6+2tt a prázdný gestační váček. Může se ještě embryo na utz objevit?
Ahoj holky, je mi 30 let a momentálně zažívám své 1. těhotenství. Podle paní gynekoložky jsem byla ve čtvrtek v 6+2 TT, dělala mi UTZ, kde byl viděn jen prázdný, ale už větší gestační váček, brala mi i krev, hladina HCG byla 30.000, paní Dr. mi sdělila, že ještě počkáme. Kontrolu mám 27.2. máte prosím někdo podobnou zkušenost? Může se ještě objevit embryo na ultrazvuku? Moc vám děkuji za odpověď 🍀.
Ahoj, naděje je vždycky. Byla jsem osobně na první kontrole 6+3 a bylo už srdíčko 🍀 hcg mi nikdo už nebral. Držím moc palce ❤️
Ahoj měla jsem stejný případ jako ty. Byla jsem na první kontrole v 7+1tt a byl prázdný plodovy vak s náznakem žloutků . Cca o 10 dní později , jsem jela do nemocnice měla jsem lehkke krvácení. A tam na utz byl už krásný plod s busicim srdíčkem ❤️. Teď jsem 18+4 TT a vše je v pořádku. Neztrácejí naději , vím že to čekání na další kontrolu je nekonečně ale věř že tam už ta malá láska bude 🙏🏻🍀.
Máš tam dvě fotky první je prázdný váček , druhá fotka je z poslední kontroly .
Může, určitě ještě počkej... Budu držet palce.
Ahoj, jak ti to dopadlo?
Ahoj jak ti to dopadlo mam uplne stejny problem

Ja v 6+1 mela podobne hcg a uz bylo viditelne dokonce i srdicko. Ale urcite nadeje jeste je. Drzim pesti 🍀