mazeret
    28. čer 2022    Čtené 112x

    Jak vynahradit batoleti all inclusive 😀

    Byli jsme 12 dní na luxusní dovolené v Turecku. Od tchýně jsme dostali jako dárek k 10. výročí. Nebylo to jen all inclusive, ale ultra inclusive a v 5* hotelu 😀  Takže to bylo i pro děti, nepřeberné množství jídla, kids corner s dobrotama každý den. Vynikající ovoce a zelenina, kterou pěstují v okolí no a my tady ve střední Evropě si o ní můžeme nechat zdát. Náš (skoro) roční Toník se tam samozřejmě, stejně jako my, neskutečně rozežral 😀 A já ke konci dovolené už přemýšlela, že to je vlastně docela průšvih, protože nevím, kdo toho tvora doma nakrmí 😀

    No a shodou okolností to vyšlo, že už na dovolené mi psali z MK, že jsem byla vybraná na testování. Takže když jsme přijeli, bylo super, že tu na mě čekalo několik skleniček Sunaru BIO na testování.

    Takže Sunar měl hodně těžký úkol. Zaujmout rozežrané dítě. Já byla ráda, že je tu mám, protože klasika, po příjezdu kuchyň a lednice totálně vymetená. A to je k nezaplacení tu mít něco hlavně pro dítě. A co víc, ne "něco". Ale když jsem otočila skleničku, zjistila jsem, že takhle bych Toníkovi uvařila i já. Teda kdybych sehnala takové suroviny 😀 a tady to má samozřejmě všechno certifikát. Dělám (i na RD) v jedné velké potravinářské firmě, tak vím, že když se dělá něco pro děti, je to fakt kontrolované a nejde to občůrat co se týče kvality, jak si spoustu lidí pořád myslí.

    Toník s náma už jí naše jídlo nějaký pátek. U prvního dítěte tohle přišlo o dost později, ale jednoduše nemám kapacitu. Pracující matky pochopí. Takže já pořád nějakou tu skleničku v zásobě doma mám. Jednak když jímě něco, co bych mu ještě nerada dala. Nebo prostě pro mě je to spása na cesty. Mít to po ruce (ehm a klíďo mu to dám studený 😀 )

    No a zpátky k testování. Nejdřív jsem každou příchuť ochutnala já - světe div se, chuť byla vážně vyvážená, žádný prapodivný hmoty. Vážně moc dobrý a bez soli! Prostě ono to jde 🙂 No a pak Toník...ten to zblajznul raz dva. Evidentně mu to taky sedlo. Byly tam velké kousky akorát, mohl u toho ideálně trénovat kousání těma 4 klama, co má. A proce taky akorát 🙂 Už se nedožadoval dalšího, takže evidentně syté.

    Takže závěr. Já se hlásím jako pravidelný zákazník. U nás na maloměstě je nekoupím, ale máme za rohem Alza box, takže objednávám hned něco do zásoby a budu prostě vědět, že se kvalitně a dobře nají. Není to jen nálepka BIO - to mě až tak nevzrušuje. Ale vím, že tam není nic, co by tam nepatřilo. A budu to mít prostě po ruce. Díky Sunare, Díky koníku...

    (a omlouvám se za opožděnou recenzi)

    lenkabukov
    4. črc 2021    Čtené 88x

    Testování Sunar BIO, aneb od teď jsou na našem seznamu

    Milé koníkovky,

    když začalo testování příkrmů, neváhala jsem a přihlásila našeho syna Mikyho (nebo jak by řekl můj manžel "PANA HLADA"). K našemu velkému překvapení byl vybrán a já se radovala spolu s ním, protože testovat jídlo, no kdo by nechtěl! 

    Měli jsme možnost otestovat pět druhů příkrmů pro různé věkové kategorie.

    • 1. BIO dýně, brambory, olivový olej pro děti od uk. 4. měsíce
    • 2. BIO zelenina, telecí maso, olivový olej pro děti od uk. 6. měsíce
    • 3. BIO zelenina, kuřecí maso, rýže, olivový olej pro děti od uk. 6. měsíce
    • 4. BIO zelenina, krůtí maso, čočka, olivový olej pro děti od uk. 8. měsíce
    • 5. BIO zelenina, pražma královská, olivový olej pro děti od uk. 8. měsíce

    Balíček jsem s nadšením rozbalovala a prohlížela si očima, jak příkrm vypadá. Nebyla to na první pohled žádná „kejda", ale krásný příkrm, který bych si s chutí dala i já. Sama bych nejedla něco, co se mi na první pohled nelíbí a rozhodně bych to nedala ani svým dětem. Nicméně příkrmy Sunar BIO mě opravdu velice konzistencí překvapily.  

