konik_testuje
31. kvě 2021
1143 

Zkušenosti s dětskými příkrmy Sunar BIO

Nejen láska, ale také zdraví prochází žaludkem. I když na to v dospělosti někdy zapomínáme, při výživě našich nejmenších lásek nikdy neděláme kompromisy a stravu, kterou jim nabízíme, vybíráme velmi pečlivě. Snažíme se myslet nejen na vyvážené složení potřebných živin, pestrost ve stravě, ale i na skvělou chuť. Všechna tato kritéria splňují masozeleninové příkrmy Sunar BIO pro kojence10. A vy je budete moci testovat!

Co budeme testovat

Absolutní novinkou mezi výrobky Sunar BIO jsou zeleninové a masozeleninové příkrmy pro kojence již od ukončeného 4. měsíce věku. Vyznačují se jemnou konzistencí, která dětem při zavádění pevné stravy do jejich jídelníčku vyhovuje nejlépe. Příkrmy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního libového masa a pečlivě vybrané zeleniny získávané v souladu se zásadami šetrného ekologického zemědělství v BIO Baby kvalitě.

Sunar do většiny příkrmů zařadil významný podíl luštěnin, které jsou zdrojem bílkovin rostlinného původu. Dětem tím dopřává větší pestrost ve stravě, která se později stává důležitým základem jejich budoucích správných stravovacích návyků. Na seznamu ingrediencí nechybí ani kvalitní BIO panenský olivový olej, který pomáhá dítěti vstřebávat vitamíny, které ze stravy získává. 

Sunar BIO dýně, brambory, olivový olej– tato čistě zeleninová varianta je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce věku a obsahuje základní druhy zeleniny, včetně hrášku. 

Sunar BIO zelenina, kuřecí maso, rýže, olivový olej– masozeleninový příkrm pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku obsahuje libové drůbeží maso, základní druhy zeleniny a rýži. 

Sunar BIO zelenina, telecí maso, olivový olej– masozeleninový příkrm pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku obsahuje nejkvalitnější telecí maso, které je doplněno bramborami a fazolkami. 

Sunar BIO zelenina, krůtí maso, čočka, olivový olej– masozeleninový příkrm kombinující drůbeží maso se zeleninou a čočkou je ideální pro děti od ukončeného 8. měsíce věku dítěte a obsahuje nejvyšší podíl luštěnin  z celé řady.  

Sunar BIO zelenina, pražma královská, olivový olej– příkrm, který kombinuje maso z mořské ryby, zeleninu a brambory, je ideální na seznámení dítěte s rybím masem a je doporučen od ukončeného 8. měsíce věku.  

Dětské příkrmy Sunar BIO se vaří a sterilizují ve vodní lázni, aby mohly být uchovávány bez použití konzervačních látek. Na každou skleničku je aplikován tepelný ráz, čímž dojde k jejímu vakuovému uzavření. Tím se zachová nejen jejich vysoká výživová hodnota, ale i přirozenější chuť a barva vstupních surovin bez použití aromat a barviv. 

Sunar doprovází rodiče a jejich děti už více než 80 let. Ve svých počátcích se značka stala synonymem pro první kojenecká mléka, nyní však Sunar zastřešuje několik kategorií kojenecké a dětské výživy současně. Název Sunar vznikl v 50. letech minulého století ze spojení slov SUšená NÁRodní. Od této doby ušel Sunar velký kus cesty, na které nasbíral bohaté zkušenosti v celém segmentu kojenecké a dětské výživy. V současné době si svou oblíbenost získává a udržuje díky vysoké kvalitě produktů a širokému sortimentu. Jeho úspěchy potvrzuje i každoroční vítězství od roku 2016 v prestižní anketě Nejdůvěryhodnější značka.

Koho hledáme

Hledáme 3 maminky, které se svým děťátkem příkrmy otestují. Maminky, které chtějí pro své děti jen to nejlepší - především co se stravy týče. Vaše děťátko by mělo být ve věku 4 až 12 měsíců. A protože vaším úkolem na konci testování bude napsat recenzi, hledáme maminky, které jsou otevřené a rády se podělí o své názory, jsou proaktivní a mají rády komunikaci s jinými maminkami u nás na koníku.

Jak se zapojit

Pokud byste se do tohoto testování chtěly zapojit, stačí, když pod tento článek napíšete pár slov o svém dítěti. Nezapomeňte zmínit jeho věk a také to, jak rádo baští.

Čas na napsání komentáře máte do 06.06.2021. V průběhu týdne pak vybereme 3 maminky, které oslovíme interní poštou a předáme jim všechny potřebné instrukce k testování.

Konik_testuje

#test_sunarbio2

Můj malý zloduch má čerstvé 8 měsíců a moc rád by se do testování zapojil. Proč zloduch? Protože moc nespí, chce být jen u maminky a ta nemá čas potom mu uvařit něco dobrého, proto sem tam sáhne pro skleničku s příkrmy. Z tohoto důvodu bychom rádi otestovali Sunar příkrmy a napsali poctivou recenzí, protože syn je v jídle dost vybíravý.

