Foto ultrazvuku
no podle mě je to zatím prázdný gestační váček. jak píše kotty, fazolka je bílý flíček uvnitř
Gratuluji 🙂 ja jdu v 7tt na kontrolu. Tak doufám, že už tam budu mít taky bílý flíček
Zdá se mi že v na pravé straně váčku ten rozmazaný flek jestli to už není ono :D
@kulihrasekzeleny může a nemusí, ale ještě by se tam měl ukázat žloutkový váček, to je takový kroužek
To jsem myslela ten váček žloutkový. Divala jsem se na netu a v 5tt už ho tam měly a já nic :(
@kulihrasekzeleny hlavně neplaš a nezkoumej ultrazvuky 😉 tohle je prostě počátek těhotenství, to měření na týdny může být takhle dost nepřesný, mě to třeba lítalo hrozně.. chvíli jsem měla i o 14 dní mladší než podle ms.. pak jsi taky mohla mít později ovulaci, takže to prostě neodpovídá. Uvidíš na další kontrole
@kulihrasekzeleny Bud v klidu a nezkoumej na netu kdo co mel. Je to individualni,za druhe ovulace mohla byt dele,za treti,dost zalezi na kvalite stroje.
Tuhle bublinku jsem mela ve 4+1,nasledne v 6+1 uz bylo videt vse 🙂
@kulihrasekzeleny mohu se zeptat jak jste dopadla ?Mám něco podobného a jsem na nervy ,že to bude špatné.Kontrolu mám za týden .
@katherine177 dobrý den, jak jste prosím dopadla? Já byla na kontrole v 5+6tt a dle MUDr. byl jen prázdný gestační váček, ale řekl mi, že je vše v pořádku🙈 zítra jdu znovu, ale jsem z toho na nervy😏
@nikolb99 dobrý večer špatně , ultrazvuk neodpovídal ,pořád to bylo jakoby o dva týdny menší,každý týden mě honili na odběry HCG,ultrazvuk . Neskutečný stres.Nakonec jsem v 8 tt začla krvácet a samovolně bez revize potratila ,zamlklé těhotenství vel.6tt .Krvácela jsem 10 dní ,3 dny bolesti a silné krvácení .
Držím vám pěsti ať je vše v pořádku.
@katherine177 tak úplně stejně jsem to měla taky tak. Byla jen prázdná dutinka a v 8.tt jsem začala krvácet, já teda byla na revizi.
@katherine177 achjo to mě strašně mrzí😓
Děkuju moc, jsem z té kontroly strašně nervózní, snad se ukáže nějaký posun🥺🙈

@kulihrasekzeleny fazolka u mě vypadala jako bílý flíček v tom černém kruhu, takže tady nevím. Jo a 5w 5d = 5 weeks 5days = 6. týden, skoro ukončený, za dva dny začínáte 7. týden 🙂