    V době hlavního vypuknutí testu jsem byla se starší dcerou v nemocnici a náš, minimálně 10x denně kojený, Mikuláš, zůstal doma s tatínkem. Tatínek přebral mou funkci, ale co kojení? Světě div se, našemu Mikymu stačily místo mého prsa příkrmy od Sunar BIO. 

    Každou skleničku snědl Miky na posezení, což nás mile překvapilo, protože začalo období, kdy je prskání, patlání a dělání blbostí u jídla neskutečná sranda. Jediné, co mě malinko znejistilo...

    ...u pražmy jsem malinko váhala, jestli ji Miky sní, protože ryby v příkrmu mu moc nechutnají. Manžel říkal, že na něj nezbyla ani lžička, takže opravdu pochvala a my už konečně víme, který příkrm s rybou koupit, když mu nejede ani losos s kaší od maminky. 😃

    Když jsme se vrátili z nemocnice, zbyl nám tam ještě jeden příkrm na testování. Jak to dopadlo, můžete mrknout na této fotce. 

    Chutná nám, Mikymu i naši 5ti leté dceři.

    Co opravdu velice oceňuji, je tvar skleničky, která není nikde uvnitř zaoblená a jde krásně vyškrábat, aniž by v ní cokoli zbylo. 

    Sečteno, podtrženo, naše testování se vyvedlo a my s čistým vědomím a svědomím můžeme doporučit příkrmy dál. Dobrou chuť! 💋

    #test_sunarbio2 #recenze #zkusenosti_sunarbio10

    simix22
    3. črc 2021    Čtené 132x

    Naše testování Sunar BIO

    Hned na začátek bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi za možnost testovat tyto výrobky. Bylo to moje druhé testování, od kdy jsem uživatelka MK. Poprvé jsem testovala dětskou kosmetiku s prvním synem. A teď k věci. Co jsme přesně testovali? V balíčku jsme dostali 5 skleniček Sunar BIO. Všechno masozeleninové příkrmy. Příkrmy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního libového masa a pečlivě vybrané zeleniny. Konkrétně to byli     

    Blíží se čas dovolených a výletů a každá maminka určitě ocení kvalitní a chutnou skleničku s příkrmem pro svoje dítě. S Vítečkem jsme všechny poctivě otestovali. V době testování měl Vítek 8 měsíců. Tady naše postřehy a zkušenosti.

    • První skleničku jsme otevřeli Sunar BIO dýně, brambory, olivový olej, příkrm je vhodný od 4 měsíců. Můj první postřeh je vůně. Musím se přiznat, že skleniček máme vyzkoušených dost. Tato od Sunaru voněla jako skutečné jídlo. Při otvíraní skleniček je často cítit zvláštní aroma, teď se to nekonalo a vůně byla příjemná. A co chuť? Vítek otvíral pusu, až byla sklenička prázdná. 
    • Druhá přišla na řadu Sunar BIO zelenina, kuřecí maso, rýže, olivový olej od 6 měsíců. Opět příjemná vůně jídla. Sklenička prázdná do pár minut. 
    • To samé i sklenička Sunar BIO zelenina, telecí maso, olivový olej od 6 měsíců. Konzistence všech příkrmu je hladká. 
    • Jako poslední přišli na řadu příkrmy od 8 měsíců Sunar BIO zelenina, krůtí maso, čočka, olivový olej a Sunar BIO zelenina, pražma královská, olivový olej. U čočky jsem měla trochu strach z bolení bříška, ale vše bylo v pořádku. Poslední testovaná byla pražma. Tady byly obavy z chuti, ale úplně zbytečné. Víteček vůbec nenamítal a otvíral pusu až bylo prázdno. Byla to jeho první rybička a hned v takové kvalitě. U těchto dvou skleniček mě mile překvapila konzistence. Byla bez kousíčků. Vítek má 8 měsíců, ale kousky mu nedělají dobře. U jiných značek jsou často skleničky už od 6 měsíců s kousky rýže apod. Takže toto je pro nás velké plus. Občas mám pocit, že mu budu jídlo mixovat do puberty. 🙂 Příkrmy od Sunaru už máme nakoupený do zásoby a patří mezi Vítkovy oblíbené. Dneska jsem je kupovala v Dm drogerii. Cena je cca 39,90 kč. Co při BIO kvalitě odpovídá. Tyto příkrmy doporučuji každé mamince, co má dítě s vybíravím jazýčkem. Dovolím si tvrdit, že můžou klidně konkurovat těm nejlepším (radši nebudu jmenovat, myslím, že každá víme 🙂 ). Cena je u Sunaru o cosi nižší, což je také plus. Takže maminky, určitě je zkuste, budete spokojené.  

