredá středa, zelený čtvrtek... Jak to vlastně je?

    Včera jsme se dozvěděli od Ivy zajímavé informace o Velikonocích. Já bych na její téma dneska ráda navázala. Ve školce se paní učitelka s dětmi o Velikonocích samozřejmě baví, byli na velikonoční výstavě, připravují pro nás překvapení a na nástěnkách je to samé vajíčko a kuřátko.

    Syn se mě pořád ptá, mami a proč je pondělí modré? Já bych radši červené. A škaredá středa? Co udělala?

    Tak jsem si dala do kupy všechny informace a snad to mým chlapečkům správně podala 🙂

    Modré pondělí

    Podle tradice bylo v tento den lidem zakázáno vykonávat jakoukoliv práci.

    Žluté (šedivé) úterý

    V tento den hospodyně uklízely a vymetaly pavučiny. Žluté úterý symbolizovalo zlato, světlo a slunce. Žlutá je jásavá barva i barva zralosti. V křesťanském umění symbolizuje věčnost, ctnost, rozum, úctu, vznešenost, žárlivost, Boží světlo. Proč byla úterý přisuzována i šedivá barva, není známo.

    Škaredá středa

    Škaredá nebo také Sazometná středa připomíná Jidášovu zradu, tedy škaredý skutek. Sazometná proto, že se v ten den vymetaly saze z komína. O tomto dnu se sice uklízí, ale přesto bychom se neměli škaredit. Podle jedné lidové pověry by totiž zakaboněná tvář opakovala každou středu v roce.

    Zelený čtvrtek

    O Zeleném čtvrtku se nemá nic půjčovat a také byste se neměli s nikým hádat. Odměnou se vám pak budou všechny hádky vyhýbat a peníze si k vám samy najdou cestu. Když na zahrádce ještě před rozedněním zatřesete stromy, měly by urodit více ovoce.V minulosti mívali lidé odpoledne volno a pekli jidáše, sladké pečivo z kynutého těsta, které se nakonec potřelo medem. Kdo snědl jidáše, měl být zdravý.

    Zelený čtvrtek je také ve znamení zeleného jídla. Měl by se jíst špenát, zelí nebo třeba salát z kopřiv, abychom byli po celý rok zdraví, jak tvrdí jeden z velikonočních zvyků. Podle jiné pověry byste se měli postit a jíst pouze zeleninu.

    Velký pátek

    Na Velký pátek si křesťané připomínají ukřižování Ježíše Krista.

    Podle evangelií zemřel na kříži ve tři hodiny odpoledne. Na památku jeho utrpení se v tento čas konají obřady. Základním církevním zvykem je půst. Ostatní zvyky, které se v tento den dodržují, jsou pohanské.

    Velký pátek je podle pověr spojen s kouzly. Měly by se například otevírat poklady ve skalách a také památná hora Blaník. V minulosti se věřilo, že se voda z horských pramenů mění na víno.

    Bílá sobota

    Den vzkříšení a poslední den půstu pašijového týdne – to je Bílá sobota, kdy se zvony vracejí z Říma, kam odletěly na Zelený čtvrtek. Na Bílou sobotu bývá s kostelích ticho, neslaví se mše. Křesťané oplakávají Ježíše Krista, ležícího v hrobě.

    O sobotě se ale také bílilo, uklízelo. Příprava na Hod boží velikonoční musela být důkladná. V žádné domácnosti nesměl chybět prostřený stůl, velikonoční beránek a jidáše. O Bílé sobotě můžete začít s pletením pomlázky nebo zdobením vajíček.

    Boží hod velikonoční

    V noci ze soboty na neděli vstal Ježíš z mrtvých, přichází Velká noc a po ní Boží hod velikonoční. Křesťané se v ten den radují z příchodu Pána. Na Boží hod se pekly a světily velikonoční pokrmy (mazance, vajíčka, chléb, beránci). A kdo v ten den okusil posvěceného beránka, našel podle pověry ztracenou cestu v lesích.

