icon

Bolest v podbřišku během prvních 7 tt a najednou nic

monikabans
15. říj 2014

Ahoj holky, chci se zeptat, jsem poprve tehotna - takze velke ocekavani a strach. Do dneska me podolivavalo v podbrisku, coz vim, ze je normalni, nespinim, takze s tim si hlavu nelamu, ale najednou necitim vubec nic - ani bolest a ani unavu, neni mi spatne, prsa me boli jen kdyz si na ne v noci lehnu... myslite, ze je neco spatne? K doktoru jdu zitra, ale do zitra se asi utrapim 🙂 diky za info!

frantiska85
15. říj 2014

Normální stav. Těhotné i netěhotné je některý den skvěle a jinde špatně. Nehledej za tím hned nějaký malér.

monikabans
autor
15. říj 2014

Diky... no maler nehledam, jen mam desnej strach 🙂

jjustyna
15. říj 2014

Ahoj, já jdu k doktorovi taky zítra, to budu 6+6 a mám to stejně. Jeden den si říkám, že to bolí i dost a druhý den nic. Při prvním mi v tuhle dobu bylo špatně, měla jsem nechutenství, málem omdlívala a podbřišek skoro nebolel. Teď naopak. Ale i tak doufám, že je mimi v pořádku.

monikabans
autor
15. říj 2014

No me prave spatne vubec neni, uz nejsem ani unavena, nic me neboli, jediny co, tak ze porad neco jim 🙂 tak snad to bude vsechno ok... drzim palce i tobe 🙂

jjustyna
15. říj 2014

Díky, snad dopadneme dobře obě.

monikabans
autor
15. říj 2014

snad jo... ale pokud to takhle pujde dal, tak ze mebude do porodu peknej blazen :D

kajjina
15. říj 2014

naopak je všechno v pořádku...těhotenství není nemoc 🙂 je fajn, že je ti dobře...mně je dobře celých devět měsíců, absolutně nemám sebemenší problém a o těhu skoro nevím..teda samo cítím mimčo a roste mi břicho 😀,ale jinak si to užívám, stále to tukám na dřevo a doufám, že už to zdárně doklepem 🙂 jen tak dááál 🙂

monikabans
autor
15. říj 2014

Tak to jsi me uklidnila... vim, ze to neni nemoc, jen ze vsech stran slysim, jak je vsem spatne, jak vsichni zvraci, a ja jsem furt vysmata 🙂 i kdyz jsem teprve na zacatku... ani mi nevadi ta bolest v podbrisku, aspon si rikam, ze o tom mimcu vim 🙂 snad bude vsechno ok... prvni tehotenstvi, to jsou asi poradny stresy 🙂 diky

ronikaaaa
15. říj 2014

@monikabans ahoj, no já jsem taky poprvé těhulka a jsem 5+3 a taky zatím žádné tehotenské příznaky kromě toho že jsem nedostala menstruaci a test byl pozitivní 🙂 Akorat me pobolívá v podbříšku ale to jenom sem tam a nic zavažného. Jako nijak nestresuji a spíš si říkám, že doufám, že jsem jedna z těch které si prožijí tehotenství bez nevolnosti a podobných věcí a užívají si to. Já jdu k doktorce jeste za dva tydny. Tak drzim palce at ti všechno dobře dopadne 🙂

monikabans
autor
15. říj 2014

Ahojky... taky si presne rikam tohle, ze jsem treba jedna z tech stastnejsich.. ale porad me trochu bricho pobolivavalo a najednou nic, ani naznak, tak to byl takovej sok, zda je vse ok, ale snad ano, uklidnily jste me 🙂
Diky a taky drzim palce... 🙂

brynkley1
24. črc 2019

@monikabans Ahojky já jsem taky na začátku těhotenství 6+2 a kromě toho, ze mám sem tam problém jít na velkou a ze mě bolí prsa a nepřišla menstruace..tak ani nevím ze by jsem byla tehotna 😉 jsem za to rada protože beru životně důležité léky tak jsem rada ze nezvracim, ale někdy mám strach jestli vše v poradku. V pátek jdu na kontrolu tak uvidime jak dopadnu.😉