    #test_sunarbio2 #recenze #zkusenosti_sunarbio10

    kaciobst
    3. črc 2021    Čtené 104x

    V čem jsou příkrmy Sunar BIO lepší?

    Zdravím všechny maminky i tatínky. Se Stellinkou jsme byly vybrány na testování příkrmů Sunar BIO. Moc ráda bych vám teď příkrmy trošku přiblížila a podělila se o naši zkušenost. 

    Sunar BIO nabízí pět druhů příkrmů.

    1. Zelenina, pražma královská, olivový olej

    2. Dýně, brambory, olivový olej

    3. Zelenina, čočka, krůtí maso, olivový olej

    4. Zelenina, telecí maso, olivový olej

    5. Zelenina, kuřecí maso, rýže, olivový olej

    A jaké jsou??

    Musím říct, že příkrmy mě překvapili hned na první pohled a to svojí konzistencí. Většina příkrmů, na které jsme byly, zvyklé vypadala jako hrouda želé, které ani po rozehřátí nebylo nic moc. Tohle jsem u Sunaru nezažila, konzistence byla příjemná, jak za studena, tak za tepla a hlavně zůstala skoro stejná. Musím se přiznat, že i vůně byla lákavá a opravdu jsem na to měla chuť i já sama. Necítíte nic umělého, ale opravdu jen to, co tam má být. A jak to bylo s chutí? Stellinka si nejvíc oblíbila Dýni, brambory, olivový olej, úplně obyčené, ale jí to zachutnalo opravdu moc. Podle mě, se každý den těšila na oběd, protože vždy snědla úplně celou skleničku. 

    Trochu jsem se obávala té pražmy královské, protože Stella ryby nemusí, sní vždy kousek a dál už nechce, do jídla jí nenutím, a tak jsem byla zvědavá, jak jí bude chutnat od Sunaru. 

    Po prvních lžičkách se Stella stále usmívala a nevypadala na to, že by měla dost, což mě opravdu překvapilo. Nakonec opět zvládla celou skleničku a určitě se k ní budeme rády vracet. Všichni, kdo kupují příkrmy, jsou určitě zvyklí, že příkrmy s rybami fakt šíleně smrdí, teda alespoň já to tak mám. Samozřejmě, i u Sunaru byla cítit ryba (kdyby ne, bylo by něco špatně :D) ale ne tak moc, bylo to jemné a příjemné.

    Asi je vám jasné, že my jsme byly opravdu spokojené a už jsem to doporučovala kamarádce, která mi dala za pravdu. Příkrmy jsou, jak složením, konzistencí, vůní i chutí, prostě skvělé. Za mě se tohle opravdu povedlo a jsem moc ráda, že máme možnost pro naše děti koupit takhle kvalitní a chuťově dobré příkrmy. Řekla bych, že to má jen jeden mínus a to je trochu vyšší cena, ale samozřejmě chápu, že aby to bylo opravdu kvalitní a BIO, tak si budeme muset připlatit. 

    Takže podtrženo, sečteno, za nás 10/10 a moc rády se k tomu budeme vracet. Doufám, že i vy Sunar BIO vyzkoušíte a dáte mi za pravdu, že jsou opravdu výborné.

    #test_sunarbio2 #recenze #zkusenosti_sunarbio10

    Každá maminka chce pro zdraví a vývoj svého dítěte to nejlepší. Důvěřujete hotovým příkrmům, které můžete koupit v obchodě, nebo preferujete příkrmy připravované doma? Za každou odpověď vám zašleme 3 srdíčka ❤

    A. Preferuji domácí příkrmy a připravuji je i na cesty.
    B. Většinou kupuji hotové.
    C. Na cesty kupuji, doma většinou připravuji čerstvé.

    Právě teď se můžete přihlásit do testování masozeleninových příkrmů Sunar BIO pro kojence. Zkuste své štěstí a odpovězte na otázku: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-detskymi-prikrmy-sunar-bio-5rfvzu/
    #test_sunarbio2

    konik_testuje
    31. kvě 2021    Čtené 1143x

    Zkušenosti s dětskými příkrmy Sunar BIO

    Nejen láska, ale také zdraví prochází žaludkem. I když na to v dospělosti někdy zapomínáme, při výživě našich nejmenších lásek nikdy neděláme kompromisy a stravu, kterou jim nabízíme, vybíráme velmi pečlivě. Snažíme se myslet nejen na vyvážené složení potřebných živin, pestrost ve stravě, ale i na skvělou chuť. Všechna tato kritéria splňují masozeleninové příkrmy Sunar BIO pro kojence10. A vy je budete moci testovat!