    Velikonoční pondělí

    Velikonoce končí starým zvykem, pomlázkou. Žena nebo dívka má být o Velikonočním pondělí pošlehána čerstvými pruty, aby byla svěží a zdravá. Podle jednoho z výkladů je pomlázka symbolem oplodňovacího aktu. O tom svědčí i fakt, že ženy za pošlehání pomlázkou děkují vajíčky.

    Celý týden se nese ve znamení Týdne s ambasadorkami http://www.modrykonik.cz/blog/kami1984/article/velikonocni-tyden-s-ambasadorkami-q2h6zf/ a i dneska se objeví na jednom z blogů soutěžní otázka...

    zebra2009
    28. bře 2018    Čtené 894x

    Velikonoční "Pampers" nadílka

    Krásnou "škaredou" středu,

    druhou soutěž z velikonočních soutěží od ambasadorek Vám přináší Pampers 🙂 Minulý týden jsme ve skupině Pampers soutěžili o medvídka Kulíška. Při losování mi bylo líto, že výherce může být jen jeden, a proto společně s Pampers Vám přináším dnes ještě jednu šanci, jak tohoto ručně háčkovaného medvídka získat. 🙂

    Soutěžní otázka pro tento den je:

    Kolik dní předem začínají přípravy na Velikonoce podle církevní tradice a jak se tomuto dni říká?

    Odpovědi na otázku pište do komentáře pod tento článek. Pro zařazení do slosování stačí správně odpovědět, olajkovat tento článek a článek ze včerejšího dne, kde naleznete i správnou odpověď 🙂

    Soutěžíme do 2o hodin a výherce zveřejním ještě dnes večer 🙂

    Takže víme, o co soutěžíme, jak soutěžíme a do kdy soutěžíme, tak pojďme na to a hodně štěstí všem! 🙂

    ivakalinova
    27. bře 2018    Čtené 1097x

    Proč se slaví Velikonoce aneb význam Velikonoc

    Velikonoce jsou svým původem svátky jara. Před cca 3500 lety dali ale kananejskému svátku jara zcela nový význam Židé svým svátkem Paschy (oslavou vyvedení a osvobození židovského národa z egyptského otroctví). Před dvěma tisíci lety pak Velikonoce dostaly současný význam Kristovou smrtí a zmrtvýchvstáním.

    Smyslu (křesťanských) Velikonoc porozumíme na pozadí Velikonoc židovských

    Židovské Velikonoce (pesach)

    Obsahem židovského svátku je oslava Boha - Zachránce (Spasitele). Židé si připomínají Boží záchranu z egyptského zotročení a slavné vyjití (exodus) z Egypta. Hospodin vysvobodil Izraelity celou řadou mocných zásahů. Na znamení Boží ochrany každá izraelská rodina obětovala Bohu beránka, který byl bez vady a jeho krví potřeli rám dveří svého domu. Izraelité takto byli uchráněni před zkázou, která kolem nich přešla bez povšimnutí. Odtud pochází židovský název velikonoc: "pesach" - "uchránění, ušetření, přejití".

    Křesťanské Velikonoce

    Církevní význam velikonočních svátků je mnohem víc, než jen symbolický. Pro křesťany jsou Velikonoce důležitější než Vánoce a tomu odpovídají přípravy i samotný průběh svátků.

    Pro církev mají Velikonoce mnohem víc než jen symbolický význam. Velikonoce jsou významnou součástí křesťanského církevního roku, který začíná Adventem – přípravou na narození Ježíše Krista.

    Na toto období, spojené s Vánocemi, navazují právě Velikonoce, které jsou oslavou Ježíšovy smrti a jeho následného Vzkříšení. Církevní rok dál pokračuje příchodem Ducha svatého a vrcholí na nebe vstoupením Ježíše. Celý církevní rok v podstatě připomíná Ježíšův život. Historické události života Ježíše Krista jsou vlastně popis cesty člověka k Bohu.

