Jak je to s těmi týdny těhotenství a velikost bříška při 3. těhu?😉

lalolita
1. lis 2021

Ahoj ženy,
Prosím vás nějak jsem zapomněla, se řídit těmi týdny v těhotenství? 😀 Jsem dneska 7+5tt, tudíž necelý 8mý týden, že jo?😀😀 Omlouvám se,nějak jsem to zapomněla,ikdyz jsem potřetí těhotná.
Holky,které jste měly dvě a více dětí, kdy vám vykouklo bříško a kolik jste přibraly?
Mě už se tedy začíná celkem kulatit, takže snad to nevyskočí brzy 😀😉

sirinfirst
1. lis 2021

@lalolita 7+5 je probíhající 8. tt .. čekám třetí, bylo to na mně vidět snad hned 😀 .. a teď 6 týdnů před termínem mám pupek jak na trojčata, myslím, že s takovým jsem minule už rodila, a to jsem si minule říkala, jak mám velké břicho 😀. Přibírám tak nějak stejně jako v minulých, mám nahoře 10 kg, to jde.

krisstina93
1. lis 2021

7+5 je 8tt. Me u třetího břicho vyskočilo brzo, od 13tt nosím těhotenské oblečení :D ted jsem 27tt, už mám vahu jak s prvním pri porodu a břicho obrovské, u prvního to na me touhle dobou ještě ani nebylo znát.

rendulik82
1. lis 2021

@lalolita já přibrala nejmíň ze všech tří těhotenství cca 11kg. Do 5-6m jsem nosila svoje džíny, pak už šaty, leginy atd. Těhotenské oblečení jsem neměla nikdy.

lenulacek
1. lis 2021

@lalolita jojo, osmej týden.
Já čekám třetí, za týden termín, břicho mám nejmenší a vyskocilo pozdě. Přibrala jsem 8, možná 9 kilo. S detma predtim 30 a 25 nějak. Teď jsem se s dvouletackou za zadkem nezastavila 🙂

andyna85
1. lis 2021

Jsem těhotná potřetí, 22 týden a břicho už mám veliké, vyskočilo hrozně rychle. V prvním těhu jsem ještě v sedmém měsíci dopla své kalhoty, teď od čtvrtého nosím těhotenské. Jinak v prvním 9 kg, ve druhém 3 kg a teď jsem zatím minus kilo.

livianapuntik
1. lis 2021

@lalolita Na mě to začlo pri prvním těhu byt videt až koncem 5 mesíce a pak jsem mela bricho jako hrom,že si vsichni mysleli že čekam dvojčata...pribrala jsem 18 kg.u druheho tehu už tak ve 4 mesici bylo briško trochu znat a pribrala jsem 16 kg.....😁

kevi1
1. lis 2021

Tak ja som fakt priklad toho, ze druhe brucho byva vacsie a aj mimco byva vacsie 🤣 brusko mi sice skor nevyskocilo ale mam ho trojnasobne jak s prvym synom a odhadovana vaha je o 1.5 kila vacsia..

lenulacek
1. lis 2021

@lalolita a váha deti:
První 4,3
Druhá 3,5
A třetí by neměl mít ani 3 kg. Uvidíme

verais
1. lis 2021

Ono se říká, že co těhu tím rychleji to jde poznat protože už je tam vše natáhlé a dříve se to bříško ukáže 🤔 já jsem teď v 17tt a dělám si zase porovnávačky a opravdu to co mám teď jsem měla u prvního těhu v 6 měsíci a u druhátka v pátém 😅 a to jím pořád stejně žádné obžíračky, ale celkově pozoruji, že co těhu je to náročnější i po fyzické stránce nemluvě o nevolnostech a to jsem před třetím těhu sportovala 🤔 jinak
- první těhu +16kg a porod v 36tt (nejmenší břicho)
- druhé + 13kg (a to se mi zdálo, že podle fotek břicha to bude víc v závěru) porod v 37tt
- no a teď jsem zvědavá 😅😅😅

martulka88
1. lis 2021

V lednu jsem porodila v 38tt syna. V červnu potvrzené těhotenství - nyní jsem 24týden a bříško mi vykouklo hned po 8týdnu - ale je to i tím, že jsem byla 4 měsíce od porodu. Teď mám bříško o tak dva měsíce dříve větší, jak u syna. Takže až budu rodit, a snad tentokrát bude vše v pořádku, tak budu veliká kulička. Nyní jsem mínus 1,5kg a v prvním jsem měla celkem +8kg, což bude i nyní podobně, jelikož jsem diabetik a sladkosti, celkově sacharidy jsou pro mne pasé

andelka
2. lis 2021

No já měla nejmenší bříško u druhého. Dlouho nic a pak kuk a bylo, ale až tak po 30 tt. A přírůstky váhy postupně vyšší. U prvního 7,5 kg, u druhého 11 kg, u třetího 13 kg. Váha dětí stejná 3,2-3,3 kg.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru