Bolest břicha jako před menstruací a špinění v 6. tt
Ahoj holky, jsem v 5+6 tt. Ve čtvrtek jsem byla u doktorky a prý vše v pořádku, mám přijít za čtrnáct dní. Ale začal mě trápit takový pocit,jako bych měla dostat menstruaci a teď jsem dva dny trochu zašpinila (jen takový jako hnědý hlen). Je to normální? Před otěhotněním jsem měla problémy s krvácením mimo ms, tak to třeba jen přetrvává. Šla bych k doktorce, ale nechci tam běhat co dva dny. (Je to mé první těhotenství). Doktorka mi řekla, že teď je ještě brzy, že je to 50/50 jak to dopadne. Ale už jsme se začali těšit, tak bych to nerada pokazila. Díky moc.
Bolesti su normalne a priam ziaduce. So spinenim nemam dobru skusenost, ale ja som nikdy mimo ms nespinila, takze u teba to moze byt uplne iny pripad. A ak je podla dr.vsetko v poriadku, tak ta sanca je o dost vyssia nez 50%...ale pravda je, ze ak to nema vyjst, tak sa s tym neda nic robit...mysli pozitivne, drzim palce. A ak budes este spinit, kludne skoc na pohotovost. Moja dr.mi povedala, ze kazde krvacanie v tehotenstve treba vysetrit.
Je to normalni. Ja spinila prvni dva mesice kvuli zahnizdovani plodoveho vejce. Urcite na to upozorni doktorku,at o tom vi ale v zadnem pripade se nestresuj.
Holky, moc díky za reakce. Je dobrý vědět, že to někdo měl podobně a dopadlo to dobře 🙂 Nebudu se teda stresovat a vyčkám na další kontrolu 🙂
Já špinila při všech 5-ti těotenstvích a 3x donosila. Jak říká doktorka je to 50:50. držím palce
ahoj, ted jsem narazila na tvůj příspěvek, já jsem nějaký 6.týden (ani mi to doktor ještě pořádně neřekl) a trápí mě to samý co tebe. začala jsem třetí den špinit (dnes o trochu víc než včera bych řekla) a sem tam mě píchne.na kontrolu jdu 27.6.. tak jsem zvědava. tak uvidíme. držim palce
@chloi Může to být normální a v pořádku, ale i nemusí. Pravdou je, že v takhle raném stádiu těhotenství je to 50/50. Doporučuju moc se zatím netěšit (i když vím, že je to hodně těžký) a vyčkat. Pokud je to jen slabé hnědé špinění, mělo by to být v pořádku. 🙂
Holky jinak ta bolest jako při MS je normální, hlavně, abyste se nerozkrvácely...to pak radši hned k dr. Ale bolest břicha je normoš. Mě trápily ukrutné bolesti v 6. a 7. týdnu, myslela jsem, že znovu potrácím, ale bylo to bez krve a v pořádku. Držím pěsti!!
Ahoj, jsem 5.týden a v noci mě budí strašné křeče v podbřišku,že musim do vany s teplou vodou. Měl to taky tak někdo? naštěstí nekrvácím.
Ahoj,budte v klidu.Ja v sedmem tydnu dokonce mela v noci kontrakce.Uz jsem myslela ze bude po...A nakonec jsem dostala utrogestan,a musim tuk,tuk...Jsem az tu a doufam ze jeste par tydnu budu pokracovat.Tak vam preji hodne stesticka😉
@peetulkka Péťo, já ty magnézkový pytlíčky nemohla vypít...nabíralo mě to až jsem se jednou pozvracela. A v lékárně mi doporučili Magnesii lactici, jsou to prášky, takže spolkneš a paráda. A pomáhají. Teď už jich teda beru 6 denně, ale dobrý, zatím 🙂 ťuk, ťuk. Tak je třeba zkus 🙂 A i vy ostatní.
@luciferkaklaris taky jsi měla křeče?
@elis86 Ahoj, jo, měla. V tom 6. a 7. týdnu. Vždycky nad ránem v posteli, vzbudilo mě to. Bála jsem se, že je konec, ale ne. Pak jsem to říkala dr. a ten řekl jen "Ne nadarmo se tomu říká jiný stav". Držím pěsti. Nekrvácíš??
@luciferkaklaris díky moc za uklidnění...nekrvácím,to už bych bežela k doktorce. Nic ti na to nedoporučil?
@elis86 No tenkrát ne...asi si myslel, že něco beru (nebyl to můj gyndař). Ale pak jsem se pídila a dobrý je na to to magnézko. Za mě buď Magne B6 nebo Magnesii lactici, jak jsem psala včera 🙂 Zkus ho a uvidíš.
@elis86 V kolikátým jsi týdnu??
@luciferkaklaris teprve 5+2...ale mam endometriozu,to s tím taky může souviset ☹ k ránu mě to bčas budí, sotva se dotáhnu do teplý vany. ale nekrvácím.
@elis86 Aha, tak s tou zkušenost vůbec nemám... Jo, tak mě to taky budilo k ránu. Bacha na tu vodu, aby nebyla horká. V 1. trimestru se doporučuje radši jen sprcha. Horká voda může způsobit potrat...
@luciferkaklaris sedím ve vaně a sprchuju se,nenapouštím...ale teplo na to pomáhá no. zkusím Magne B6,díky za rady 😉
@elis86 Není za co, pokud vím, tak ráda poradím 🙂 Hodně štěstí!!
@elis86 Ahoj,ja man take endometriozu.Kdyz jsem mela stejne problemy jako ty tak jsem s tim bezela k mudr ze to je asi urcite tou endometriozou.A pokazdy me vyvedl z omylu,ze jak otehotnim ebdometrium prestava pracovat kvuli hormonum.Takze nikdy jsem se nejak nedozvedela kloudne odpovedi..proc to tak boli.

je to normální. Jen se vajíčko uhnizduje. Já měla příšerné bolesti větší než při ms a vše dopadlo dobře. Brzy to přejde 🙂