    Všechny přípravy na Velikonoce i samotný průběh těchto svátků mají svá pravidla, která se velmi přesně dodržují. Podle církevní tradice například přípravy začínají 40 dní předem na Popeleční středu, a samotné Velikonoce začínají vigilií neděle Vzkříšení. Té předchází Zelený čtvrtek, Velký pátek a Bílá sobota, a trvají až do svátku seslání ducha Svatého, takzvaných Letnic. První velikonoční týden se nazývá Velikonoční oktáv, čtyřicátý den Velikonoc je oslava Na nebe vstoupení Ježíše Krista, kterou Velikonoce končí. Všechny dny tohoto období pak mají své zvyky a rituály, které se od dávných dob dodržují.

    Církevním poselstvím Velikonoc je především uvědomění si a obnovení vnitřního duchovního života každého člověka. I když jsou Velikonoce pro mnoho nevěřících lidí oslavou příchodu očekávaného jara, mohou být i pro ně významným obdobím, kdy si uvědomí „sami sebe“.

    Základní duchovní význam Velikonoc je všechny pro církve stejný, ale v oslavách jsou u různých církví rozdíly. Křesťanská církev má Velikonoce spojené se smrtí a vzkříšením Ježíše Krista, katolická zasvětila Bílou sobotu Boží Panně Marii, Velikonoce vrcholí slavností Vzkříšení a velký význam mají obřady svěcení. Pro evangelíky je základem Velikonoc Večeře páně a Velký pátek spojený s bohoslužbou.

    Nezapomeňte, že dnes začíná první soutěž. Tak hledejte jaká ambasadorka jí zveřejní. 

    Pokud se chcete zúčastnit soutěže, dejte laik tomuto článku a současně odpovězte na soutěžní otázku 🙂

    zebra2009
    26. bře 2018    Čtené 361x

    Velikonoční týden s Ambasadorkami

    Krásné pondělí!

    Včera byla Květná neděle, což znamená, že přicházejí Velikonoce, pro některé významné svátky připomínající umučení, pohřbení a vzkříšení Ježíše Krista. Pro jiné prostě jen svátky jara, kdy zdobí své domovy do veselých barev a děti se těší na pomlázku.

    Celý minulý týden jsme vás napínaly tím, že na vás čeká něco báječného.

    A je to tady!

    Předně, nejbáječnější na tom všem je, že jsme se vůbec daly dohromady, lidsky si sedly a vymyslely pro vás společné překvapení. Protože když máte radost vy, máme radost i my!

    Na celý týden se Ambasadorky změní na velikonoční zajíčky, kteří pro vás budou mít drobnosti, aby vás nepokakal beránek! 🙂

    Co vás tedy čeká?

    Celý tento týden se můžete těšit na spoustu zajímavých článků s velikonoční tématikou a především na soutěže!

    Na vás bude bedlivě sledovat všechny ambasadorky, protože každý jeden den jedna uveřejní článek a jiná zase soutěž. A právě soutěž se bude vždy týkat článku z předchozího dne od jiné ambasadorky.

    Podrobná pravidla jsou níže v článku a budou vždy uveřejněna i u jednotlivých soutěží.

    A na co se můžete těšit?

    Na šest různých výher, na praktické dárky pro vás i vaše děti, na dobrůtky. A také na srdíčka! Ty budeme celý týden rozdávat ve velkém, celkem jich za týden můžete nasbírat až 60!

    Na první článek a první soutěž se můžete těšit už zítra!

    Takže mějte oči dokořán, ať vám nic neunikne. 

    Pravidla velikonočního týdne:

    • Pro účast v soutěži je nutné splnit tři podmínky: 
    • dát like soutěžnímu článku
    • odpovědět v komentáři na soutěžní otázku 
    • dát like článku z předešlého dne, ke kterému se soutěž váže a kde naleznete nápovědu  
    • Soutěž probíhá vždy od 12h a ukončena je ve 20h. 
    • Výherce bude vybrán dle generátoru náhodných čísel, číslo bude účastníkům přiřazeno dle pořadí komentářů. 
    • Výherce bude vyhlášen vždy ten den po 21h. 
    • Prosíme výherce o IP se jménem, adresou a telefonním číslem. 
    • Všichni soutěžící obdrží po skončení soutěže 10 srdíček jako poděkování za účast. 

