icon

Hodnoty HCG. Jaké jste měly?

Ahoj maminky, minulý týden jsem tu zakládala téma o “mladším těhotenství”. Stále nevím, jak na tom jsem. Ve středu mi doktor potvrdil těhotenství, ale podle MS jsem měla být 7+6 a na UZ viděl doktor dobře založené těhotenství, ale 6+1 a bez srdeční akce... je možné, že jsem třeba měla později ovulaci, ale tomu moc nevěřím, vždycky byla kolem toho 14. dne cyklu (ovulaci cítím). V pátek jsem šla na HCG a dnes znovu, přičemž mi sestřička řekla výsledek z pátku, a to, že HCG mám 28 000. Vím, že je to absolutně nevypovídající, že rozhodne až ten druhý, dnešní odběr. Nevěřím ale, že by vše bylo b pořádku, jestliže se hodnoty zdvojnásobují. Prostě mi přijde, že na to, jak “dlouho” už jsem těhotná, je ta hodnota nízká, ačkoliv pořád v mezích. Pozitivní test jsem objevila 20. 4. Pamatujete si některá vaše HCG? Do středeční kontroly asi nevydržím...

Hodnoty HCG. Jaké jste měly?
marketf
18. kvě 2020

Já si pamatuji jen že jsem měla v 6+1 nějak 22 tisíc a první slabé známky srdíčka..

zavodnice
Autor odpověď smazal
nejkulatoulinkatejsi
autor
18. kvě 2020

@marketf Děkuji. 🙂

miska071985
30. kvě 2020

@nejkulatoulinkatejsi ahoj, môžem sa spýtať, ako si dopadla? Ja som ešte len 4 týždeň a hodnotu som mala 199. čo je strašne málinko takže sa bojím že ide o mimodeložní 😪

nejkulatoulinkatejsi
autor
2. čer 2020

@miska071985 Ahoj, já špatně. Ony ty hodnoty samy o sobě nic neřeknou, důležité je, zda to roste, a mně to za dva dny spadlo z 28 000 na 25 000 a bylo v podstatě jasno, UTZ už to pak jen potvrdil. Rozhodla jsem se na potrat počkat, nechtěla jsem revizi a právě “to” probíhá. Držím palce a dej vědět.

meggii321
Autor odpověď smazal