    Co budeme testovat

    Absolutní novinkou mezi výrobky Sunar BIO jsou zeleninové a masozeleninové příkrmy pro kojence již od ukončeného 4. měsíce věku. Vyznačují se jemnou konzistencí, která dětem při zavádění pevné stravy do jejich jídelníčku vyhovuje nejlépe. Příkrmy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního libového masa a pečlivě vybrané zeleniny získávané v souladu se zásadami šetrného ekologického zemědělství v BIO Baby kvalitě.

    Sunar do většiny příkrmů zařadil významný podíl luštěnin, které jsou zdrojem bílkovin rostlinného původu. Dětem tím dopřává větší pestrost ve stravě, která se později stává důležitým základem jejich budoucích správných stravovacích návyků. Na seznamu ingrediencí nechybí ani kvalitní BIO panenský olivový olej, který pomáhá dítěti vstřebávat vitamíny, které ze stravy získává. 

    Sunar BIO dýně, brambory, olivový olej– tato čistě zeleninová varianta je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce věku a obsahuje základní druhy zeleniny, včetně hrášku. 

    Sunar BIO zelenina, kuřecí maso, rýže, olivový olej– masozeleninový příkrm pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku obsahuje libové drůbeží maso, základní druhy zeleniny a rýži. 

    Sunar BIO zelenina, telecí maso, olivový olej– masozeleninový příkrm pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku obsahuje nejkvalitnější telecí maso, které je doplněno bramborami a fazolkami. 

    Sunar BIO zelenina, krůtí maso, čočka, olivový olej– masozeleninový příkrm kombinující drůbeží maso se zeleninou a čočkou je ideální pro děti od ukončeného 8. měsíce věku dítěte a obsahuje nejvyšší podíl luštěnin  z celé řady.  

    Sunar BIO zelenina, pražma královská, olivový olej– příkrm, který kombinuje maso z mořské ryby, zeleninu a brambory, je ideální na seznámení dítěte s rybím masem a je doporučen od ukončeného 8. měsíce věku.  

    Dětské příkrmy Sunar BIO se vaří a sterilizují ve vodní lázni, aby mohly být uchovávány bez použití konzervačních látek. Na každou skleničku je aplikován tepelný ráz, čímž dojde k jejímu vakuovému uzavření. Tím se zachová nejen jejich vysoká výživová hodnota, ale i přirozenější chuť a barva vstupních surovin bez použití aromat a barviv. 

    Sunar doprovází rodiče a jejich děti už více než 80 let. Ve svých počátcích se značka stala synonymem pro první kojenecká mléka, nyní však Sunar zastřešuje několik kategorií kojenecké a dětské výživy současně. Název Sunar vznikl v 50. letech minulého století ze spojení slov SUšená NÁRodní. Od této doby ušel Sunar velký kus cesty, na které nasbíral bohaté zkušenosti v celém segmentu kojenecké a dětské výživy. V současné době si svou oblíbenost získává a udržuje díky vysoké kvalitě produktů a širokému sortimentu. Jeho úspěchy potvrzuje i každoroční vítězství od roku 2016 v prestižní anketě Nejdůvěryhodnější značka.

    Koho hledáme

    Hledáme 3 maminky, které se svým děťátkem příkrmy otestují. Maminky, které chtějí pro své děti jen to nejlepší - především co se stravy týče. Vaše děťátko by mělo být ve věku 4 až 12 měsíců. A protože vaším úkolem na konci testování bude napsat recenzi, hledáme maminky, které jsou otevřené a rády se podělí o své názory, jsou proaktivní a mají rády komunikaci s jinými maminkami u nás na koníku.

    Jak se zapojit

    Pokud byste se do tohoto testování chtěly zapojit, stačí, když pod tento článek napíšete pár slov o svém dítěti. Nezapomeňte zmínit jeho věk a také to, jak rádo baští.

    Čas na napsání komentáře máte do 06.06.2021. V průběhu týdne pak vybereme 3 maminky, které oslovíme interní poštou a předáme jim všechny potřebné instrukce k testování.

    Konik_testuje

    První příkrmy nejsou ani tak o jídle, jako spíše o jeho ochutnávání. Někdy nás však děti překvapí a už od první lžičky snědí všechno, co jim nabídneme 🙂 Jaké strávníky máte doma vy? Vaše odpovědi odměníme 3 srdíčky 💙

    A. Zatím pije jen mlíčko, i když už má na příkrmy věk.
    B. Zbaští všechno.
    C. Na nové chutě si zvyká pomalu.

    Ať už jste odpověděly jakkoliv, věříme, že vás potěší další testování, do kterého se budete moci přihlásit už příští pondělí. Budeme totiž testovat masozeleninové příkrmy Sunar BIO pro kojence.

    konik_testuje #test_sunarbio2