9+2tt, pocity a vše kolem
zdravím maminky 🙂 tak tedy potvrzeno těhu na uz 8+2 srdíčko v pořádku 🙂 tak snad máme naději po předchozí skušenosti ( zamklý potrat v 7 tt cca rok spátky ) je strach obrovský tak se modlíme aby bylo vše v pořádku.dnes jsem přesně 9+2 a příští uterý nas čeká odběr krve a kontrola tak se tedy ještě blbě zeptám :D jedna slečna mi říkala že ve skutečnosti nejsem 9+2 ale plus minus 7+2 tak proč tedy lekař dle uz stanovil 9+2 ?? kdyby to bylo važně o dva tydny menší? jinak v tydnu 8+2 měl plod 17 mm což by i odpovídalo delce plodu k tomu týdnu si myslím co myslíte holčiny? jsem s toho celá zmatená a nějak se v tom strácím jak to vlastně je jestli teda jsem 9+2 nebo nejsem přítel se mne ptal v kolikátem teda jsem měcíci :D a ja teda nevěděla zda mu říct začátek třetího nebo zda mu říct pruběh druhého :D :D děkuji za názoy a radu a omlouvám se za tak trapný dotaz 🙂
super děkuji :D konečně jsem to pochopila :D no podle ms jsem 9+2 a doktor to potvrdil na uz 9+2 ale děkuji dle jejího vysvětlení jsem byla uplně strcená v tom :D ted už to aspon chápu 🙂
Ja jsem taky teď 6+3 dle poslední ms. Ovulace byla přesně o 14 dní déle, takže k oplodnění došlo před 5 týdny 😊
@ivanka12301 pokud lekar rekl 9+2, jsi proste 9+2 a přes to nejde vlak. Lekar hlavne tyden tehotenstvi stanovuje dle delky embrya ( CRL) takze jsi v 10tt. Menstruace nemenstruace 😊( i kdyz by to melo cca odpovidat i podle výpočtu od posledni menstruace, ale tam to nemusi byt přesne, zalezi hlavne na tom, kdy probehla ovulace) nejake spekulovani te slečny bych naprosto vypustila, dulezite je kolik nameril doktor a tomu odpovidas. 😊Naprosto zbytecne slecna mota neco, na co se v tehotenstvi vubec nehraje a neridi se podle toho ( pokud to slecna myselal tak, jak psala misulinkaa) . Preju klidne tehulkovani a zdravicko vam oběma 😊Chapu tvuj strach, měla a mam to podobne, take jsem mela zamlkle.
jejda 🙂 ale určitě holky moc děkuji ted aspon vím že příteli mužu zdělit že jsme ve 3 měsíci :D :D jinak před tydnem 8+2 plod měřil 17 mm to si myslím že odpovídá tydnu
Holky na jaký sálový lekce do fitka v tomhle období chodíte? Jsem na menším městě, věci jako těhotenský cvičení a gravijogu tu nemáme. Sama jsme lektroka alpiningu, a aktivní sportovec, ale potřebuju změnu. díky
@lovely_creature to spíš patří do nějaké skupiny sportovkyň...Řekla bych,že běžná těhotná nechodí do fitka😁
@misulinka44 jsem žádné vhodnější aktivní forum nenašla, tak jsme to zkusila tady. Mě sport k životu patří, ale chápu, že když někdo do fitka necodil ani předtím v těhotentsví začínat nebude.
@lovely_creature právě to chce vyhledat podobně založené no...Zkus založit ty,třeba se někdo najde;)
@lovely_creature
Není to o tom jestli žena předtím do fitka chodila nebo ne. Taky jsem před otěhotněním cvičila, ale teď jsem to omezila zatím jen na procházky. Myslím, že cvičit ve fitku je v těhotenství nevhodné.

Jsi tehotna 9tydnu plus dva dny...Čili jsi v 10tydnu těhotenství... Těhotenství se počítá od prvního dne poslední menzes,ale k oplodnění samozřejmě dochází až o zhruba 14dni déle. Kamarádka myslela stáří embrio...To je ale nepodstatné... Určuje se to dle ms...