Bolest jednoho prsa v těhu. Je to normální?
Ahoj holky, jsem ve 4tt takže na začátku a bolí mě jen jedno prso 🤷🏼♀️ Druhé trošičku taky ale fakt jen malinko, já nevím je to normální? Já už se všeho bojím, mám za sebou dva potraty 🙈
@tasimia to by ses divila 😏 při zt mě přestala bolest a úplně splaskla 🤷🏼♀️ Při biochemickém to samé a už sem vedela ze je něco špatně ..
Ale v cem mas pravdu je ze se moc sleduju, když ten strach to je děs 🙈
@teress1215 Priznaky, obzvlast takhle na zacatku, se muzou menit porad. Me treba chvili prsa bolela, pak ne, pak bolelo jedno a bylo vetsi, pak druhe. 😀Jeden cas jsem si dokonce pripadala netehotne. Jsem taky po potratu a az do prvnich pohybu jsem byla na cvokhaus.
@teress1215 určitě je to v pořádku. Me také bolelo jedno méně,druhé víc,pak prsa celkové vůbec,ale bradavky. Jen bradavky a ty jsou taky citlivé doteď. Byla a v podstatě jsem na tom stejně. Akorát,že teď se sleduju stylem,nekope malej náhodou málo?? Je to hrozny stres no. Držím palečky ať se tehu zdárně vyviji✊✊
@mamikry tak Jo, já se uklidnim 🙈 jako mě se o tom už zdaj sny ze mám jedno prso větší než druhé ale jako o dost 😂 at uz mám za sebou ty rizikové 3 měsíce 🙈
@hanynka1704 no tak to koukám ze asi budu ve středu celých 9 měsíců 🙈 ale děkuji za uklidnění, jen já mám takový strach ze se zas něco podela 🤦🏼♀️
@teress1215 buď v klidu, stres miminku neprospívá, nevoj chápu, tě. Taky jsem si prošla ,3x potratem a stejně i když miminku nebilo srdíčko, tak mě bolely prsa. Takže se vykašly na příznaky, buď v pohodě, to nejlíp prospívá mimcu 🙂).
@teress1215 neboj,ono z hlavy vypustit nejde,ale nezbývá než verit✊✊✊
@hanynka1704 mas pravdu, musím mu proste věřit 🍀

@teress1215 bolest prsou opravdu nesvědčí o prosperitě těhotenství. Me jeden den bolely, dva dny ne, pak zase týden bolest jak nevím co😂👍. Bud v pohodě vše bude v pořádku, nesleduj příznaky.