1. screening FN Ostrava
Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat na aktuální zkušenosti. Jestli nemají problém s partnerem u vyšetření a kolik se zde za vyšetření platí.
Děkuji a přeji hezký den 🙂
@kkkt prvni jsem byla jinde, ale na druhy jsem byla tam a v pohode, manzel i se synem se byli kouknout. Personal prijemny. V prizemi budovy M se zajdes zaregistrovat a pak Te poslou do druheho patra, kde delaji utz. (nevim kdy a kde berou odber krve, prvni jsem tam neabsolvovala). Fotka tam stoji 50 kc a pokud budes mit presne, muzes zaplatit i na miste, jinak zpatky do prizemi za sekretarkou 😉 cena 1.screeningu se pohybuje okolo 900kc, ceny maji na svych strankach 😉
Je to tak,že se objednáš, na krev berou 10-12 tt a na utz 12-14tt, termín ti dají. Na krev jdeš ráno do 8h myslím a nemusíš být na lačno. Potom v dalším termínu jdeš zase tam, dají ti kartu a výsledky krve, zajdeš do pokladny to zaplatit a pak do 2 patra na utz. A hotovo.

Problém nemají,naopak se doporučuje jít s doprovodem. Chodí tam i celé rodiny, děti. Já byla 4x, vždy s manželem. Platí se teď 950 Kč +50 fotka. Potom to většina pojišťoven proplati, celé nebo část,ale to si musíš zjistit u té své. Byla jsem před měsícem.