    Přejeme vám krásný velikonoční týden, těšíme se na to, jak ho strávíme společně a hlavně - nezapomeňte, že už tento článek obsahuje nápovědu k zítřejší soutěži ... 🙂

    S láskou,

    Zita

    ivakalinova
    26. bře 2018    Čtené 543x

    Velikonoční týden s ambasadorkami

    Krásné pondělí!

    Včera byla Květná neděle, což znamená, že přicházejí Velikonoce, pro některé významné svátky připomínající umučení, pohřbení a vzkříšení Ježíše Krista. Pro jiné prostě jen svátky jara, kdy zdobí své domovy do veselých barev a děti se těší na pomlázku.

    Celý minulý týden jsme vás napínaly tím, že na Vás čeká něco báječného. A je to tady!

    Předně, nejbáječnější na tom všem je, že jsme se vůbec daly dohromady, lidsky si sedly a vymyslely pro Vás společné překvapení. Protože když máte radost Vy, máme radost i my! Na celý týden se Ambasadorky změní na velikonoční zajíčky, kteří pro Vás budou mít drobnosti, aby Vás nepokakal beránek! 🙂

    Co vás tedy čeká?

    Celý tento týden se můžete těšit na spoustu zajímavých článků s velikonoční tématikou a především na soutěže! Na Vás bude bedlivě sledovat všechny ambasadorky, protože každý jeden den jedna uveřejní článek a jiná zase soutěž. A právě soutěž se bude vždy týkat článku z předchozího dne od jiné ambasadorky. Podrobná pravidla jsou níže v článku a budou vždy uveřejněna i u jednotlivých soutěží.

    A na co se můžete těšit?

    Na šest různých výher, na praktické dárky pro Vás i Vaše děti, na dobrůtky. A také na srdíčka! Ty budeme celý týden rozdávat ve velkém, celkem jich za týden můžete nasbírat až 60!

    Na první článek a první soutěž se můžete těšit už zítra! Takže mějte oči dokořán, ať Vám nic neunikne. 

    Pravidla velikonočního týdne:

    • Pro účast v soutěži je nutné splnit tři podmínky: 
    • dát like soutěžnímu článku
    • odpovědět v komentáři na soutěžní otázku 
    • dát like článku z předešlého dne, ke kterému se soutěž váže a kde naleznete nápovědu. 
    • Soutěž probíhá vždy od 12h a ukončena je ve 20h. 
    • Výherce bude vybrán dle generátoru náhodných čísel, číslo bude účastníkům přiřazeno dle pořadí komentářů. 
    • Výherce bude vyhlášen vždy ten den po 21h. 
    • Prosíme výherce o IP se jménem, adresou a telefonním číslem. 
    • Všichni soutěžící obdrží po skončení soutěže 10 srdíček jako poděkování za účast. 

    Přejeme  Vám krásný velikonoční týden, těšíme se na to, jak ho strávíme společně a hlavně - nezapomeňte, že už tento článek obsahuje nápovědu k zítřejší soutěži ... 🙂

    S láskou Iva (ambasadorka firmy Vileda) #vileda #velikonoce

    Soutěž o medvídka Kulíška ve skupině Pampers je u konce. 🐻 Příští týden se ale můžete těšit na velkou společnou velikonoční akci 🥕🍀🥕
    #velikonoce #pampers

    zebra2009
    Zpráva byla změněna    22. bře 2018    

    Už příští týden vypukne "velká velikonoční akce" a je na co se těšit...přípravy běží v plném proudu 🥕🌞
    #velikonoce #pampers

    xaxanka
    Zpráva byla změněna    16. dub 2017    

    #velikonoce_s_riofresh
    Sice už nám trosku vyrostl ale tahle fotka je boží. ...všem přejeme Veselé svátky