Co vy a sex na začátku těhotenství?
ahojky holčiny 🙂 chci se zeptat jak to máte se sexem v těhotenství ( na začátku)
nebo jaký na to máte názor ? 🙂
chápu 🙂 ja spíš jenom jestli se sexem neubližuje plodu a nebo jestli nezpůsobuje potrat..
To ne 🙂 Jen prostě dodržovat hygienická pravidla, plus poloha, která je příjemná, nic nesmí bolet 🙂
Stejne jako normalne. Akorat u me je ted treba lubrikant jinak to boli a to se muzu treba stavet na hlavu. Jinak poloha jakakoliv je ti prijemna. Sex je naopak prinosnej, pro nekoho jedina pohybova aktivita v tehotenstvi 🙂 Rozhodne neublizuje...pokud ovsem nejsi na rizikovym a podobne.
Pokud je vše ok, tak podle ženy, dle toho, jak jí je, co a jak chce, co jí je a není příjemný aneb tělo si řekne. S partnerem třeba vykomunikovat a ano, vyjít vstříc, ale prostě hormony dělají svoje, v tuto dobu by pro to měl mít pochopení. 😉
A zrovna tak, něco se zase ekluje partnerovi, tak je na místě se domluvit na náhradním řešení.
@tess15 🙂 Dobrá otázka, zrovna to teď v sobě řeším, chuť mám, ale v praxi to moc nejde. Do nějakého 16 tt mi bylo špatně, z práce jsem přišla a padla na gauč, potom jsme byli na dovče a tam to bylo fajn 🙂 Potom jsem šla plavat a chytli jsme oba mykozu, takže skoro měsíc léčení. A pak už nějak nebyl čas, navíc manžel ani neprojevuje zájem což potřebuji. Teď jsem se ho ptala, jestli se mu už nelíbím s těma kilama navíc a říkal, že jo, jen že myslí na malou a nemůže, protože už je břicho velký, hodně ho hladí, koukáme spolu pořád jak se tam vrtí a potom mít sex je pro něj divný 🙂 Takže asi až po porodu, z čehož mám tedy hrůzu já, za jak dlouho se dám do kupy atd.

Ráda bych řekla, že zcela normálně, ale pravda je, že často nezbývají síly. Těhotenská únava mi dává zabrat. Tím víc povinností padá na manžela, takže i on je unavený... Takže sex, když zbyde energie 🙂