7 DPO a velké bolesti v břiše
Ahojte všichni,
Jsem 7 DPO a cimdal častěji mám velké bolesti v břiše.
Ovšem ještě ani na 100% nevím jestli jsem fakt v tom nebo ne. Nikdy jsem takové bolesti neměla občas mě i picha v trisle. Vůbec nic si nenalhavam protože s přítelem ani žádné miminko neplánujeme, ale ted se to stalo zrovna v den ovulace, kterou mi na gynekologii potvrdili.
Dělám náročnou práci v družstvu( tahám se s telatama a nosím těžké kyble s mlikem i vodou+ ještě dojim kravy).
Jsem strašně únavena a opravdu si myslím ze jsem v tom. Nevím co mám dělat. Když to budu mít potvrzené a nechci aby to proste ostatní věděli, co mám dělat ?
+ ještě mám strašné bolesti v zádech .. I moje obvodní mi zrovna nedávno říkala ze je to fyzicky moc namáhavé a ze bych práci měla změnit.
Otázka zní? Kdy se to oznamuje v praci? Po TT nebo až po návštěvě gynekologa?
@kiki1912
U mě je prave na prd ze jsem na vesnici a všechno se hned vi. Ale já to nemám ani potvrzené zatím 😬
Ale je pravda ze takové bolesti jsem ještě neměla ..
Moji kamarádce se stalo ze ani nevěděla ze Je v tom. Pracovala s balikama a v druhým týdnu proste potratila.. ikdyz to poradně nic není tak Na tom nebyla psychicky dost dobre.
@viky3293 tak v druhým týdnu ještě nejde nic vidět a bere se to jako měsíčky zpozdeny . Něco jde vidět až ve čtvrtém týdnu. U mě bylo vidět měsíc a den po poslední menstruaci. A je pravda že na to že sem v tom sem přišla 26.5. 27. 5 sem byla u své doktorky a hned ten den sem nastupovala od 28.5 na neschopenku. A to Tě bolí břicho jak kdybys měla dostat MS? Pokud ano a MS si nedostala tak se může jednat o zahnizdovani vajíčka v děloze
@viky3293 Pokud bys tehotna byla a tva prace je dle zakoniku prace (nikoliv podle tvych dojmu, ale dle zakona) nevhodna pro tehotne, musi ti zamestnavatel nabidnout jine misto, pripadne te nechat doma za 100 pricent mzdy, pokud misto nema. Nemocenska rozhodne neni resenim a slo by o pojistny podvod.

@viky3293 oznamovat v práci nemusíš proč nastupujes na neschopenku. Zaměstnavatel na to nemá právo se ptát. Já jen donesla neschopenku a nic nevysvetlovala. A pokud Tě nemůžou preradit na vhodnější pozici tak by si měla být doma za 100 %