Bolest břicha v 6. týdnu těhotenství. Máte podobnou zkušenost?
Dobrý den,
Trápí mě každý den bolest v podbřišku, taková jako před MS. Nejsou to křeče ale ta bolest neustává, trvá celý den. Po konzultaci s lékařem, mi bylo řečeno však jste těhotná 😀 Nicméně mne zajímá zda-li to má taky někdo z Vás. Nutno dodat , že se jedná o 6tt. stav po vstřebaném hematomu s přetrvávájícím špiněním.
Vím že je to asi nejčastější problém nás těhotných a každá má asi jinou příčinu. Ale určitě nám pomáhá si o tom promluvit s ostatními. Mějte se 🌷
Jsem 8tt,a také mě párkrát za den boli bricho jako při MS. Možná je to tím že se blíží datum,kdy bych mela mít MS.
Možná se ti rozpíná děloha a roztahují vazy... Věřím, že to bude v pořádku! Já si těhotenství do konce třetího měsíce ani raději moc nepřipouštěla, protože riziko, že to nedopadne je ze začátku velké. Držím pěsti ✊
Dnes začínám 12tt a břicho bolí také, i v noci mi to budilo. Teď už je to lepší, ale okolo vánoc jsem byla hotova což si z 1. Těhotenství vůbec nepamatuju. U doktora bylo vše ok a nic mi na to nerekl, tak je to asi normalni;)
Bolesti břicha jsem měla permanentně celý první trimestr a část i druhého. Taky jsem měla obavy, ale dle Dr. dokud žena vyloženě nekrvácí je to ok, děloha se roztahuje na miminko.
Měla jsem to stejně jako @nikjean. Žádný strach, je to normální.
Mě vlastně bolí břicho párkrát za den celé těhotenství. A vše je prý v pořádku. Když jsem to pro jistotu zmínila na kontrolách, taky mi bylo řečeno, že co bych jiného čekala, když jsem těhotná😀

Me nebylo nic.... Bolesti jsem mela, jak popisujes... Hlavne na zacatku, pak jsem si bud zvykla nebo nevnímala nebo nebyly 😃.... U prvniho jsem mela i obavy, vse nove i pro telo, mozna na zacatku byly vetsi jak u druheho, preci jen se deloha roztahovala poprve.... U druheho jsem to mela skoro stejne, ale maly byl o tyden vetsi (pry nebo kazdy to tak aspon nameril)