icon

Jaké byla vaše miminka veliká v 13 týdnu?

schnek
29. zář 2008

Ahoj,
zajímalo by mě, jak byla vaše mimča veliká cca ve 13. týdnu na UTZ a podle PM a jaké mají pohlaví? 😉 Někde jsem se dočetla, že chlapečci rostou na začátku rychleji (vycházejí na UTZ tedy větší) a holčičky zase plynule (vycházejí podle PM) a dá se tak odhadnout pohlaví 😉 díky 🙂

ajicek_z
29. zář 2008

Ahojky, my měli mimi na 13.týdnu velké 7cm od hlavy k zadečku + nohy takže asi tak 10-11cm a vypadá to na kluka. Tak nevím jak to měly ostatní, ale potvrzený to ještě není 🙂

schnek
autor
29. zář 2008

aha, já myslela kolik tt odpovídalo podle UTZ a podle PM 😉

vieruna
29. zář 2008

Ahoj,
podla mna to je klebeta. Moji chalani - aj prvy syn aj teraz do toho 25tt mali rozmery zodpovedajuce presne tt az potom si to rozmysleli. A podla toho co ja viem, tak z UTZ v 12 tt a 20 tt by mal lekar najpresnejsie vediet urcit termin porodu, lebo dovtedy sa plody vyvyjaju takmer presne. Az potom v poslednom trimestri priberaju a rastu babatka do tej podoby ako sa narodia. Dufam, ze nepisem jak hotentot 🙂

luciejadr
29. zář 2008

no taky si myslím, že je to pověra. a slyším ji poprvé. hlavně já třeba měla MS i přes těhotenství, tkaže podle PM a UZ se mi neshoduje datum porodu ani náhodou. 🙂

ajicek_z
29. zář 2008

Aha, tak to jo 🙂 ! Tak podle MS to bylo 13+4 a podle UT 13+2. No nevím, jestli ty dva dny hrají nějaký rozdíl?

luciejadr
29. zář 2008

vůbec. to je nádherně přesné...

schnek
autor
29. zář 2008

hehe, to jsem tedy zvědavá, já byla dneska a podle MS jsem 13+1 a podle UTZ 13+6... to jsem tedy zvědavá 😀

luciejadr
29. zář 2008

Schneku.. počkej do 20tt. ted málem 0,01mm rozhoduje, ale čím bude větší, je to přesnější 😀

schnek
autor
29. zář 2008

tak nepřišlo mi, že bych viděla pindík, tak tedy pořád doufám v princeznu 😵

vieruna
29. zář 2008

tak budeme drzat palce 😉

luciejadr
29. zář 2008

schneku.. já ho nepoznala ani ve 20tt když mi to lékař ukazoval.. ale budu ti držet pěsti.. taky jsem doufala v princeznu 😀

maart
29. zář 2008

....no, tak u meho posledniho ditka to vlastne tak bylo, nene, vlastne to bylo tak, ze ze zacatku byl vzdycky plod podle utz tak o tyden mladsi nez podle posledni ms....a mam holku 🙂 ...na konci ale rostla rychle, porodni vaha 3 720, takze pekna macatice.

Nejsem si ale jista, jestli jsi to, Schneku, takhle myslela 😅 ...

pajinkaa
29. zář 2008

Tak já byla dle ms 12+6 a dle utz - CRL 7,5 cm - tzn. 13+3 a dr říkal, že to vypadá na kluka.. takže na mě by to sedělo... ale jestli je to na stopro kluk - to budem vědět cca za dva týdny ve 20 tt 🙂

ale možná je to náhoda 🙂

kesinka2406
5. črc 2018

@ajicek_z 13tt a holky meri. 11cm