31. kvě 2021

můj malý chlapeček bude mít 9 měsíců za 17 dnů a rád by Vaše testování vyzkoušel 🙂
spinká z maminkou v postýlce a už je i na mamince závislý 😀 nemůžu si zajít ani na wc,jinak je řev 🙂
žrout to je krásný,spapká všechno co vidí,takže věřím,že malinkému by Sunar příkrmy chutnali 🙂
v tom papání mi dělá ohromnou radost,protože 4 letý syn mi skoro vůbec nepapá ☹

31. kvě 2021

Nikolka začala papat příkrmy od 4. měsíce, protože jsme kompletně na umělém mlíčku. Bohužel nám nešlo kojit.
Ale Nikolka si vše vynahrazuje tím, že sní všechno, co jí maminka nachystá 😁
Rada zkouším nové věci a stále hledám příkrmy, které jsme ještě neochutnaly 👍

31. kvě 2021

Já bych se ráda zapojila s naším půlročním čertíkem. Papá rád, ale je to velký labužník a nechutná mu jen tak něco 🤷‍♀️😁 Miluje ovocné kapsičky Sunárek a kašičku na dobrou noc 😊

31. kvě 2021

Krásný den, má drahá Melinka má nyní 7 měsíců a když nebaští prso, tak jedině produkty od Sunaru.
Veškeré příkrmy, když zrovna nevařím dlabe od Vás.
Jsou to jediné, které spapá. Miluje též čajíčky a já gravimilk. Nyní ochutnává sušenky vanilkové na první zoubky. Též spokojenost.
Melinka miluje Vaše přesnídávky, nejlepší je hruška a jablko. Je to můj poklad, i když je to taky dračice. 😅
Rády vyzkoušíme i tyto novinky. Krásný den. 🌸

31. kvě 2021

Rada bych se zapojila do testovani s mym skoro 9 mesicnim synem Kubou. Ac Kuba vypada, ze mu nedame doma najist, opak je pravdou. Kuba nas jednou vsechny sni, i s botama 🙂

31. kvě 2021

Ahoj můj Vítek má 7 měsíců, bašti obědy od cca 5-6 měsíce. Mám ještě 5 letého chlapečka. Každej den vařím obědy pro nás, často mi ale dochází inspirace co navařit Vítkovi. To znamená, že využívám hodně kupované příkrmy, naštěstí malej baští rád. Už máme svoje vychytaný skleničky, které mu chutnají. Na IG sleduju i Moniku s malou Rumii a příkrmy od Sunaru jsem viděla po prvé u ní. Rádi by jsme je u nás doma vyzkoušeli a napsali revenzi. Židlička i Vítek jsou ready 👍🤗😉

31. kvě 2021

Velmi rada se zapojim. Ondra nechce v podstate nic, co uvarime doma...tak snad by mu chutnalo aspon toto. Je mu 11m

31. kvě 2021

Ahoj, ráda bych se do testování zapojila. Mám roční dcerku, která nemá s jídlem větší potíže - právě díky tomu můžeme zkoušet a poznávat. O jídle pro děti píšu svůj blog a jsem aktivní i na sociálních sítích, ráda nejen píšu, ale také fotím.

31. kvě 2021

Krásné pondělí 🙂 Náš Maty nedávno oslavil krásných šest měsíců. Je to usměvavé, velmi aktivní miminko a zdatný jedlík. Bude z něj pořádný chlap po tátovi 🙂! Zakázané ovoce chutná nejlépe, proto si občas nabídne něco, co si dokáže ukořistit sám - část pěnové skládačky, obal od vlhčených ubrousků, plastovou lahvičku od očních kapiček nebo ruku svojí oblíbené hračky 🙂) Příkrmy baští od 4. měsíce. Nedávno si dopřál první ovoce a mezi masozeleninovými si začal vybírat. Značku Sunar ještě nevyzkoušel, proto bychom se rádi zapojili to tohoto testování.

31. kvě 2021

Máme velmi malé děti ( chlapečky ), zkušenost se Sunarem máme již z dřívějška, jelikož pravidelně kupujeme nejrůznější dětskou výživu. Starších kluků kteří v červnu oslaví 19 měsíců, by se již toto testování netýkalo, když se však poměrně nedávno objevily tyto novinky v DM, neodolal jsem a koupil je pro ně, nicméně mladších 5 měsíců ,by zkouška těchto příkrmů mohla potěšit , u starších bráchů, zabodovaly na jedničku. Všichni naši kluci mají však jedno společné, nejsou žádní velcí jedlíci a jen tak něco jim nezachutná , hůře si zvykají na nové chutě.

31. kvě 2021

Náš syn Štěpánek měl teď 11 měsíců. Je to strašně akční klučík, zastaví se asi jen když spí. 😁
Příkrmy má od 4 měsíce a sní skoro vše. Od Sunárku nejradši kupujeme Sunar kapsičky v bio kvalitě. 👍🤗 Tak by jsme moc rádi vyzkoušeli i tuto novinku ☺️🌷

31. kvě 2021

Tufkovi bude 6.6. 10 mesicu, basti rad, vetsinou varim domaci jidla, ale jelikoz jsme zaroven hodne aktivni, ne vzdy stiham a nebo casto jime mimo domov, tak saham i po sklenickovych prikrmech. Tyto me nedavno v obchofe zaujaly, ale zatim jsem nekoupila. Od Sunaru ma Tufek rad kapsicky a nocni kasi

31. kvě 2021

Našemu nezbedovi bude 9m. Je to malý rarach, který má energie na rozdávání. A taky strašně rád baští 😊 Jinak je to maminčino zlato. Ochutnali jsme od Sunaru kaše a rádi vyzkoušíme i něco dalšího.

31. kvě 2021

Ahoj. Mám doma syna Honzíka, kterému je 5 měsíců. S příkrmy už začal od ukončeného 4.mesice. Je to malý šikulka a jedlík. Příkrmy mu vařím i kupují. Hledám něco na léto až buďme na dovolené. Kdy bude papat jen kupované příkrmy. A chci pro něj to nejlepší. Chtěla bych vyzkoušet příkrmy od sunaru ať můžu porovnat a vybrat to co nám bude nejvíce vyhovovat.

31. kvě 2021

Ahoj. Máme doma skoro 4 měsíčního Danielka. Čekali jsme na nej skoro čtyři roky. Nakonec se povedlo po x pokusech IVF. Danecek má poškozeny 9.chromozom po svém tatínkovi ale naštěstí se to nijak neprojevuje. Malicky šel díky preeklampsii o tři týdny dříve, a vůbec se mu nechtělo. Rodila jsem ho dva dlouhé dny a nakonec mi ho pan primář musel vytáhnout. 10 minut ho rozdychavali a bylo to nejhorších 10 minut v mem životě. Naštěstí je teď v pořádku. S jídlem jsme měli od začátku velký problém, ale teď basti sunar co tři hodiny 165ml a smakuje mu nejvíce ze všech mlicek co jsme zkusili. Od soboty můžeme začít s prikrmy. Dejte nám šanci je otestovat. Ať nemusíme měnit značku ❤️❤️❤️💜

31. kvě 2021

Syn má 5 měsíců a zatím pořád nejvíc "ujíždí" na mlíce 🙂))

31. kvě 2021

Dobrý den, moc ráda bych se do tohoto testování zapojila se svým mladším synem Vojtíškem. Je mu 10 měsíců a je od narození veliký jedlík. Zkouší se už i sám krmit lžičkou, ale víc toho skončí na oblečen, než v pusince.
S příkrmy jsme začali už ve 4 měsících, protože mu mateřšké mléko nestačilo.
Asi jako každá matka pro něho chci to nejlepší a tak mu vybírám příkrmy v bio kvalitě a snažím se vždy kontrolovat složení.
Občas, když mám ověřený zdroj surovin, mu uvařím i domácí variantu.
Takovéto testování by se mě i Vojtíškovi moc líbilo!

31. kvě 2021

syn, 7 a půl měsíce, zatím baští vše, co jsme mu dala a baští rád 🙂

31. kvě 2021

Dobrý den, ráda bych se zapojila do testování. Mám dvojčátka - chlapečky, bude jim 10 měsíců. Strávníci jsou pořádní 😊 Ráno si každý dá 150g jogurtu, na svačinku jim rozmixuji 160g ovoce každýmu. Obědy na střídačku vařím domácí nebo kupuji skleničky, takže zase do nich 'padne' 200g a víc. Svačina pak kaše 220g a na večeři UM. Mezitím si dají pár křupek. Za chvíli nás asi sežerou 😁

31. kvě 2021

Mám 10 měsíční holčičku, která je moc šikovná. S jídlem je to u nás jako na houpačce, někdy sní vše a někdy zase skoro nic. Většinou se snažím vařit jídlo domácí, ale jsou chvíle, kdy i já ráda sáhnu po skleničce. A to třeba, když vyrazíme za dobrodružstvím na výlet nebo jedeme na návštěvu. Blíží se léto, které u nás bude ve znamení výletů, stanování a objevování krás naší země. Tedy ideální čas na příkrmy ze skleničky.

31. kvě 2021

Milý koníku, já jsem Dominik a já Valérie, narodili jsme se mamince ve 29tt těhotenství jako miminka do dlaně. Vše krásně doháníme a moc nám chutná, moc rádi otestujeme dobroty od Vás 🙂 bude nám 8 měsíců a maminka nám pořád říká, ze je sníme, tak jako dvě starší ségry 🙉 Už se těšíme na spokojená bříška, testování ahoj 🙂 Domča a Valča❤

31. kvě 2021

Rádi bysme se zapojily do tohoto testování..Lukášek začal 7 měsíc a je na umělé výživě kojila jsem jen 3 měsíce..S příkrmy jsme začaly od ukončeného 4 měsíce, ale ten náš rošťák chce jen ovocné zeleninu nám moc nechce..Proto by jsme rádi vyzkoušely tu vaši 😉

31. kvě 2021

Náš nejmladší bude mít 5 měsíců a postupně ochutnává nové a nové věci, je to velky jedlik a zatím mu chutna vše. 🙂

31. kvě 2021

Můj nejmladší malý princ Honzík❤️ za chvilku bude mít 4 měsíce 👶
A tak se pomalinku připravujeme na naše první příkrmy 🥄
Těšíme se jak ochutnáme první lžičku papani 🤗
Už teď jak nás vidí všechny papat tak by nejraději skočil do talíře a všechno to uchutnal 🥣Rádi bychom vyzkoušeli Vaše papání ☺️

31. kvě 2021

Stellince je čerstvě 6 měsíců... příkrmy papa uz od 4 měsíce... moc ji vše chutná... hledám pro ni to nejlepší.. zkoušíme veškeré značky příkrmů a myslím si, že vždy je co zlepšit... proto bychom rady vyzkoušeli i nové od Sunaru

31. kvě 2021

Nase princezna zacina 5ty mesic....s prikrmy jsme zacli velmi brzo(ukonceny 3 mesic) ptz jsme meli obdobi totalniho bojkotu mlicka i po zmene znacky.... mala uz je ted ve svych 4 mesicich obrovsky jedlik, zbagruje celou sklenicku jak nic 😂jelikoz od sunaru kupujem ruzne kasicky i UM tak bysme rady vyskouseli i prikrmy... mela sem radost kdyz sem zjistila ue sunar se pustil i do tehle formy stravy a moc se tesim az bude doma, at uz testovaci balicek od konika nebo mnou koupene 🥰

31. kvě 2021
Autor komentář smazal

Moje dcerka má dnes 7 měsíců, pěkně už baští a příkrmy jak kupuji, tak vařím. Rády otestujeme novinky od Sunaru. Nestalo se mi, že by sklenička nebyla vždy prázdná 😇

