icon

Bolest v podbřišku v 8. tt, máte na to nějaký fígl?

lilinek
16. říj 2014

Ahoj vespolek!🙂
Jsem tu nová, tak snad to dělám dobře🙂
dnes jsem 7+1 a už tak 3 týdny mě trápí bolest v podbřišku,
jako bych to měla dostat. Byla jsem před týdnem u gynekoložky,
a vše vypadá ok, srdíčko tluče🙂atd. A prý to tak někdo má
a může to ještě pár týdnů trvat. Nechci prckovi ubližovat, takže
žádné léky neberu, ale někdy je to k nevydržení, hlavně v noci.
Takže chci vás, co jste to měly taky, poprosit, máte na to nějaký
fígl, babskou radu? Prý pomáhá zázvor, ale ten blbě snáším a
taky meduňka...ale tu nevím, zda můžu...vždy mi na tohle pomohl
mátový čaj, ale ten se údajně nesmí. Prosím poraďte, budu
moc vděčná za každou radu🙂

wenduliks
16. říj 2014

@lilinek Me take pobolivalo bricho. Ale moc ti neporadim. Nebylo to teda tak silene,ze bych si na to "chtela" brat nejake leky,ale pobolivalo mne asi 2-3tydny. Nic jsem na to nebrala. A ten matovy caj jsem nevedomky pila alespon pul tehu,nez jsem zjistila,ze by se "nemel", ale i potom jsem si ho obcas davala, a vse je ok. 🙂 Myslim,ze kdyz se bylinky v tehu neprehani,ze by ta mata vadit nemela.

lilinek
autor
16. říj 2014

@wenduliks děkuju moc, tak třeba to už brzy ustoupí. Mátovej čaj miluju, tak si
ho tedy občas dopřeji...

juldaska
16. říj 2014

@lilinek To je až taková bolest, že je to k nevydržení?? A to je ok? No já nevím.. 😖

lilinek
autor
17. říj 2014

@juldaska no, v noci docela je. Jdu teď v pondělí na kontrolu, tak snad dopadnem dobře. Vlastně "díky"těm bolestem se mi potvrdilo těhotenství, minulý měsíc byl přítel na spermiogramu, a dle výsledků nám doporučeno IUI...a to už jsem byla těhotná...ale bála jsem si to připustit, i když jsem si to myslela🙂tak jsem rovnou bez testu zašla k doktorce...a bylo to tam🙂to bolení už mám fakt pár týdnů, sestra měla to samý celý 1.trimestr, ale už si nepamatuje, co jí pomáhalo...holky, já nejsem žádný bolínek, vydržím hodně, přes den si chvíli sednu a neřeším, ale v noci, jak člověk má na "starosti" jen spaní, je to přece jen horší. Proto ten dotaz
🙂

dezyre
17. říj 2014

@lilinek pokud to nejsou křeče, ale jen "menstruační" bolest, tak je to příznak roztahování dělohy. Tím si projdou všechny těhotné, jen někoho to bolí méně někoho více. Nejboj se a vydrž,přejde to. Upřimně vím, že je to otravná bolest, ale co budeš dělat až přijde první doba porodní 😝 😝 😀 😀 😀 Jinak mě trochu na takové bolesti vždycky pomáhala teplá vana (což se v těhotenství samozřejmě taky nedoporučuje, ale teplé vaně jsem nikdy neodolala)

lilinek
autor
17. říj 2014

@dezyre ne, křeče to nejsou. A dnes v noci bylo líp🙂a to máš pravdu, musím být připravená na porod, tak to aspoň k něčemu bude 😉 jo, teplá sprcha mi dělá dobře, ale když jsem si přečetla, že to není nejlepší, lekla jsem se a přestala s tím...no jo, klasická vyplašená prvnička, která moc hltá internet a je ze všeho vyplašená🙂