icon

Bolest břicha v 6. týdnu těhotenství. Máte podobnou zkušenost?

12. led 2022

Dobrý den,
Trápí mě každý den bolest v podbřišku, taková jako před MS. Nejsou to křeče ale ta bolest neustává, trvá celý den. Po konzultaci s lékařem, mi bylo řečeno však jste těhotná 😀 Nicméně mne zajímá zda-li to má taky někdo z Vás. Nutno dodat , že se jedná o 6tt. stav po vstřebaném hematomu s přetrvávájícím špiněním.
Vím že je to asi nejčastější problém nás těhotných a každá má asi jinou příčinu. Ale určitě nám pomáhá si o tom promluvit s ostatními. Mějte se 🌷

zrzeckas
12. led 2022

Me nebylo nic.... Bolesti jsem mela, jak popisujes... Hlavne na zacatku, pak jsem si bud zvykla nebo nevnímala nebo nebyly 😃.... U prvniho jsem mela i obavy, vse nove i pro telo, mozna na zacatku byly vetsi jak u druheho, preci jen se deloha roztahovala poprve.... U druheho jsem to mela skoro stejne, ale maly byl o tyden vetsi (pry nebo kazdy to tak aspon nameril)

domka001
12. led 2022

Jsem 8tt,a také mě párkrát za den boli bricho jako při MS. Možná je to tím že se blíží datum,kdy bych mela mít MS.

rozitta
12. led 2022

Možná se ti rozpíná děloha a roztahují vazy... Věřím, že to bude v pořádku! Já si těhotenství do konce třetího měsíce ani raději moc nepřipouštěla, protože riziko, že to nedopadne je ze začátku velké. Držím pěsti ✊

pettrus1210
12. led 2022

Dnes začínám 12tt a břicho bolí také, i v noci mi to budilo. Teď už je to lepší, ale okolo vánoc jsem byla hotova což si z 1. Těhotenství vůbec nepamatuju. U doktora bylo vše ok a nic mi na to nerekl, tak je to asi normalni;)

nikjean
13. led 2022

Bolesti břicha jsem měla permanentně celý první trimestr a část i druhého. Taky jsem měla obavy, ale dle Dr. dokud žena vyloženě nekrvácí je to ok, děloha se roztahuje na miminko.

esmeralda11
13. led 2022

Měla jsem to stejně jako @nikjean. Žádný strach, je to normální.
Mě vlastně bolí břicho párkrát za den celé těhotenství. A vše je prý v pořádku. Když jsem to pro jistotu zmínila na kontrolách, taky mi bylo řečeno, že co bych jiného čekala, když jsem těhotná😀