31. kvě 2021

Tobik ma 8 mesicu. Je to jedlik za chvili sni i nas 😁 prikrmy kupujeme moje vareni mu nejak nechutnalo a musim rict, ze sklenicky obcas bastim s nim 😊 Nejvic miluje dyni, repu a hovezi 😉

31. kvě 2021

Moje holčička bude mít 4 měsíce za pár dnů a budeme začínat s příkrmy. Má ABKM, takže skleničky jsou pro nás fajn řešení a budeme moc rády, když se zapojíme 🙂

31. kvě 2021

Náš Mates má osm měsíců a už od "první lžičky" snědl všechno, co mu přišlo pod nos. Taky si s jídle rád hraje a patlá všude kolem.😄 Převážně vařím, ale ráda občas sáhnu po skleničce na oběd nebo kapsičce na večeři. 😊

31. kvě 2021

Dobrý den. Naší Bětce bude 7 měsíců, moc toho nenaspí a k jídlu má velice kladný vztah. Zatím jsem nenašla nic, co by jí nechutnalo. Masozeleninové příkrmy většinou vařím doma sama. Pár koupených jsme také zkusili. Ona ty koupené jí. Syn (teď už čtyřletý) je odmítal.

1. čer 2021

Dcera Anička, věk 4 měsíce. Začínáme papat mrkvicku 😁 je to cvalíček, moc jí chutná

1. čer 2021

Ahoj jsem Zuzka a mám již druhého synka Tadeaska ,kterému byly před nedávnem 4 měsíce a chceme se pomalu na příkrmy vrhnout. Zkoušel už papat kašičku a lžičkou mu to náramně jde. 🙂 Před pár lety jsem začala více řešit stravu snad už kvůli prvnímu synovi a v neposlední řadě i kvůli sobě ,proto produkty v bio kvalitě velmi oceňuji a značce Sunar věřím. Doufám ,že se nezklame , jelikož vzhledem k tomu ,že se jedná celkem o tradiční značku v oboru dětské výživy ,měl by tento přikrm být opravdu něco skvělého pro ty naše nejmenší lidičky 🙂

1. čer 2021

Adámkovi byl v květnu rok a konečně začal hezky papat, do 7 měsíců jsem plně kojila a pak byl s příkrmy problém, kvůli růstu zoubků. Teď mi však přijde, že jí skoro celý den 😀

1. čer 2021

Mám dcerku Natálku, která má 6 měsíců a začínáme s příkrmy. Zatím baští moc dobře a vše jí chutná, a moc bych ráda vyzkoušela příkrmy i od této značky Sunar Bio, kterou jsme ještě nevyzkoušeli, rádi se podělíme s ostatními o recenze ❤️

1. čer 2021

Ráda bych se zapojila do testování se synem 11 měsíců.Tyhle příkrmy ještě neznáme.

1. čer 2021

Dceři je šest měsíců, již měsíc dáváme příkrmy (prozatím domácí) a moc jí chutná vše. Je to zatím pěkný jedlík.

1. čer 2021

Náš 7 měsíční Matoušek jí příkrmy od 4. měsíce. Zkoušíme všechny možné příchutě a zatím jsme nenarazily na nic co by mu nechutnalo. Je to pěkný jedlík. Od vás už jsme ochutnaly ovocné kapsičky které má dopoledne k svačince. K obědu už ochutnal dýni, brambor s oliv.olejem a také mu chutnala. Myslím si že není v jídle vybíraví za což jsem velmi ráda. Rádi bychom ochutnaly i další příchutě od sunaru bio.

1. čer 2021

Moje dcerka má 12 měsíců. Baští všechno a velmi ráda. Kapsičky jsou děsná legrace, když je mačká a jídlo vystřeluje, tudíž tudy cesta nevede. Chtěla bych vyzkoušet nějakou rychlovku od ověřené značky. Už baštíme všichni sunar kaše mléčné i nemléčné. A dochází hlavně inspirace co vařit, pořád točíme to stejné dokola 🤦‍♀️

1. čer 2021
Autor komentář smazal

Mé dcery se narodily podvyživené. Jedna z nich nedosahovala ani na 2 kila. Teď jsou pravý opak, jediné co nejvíc milujou je jídlo 😂 až potom jsem myslím já a za mnou zbytek .😂 Holkám zatím vařím vlastní příkrmy, ale je pravdou, že mi někdy nedávají prostor na vaření a někdy vařím ve velkém stresu, tak bych ráda vyzkoušela něco čím jim někdy mé příkrmy nahradím. Momentálně je jim 5 měsíců

1. čer 2021

Krásny den přeji moje malá dcera je jedlik příkrmy mi chutnají zkusili jsme u vaší značku a chutnalo ji nejvíc ráda by ochutnala i vaše ostatní příkrmy

1. čer 2021

Hezký den, mám doma 10 měsíční dcerku. Je to moje 3 dítě, jmenuje se Nina a povím Vám je to tedy pořádný jedlík. Na 10m prohlídce vážila 11330g a měřila 78cm. Je plně kojená, ale přes den už pořádně baští příkrmy. Rádi bychom se zapojili do testování, hodně nás to zaujalo.

1. čer 2021

Naše dcera Dorotka má právě dnes 11 měsíců. od 6 měsíců bojujeme s jídlem. Příliš toho nesní a už se to podepisuje na její váze, takže chodíme častěji na kontroly. Stále jsme spíše na kašovité konzistenci. Obecně většinou sní kaše a ovoce, ale obědu moc nedá. Vařím domácí, ale zkusila jsem jí dát i kupované jídlo. Třeba kuřecí polévka jí moc chutnala. Rádi bychom proto vyzkoušeli i příkrmy od Sunaru.

1. čer 2021

Dcerka má za chvilku 7 měsíců a měsíc papá příkrmy a že si, panečku, pochutnává. Je to velká labužnice. Na holčičku toho sní opravdu hodně. Nyní budeme zavádět maso, tak jsem zvědavá, jak jí bude chutnat a rádi bychom ochutnali i váš sunar 😉

1. čer 2021

Dobrý den, mám dceru, čerstvě 10 měsíců. Bašti krásně. Má ráda jídlo s masem, ale i bezmase, vegetariánské jídlo. Ráda pořád zkouší nové příchuťe, takže když v obchodě objevím něco nového, tak hned zkoušíme. Jinak výrobky značky Sunar běžně kupujeme a rády se podělíme o recenze nových výrobků. Děkujeme 😉

1. čer 2021

Dcerka má sice 16 měsíců, ale je nejedlík, který miluje skleničky. Rády se do testování také přihlásíme.

1. čer 2021

Syn bude mít za par dnů má 8 měsíců. Je to velký jedlik. Radi bychom byli vylosovaný, aby syn si mohl pochutnat. A mohli bychom se podělit i o recenze. 🙂

1. čer 2021

Ráda bych se zapojila do testování s mou téměř 5měsíční dcerou Agátkou. S příkrmy budeme teprve začínat a ačkoliv má malá už 2 starší brášky, nejspíš jsem všechno za těch skoro 5 let zapomněla, takže budeme začínat od znovu 😃 Sunar příkrmy tehdy snad ještě ani nebyly, takže jsem zvědavá, jaké budou!

1. čer 2021

Ráda bych se zapojila se synem do testování těchto příkrmů. Synovi je 9 měsíců. Hrozně rád papá, ale bohužel ještě nemá zoubky, proto je odkázán na rozmixovanou stravu. Většinou mu ji vařím sama, ale na ryby si netroufnu kvůli kostem, a proto oceňuji příkrmy s rybami.

1. čer 2021
Autor komentář smazal

Stellinka je veliký jedlík a nikdy jsme neměly problém s tím, že by nechtěla baštit. Samozřejmě jsou příkrmy, které miluje o kousek víc a tak bych nás ráda přihlásila do testování, protože kdo může lépe zhodnotit příkrm než dítě, že?😁 Jsem moc ráda, že je tu ta možnost koupit už hotové příkrmy a ještě k tomu v BIO kvalitě, všechny maminky ocení ušetřený čas 😊

1. čer 2021

Vanesska je jí 5 měsíců a má 8 kg
Právě začínáme s ochutnáváním prikrmu je to velký jedlík ale zároveň je to ta nejhodnější holčička co jsem ji kdy mohla přát. Před týdnem ji narostli dva zoubky a ani nám o tom neřekla 🤣. Je hodně vnímavá a řada komunikuje s okolím úsměvem nebo broukaním. Je to to nejlepší co mě v životě mohlo potkat a užívám si každou chvilku co jsme spolu. Chtěli bychom otestovat příkrmy Sunar protože jsme na ně viděli hodně reklam. A jsou výhradně z BIO surovin.

1. čer 2021

Pohádka o otesánkovi nebo o našem 10ti měsíčním Mikym? To těžko říct. Občas si doma říkáme, jak je možné,kolik se toho do něj vejde. Myslím si, že pro něj není nic lepšího k testování, než je jídlo... 😃

1. čer 2021

Naše malá 2 roky moc nechce naší stravu kupujeme skleničky od jiných značek a Sunar ještě neznáme. Jedlik není od mala ale určitě druhy sní celé proto by jsme rádi vyzkoušely tyto prikrmy

2. čer 2021

Můj milovník jídla bude mít za pár dní 7 měsíců. Baští rád a je to na něm pěkně znát 😁
Když jdeme jíst my musíme se u jídla střídat jinak by se zbláznil, protože by rád ochutnal i naše jídlo.
Kdybych vyhrála toto testování tak si myslím, že by to bylo to nejlepší testování pro našeho Domču, protože zdlábne opravdu všechno a zůstávají jen "ohlodané kostičky " 😁😁😁❤

2. čer 2021

Dobry den, rada bych se zapojila do testovani, dcera ma 4 mesice a chystame se zacit s prikrmy, v prubehu cervna. Jestli ji tedy chutna? Zatim nevim 😉 Ale doufam, ze bude. Pokud bychom byly vybrany do testovani, hodnoceni by bylo objektivni a shrnulo by novou cestu ochutnavani.

2. čer 2021

Dobry den, rada bych testovala s mymi dvojcatky-Anezkou a Eliskou.Je jim 9 mesicu.Anezka je vetsi jedlik, casto dojida i po segre🙈Eliska je hooodne vybirava.Kazdopadne obe preferuji sklenicky, stejne jako jejich starsi braska, kdyz byl v jejich veku..Asi neumim tak dobre varit, jak jsem si myslela😅Sunar prikrmy jsme jeste nevyzkousely, ale zrovna vcera mne zaujaly v reklame👍

2. čer 2021

Dobrý den, ráda bych se s mou skoro osmiměsíční dcerkou zapojila do tohoto testování. Malá je celkem jedlík, co jí většinou dám, to ji chutná. Jelikož je celkem problém sehnat občas pěknou zeleninu, abych udělala příkrm doma, většinou bereme různé skleničky. Rády by jsme zkusili i tyto od Sunaru, zkoušeli jsme ovocné kapsičky a ty měly úspěch. Tak třeba se usměje štěstí 🙂

2. čer 2021
Autor komentář smazal

Můj malý úžasňák mi dává už od začátku zabrat. Žádný spáč to není už od porodnice. Přes den spí jen na mamince nebo v kočárku,večer naštěstí vítá postýlku. Už v 5 měsících vymýšlí lumpárny a hází na nás kulišácké úsměvy. Miluji na něm jeho smích a to jak se chláme, když děláme blbosti. Jeho radost a odlesk v očích je k nezaplacení. Rád se točí na bříško a snaží se plazit. Moc mu to nejde a tak se rozčiluje, je to můj malý nervák. Miluje když tleskám rukama a zpívám mu. Pusinkování na krk ho vždy rozesměje. I když má rád moje mlíčko začali jsme s příkrmy na doporučení dr. Narodil se o měsíc dříve 21.12.byl to náš vánoční dáreček s 2,5 kg. ❤️Jelikož už máme 7,5 kg už chce i příkrmy. Mrkvička ode mě mu nešmakovala, ale jakmile jsem mu dala příkrm kupovaný tak spapal všechno a nechtěl mi pustit ruku. Zatím 2 týdny kombinujeme domácí příkrm a občas příkrm kupovaný. Tak uvidíme co Honzíčkovi bude chutnat více a co si oblíbí 💕.zrovna včera jsme měli příkrm od Sunaru brambor a dýně a Honzíčkovi moc chutnal. 😊Nikdy jsem nevěřila, že mohu někoho tak moc milovat ❤️ a že při jeho úsměvu a toho když se na mě podívá těmi jeho kukadly, zapomenu na všechny těžké chvíle při bolestech jeho bříška apod.

2. čer 2021

Ráda bych se zapojila do testovani prikrmu. Malému je 9 měsíců, prikrmy papa od 6 měsíce. Zezacatku mu dlouho trvalo než se rozjedl, ale po vyzkoušení mnoha značek jsme zůstali věrní značce Sunar. Vaše příkrmy mi připadají super jak kvalitou danych potravin tak i složením ve skleničkách.
Rádi vyzkoušíme další nové chutě.
Děkujeme. Maminka Veronika a syn Kubíček

2. čer 2021

Krásný den! Jmenuji se Martina a minulý rok v srpnu se mi narodil syn Sebastian, který tak 13. 6. oslaví 10 měsíců. Už od narození je na umělém mléce Sunar Premium, který si nemůžu vynachválit a doporučuji ho všem maminkám, které nemůžou kojit. Sebastian je velký jedlík, od 4 měsíců má zavedeny příkrmy a ještě jsem neobjevila jídlo, které by celé nesnědl. Moc ráda kupuji výrobky od Sunaru a proto bych se chtěla společně se svým synem zapojit do testování příkrmů. Každý den se snažím, aby syn poznal nové věci, nové chutě, nová slova a abychom si společně užili den naplno 🙂 Budu se těšit, pokud nás tým Modrého koníku a tým Sunaru vybere! Hezký den, ham a mňam!

2. čer 2021

Dobrý den, rádi bychom se se 4,5 měsíčním Richardem zapojili do testování. Je sice kojený, takže má ještě čas, ale jídlo a celý proces jedení ho velmi zajímá a když jíme, tak nás úplně hypnotizuje. Začal tedy pomalu ochutnávat a překvapivě vůbec není proti a naopak vyžaduje víc a víc. Protože má nesnášelivost kravské bílkoviny, vyhledáváme příkrmy bez másla, smetany a dalších mléčných složek a moc rádi bychom ochutnali i ty od Sunaru. Záměrně píšu my, protože ho samozřejmě ochutnám také, abych vůbec věděla, co případně recenzuji 🙂 Děkuji a přeji krásný den. Míša

2. čer 2021

Náš nejmladší syn oslaví na konci června půl roku mezi námi. A protože s příkrmy teprve začínáme, určitě bychom rádi vyzkoušeli značku Sunar,tím spíš,že jde o bio výrobky a jde o klasickou skleničky, které můžu uzavřít a nabídnou ještě jednou druhý den, protože celou na ráz asi nesmíme 😁 leda by chutnala mamince a ta by ji celou dojedla 😂😂 navíc nás čekají poměrně náročné prázdniny,budeme hodně vvylwtovat a tyto příkrmy bjsou ideální do zálohy pro hladovce

2. čer 2021

Synovi už je sice 14 měsíců, ale s jídlem neustále bojujeme, proto bychom rádi vyzkoušeli i tyto skleničky, zda by nezachutnali a syn začal trošku přibírat 🙂

2. čer 2021

Dcerce bude tento týden 9 měsíců, neskutečně to letí a člověk by rád zastavil čas. Kuproti své starší sestřičce jí ráda a s chutí. Zatím jsme od Sunaru zkusili masozeleninové příkrmy v kapiscce a ty ji chutnají moc. 🙂 Na koníku přispívám spíš do diskusí, jinak moc sdílná nejsem. Ale třeba by testování byla alespoň příležitost to změnit. 🙂

2. čer 2021

Krásný den, mýmu Otesánkovi Tobiáškovi bude 6 měsíců, baští moc rád, snad úplně všechno. A ovocný kapsičky, ty jsou ze všech nejlepší. Hlavně borůvková od Sunaru🙂 moc rádi bychom se do testování zapojili!

2. čer 2021

Krásný den 🙂 moje malinká Madlenka měla teď 22.5.2021 krásné 4 měsíce ❤️ ráda papa maminky mléko ❤️ ale už zkoušíme dávat první zeleninu 🥕🥕 tak bych ráda zkusila dat vaše bio příkrmy aby Madlenka měla to nejlepší do začátku ❤️

2. čer 2021

Krásný den 🌞 mám dva syny (4 letého a 8,5 měsíční mimčo), kteří jsou povahově velice odlišní. První syn zásadně odmítal v jídle skleničky, chtěl pouze mnou vařené a je velký "žravec". Ačkoliv vaříme doma pestře, mimčo o vařené zájem nemá a preferuje skleničky, je kojený. Je však vybíravý a když mu něco nechutná, můžu se postavit na hlavu a přichutit jak chci, nedá si. 😄 Když mu ale něco chutná, říká papat, ham nebo ňam. 👍 Tedy naprosto přesně vím, kdy mu opravdu chutná a sklenička je malá. 😄 Nemá žádnou intoleranci, ani alergii, baští již vše od zeleninky, masa, ryb a jogurtů. Protože preferuji bio potraviny (první syn trpí na atopický ekzém, musím mu kontrolovat stravu), kupovala jsem zatím jen bio Hipp. Děkuji za upozornění na novinku na trhu, bude-li možnost, rádi otestujeme. 🙂 Asi měsíc je ochotný si dát i něco jiného na zapití jídla než prso, chutná mu hruškové pití od vás, tak třeba se trefím s další dobrotou.

2. čer 2021

Nas milacek bude mit 18.6. - 4 mesice, uz se moc tesime az zacne papat prikrmy zeleninku a masicko. Dosud papa mlicko Kendamil, protoze jsem po porodu mliko nemela. Tak by jsme byli radi za ochutnavku 😃😉

2. čer 2021

Naše holčička bude mít za 4 dny 9 měsíců a je to opravdu velká slečna. Ve svých 8 měsících vážila 9,55kg. Je to ooravdová jedlice, která nepohrdne (ani nepohrdla) nikdy žádným jídlem. Nejvíce jí chutná dýně,cuketa a pastiňák a mlíčko od maminky 😂 pokud hledáte gurmána a znalce jídla, který ohodnotí chuť příkrmu, tak jste úspěšně našli 👍

2. čer 2021

Náš malý lumpík bude mit za pár dní 10 měsíců a narozdíl od naší straší holčičky 3 roky baští úplně všechno a s chuti. Věci od sunárku mame moc rádi a rádi bychom otestovali tyto nové příkrmy

2. čer 2021

Dobry den, dcera 11 mesicu ji rada, ale obcas je to boj, protoze se mi nedari vychytat doba, aby nebyla unavena. Od Sunaru dceri chutnaji ovocne kapsicky, ale se zeleninou nemam zatim zkusenost.

2. čer 2021

Ahojky kamarádi!
Jmenuji se Dianka a o 3 dny mi bude půl roku. Papání, to já můžu od rána do večera😅. Ráda poznávání nové chutě. Ještě jsem nepotkala nic, co by mi nechutnalo. Posílám taky foto, aby jste věděli, že nekecám.

3. čer 2021

Dcerka 11 mesicu, je vesela, okata holcicka, rada papa na co přijde. K obedu bud varime sami nebo i sklenicky kupujeme, tudiz radi vyzkousime nejake nove, specialne tedy v bio kvalitě.

3. čer 2021

Adámkovi je skoro 7 měsíců. Je to náš velký smíšek. Má mlsný jazýček a v těle čerta. Proto hledáme pořádný příkrm k zasycení. Rádi provedeme test a maminka napíše recenzi.

3. čer 2021

Našemu Zázraku teď bylo 7 měsíců. Je stále kojená, ale s příkrmy jsme začly před dvěmi týdny. Snažíme se co to jde, ale domácí jí moc nešmakují. Skleničky naopak ano. Tak nevím, asi jsem fakt mizerná kuchařka 😀 Na skleničky od Sunaru jsem ještě nenarazila, ale ráda bych otestovala. A jelikož jsem od přírody ženská co v srdci to na jazyku, můžu už dopředu slíbit, že případná recenze by byla upřimná.

3. čer 2021

Norinka ma 12.měsíců, jídlu moc nedá, ale začíná se sama krmit. Jinak je moc zvědavá a ukecaná.
Sunar příkrmy jsme ještě nezkoušely, tak by testování nebylo špatné

3. čer 2021

Ahoj Koníku, ráda bych se se svým 7 měsíčním synkem Filípkem přihlásila do testování. Patřím mezi ty šťastné maminky, kterým ditko s radostí papá. Není větší radost než, když nesu příkrm a malý víská radostí, že bude baštit🙂) Co mu nabídnu, s chutí sní a myslím, že jeho tváře jako slabikáře jsou toho důkazem 🙂 Filípek, kterému všichni říkáme zkráceně Fík, je veselý a hodný klučina. Je to naše třetí ditko, neplánované, ale všemi milované ❤️.

3. čer 2021

Ahoj Koniku, jmenuji se Majda a je mi 9 měsíců. Jsem nejmladší ze šesti dětí. Moc ráda baštím cokoli mi maminka uvaří, nebo i koupí, i když tak nevypadám, jsem celkem jedlík. Ráda bych pro vás otestovala a ochutnala Sunar prikrmy, značku už důvěrně znám, protože už piji i Sunar pokračovací mleko. Tak jídlu zdar!

3. čer 2021

Dobrý den, syn (11 měsíců) by se také rád zapojil do testování. Rád jí, takže by určitě rád ochutnal i něco nového. Sunar skleničky jsme zatím ještě nezkoušeli, tak je čas na změnu.

4. čer 2021

Ahoj, náš půlroční živel rád poznává, co je na světě nového, včetně nových chutí a výrobků. Už teď co neví, tak nevykecá a určitě se rád podělí i o nové dojmy z příkrmů Sunar. Tak pěstičku na to!

4. čer 2021

Moc ráda bych vyzkoušela.Filipek miluje tyto skleničky kupované víc než domácí stravu 🤦🙈 Myslím
si,že by si moc pochutnal 🤗

4. čer 2021

My bychom testování určitě uvítaly 🙂 Mám 5 měsíční dvojčátka, holčičky, které jsou velkými jedlíky. Zatím jim příkrmy vařím, ale až sáhnu po skleničce, určitě chci Sunar v bio kvalitě.

4. čer 2021

Rádi bychom otestovali příkrmy od Sunaru. 😁Dcerce bude 11.mesicu a s výrobky od Sunaru je velice spokojená. 😊

4. čer 2021

Nasi princezne je zitra 7 mesicu. Je to mrska vybirava,od maminky varene bastit nechce a sklenicky ma radeji. Od Sunaru jsme jeste nezkousely a jsem moc zvedava, jestli byji chutnaly. Moc rady vyzkousime, receptury vypadaji skvele ♥️

4. čer 2021

Mám půlroční dceru, která už baští ovoce, zeleninu i maso. Moc ji chutná a vždy otvírá pusu tak, že nestíhám jídlo na lžičku nabírat😂 tak bychom moc rády otestovaly Vaše skleničky, které vypadají báječně😍

5. čer 2021

Naše čtyřměsíční Emička prochází několikátým bojkotem kojení a proto pomalu ale jistě najíždíme na příkrmy. Zatím zkoušela bramboru, vypadá to, že jí šmakuje, s pusinkou dokořán mě vždy povzbuzuje k dalšímu soustu ♥️

5. čer 2021

Naše lásky, dvojčátka Lilly a Lukáš 10 měsíců. Oba hrozně rádi papají a Sunar je jejich top oblíbená značka 🤩 už jsme zběžně skleničky ochutnali a musím říct že zatím topka, tak by jsme rádi dál testovali další 🥰

5. čer 2021

Rádi bychom se zúčastnily a vyzkoušely i příkrmy od Sunaru. Dcerce je šest měsíců a baští nám všechno ❤️ příkrmy děláme už po většinu doma.. ale od Sunaru baští kašičky na noc a i mlíčko. 😍

6. čer 2021

Dcerce je 12 měsíců a je velký jedlík. Stravuje se od malinka částečně blw, ale skleničky má i tak moc ráda. Kupuji je na cesty a dny, kdy nemám čas vyvářet. Zrovna včera si dávala a manžel se divil, že toho sní tolik 😂.

6. čer 2021

Naší holčičce je půl roku a papá s velkou chutí cokoli jí předložím. Na příkrmech je od ukončeného 4. měsíce, protože kojení moc nešlo a tak byla velmi brzy převedena na UM.
Skleničky má moc ráda - a já taky 🙂 ráda je využívám třeba na cesty...nebo když se mi nechce vyvářet.

6. čer 2021

Našemu malému je skoro 5 měsíců. Pije mlíčko od maminky, někdy odstrikane a nebo dostává sunar. Je to s nim složité, podle toho na co má chuť. Co se týká příkrmu, tak je spíše na sladké. Ale snažíme hlavně dávat zeleninu, někdy s masickem a někdy i s bramborem. Ale stačí par lžičku a začínáme se sklebit. Vyzkoušeli jsme spoustu značek, ale opravdu nejvíce nam vyhovuje od Sunaru. Samosrejme ze děláme i domácí, ale když se nestíhá, nebo jsme na cestách, tak se skleničku jen ohřeje a je to. Je to Malý zvědavý neposeda a tak musí byt všude ve střehu, takže se nosí. Byli by jsme rádi kdybychom jsme se mohli zúčastnit. Děkujeme maminka a Míša

6. čer 2021

Máme holčičku, které bude za 3 dny 5 měsíců. Příkrmy jsme museli zavést už od 4. měsíce. Dcera má ráda zatím vše a nejraději by vždy příkrmy snědla i se lžičkou. Sunar máme moc rádi, sama jsem na něm vyrůstala a máme v něm 100% důvěru. Tyto skleničky jsme ještě nezkoušely, tak bychom byli rádi, kdyby se poštěstilo.

6. čer 2021

Mému synovi je 11 měsíců a nejradši by jedl od rána do večera. Miluje jídlo :D Příkrmy od značky Sunar jsme zatím nevyzkoušeli, ale rádi bychom to změnili, potože vypadají skvěle.

6. čer 2021

Mému synovi je teď 5 měsícu. S příkrmy jsme začali ve 4. Měsících a moc rád papá. Hlavně zeleninku a teď začínáme zavádět i maso a ryby. Tak uvidíme jak to bude dál. Rádi vyzkoušíme. 🙂

6. čer 2021

Dcerce bude 6 měsíců a je to malej otesánek 🤦 Stále zavádíme nové chutě a nad ničím neohrnuje nos 😊 Bojím se aby jednou nezbaštila i náš 🤦😁 Dáváme jenom kupované skleničky kde vím, že je vše hlídané a maličké tím neublížim 😊

6. čer 2021

Moji dceři je 5 měsíců a je to velký Smíšek . Celkem brzo ji narostli spodní zoubky a teď to vypadá i na horní. Začínáme s masovými příkrmy a dokonce jsme koupili i jeden na ochutnání od Sunaru. Vanesska má příkrmy moc ráda nemáme problém s žádnou zeleninou . Chtěli bychom vyzkoušet i další příkrmy .

9. čer 2021

Synovi bude za pár dnů 15 mesicu.Odxnarozrni jsme nikdy nemůže problém s tím,že by mu nechutná.Mam rad hlavně zeleninové příkrmy a domácí polévky.Rad taky zobe od rodičů z talíře.Napodobuje vse,co dělají dospělí.Hodne mu vařím zeleninové příkrmy,obcas nějaký ten masový.A kdyz není,cas,tak proste kupuji již předem uvrene příkrmy ze skleničky.Radi bychom ochutnali nějaké nové.

13. čer 2021

Začni psát komentář...

Odešli